Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Φεβ 2020

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του


ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου  2020 το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας
του στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Κέντρου.
Ο Αντιπρόεδρος κ.Κεφαλιάν Νοράιρ, καθώς ο Πρόεδρος κ.Κατωπόδης Γιώργος ήταν ασθενής, και ο Γενικός Γραμματέας κ. Σπερνοβασίλης Νικόλαος, καλωσόρισαν  τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκαν Καλή Χρονιά με Υγεία και αναφέρθηκαν στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικών πλακετών σε δύο πρώην Προέδρους του Εργατικού Κέντρου
τους κ.κ. Μιχαλάκη Ισίδωρο και Σκιαθίτη Ιωάννη για την πολύχρονη προσφορά τους στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλο Γεώργιο όπου σημείωσε την στήριξη που προτίθεται να παράσχει ο Δήμος Σαλαμίνας στους εργαζόμενους, και ακολούθως από τον επίτιμο Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας και εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου Σαλαμίνας κ.Φουρίκη Δημήτριο που αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να αποκτήσει το συνδικαλιστικό κίνημα μαζική και αγωνιστική μορφή για να ξανακερδίσει όσα χάθηκαν.
Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και μικρή δεξίωση με μπουφέ.
Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλος Γιώργος, ο Διευθυντής του πολιτικού Γραφείου του Βουλευτή Τρύφων Αλεξιάδη κ. Κασσιός Γεώργιος, η συνεργάτης της Βουλευτή Κας Κασσιμάτη  Ειρήνης,  η πρώην Βουλευτής Πειραιά Κα Καρακώστα Εύη,  ο Αντιδήμαρχος Σαλαμίνας κ. Κόγιας Νικόλαος, ο Πρόεδρος του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π κ. Αλαϊσκας Αθανάσιος,  η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σαλαμίνας Κα Ραπατζίκου Ορσία, η Πρόεδρος της
Τ.Ο της Ν.Δ Κα Μιχάλαρου Σόνια, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Τμήματος εκπροσωπήθηκε από τον κ. Κέκη Βασίλειο,
ο επίτιμος Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας και εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Σαλαμίνας κ. Φουρίκης Δημήτριος, οι τέως Πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου κ. Μιχαλάκης Ισίδωρος και κ. Σκιαθίτης Ιωάννης.
ΤΟ  Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.