Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Ιουλ 2020

Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας: Ωράριο Λειτουργίας τον Ιούλιο


Σας ενημερώνουμε πως για το μήνα Ιούλιο, το ωράριο λειτουργίας των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. θα είναι πρωινό.
Η εξυπηρέτηση  του κοινού θα γίνεται καθημερινά 9.00-13.00, τηλεφωνικά (216 700 30 95), ηλεκτρονικά (mail@iek-salam.att.sch.gr), καθώς και δια ζώσης (Ζωοδόχου Πηγής 21) εάν κρίνεται απολύτως απαραίτητο.

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφή και φοίτηση για το νέο έτος κατάρτισης 2020-2021, μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά από την ιστοσελίδα μας (www.iek-salam.att.sch.gr) για τις προτεινόμενες  νέες ειδικότητες (1. Αρχιτεκτονική Τοπίου, 2. Εσωτερική Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων, 3. Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας, 4.Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ, 5. Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων, 6.Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, 7. Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων) και να επικοινωνήσουν μαζί  μας με τους προαναφερόμενους τρόπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.