Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Ιουλ 2020

Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας: Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας


Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για εγγραφή και φοίτηση, πως  το επόμενο έτος 2020-2021 θα λειτουργήσει, μεταξύ άλλων ειδικοτήτων, και η ειδικότητα Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.
Οι απόφοιτοι της ειδικότητας αυτής μπορούν να καλύψουν  θέσεις εργασίας σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων φιλοξενίας και εστίασης, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, κέντρων διακοπών, εστιατορίων,   bar   και επιχειρήσεων catering, έχοντας ως κύρια ευθύνη τον χειρισμό θεμάτων, όπως:

Υποδοχή των πελατών στο ξενοδοχείο και εκτέλεση των σχετικών εργασιών
Εργασίες στους ορόφους και τα δωμάτια του ξενοδοχείου
Προμήθεια και διαχείριση  εμπορευμάτων και  υλικού
Πώληση και σερβίρισμα φαγητών και ποτών στο εστιατόριο
Παρασκευή και σερβίρισμα κοκτέιλ και αλκοολούχων ή μη ποτών στο μπαρ κ.ά.
Αξίζει να αναφερθεί πως η ειδικότητα αυτή εντάσσεται για πρώτη φορά στο Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας, γεγονός που αποτελεί ένα επιπλέον πλεονέκτημα, αφού οι απόφοιτοί μας, ως  πρώτοι  απόφοιτοι αυτής της ειδικότητας θα μπορέσουν να διεκδικήσουν δυναμικά και χωρίς περαιτέρω ανταγωνισμό μία θέση στην τοπική αγορά εργασίας.
Η φοίτηση είναι δωρεάν και απογευματινή και οι εγγραφές γίνονται με Απολυτήριο οποιουδήποτε τύπου Λυκείου και ανεξάρτητα από ηλικία.
Άλλες προτεινόμενες ειδικότητες: 
1. Αρχιτεκτονική Τοπίου, 2. Εσωτερική Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων, 3.Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας  4.Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ, 5. Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων, 6. Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων
Για πληροφορίες:
Δ.Ι.Ε.Κ. Σαλαμίνας, Ζ.Πηγής 21, ΣαλαμίναΤηλ.:216 700 30 95
Email: mail@iek-salam.att.sch.grΙστοσελίδα: www.iek-salam.att.sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.