Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Ιουλ 2020

Παρουσίαση για "Το Θαλάσσιο Περιβάλλον"


        Την Κυριακή 5 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουρκαρίου Σαλαμίνας  στο πλαίσιο του 57ου Aegean Sailing Rally που φέτος εκκινεί από τη Σαλαμίνα, έγινε παρουσίαση από εξειδικευμένο προσωπικό της “HELMEPA” στα παιδία των Ναυτικών Ομίλων της περιοχής, μία Παρουσίαση για τη σημασία των θαλασσών μας και τους τρόπους προστασίας τους! Το ενδιαφέρον των μικρών ναυταθλητών για το θέμα της Παρουσίασης, μας εξέπληξε ευχάριστα, όπως και η ευρύτητα των γνώσεών τους.

        Ακολούθησε ενημέρωση για την ιδιαιτερότητα του φωτεινού λόγω covid 19 57ου Ράλλυ Αιγαίου που είναι αφιερωμένο στα 2.500 χρόνια από την Ναυμαχία της Σαλαμίνος από τον κ. Π. Δημητρακόπουλο από τον ΠΟΙΑΘ και θα εκκινήσει την Κυριακή 11 Ιουλίου από «Άκρα Τρόπαια» της Κυνόσουρας.
        Στην εκδήλωση που τηρήθηκαν οι αποστάσεις και το Πρωτόκολλο της ΕΙΟ παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σαλαμίνος και Πρόεδρος του ΓΝΟΣ κα Ορσία Ραπατζίκου με μέλη του ΔΣ του ΓΝΟΣ, ο Πρόεδρος του ΑΝΣ Γυάλας κ. Πέτρος Μερκούρης, ο Διευθυντής του Κ. Υγείας Σαλαμίνος κ. Σπυρίδων Ευσταθίου.
        Ευχαριστούμε θερμά την “HELMEPA” και τον ΠΟΙΑΘ για αυτή την Παρουσίαση.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.