Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Σεπ 2010

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ), ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010


 • Το Δ. Σ. του Ναυτικού Ομίλου Βουρκαρίου Σαλαμίνας, ως μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει ότι μετά την ολοκλήρωση του 10υ Σχολείο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης, που διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Όμιλο ¨Σαλαμίνα¨, θα πραγματοποιηθεί στο GALA SUMMER CLUB, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:00 το βράδυ εκδήλωση για την απονομή των Πτυχίων, με είσοδο 5€ μετά ποτού. Προσκλήσεις διατίθενται από το Πρακτορείο Ταξιδίων ΑΝΔΡΕΟΥ πλησίον Αγ. Μηνά. Επίσης διατίθενται από τις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ στο Λιμάνι κάθε απόγευμα 19:00 με 21:00
Νέο Σχολείο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης αρχίζει την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:00.
Το Σχολείο είναι δίμηνης διάρκειας και θα περατωθεί αρχές Νοεμβρίου. Τα πρακτικά μαθήματα εκτελούνται στην θάλασσα δύο φορές την εβδομάδα, με σκάφος μέλους του ΝΟΒΣ και από διπλωματούχο εκπαιδευτή επίσης μέλος του ΝΟΒΣ. Η θεωρητική διδασκαλία γίνεται με την βοήθεια εποπτικών μέσων, από επιστήμονες μέλη του ΝΟΒΣ μία φορά την εβδομάδα. Τα Πτυχία θα απονεμηθούν σε ειδική εκδήλωση μετά την αποπεράτωση του Σχολείου.
Σ.Σ. Στην Ιστοσελίδα του ΝΟΒΣ www.nobs.gr στα ΔΡΩΜΕΝΑ, υπάρχουν φωτογραφίες από την πρακτική εξάσκηση των μαθητών του Σχολείου Ανοιχτής Θαλάσσης εν πλω και την δραστηριότητα των μικρών μαθητών της Ακαδημίας Ιστιοπλοΐας

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/9/10 10:30

    ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;

    Και ξαφνικά ενώ όλο το καλοκαίρι μέσω των πληρωμένων δημοσιογράφων της πλάκας μας είχε ζαλίσει τα αρχίδια το αρχιλαμόγιο ο Φυντάνης ότι ο Αίας αλλάζει όνομα, σε καθημερινή βάση έγραφαν οι δύο μαλάκες ρεπόρτερ της Γ’ Εθνικής της εφημερίδας ΦΩΣ ότι στις 30 Ιουλίου γίνεται Αίας Περάματος, στις 10 Αυγούστου τα γνωστά λαμογια ανά το πανελλήνιο αδελφοί Φυντάνη Ο.Ε. αλλάζουν όνομα στην ομάδα, στις 20 Αυγούστου, στις 30 Αυγούστου και οι δύο μαλάκες (Ξανθόπουλος και Δελέχας) δεν έχουν τσίπα επάνω τους να ζητήσουν από τους αναγνώστες τους ένα συγνώμη που τόσο καιρό τους παραπληροφορούσαν. Και τώρα που το λαμόγιο και την παρέα του τα διώχνει από το Πέραμα ο Γλύκας, θέλει να ξαναγυρίσει στη Σαλαμίνα. Τι δουλειά έχεις ρε να ξαναγυρίσεις στη Σαλαμίνα όταν βρίζεις όλους τους Σαλαμίνιους; Τι δουλειά έχει ο Αίας Περάματος στη Σαλαμίνα; Να μείνεις εκεί που ανήκεις και εμείς οι υγιείς φίλαθλοι που αγαπήσαμε την ιστορική μας ομάδα θα τη βρούμε πολύ σύντομα τη λύση.
    Ο Αίας θα ξαναδοξαστεί, ο Αίας Σαλαμίνας και όχι ο δικός σου Αίας μαϊμού που μαζί με κάτι προδότες στιλ Β. Γκιόκα έχετε ρεζιλέψει και το όνομα και την ιστορία.
    Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι που ακόμη σε ακολουθούν ότνα εσύ και η φαμίλια σου τους γαμάς μάνες – γυναίκες – οικογένειες και βάζεις του μπράβους σου να τους δέρνουν όπως τον Β. Λαϊβερά, αυτούς τέτοια συμπεριφορά τους αξίζει και συνέχισε μαζί τους.
    Εμείς οι σωστοί – αγνοί και υγιείς φίλαθλοι του Αίαντα Σαλαμίνας που είμαστε και η συντριπτική πλειοψηφία σύντομα θα φτιάξουμε τον νέο Αίαντα και θα βάλουμε τον Βασιλιά μας στη θέση που του αρμόζει.
    Όσο για σένα και τους παρατρεχάμενούς σου, βράστε στο ζουμί σας και άντε Γειααα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/9/10 15:53

    Aξίζει να πάμε όλοι στο όμορφο GALA, για αυτή την ωραία εκδήλωση του Ν.Ο.Β.Σ. Θα είναι πολύς και ...... ενδιαφέρων κόσμος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/9/10 18:55

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ………………………………….. ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ
    Ο κύριος Δήμαρχος προσπαθεί να δώσει έντονο πολιτικό χαρακτήρα και να δημιουργήσει πολωτικό κλίμα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, γιατί πιστεύει ότι έτσι αποδεσμεύονται τα κοινωνικά μέτωπα προς όφελος του. Έχει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ με τους μισούς στο ψηφοδέλτιο του νεοδημοκράτες, δηλαδή ένα ανακάτεμα ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΟ, γιατί οι περισσότεροι συνεργάτες του έχουν αποχωρήσει από τον συνδυασμό του. Μπερδεμένος από την πολιτική κατάσταση, με νοερή εκτίμηση των πραγμάτων καταφεύγει σε πεδία αντιπαράθεσης με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Έχει καταληφθεί από πανικό λόγω των δημοσκοπήσεων, που ενδεχομένως τον κατατάσσουν πολύ χαμηλότερα από τους προβλεπόμενους στόχους του. Με προσωπείο ήπιο και συναινετικό προσπαθεί να κρύψει την μεγάλη του ανησυχία, όμως δεν του βγαίνει, να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πολιτικό ύφος , αλλά ο κακός πολιτικός σχεδιασμός τον στρέφει πάλι στις επαναληπτικές πεπαλαιωμένες μεθόδους που στηρίζονται στις εξής αρχές: ¨ύβρεις¨, ¨ λάσπη ¨.
    Στην εφημερίδα πολίτης με δικαίωμα στην σελίδα 10 στο φύλλο 36 ΙΔΕΣ – ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΦΡΑΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ¨ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ! ¨ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ.
    Κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ!! Μαυρογιαλούρος είναι αυτός που τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου δεν τις τηρεί. Είναι αυτός που κρίνει τους άλλους για σπατάλη χρημάτων και ο ίδιος κάνει περισσότερα και χειρότερα. Είναι αυτός που περιμένει και ξαναπεριμένει να κάνει κουτσουμπολιό για το πόθεν έσχες του αντιπάλου του και ποτέ δεν ανακοινώνει το δικό του δημόσια, γιατί είναι μικρόψυχος και κιοτεύει. Είναι αυτός που κάνει παράνομα χωματερή στο μπατσί, παρακάμπτοντας τις νόμιμες διαδικασίες, αγνοώντας τους νόμους του κράτους, αδιαφορώντας για την υγεία των κατοίκων του νησιού. Είναι αυτός που για χάρη του φίλου του, έχει καταντήσει το νησί ένα βιομηχανικό απόβλητο. Είναι αυτός που το συμφέρον των ημετέρων και των φίλων το βάζει πάνω από την ποιότητα ζωής και τον ανθρώπινο παράγοντα. Είναι αυτός που παίρνει τρεις μισθούς , μιλάει για οικονομική κρίση, βρίζει τους αντιπάλους του, αλλά τους μισθούς του τους κρίνει ΝΟΜΙΜΟΥΣ και ΑΝΑΓΚΑΙΟΥΣ χώρια τη σύνταξη. Είναι αυτός που δηλώνει πως δεν παίζει με τα προβλήματα του τόπου, γιατί δεν έλυσε κανένα και άφησε τον τόπο στη δίνη των σκουπιδιών. Είναι αυτός που δεν έκανε κανένα μα κανένα έργο και υπερχρέωσε το δήμο με το υπέρογκο ποσό των 28,5 δισεκατομμυρίων δραχμών. Είναι αυτός που ζητάει ξεκάθαρη απάντηση από τον υποψήφιο δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ για το πόθεν έσχες του, αλλά αυτός ποτέ δεν απάντησε, ούτε έλαβε υπ΄όψιν του τις ερωτήσεις των πολιτών. Είναι αυτός που αντί να αντιμετωπίζει τους πολίτες στις γειτονιές, τους καλεί στο γραφείο του και τους δίνει υποσχέσεις και ταξίματα. Είναι αυτός που έχει μπερδέψει την πολιτική, τον αθλητισμό και τα πανηγύρια και τα θεωρεί, όλα το ίδιο. Είναι αυτός που έγινε δήμαρχος, χωρίς καμία συμμετοχή σε κοινωνικοπολιτικούς αγώνες. Είναι αυτός που από δική του βαριά αμέλεια, έκανε κατάσχεση η ΕΥΔΑΠ στην περιουσία του δήμου. Είναι αυτός που βροντοφώναζε στα δημοτικά συμβούλια, και επέμενε γι’ αυτό, ότι η αποχέτευση θα τελειώσει το 2008 και σήμερα το 2010 ζητάει την επανεκλογή του για να την πλατειάσει και να την κατασκευάσει στο μέλλον. Είναι αυτός που τις παιδικές χαρές τις έχει εγκαταλελειμμένες και παραδομένες στα σκουπίδια, τα τρωκτικά, στην ανυπαρξία οργάνων. Είναι αυτός που αντί να ασχολείται με τις προεκλογικές του δηλώσεις και πως θα μαζέψει τα αμάζευτα, ασχολείται με τα ντερτίπια του ΤΣΑΒΑΡΗ. Είναι αυτός που θα κοιτάξει στα μάτια τον κουλουριώτη, αλλά μέσα από τα μαύρα γυαλιά του. Είναι αυτός που αθέτησε τις υποσχέσεις του, τις δεσμεύσεις του, τις προεκλογικές του εξαγγελίες και δεν έχει τίποτα να ανακοινώσει στους πολίτες του τόπου, μόνο ΘΑ… ΘΑ.. ΘΑ. …….. ΠΑΨΕ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ.

    παρακαλώ να το αναρτήσετε για σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/9/10 20:14

    υστερόγραφο: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/9/10 20:56

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/9/10 23:27

    AFHNEIS TON BLAKA 1030 NA LEEI GIA ARXIDIA KAI DIEGRAPSES TON KOLO KYRIE ARXIDIA DIAXEIRISTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.