Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Σεπ 2010

Οι 'Ελληνες που ζούμε μακριά από την Ελλάδα, έχουμε βαρεθεί και σιχαθεί: Γράφει Ο ΑΡΗΣ από την ΕΛΒΕΤΙΑ



Από αναδημοσίευση στο http://o-peiraiotis.blogspot.com/ την Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010, η προσέγγιση του θέματος από τον Άρη μας άγγιξε και γι’ αυτό σας το παραθέτουμε, επίσης το blog από σήμερα θα το βρίσκετε στα επιλεγμένα:

=======================================

''Η Ελλάδα καίγεται και οι πολιτικοί της χτενίζονται''
Οι Έλληνες που ζούμε μακριά από την Ελλάδα, έχουμε βαρεθεί και σιχαθεί:
- Την προκλητική υποκρισία των κ.κ. Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά. Όλοι τους γνώριζαν ότι οι γύρω τους, οι κομματικά δικοί τους, έκλεβαν τον ιδρώτα του Έλληνα.
Γνώριζαν ότι στα κόμματά τους έμπαινε βρώμικο ''μαύρο χρήμα''. Άρα είναι -έμμεσα- και αυτοί συνυπεύθυνοι, είτε ως πρωθυπουργοί, είτε ως υπουργοί.
- Την διαφθορά των πολιτικών και των κομμάτων τους, που κατάστρεψαν την πατρίδα μας και την ρεζιλεύουν παγκόσμια.
- Την προκλητική ατιμωρησία των -υπεράνω του νόμου- διεφθαρμένων πολιτικών, κλεφτών, μιζοληπτών και μη.
- Την μετατροπή και της ελληνικής Δικαιοσύνης σε κομματικό ''μπορντέλο''.
- Την (υπεράνω νόμων και με Σύνταγμα στα μέτρα της) πολιτικό-κομματική χούντα που κυβερνά απολυταρχικά την πατρίδα μας, χωρίς να δίνει λογαριασμό ή να τιμωρείται για τα αίσχη και τις κλεψιές, τα τελευταία -ειδικά- 20 χρόνια. Πολιτικοί υπεράνω νόμων, ΜΟΝΟ σε απολυταρχικά καθεστώτα υπάρχουν.
- Την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ στην Ελλάδα για ότι έχει σχέση με τον Απόδημο Ελληνισμό. Αλλά και την παραπληροφόρηση για ότι έχει σχέση με τις επισκέψεις πρωθυπουργών, υπουργών στις ΗΠΑ:
Δεν μπορεί το ελάχιστο, πάντα και δημοσιογραφικά ανεύθυνα, να παρουσιάζεται ως μέγιστο, ως ''μεγάλη επιτυχία'' στα ΜΜΕ της Ελλάδας.
Δηλαδή, τόσο πολύ, μα τόσο πολύ ευτελίστηκε και η δημοσιογραφία για ''μια χούφτα ευρώ'';
- Την εντυπωσιακή ανευθυνότητα του ελληνικού λαού, που έχει εθιστεί στην διαφθορά και την συντηρεί καθημερινά, με νοοτροπίες ωχαδερφισμού, αρνούμενος να πληρώνει ακόμα και φόρους.
Η πατρίδα μας δεν καταστράφηκε τυχαία. Δεν μπορεί οι πολιτικοί που την κατάστρεψαν, άμεσα ή έμμεσα ως μέλη των κυβερνήσεών τους, να λένε, χωρίς ντροπή, ακόμα, ότι ''θα φτιάξουν την Ελλάδα''. Δεν είναι δυνατόν, οι καταστροφείς να μετατραπούν και σε σωτήρες.
Δεν μπορούμε να τους δεχτούμε ως ''καθαρούς'', επειδή δεν είναι.
Αν ήταν έντιμοι, πρωθυπουργός και αρχηγοί κομμάτων, αν ήταν πατριώτες, δεν θα μιλούσαν για ''κάθαρση'', ούτε θα έστηναν φτηνές ''θεατρικές παραστάσεις'' προανακριτικών στην Βουλή, εξαπατώντας πάλι τον ελληνικό λαό.
Αν ήταν έντιμοι, πρωθυπουργός και αρχηγοί κομμάτων, αν ήταν πατριώτες, θα ζητούσαν από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να ορίσει ανεξάρτητους και αδέκαστους εισαγγελείς και δικαστές, να καθαρίσουν μια για πάντα την σαβούρα-σαπίλα των χιλιάδων κλεφτών-διεφθαρμένων πολιτικών και κρατικοδίαιτων λαμόγιων, που έχουν διεύθυνση:
Τα κεντρικά γραφεία των Κομμάτων τους ή την ''Βουλή της Siemens'' στο Σύνταγμα, που βρωμίζουν την Ελλάδα και την υποτιθέμενη Δημοκρατία της (και με τις κρατικές χορηγίες). Και αν το Σύνταγμα δεν το ''επιτρέπει'', ας το αλλάξουν εδώ και τώρα, όπως το αλλάζουν γι' αυτά που ''γουστάρουν'' και τους συμφέρουν.
Αν ο πρόεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας είχε αξιοπρέπεια, δεν θα άφηνε να διασύρεται η χώρα και η Δημοκρατία, ούτε θ' ανεχόταν να παίζει τον ρόλο του κομπάρσου.
Ο Ντε Γκολ είχε πει: ''Οι πολιτικοί ασχολούνται με την επανεκλογή τους. Οι ηγέτες ασχολούνται με το αύριο και τις επόμενες γενιές''.
Και η πατρίδα μας έχει στρατιές νεόπλουτων τυχοδιωκτών πολιτικών, ΜΟΝΟ.
Και ως απόδημος Ελληνισμός, που όπου και να ζούμε η Ελλάδα μας πληγώνει, δεν ανεχόμαστε άλλο, διεφθαρμένοι και ανίκανοι, ελεεινά ευθυνόφοβοι, νάνοι-πολιτικοί, να ρεζιλεύουν, να διασύρουν τον Ελληνισμό στα πέρατα της οικουμένης, να ευτελίζουν την μάνα μας Ελλάδα... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...
Γνωρίζουμε πολύ καλά, άσχετα τι λένε οι πολιτικοί στην Ελλάδα, ότι Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ''ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ'' τα επόμενα 20, το ελάχιστο, χρόνια. (Αν ίσαμε τότε, δεν έχει συρρικνωθεί κι εδαφικά).
Και στεναχωριόμαστε στις ΗΠΑ όταν διαπιστώνουμε ότι οι Αμερικανοί -κάθε μορφής- ηγέτες, ανεπίσημα αλλά ουσιαστικά, θεωρούν τους Έλληνες πρωθυπουργούς, υπουργούς, πολιτικούς, ως γραφικούς ''κλόουν'', τα τελευταία ειδικά 20 χρόνια.
Άρης, Μόναχο - Ελβετία

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/9/10 18:49

    Γι'αυτό σας λέω...ψηφίστε τον "ΕΝΤΙΜΟ" και "ΤΙΜΙΟ" Τσαβαρή!!!
    Αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ. Η Ελλάδα των λαμογιών και των αρπακτηκών.
    Καλύτερο εκπρόσωπο... δεν πρόκειται να βρούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/9/10 21:47

    καλα ρε φιλε εχει μοναχο και η ελβετια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/9/10 22:15

    RE EISASTE TOSO MALAKES POY DEN MPOREITE OYTE MIA MAIMOYDOEPISTOLH NA GRAPSETE? APO POTE TO MONAXO RE AGEOGRAFITE MASTROLAMPRO METAKOMISE STHN ELBETIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/9/10 09:26

    ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; ΣΤΗ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/9/10 13:37

    Ελάτε ρε παιδιά , και η Ελβετία έχει Μόναχο.
    Δεν είναι και τόσο καραγκιόζης ο Μαστροτέτοιος πως τον λένε, τέλος πάντος.
    Το ξέρατε όλοι εσείς οι σχολιαστές του μαστοτέτοιου, ότι στη Γερμανία το έπαιζε αριστερός; ΟΧΙ;
    Κολοτούμπα γιά το πασοκ δεν τον πήρε, γιατί ήταν γνωστός στον κομματικό μηχανισμό του πασοκ Γερμανίας.
    'Ετσι μετά βαϊων και κλάδων...ουπς στη Ν.Δ. Και τούμπα στην τούμπα στην αγκαλιά με τα άλλα λαμόγια του Τσαβαρή.
    ΥΣ: Ο Σαμαράς τι σου φταίει ορέ καραμήτρο και τον εκθέτεις με το να τον λιβανίζεις καθημερινά;
    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/9/10 15:12

    Ρε καραγκιόζη 1:37μμ εσύ και κάποιοι άλλοι που τον κάνατε φίρμα τόσο σας κόβει χοντρο…..κες, για την εμπάθεια σας και μόνο να σας ενημερώσω για να ξεστραβωθείτε, ο Μαστροκόλιας ΠΟΤΕ δεν έζησε στην Γερμανία και ΠΟΤΕ δεν τον άκουσα να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο.
    Τώρα που το βρήκατε εσείς γραμμένο να μου το πείτε για να το διαβάσω και εγώ, εκτός κι αν εσείς πιστεύετε πως η Αυστρία που ζούσε και η Γερμανία είναι ένα και το αυτό κράτος οπότε σας χρειάζεται εγκυκλοπαίδεια.
    Τώρα όσο για το Μόναχο και την Ελβετία φοβούμαι πως και στην ανάγνωση πρόβλημα έχετε δεν το αναφέρει ο Μαστροκόλιας αγράμματε καραβανά αλλά ο Άρης έτσι υπογράφει για τους δικούς του λόγους και το δημοσίευμα είναι αναδημοσίευση απ’ το http://o-peiraiotis.blogspot.com/. Λυσσάξατε ρε πού… μου να τον βγάλτε πρώτο λίγο μυαλό ρεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/9/10 19:10

    Και γιατί κάνεις αναδημοσιεύση ρε καραγκιόζη;

    Μαστροκώλια Σούρδος είσαι ρε μπαγάσα;
    Νευράκια; Ξύδι Πάρου κωλοτούμπα μου, και θα σου περάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/9/10 19:28

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ. ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/9/10 21:56

    Κόλησε η βελόνα, κόλησε η βελόνα, κόλησε η βελόνα.
    Α, ρε γαλότζα που θες παπαγαλάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/9/10 14:33

    MASTROLAMPRO PSIXREMIA MIN TARAZESE TA BASANA SAS TELIONOYN TO NOEMBRI. MIA PARENTHESH THA ISASTE STHN ISTORIA THS SALAMINAS , MHN TRELENESE SOY LEO XONTROYLH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/9/10 17:21

    Πρέπει όλοι οι Σαλαμίνιοι να τιμωρήσουν όλους αυτούς τους σαλταδόρους που λυμαίνονται τους συνδυασμούς. Αυτούς που παίρνουν μεταγραφές εν ήδη ποδοσφαιριστών και να τους στείλουν σπίτι τους να μην ασχοληθούν ξανά με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/9/10 08:06

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ, ΤΙΜΩΡΙΑ - ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΟΦΡΑ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/9/10 20:24

    Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,,, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ,,,,, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΓΟΝΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ,,,,,,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ,,,,,ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ .............. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ .... ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΕ ΔΗΜΟΤΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ Δ.Σ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ,,,, ,ΔΗΜΟΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ , ,,,,,,ΨΗΦΙΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟ ΡΑΠΤΗ ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/9/10 08:33

    Ρε φίλε Νικολάκη κατ’ αρχάς μην ντρέπεσαι να βάζεις την υπογραφή σου. Να σε ενημερώσω το δημαρχείο δεν είναι άσκηση επί χάρτου και εικονική πραγματικότητα όπου με ευφάνταστες δηλώσεις και διαταγές η ζωή προχωρά και παίρνουμε βαθμούς. Ο δήμος καλέ μου είναι σκληρή πραγματικότητα κι αν, λέω αν ω μη γένοιτο εκλεγείς δεν θα μπορείς να αντιγράψεις απ’ τον διπλανό σου για να τα παρουσιάσεις για δικά σου. Άσε καλύτερα να το ξεχάσω γιατί αυτό θαταν εφιάλτης για όλους τους Σαλαμίνιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/9/10 17:45

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.