Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Σεπ 2010

Συνέντευξη Τύπου Βαγγέλη Αστράκου


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συνέντευξη Τύπου του πρώην Βουλευτή και Δημάρχου κ. Βαγγέλη Αστράκου που δόθηκε την Τετάρτη 1/9/2010 στις 19:30 στο αναψυκτήριο Flamingo.
Κατά τη διάρκεια της σύντομης, αλλά περιεκτικής ομιλίας του, ο κ. Αστράκος ανέλυσε τους λόγους που τον κάνουν να επανέλθει στην ενεργό πολιτική δράση και να αγωνιστεί από το μετερίζι του ανεξάρτητου συνδυασμού “Πρωτοβουλίας Πολιτών Σαλαμίνας”, στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή.
Η ανακοίνωσή του αυτή προκάλεσε θύελλα χειροκροτημάτων και επευφημιών του κόσμου που είχε κυριολεκτικά κατακλύσει τις αίθουσες του αναψυκτηρίου, δίνοντας έτσι, ακόμα μια φορά, το στίγμα ότι είναι καιρός για αλλαγή και ουσιαστικό έργο στο νησί μας.
Εκπρόσωποι όλου του τοπικού και Πειραϊκού Τύπου, έθεσαν τα ερωτήματά τους που αφορούσαν, κατά κύριο λόγο τα χρονίζοντα προβλήματα της Σαλαμίνας.
Στις απαντήσεις του, ο κ. Αστράκος με την απλότητα του λόγου του και την σαφήνεια που τον διακρίνει, έστειλε το μήνυμα πως οι δημοτικές εκλογές έχουν υπερκομματικό χαρακτήρα και τόνισε πως αν επιθυμούμε το νησί μας να πάει μπροστά, πρέπει να «βάλουμε φτερά στα πόδια μας από την αμέσως επόμενη μέρα των εκλογών», όπως είπε χαρακτηριστικά, στέλνοντας παράλληλα, μήνυμα ενότητας και συνεργασίας.

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/9/10 19:40

    Aυτα τα στερεοτυπα προεκλογικα σχολια τα εχουμε ακουσει πολλες φορες και απο πολλους. Και μετα.....παλι μια απο τα ιδια. Τα αποτελεσματα φτωχα εως ανυπαρκτα .Και το χρεος του δημου αντι να ελατωνεται, κατα.... μυστηριο τροπο ολο και φουσκωνει. Δεν βλεπω φως στο απεραντο τουνελ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/10 20:03

    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΝΗΣΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/9/10 20:53

    Να.. τώρα, περίμενε λίγο, μόλις βγει θα πάρει τα πάνω του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/9/10 21:01

    αμολατετον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/9/10 21:13

    ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ. ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΙΑ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΑΤΕ. ΖΗΤΩ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, ΤΗΣ ΦΙΓΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΡΔΩΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/9/10 23:56

    ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ, Ο ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/9/10 02:34

    Ρε πότε ήταν δεξιός ο τύπος κρυβόταν ο κωτσομάγγας δηλαδή ψευτόμαγγας και πουλητάρι που τους πούλησε σε μια νύχτα με τον κολιτοτου για λογαριασμό του αρχιερέα της διαπλοκής του τραυλού ξυπνάτε κορόιδα μακριά από Τσαβαρη και νάνου τα πλοκάμια του Μάριου του γλυκούλη του εραστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/9/10 16:40

    ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΡΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/9/10 17:09

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ......ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΓΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ....ΠΡΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ......ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΘΑΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ…… ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ…… Π.Χ. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ….ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΣΙΚΟ…… ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ……ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/9/10 18:35

    Η μεγαλύτερη επιτυχία αυτών των εκλογών είναι ότι έβγαλε στην επιφάνεια όλη την χαβούζα της Σαλαμίνας Τσαβαπήδες Αστράκους Τραυλούς και όλο αυτό το συνονθύλευμα, που όποτε επιχειρείτο μία σωστή κίνηση από τον δημοκρατικό χώρο της Σαλαμίνας έθεταν εμπόδια και έπρεπε να πάρεις την έγκριση από αυτά τα κατακάθια.
    Τώρα ήρθε πραγματικά η ώρα να μπουν όλοι αυτοί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του δημοκρατικού χώρου του Νησιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/9/10 19:34

    ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;; ΕΛΕΟΣ!!!!! ΕΛΕΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/9/10 19:36

    Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/9/10 17:35

    ΑΑΑ..ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ....ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.