Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Σεπ 2010

Από σήμερα, ταλαιπωρίας το ανάγνωσμα συνέχεια….


Δεν θα κρίνουμε το δίκαιο ή το άδικο των αιτημάτων τους γιατί το βέβαιο είναι ότι το δίκιο είναι με το μέρος τους, μια και τόσα χρόνια όλες οι κυβερνήσεις (κι ας μην τρίβει τα χέρια η ΝΔ έχει κι αυτή ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης) αν και γνώριζαν τις εντολές των «αφεντικών» τους της ΕΕ το ‘παιζαν Γερμανοί για να μην τους δυσαρεστήσουν!!
Βλέπεις το πολιτικό κόστος πολύ μεγάλο και καλό ήταν η «μπόμπα» να σκάσει στα χέρια του «άλλου» και το σημερινό ΠΑΣΟΚ πληρώνει τα δικά του γραμμάτια και της ΝΔ βεβαίως.
Κανείς δεν τους είπε ποτέ πως ο δρόμος που πήγαιναν ήταν χωρίς επιστροφή, κανείς δεν τους είπε έστω το αυτονόητο, να μην αγοράζετε νέες άδειες από την ελεύθερη αγορά γιατί είναι «φούσκες» σαν του χρηματιστηρίου κάτι.
Κατά κάποιον τρόπο βεβαίως φταίνε και οι ίδιοι μια κι έβλεπαν κάποιους «έξυπνους» να πουλάνε τ’ αυτοκίνητα και ν’ αγοράζουν Αυστριακές άδειες μετά Βέλγικες και στην συνέχεια Βουλγάρικες. Έπρεπε να είχαν υποψιαστεί.
Τους φοβίζουν με το καθεστώς της επίταξης, σαν να λένε στον βρεγμένο να προσέξει μην βραχεί!!!! ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΕΛΟΣ!!!
Όσον αφορά εμάς τους «πελάτες»;;; Ψυχραιμία αδέλφια τα χειρότερα έρχονται, δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα ούτε καν τα υποψιαζόμαστε, δεν μας μιλάνε ούτε τα κανάλια, στο κόλπο κι αυτοί;;; Μας θέλουν ακόμα και σήμερα πειθήνιους ψηφοφόρους!!!!

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/9/10 10:34

    Παραμύθι φούρναρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/9/10 11:19

    Έχω ένα δίλλημα: Τι να ψηφίσω. Το Σοφρά ή το Τσαβαρή.

    Για τους άλλους ούτε συζήτηση! Πάρτον ένα και χτύπα τον άλλον. Τελικά το χρίσμα το πήρε αυτός που δεν πλήρωνε πουθενά; ( = ΓΥΦΤΟΣ).

    Στο θέμα μας: Σοφράς: έλεγα να τον ξαναψηφίσω αλλά με αυτά τα γ... τα σκουπίδια τι κάνουνε όλοι αυτοί οι «σύμβουλοί του»;

    Είναι αλήθεια, κύριε νυν, ότι σχεδόν όλα τα απορριμματοφόρα δεν έχουν ΚΤΕΟ, δεν έχουν κάνει εδώ και δύο χρόνια servis με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν από το νησί;

    Είναι αλήθεια, κύριε νυν, ότι τα σκουπίδια της ανακύκλωσης ΔΕΝ καταλήγουν εκεί που θα έπρεπε (όχι όλα) αλλά στην χωματερή;

    Τέσσερα χρόνια, τι κάνατε; Μπαλώματα;

    Μάλλον αποτύχατε!!!

    Γιατί να σε ξαναψηφίσω; Το μόνο που πράγμα στο δήμο που δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ είναι η καταβολή των μισθών των δημοτικών συμβούλων μαζί με τα επιδόματά τους. Χρήματα τα οποία πρέπει να πάνε για τις πάγιες ανάγκες του Δήμου.

    Τζαβαρής: Δεν τον έχουμε δει επί το έργο αλλά μία ερώτηση έχω. Έχει φιλτράρει όλους τους συμβούλους που κατεβάζει στις εκλογές; Λέω εγώ τώρα; Όλους;

    Όταν κάποιος στα επαγγελματικά του ακούγεται – όχι τυχαία- ότι κάνει κάποιες ατασθαλίες (μην το πω διαφορετικά), και βγει δημοτικός σύμβουλος, θα ασχοληθεί με το δικό μου «καλό»;

    Μου φαίνεται έξυπνος άνθρωπος ο Τζαβαρής. Απορώ πως έχει επιλέξει κάποιους συμβούλους!!!!!

    Αρχηγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/9/10 18:59

    Αρχηγέ την παροιμία δεν την ξέρεις;

    "Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι".

    'Ομοιος ομοίω αεί πελάζει!!!

    Εντάξει αρχηγέ;
    Δεν θέλει και πολύ εξυπνάδα όσο λες ότι έχει(;) ο Τσαβαρής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/9/10 09:49

    Και ξαφνικά ενώ όλο το καλοκαίρι μέσω των πληρωμένων δημοσιογράφων της πλάκας μας είχε ζαλίσει τα αρχίδια το αρχιλαμόγιο ο Φυντάνης ότι ο Αίας αλλάζει όνομα, σε καθημερινή βάση έγραφαν οι δύο μαλάκες ρεπόρτερ της Γ’ Εθνικής της εφημερίδας ΦΩΣ ότι στις 30 Ιουλίου γίνεται Αίας Περάματος, στις 10 Αυγούστου τα γνωστά λαμογια ανά το πανελλήνιο αδελφοί Φυντάνη Ο.Ε. αλλάζουν όνομα στην ομάδα, στις 20 Αυγούστου, στις 30 Αυγούστου και οι δύο μαλάκες (Ξανθόπουλος και Δελέχας) δεν έχουν τσίπα επάνω τους να ζητήσουν από τους αναγνώστες τους ένα συγνώμη που τόσο καιρό τους παραπληροφορούσαν. Και τώρα που το λαμόγιο και την παρέα του τα διώχνει από το Πέραμα ο Γλύκας, θέλει να ξαναγυρίσει στη Σαλαμίνα. Τι δουλειά έχεις ρε να ξαναγυρίσεις στη Σαλαμίνα όταν βρίζεις όλους τους Σαλαμίνιους; Τι δουλειά έχει ο Αίας Περάματος στη Σαλαμίνα; Να μείνεις εκεί που ανήκεις και εμείς οι υγιείς φίλαθλοι που αγαπήσαμε την ιστορική μας ομάδα θα τη βρούμε πολύ σύντομα τη λύση.
    Ο Αίας θα ξαναδοξαστεί, ο Αίας Σαλαμίνας και όχι ο δικός σου Αίας μαϊμού που μαζί με κάτι προδότες στιλ Β. Γκιόκα έχετε ρεζιλέψει και το όνομα και την ιστορία.
    Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι που ακόμη σε ακολουθούν ότνα εσύ και η φαμίλια σου τους γαμάς μάνες – γυναίκες – οικογένειες και βάζεις του μπράβους σου να τους δέρνουν όπως τον Β. Λαϊβερά, αυτούς τέτοια συμπεριφορά τους αξίζει και συνέχισε μαζί τους.
    Εμείς οι σωστοί – αγνοί και υγιείς φίλαθλοι του Αίαντα Σαλαμίνας που είμαστε και η συντριπτική πλειοψηφία σύντομα θα φτιάξουμε τον νέο Αίαντα και θα βάλουμε τον Βασιλιά μας στη θέση που του αρμόζει.
    Όσο για σένα και τους παρατρεχάμενούς σου, βράστε στο ζουμί σας και άντε Γειααα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/9/10 16:15

    ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΚΑΙ ΣΒΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.