Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Σεπ 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ


• Ο Ε.Π.Ο.Σ ενημερώνει ότι οι εγγραφές των τμημάτων υποδομής του, έχουν ξεκινήσει από τη Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2010 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και ώρες 18:00 - 20:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Αμπελακίων.Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους κ.κ. Τσοκαρόπουλο Παναγιώτη και Μαράκη Δημήτριο στα τηλέφωνα 6973920555 και 6932572321 αντίστοιχα.
• Ο Ε.Π.Ο.Σ ευχαριστεί την εταιρία ξυλείας ' Κ ' για τη πολύτιμη βοήθεια της.Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρία είναι συνοδοιπόρος στις προσπάθειες που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια η παρούσα διοίκηση του συλλόγου.
• Ο Ε.Π.Ο.Σ, ευχαριστεί το μεζεδοπωλείο ' Το Κονάκι της Αρετούσας ' και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του Μπασιάρα Μάρκο για τη χορηγία αθλητικού υλικού.
• Ο Ε.Π.Ο.Σ. ευχαριστεί το αντιδήμαρχο Σαλαμίνας κ. Αντωνίου για τη παραχώρηση του δημοτικού λεωφορείου.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/9/10 19:59

    ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;

    Και ξαφνικά ενώ όλο το καλοκαίρι μέσω των πληρωμένων δημοσιογράφων της πλάκας μας είχε ζαλίσει τα αρχίδια το αρχιλαμόγιο ο Φυντάνης ότι ο Αίας αλλάζει όνομα, σε καθημερινή βάση έγραφαν οι δύο μαλάκες ρεπόρτερ της Γ’ Εθνικής της εφημερίδας ΦΩΣ ότι στις 30 Ιουλίου γίνεται Αίας Περάματος, στις 10 Αυγούστου τα γνωστά λαμογια ανά το πανελλήνιο αδελφοί Φυντάνη Ο.Ε. αλλάζουν όνομα στην ομάδα, στις 20 Αυγούστου, στις 30 Αυγούστου και οι δύο μαλάκες (Ξανθόπουλος και Δελέχας) δεν έχουν τσίπα επάνω τους να ζητήσουν από τους αναγνώστες τους ένα συγνώμη που τόσο καιρό τους παραπληροφορούσαν. Και τώρα που το λαμόγιο και την παρέα του τα διώχνει από το Πέραμα ο Γλύκας, θέλει να ξαναγυρίσει στη Σαλαμίνα. Τι δουλειά έχεις ρε να ξαναγυρίσεις στη Σαλαμίνα όταν βρίζεις όλους τους Σαλαμίνιους; Τι δουλειά έχει ο Αίας Περάματος στη Σαλαμίνα; Να μείνεις εκεί που ανήκεις και εμείς οι υγιείς φίλαθλοι που αγαπήσαμε την ιστορική μας ομάδα θα τη βρούμε πολύ σύντομα τη λύση.
    Ο Αίας θα ξαναδοξαστεί, ο Αίας Σαλαμίνας και όχι ο δικός σου Αίας μαϊμού που μαζί με κάτι προδότες στιλ Β. Γκιόκα έχετε ρεζιλέψει και το όνομα και την ιστορία.
    Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι που ακόμη σε ακολουθούν ότνα εσύ και η φαμίλια σου τους γαμάς μάνες – γυναίκες – οικογένειες και βάζεις του μπράβους σου να τους δέρνουν όπως τον Β. Λαϊβερά, αυτούς τέτοια συμπεριφορά τους αξίζει και συνέχισε μαζί τους.
    Εμείς οι σωστοί – αγνοί και υγιείς φίλαθλοι του Αίαντα Σαλαμίνας που είμαστε και η συντριπτική πλειοψηφία σύντομα θα φτιάξουμε τον νέο Αίαντα και θα βάλουμε τον Βασιλιά μας στη θέση που του αρμόζει.
    Όσο για σένα και τους παρατρεχάμενούς σου, βράστε στο ζουμί σας και άντε Γειααα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον αγαπητό φίλο φίλαθλο «8 Σεπτεμβρίου 2010 7:59 μ.μ.» με τίτλο σχολίου ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;
    Επειδή διακρίνω έντονη την επιθυμία σου να εκφραστείς και να διατυπώσεις τις απόψεις σου, διαμόρφωσε το κείμενο σου με κόσμιες εκφράσεις στείλτο μας έστω σαν σχόλιο ή στο ε-μαιλ μας και να είσαι βέβαιος πως θα το αναρτήσουμε άμεσα.
    Πάντως σε κάθε περίπτωση σ’ ευχαριστούμε που μας παρακαολουθείς.
    Αναμένω σύντομα νέα σου ο διαχειριστής του blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/9/10 14:15

    MPOREIS NA TO DIAMORFOSEIS OPOS ESY UELIS KANENA PROBLHMA PREPI NA POYME TIN ALIUIA XORIS SKOPIMOTITES GIA NA MAUI O KOSMOS POY SAS DIABAZI OXI SAN KAPION ALO POY APAGOREYI TA SXOLIA KE EXI KE EFIMERIDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/9/10 14:50

    kai meta tha sas magkosh o fintanhs
    kai de tha exete daktyla na pathsete to plhktrologio tha to patate me th myth ama exete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/9/10 23:32

    tha parei fora me thn opisuen opos kseri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/9/10 20:51

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.