Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Σεπ 2010

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;


Αναμορφώνοντας το κείμενο, με την συγκατάθεση του ανώνυμου σχολιαστή (8 Σεπτεμβρίου 2010 7:59 μ.μ.) και με την πεποίθηση πως δεν αλλάξαμε όσο αυτό μας ήταν δυνατόν το νόημα, το ανεβάζουμε για την δική σας ενημέρωση και σχολιασμό.
Το βήμα του blog είναι ελεύθερο για ΟΛΟΥΣ να εκφράζουν την γνώμη τους με την προϋπόθεση της κόσμιας έκφρασης και τον σεβασμό της προσωπικότητας των άλλων.
___________________________________
Και ξαφνικά, ενώ όλο το καλοκαίρι μέσω των «πληρωμένων δημοσιογράφων» της πλάκας μας είχε ζαλίσει το μυαλό ο Φυντάνης ότι ο Αίας αλλάζει όνομα, σε καθημερινή βάση έγραφαν οι δύο «ελεύθεροι ρεπόρτερ» της Γ’ Εθνικής της εφημερίδας ΦΩΣ ότι στις 30 Ιουλίου γίνεται Αίας Περάματος.
Στις 10 Αυγούστου, οι γνωστοί ανά το πανελλήνιο «αδελφοί Φυντάνη Ο.Ε.» αλλάζουν όνομα στην ομάδα κι έτσι, στις 20 Αυγούστου, στις 30 Αυγούστου οι δύο «ελεύθεροι ρεπόρτερ» (Ξανθόπουλος και Δελέχας) χωρίς τσίπα ζητούν συγνώμη από τους αναγνώστες τους που τόσο καιρό τους παραπληροφορούσαν ! ! !
Και τώρα που ο Γλύκας τους διώχνει από το Πέραμα, θέλει ο «κύριος» να ξαναγυρίσει στη Σαλαμίνα. Τι δουλειά έχεις να ξαναγυρίσεις στη Σαλαμίνα όταν βρίζεις όλους τους Σαλαμίνιους; Τι δουλειά έχει ο Αίας Περάματος στη Σαλαμίνα; Να μείνεις εκεί που ανήκεις και εμείς οι υγιείς φίλαθλοι που αγαπήσαμε την ιστορική μας ομάδα θα τη βρούμε πολύ σύντομα τη λύση.
Ο Αίας θα ξαναδοξαστεί, ο Αίας Σαλαμίνας όμως και όχι ο δικός σου Αίας μαϊμού που έχετε ρεζιλέψει και το όνομα και την ιστορία του.
Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι που ακόμη σε ακολουθούν παρά την «ανάρμοστη συμπεριφορά» σου, αυτούς τέτοια συμπεριφορά τους αξίζει και συνέχισε μαζί τους.
Εμείς οι σωστοί – αγνοί και υγιείς φίλαθλοι του Αίαντα Σαλαμίνας που είμαστε και η συντριπτική πλειοψηφία, σύντομα θα φτιάξουμε τον νέο Αίαντα και θα βάλουμε τον Βασιλιά μας στη θέση που του αρμόζει.
Όσο για σένα και τους παρατρεχάμενούς, βράστε στο ζουμί σας κι άντε γειααα.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/9/10 11:07

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΙΣΗΣ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΕ ΗΘΙΚΑ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΜΑΣ ΔΕ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΗΖΟΥΜΕ.
    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/9/10 12:28

    Αν στους υγιείς φιλάθλους του ΑΙΑ ανήκει και αυτός ο αχρείος που εδώ και τόσες μέρες μας βομβαρδίζει με αυτό το αίσχος που το θεωρεί κείμενο και εσείς σεβόμενοι την ελευθεροτυπία του δίνεται βήμα τότε να τους χαιρόσαστε και τον ΑΙΑ και τους φιλάθλους του!!! Κατά συνέπεια έχετε και τον πρόεδρο που αρμόζει στο επίπεδο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/9/10 15:19

    Θέμα : Ηλεκτρονική Ενημέρωση του Συλλόγου ‘ΑΙΑΝΤΙΣ’


    Αξιότιμοι Κύριες και Κύριοι,


    Σας ενημερώνουμε ότι μετά από απαίτηση πολλών φίλων και μελών από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό αποφασίσαμε να εκδώσουμε την Ιστοσελίδα μας(www.salamis-aiantis.blogspot.com) με σκοπό την πλήρη ενημέρωση ώστε οι πολύχρονες προσπάθειες του συλλόγου για την προστασία και ανάδειξη της κηρυγμένης από την πολιτεία μοναδικής Ιστορικής/Αρχαιολογικής περιοχής της Αρχαίας Σαλαμίνας να γίνουν γνωστές σε όλο τον κόσμο.
    Επικοινωνία,σχόλια και πληροφορίες στο e-mail salamis.aiantis@gmail.com

    Ο Αγώνας προγραμματίστηκε να γίνει σε τρεις φάσεις :
    • Πρώτη φάση: Καθιέρωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στο χώρο του Τύμβου και ενημέρωση με κάθε τρόπο για το πρόβλημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
    • Δεύτερη φάση: α) Σύναψη συνεργασιών με πρόσωπα και φορείς.
    • Τρίτη φάση: Δυναμικές διεκδικήσεις και ενέργειες κατά πάντων για την προστασία και ανάδειξη του χώρου.

    Αντίπαλοι τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, η αδυναμία του Νόμου και ο φόβος των πολιτών.

    Αποτέλεσμα:

    -Ο εορτασμός της Ναυμαχίας της Σαλαμίνος καθιερώθηκε ως επίσημη εορτή στο σώμα του Πολεμικού Ναυτικού, Νομαρχία και Τοπική Αυτοδιοίκηση.

    -Διάσωση του Τύμβου των Σαλαμινομάχων – των αρχαίων λιμενικών εγκαταστάσεων – της αρχαίας πόλεως της Σαλαμίνας.

    Μεγάλη επιτυχία ήτο η συμπληρωματική δημιουργία ζωνών Α, βάζοντας φραγμό σε κάθε διαπλεκόμενο που είχε προγραμματίσει την περαιτέρω καταστροφή του χώρου. Παράλληλα έδωσε και δίδει μάχες στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, ως και σε κάθε διεθνή οργανισμό, προκειμένου να ενταχθεί η περιοχή στα αναπτυξιακά προγράμματα (ΕΣΠΑ), για να ολοκληρωθεί το όραμα και να γίνει ο τόπος μας το σημείων αναφοράς του κόσμου.

    Ο πολύχρονος αγώνας δεν πήγε χαμένος. Ο σπόρος που ρίξαμε, άρχισε να φυτρώνει.΄Ηδη πολίτες, σύλλογοι, οργανισμοί, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, άρχισαν να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν διλήμματα εις τας Αρχάς της Ελληνικής πολιτείας και παράλληλα τρόμο και προβληματισμό σε κάθε καταστροφέα.

    Παράδειγμα, ο αγώνας Μίχα, Ανωμερίτη, Κινέζων, κλπ. τελείωσε, διότι έχουν αντιληφθεί ότι δεν μπορούν να νικήσουν έναν σύλλογο που παλεύει για το ότι πιο ιερό έχει ένας ΄Ελλην: την ιστορία και τον πολιτισμό του.

    Αυτός ήτο σε γενικές γραμμές ο αγώνας μας. ΄Ενας πολύχρονος αγώνας αγωνίας, πολλών επεισοδίων, πολλών προσπαθειών για να μας εξαγοράσουν,να μας τρομάξουν και να επιχειρήσουν να μας δολοφονήσουν. Η ουσία είναι ότι εμείς θα συνεχίσουμε αυτή τη μάχη και είμεθα σίγουροι ότι η προσπάθειά μας θα γίνει εφιάλτης σ΄όλους αυτούς που ζητούν την εξαφάνιση από προσώπου γης των χώρων θυσίας των Σαλαμινομάχων.

    Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα η Αρχαία Σαλαμίνα (Αμπελάκια) να χαρακτηριστεί σαν νεότερο Ευρωπαϊκό μνημείο. Πρώτον για να υπενθυμίζει όχι μόνον σ΄εμάς τους ΄Ελληνες αλλά και σ΄όλους τους Ευρωπαίους την υποχρέωση που έχουν για την ιστορία και τον πολιτισμό αυτού του τόπου.

    Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τα Μ.Μ.Ε. Ελλάδος και εξωτερικού, ιδιαιτέρως τον ALTER και τον Κώστα Χαρδαβέλλα, το ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ και τον Κώστα Πλεύρη, τον τοπικό και διεθνή τύπο, ως και πολλούς πολίτες της Ελλάδος και του εξωτερικού.

    Θα ήθελα να σταθώ στο Πολεμικό Ελληνικό Ναυτικό για την πολύπλευρη στήριξη των προσπαθειών μας.

    Θα πρέπει να γνωρίζουν οι επόμενες γενεές ότι όποιος αγωνίζεται για την ιστορία και τον πολιτισμό του, δεν κουράζεται, δεν φοβάται και δεν εξαγοράζεται. Η προσφορά προς την πατρίδα είναι υποχρέωση κάθε ΄Ελληνα και δεν θα πρέπει να περιμένει ανταλλάγματα ή τιμές. Πολύ περισσότερο όταν θα προσπαθήσουν να το παραγκωνίσουν διάφοροι σαλταδόροι της πολιτικής για να γευτούν αυτοί την επιτυχία των αγώνων του.



    Πρόεδρος

    Χρήστος Κ. Μαριδάκης


    Ο Γ.Γραμματέας

    Γεώργιος Φήμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/9/10 09:28

    ektos apo ton aia den yparxh aulitikh drastiriotita sth salamina?einai ntropi na asxoliste mono me aytoy toy eidoys anthropoys,prosfata kapio paidi ths salamina timhse thn ellada fernontas sto nhsi ena pagkosmio xryso. o aias ti exei prosferei sto nisi ektos apo afemaksi xrimaton peripeties kai rezilikia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/9/10 09:41

    Αλες ομαδες ποδοσφαιρου στο νησι σας δεν εχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/9/10 12:52

    Οχι φίλε!! Μετά τον Αία καμιά άλλη ομάδα είχε λόγο ύπαρξης στη Κούλουρη. Και επειδή τόσα χρόνια βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια, είπαμε να τον αλάξουμε λίγο, και γι αυτό τον κάναμε Αία..... Περάματος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/9/10 09:43

    Και ξαφνικά ενώ όλο το καλοκαίρι μέσω των πληρωμένων δημοσιογράφων της πλάκας μας είχε ζαλίσει τα αρχίδια το αρχιλαμόγιο ο Φυντάνης ότι ο Αίας αλλάζει όνομα, σε καθημερινή βάση έγραφαν οι δύο μαλάκες ρεπόρτερ της Γ’ Εθνικής της εφημερίδας ΦΩΣ ότι στις 30 Ιουλίου γίνεται Αίας Περάματος, στις 10 Αυγούστου τα γνωστά λαμογια ανά το πανελλήνιο αδελφοί Φυντάνη Ο.Ε. αλλάζουν όνομα στην ομάδα, στις 20 Αυγούστου, στις 30 Αυγούστου και οι δύο μαλάκες (Ξανθόπουλος και Δελέχας) δεν έχουν τσίπα επάνω τους να ζητήσουν από τους αναγνώστες τους ένα συγνώμη που τόσο καιρό τους παραπληροφορούσαν. Και τώρα που το λαμόγιο και την παρέα του τα διώχνει από το Πέραμα ο Γλύκας, θέλει να ξαναγυρίσει στη Σαλαμίνα. Τι δουλειά έχεις ρε να ξαναγυρίσεις στη Σαλαμίνα όταν βρίζεις όλους τους Σαλαμίνιους; Τι δουλειά έχει ο Αίας Περάματος στη Σαλαμίνα; Να μείνεις εκεί που ανήκεις και εμείς οι υγιείς φίλαθλοι που αγαπήσαμε την ιστορική μας ομάδα θα τη βρούμε πολύ σύντομα τη λύση.
    Ο Αίας θα ξαναδοξαστεί, ο Αίας Σαλαμίνας και όχι ο δικός σου Αίας μαϊμού που μαζί με κάτι προδότες στιλ Β. Γκιόκα έχετε ρεζιλέψει και το όνομα και την ιστορία.
    Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι που ακόμη σε ακολουθούν ότνα εσύ και η φαμίλια σου τους γαμάς μάνες – γυναίκες – οικογένειες και βάζεις του μπράβους σου να τους δέρνουν όπως τον Β. Λαϊβερά, αυτούς τέτοια συμπεριφορά τους αξίζει και συνέχισε μαζί τους.
    Εμείς οι σωστοί – αγνοί και υγιείς φίλαθλοι του Αίαντα Σαλαμίνας που είμαστε και η συντριπτική πλειοψηφία σύντομα θα φτιάξουμε τον νέο Αίαντα και θα βάλουμε τον Βασιλιά μας στη θέση που του αρμόζει.
    Όσο για σένα και τους παρατρεχάμενούς σου, βράστε στο ζουμί σας και άντε Γειααα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.