Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Σεπ 2010

Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ, ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ Δ.Σ.


• Παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους ο αντιπρόεδρος Γιαννούλης Γεώργιος από το Δ.Σ. του συλλόγου και θα παραμείνει ως απλό μέλος. Την θέση του αναλαμβάνει το μέλος του Δ.Σ. Φασουλής Στέλιος.
• Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου. Η ζήτησή τους έως τώρα κρίνεται ικανοποιητική. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν καθημερινώς και ώρες 18:00 – 20:00 από τα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Αμπελακίων.
• Ο Ε. Π. Ο. Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Κομνηνού Δημήτριου, που ήταν ελεύθερος. Αποτελεί τιμή για το σύλλογο η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να κλείσει τη πορεία του στα γήπεδα σε αυτόν.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/9/10 22:15

    TO MAGAZI ARXIZI NA DIALIEI SIGA SIGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/9/10 23:31

    mas ta prixate me to aia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/9/10 00:55

    Το μαγαζί το βλέπετε με τα κυάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/9/10 08:46

    nai nai -epiase pato

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/9/10 09:23

    DHLADH TOYS BLEPOYME ME MASKA YPOBRYXIOY PSAREMATOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/9/10 22:39

    toso bauia oso o titanikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/9/10 09:35

    Και ξαφνικά ενώ όλο το καλοκαίρι μέσω των πληρωμένων δημοσιογράφων της πλάκας μας είχε ζαλίσει τα αρχίδια το αρχιλαμόγιο ο Φυντάνης ότι ο Αίας αλλάζει όνομα, σε καθημερινή βάση έγραφαν οι δύο μαλάκες ρεπόρτερ της Γ’ Εθνικής της εφημερίδας ΦΩΣ ότι στις 30 Ιουλίου γίνεται Αίας Περάματος, στις 10 Αυγούστου τα γνωστά λαμογια ανά το πανελλήνιο αδελφοί Φυντάνη Ο.Ε. αλλάζουν όνομα στην ομάδα, στις 20 Αυγούστου, στις 30 Αυγούστου και οι δύο μαλάκες (Ξανθόπουλος και Δελέχας) δεν έχουν τσίπα επάνω τους να ζητήσουν από τους αναγνώστες τους ένα συγνώμη που τόσο καιρό τους παραπληροφορούσαν. Και τώρα που το λαμόγιο και την παρέα του τα διώχνει από το Πέραμα ο Γλύκας, θέλει να ξαναγυρίσει στη Σαλαμίνα. Τι δουλειά έχεις ρε να ξαναγυρίσεις στη Σαλαμίνα όταν βρίζεις όλους τους Σαλαμίνιους; Τι δουλειά έχει ο Αίας Περάματος στη Σαλαμίνα; Να μείνεις εκεί που ανήκεις και εμείς οι υγιείς φίλαθλοι που αγαπήσαμε την ιστορική μας ομάδα θα τη βρούμε πολύ σύντομα τη λύση.
    Ο Αίας θα ξαναδοξαστεί, ο Αίας Σαλαμίνας και όχι ο δικός σου Αίας μαϊμού που μαζί με κάτι προδότες στιλ Β. Γκιόκα έχετε ρεζιλέψει και το όνομα και την ιστορία.
    Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι που ακόμη σε ακολουθούν ότνα εσύ και η φαμίλια σου τους γαμάς μάνες – γυναίκες – οικογένειες και βάζεις του μπράβους σου να τους δέρνουν όπως τον Β. Λαϊβερά, αυτούς τέτοια συμπεριφορά τους αξίζει και συνέχισε μαζί τους.
    Εμείς οι σωστοί – αγνοί και υγιείς φίλαθλοι του Αίαντα Σαλαμίνας που είμαστε και η συντριπτική πλειοψηφία σύντομα θα φτιάξουμε τον νέο Αίαντα και θα βάλουμε τον Βασιλιά μας στη θέση που του αρμόζει.
    Όσο για σένα και τους παρατρεχάμενούς σου, βράστε στο ζουμί σας και άντε Γειααα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/9/10 16:14

    ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ;ΚΑΙ ΣΒΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/9/10 09:42

    ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.
    Παναγιωτης, Γιωργος και Ηλιας τριο Φυντανειρος, ο τριτος αφου εβαλε στο λουκι τους κουτους πρωτους για να ειναι αυτος ισοβιος προπονητης, ολο τον καιρο απειλουσαν, εκβιαζαν,και εβριζαν τους παντες, εκαναν δηλαδη αυτο που τοσο καλα γνωριζουν, τωρα που τους εδιωξαν με τις κλωτσιες απο το Περαμα αρχισαν να γλυφουν εκει που εφτυναν.
    Αυτη η τιμωρια τους αξιζει, ας βαλουν την ουρα στα σκελια και ας ζητησουν συγνωμη απο τους Σαλαμινιους και τελος ασ κοψουν τις ψευτομαγκιες, η ουρα στα σκελια και επιστοφη στο μαντρι τριπλετα της συμφορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.