Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Σεπ 2010

Πρόσκληση για την νεολαία κι όχι μόνο… από τον Νίκο Ράπτη


21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/9/10 22:29

    Α ρε Τσαβαρή ζημιά που τους έκανες, καθιερώνεις μόδα και τρέχουν στο κατόπι σου όλοι οι συνδυασμοί.
    Καλό όμως πολύ καλό για τους μαγαζάτορες, άντε κατέβασε καμιά καινούργια ιδέα να τους ρεστάρεις να γελάμε.
    Πρόταση στο τραπέζι, εκδήλωση των –άντα κι όσοι πιστοί προσέλθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/9/10 00:35

    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑι Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/9/10 15:08

    ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΟΤΟ. ΜΕΤΑ ΤΑ 30 ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/9/10 17:08

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ......ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΓΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ....ΠΡΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ......ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΘΑΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ…… ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ…… Π.Χ. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ….ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΣΙΚΟ…… ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ……ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/9/10 08:48

    MΕΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΟΦΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΖΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Η'. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/9/10 08:48

    ομπονιέρες και μανικετόκουμπα με ασήμι η απάντηση στο ΔΝΤ και στις κομμένες συντάξεις.

    Δύο δεξιώσεις, λευκά άλογα για τον γαμπρό και τη νύφη, 350 vip καλεσμένοι, δεκάδες “φουσκωτοί” για τους ανεπιθύμητους,σαμπάνιες Cristal, Dom Perignon και συλλεκτικές Moët, νυφικό υπερπαραγωγή από την Νταϊάν Φον Φίρστενεμπεργκ, 150 ασημένιες μπομπονιέρες σε οβάλ σχήμα, που ...






    έχουν πάνω τους τον θυρεό, τα μονογράμματα των μελλόνυμφων και την ημερομηνία του γάμου...

    Η λίστα με τις χλιδάτες υπερβολές δεν σταματά. Η πρώην βασιλική οικογένεια, συνεχίζει να ζει μέσα στον πλούτο και με τον γάμο του δευτερότοκου γιου του Κωσταντίνου Νικόαλου στις Σπετσες, φρόντισε να επιδείξει στους Έλληνες το lifestyle της οικογένειας, σε μια περίοδο όπου η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεωκοπίας.

    Κάποιοι θα έπρεπε να συμβουλεύσουν τους “γαλαζοαίματους” για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας , της “πατρίδας μου” όπως έλεγε ο κ. Γλύξμπουργκ πριν από 6 χρόνια, όταν διεκδικούσε υπέρογκη αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο για το Τατόι.
    Κ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/9/10 08:49

    αινούριο τάχα κάτι να μας φέρει.
    Τι κρύβει μέσ' στα δόντια του το ξέρω,
    καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.

    Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
    και χάνονται βαθιά στα περασμένα.
    Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν,
    μα όχι και το μίσος του για μένα.

    Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.
    Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

    Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος
    που λούζεται στον ήλιο και στ' αγέρι,
    το κουρασμένο βήμα του το ξέρω
    και την περίσσεια νιότη μας την ξέρει.

    Μα πάλι θέ ν' απλώσει σα χολέρα
    πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,
    και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
    αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.k.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/9/10 08:50

    Όλοι θα θέλαμε να ψηφίσουμε τον καλύτερο, αλλά δυστυχώς δεν είναι ποτέ
    υποψήφιος.Κ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/9/10 08:51

    ΕΥΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ , ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ , ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ , ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/9/10 08:51

    Έργα και ημέρες» στον χώρο του πολιτισμού την περίοδο της «σεμνής και ταπεινής» κυβέρνησης της ΝΔ ήρθε να θυμίσει μια απόφαση που εκδόθηκε προ ημερών από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθήνας (Τμήμα 28ο).

    Η απόφαση απέρριψε κατά πλειοψηφία -για τυπικούς δικονομικούς λόγους- την αγωγή που είχε καταθέσει το 2006 η εταιρεία «Αρκαδία» εναντίον του ελληνικού Δημοσίου και της Νομαρχίας Πειραιά και διεκδικούσε αποζημίωση συνολικού ύψους 5,4 εκατομμυρίων ευρώ για την «κατάληψη» του χώρου του Τύμβου των Σαλαμινομάχων. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία ανήκει στην οικογένεια της κ. Νίκης Διαμαντή, συζύγου του θείου του τότε πρωθυπουργού, κ. Αχιλλέα Καραμανλή, και πρόεδρος στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) ήταν ο τότε γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού Χρήστος Ζαχόπουλος.

    Μάλιστα, δύο αποφάσεις του ΚΑΣ σχετικά με τον χώρο της Κυνόσουρας, όπου βρίσκεται ο Τύμβος, είχαν συζητηθεί πολύ. Η μία αφορούσε την αποδοχή αίτησης εταιρείας για την τοποθέτηση πλωτών δεξαμενών επεξεργασίας καταλοίπων παρά την αντίθεση γνώμη της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων και η άλλη -λίγο καιρό μετά- για απαγόρευση οποιασδήποτε παρέμβασης στον χώρο του Τύμβου. Ωστόσο, ο νομάρχης Πειραιά, Γιάννης Μίχας, παρά την απαγόρευση προχώρησε στην τοποθέτηση μνημείου στον Τύμβο, που επελέγη ύστερα από διεθνή διαγωνισμό. Ξέσπασε σάλος και ο κ. Ζαχόπουλος βρήκε... συμβιβαστική λύση ανάμεσα στην εταιρεία «Αρκαδία» και στη Νομαρχία, προσφέροντας αποζημίωση 3 εκατ. ευρώ για να γίνει απαλλοτρίωση υπέρ του Δημοσίου... Οι μέτοχοι της εταιρείας διαφώνησαν και κατέθεσαν αγωγή διεκδικώντας την αποζημίωση των 5,4 εκατομμυρίων. Μπορεί τώρα να μην τους επιδικάστηκε, αλλά, όπως φαίνεται, 2.500 χρόνια μετά τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, ακόμα συζητιέται η κυριότητα του Τύμβου... Κ.Μ.

    4/9/10 09:24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/9/10 08:54

    το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο έρχεται να προστεθεί η? επιστροφή στο προσκήνιο της επικαιρότητας των πρώην υπουργών της ΝΔ, όπως του Γ. Βουλγαράκη -αυτών δηλαδή που η ηγεσία του κόμματος αντιμετωπίζει ως «γαλάζια» βαρίδια- αλλά και η διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για τα greek statistics.
    Δύο μόλις εβδομάδες μετά την παρουσίαση στο Ζάππειο από τον πρόεδρο της ΝΔ Α. Σαμαρά του οικονομικού προγράμματος του κόμματος για την έξοδο από την κρίση, το οποίο ως κύριο στόχο έχει την αποδέσμευση της χώρας από το μνημόνιο που έχει υπογράψει η κυβέρνηση με την τρόικα, η αντιπολιτευτική στρατηγική της Ρηγίλλης βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα. Η ΝΔ βρίσκεται ουσιαστικά εγκλωβισμένη στη δύνη των αποκαλύψεων, χωρίς να είναι σε θέση να «περάσει» επικοινωνιακά προς τον κόσμο τη δέσμη των δικών της προτάσεων για την έξοδο από την κρίση, ενώ η αντιπολιτευτική τακτική εναντίον του μνημονίου μοιάζει αυτή την ώρα «καμένο χαρτί».K.M.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/9/10 12:47

    Ρε Κ.Μ.Σοσιαλισμός ή Βαρβαρώτητα του ΓΑΠ.
    Ρε συ Κ.Μ. είσαι και συ ένα από τα πράσινα αρπακτικά που θέλεις το Δ.Ν.Τ. του ΓΑΠ.
    Αλλά εσύ λαμόγιο μου έχεις κάνει τη μπάζα σου τόσα χρόνια κρατικοδίαιτε ρουφιάνε πρασινοφρουρέ και τώρα μας το παίζεις και συμβουλάτορας.
    Ξυπνήστε μαύρο στους πράσινους συνδυασμούς γιατι ο ΓΑΠ θα μας γδάρει με την ψήφο μας.
    Πετρέλαιο και ΔΕΗ σε διπλάσια τιμή, επί πλέον φορολογία είναι έτοιμη από τον ΤΖΕΦΡΥ και συ χαχόλε Κ.Μ. μου λιβανίζεις το κελεπουρι της ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/9/10 11:27

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ...ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΕ;
    Ποιός μας πέρασε τη θηλιά στο λαιμό;
    Η πολιτική της ΝΔ και του Καραμανλή.
    Και γιά να σου θυμίσω...
    1981. Κυβέρνηση Ν.Δ. Πληθωρισμός 24%. 'Ελλειμμα 14%.

    1989.Κυβέρνηση Πασοκ. Παρέδωσε πληθωρισμό 5,5% και έλλειμμα 5%.

    1993. Κυβέρνηση Ν,Δ. Πληθωρισμός 21%. 'Ελλειμμα 11%.

    2004.Κυβέρνηση Πασοκ. Παρέδωσε πληθωρισμό 1,6% και έλλειμμα κατά Αλογοσκούφη 6%.

    2009. Κυβέρνηση Ν.Δ. Πληθωρισμός 3%. 'Ελλειμμα 13,8%.

    Ο Λαός έχει νου και γνώση βασιλοχουντικέ μου και νυν Σαμαρικέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/9/10 16:45

    Ρε ηλίθιοι χουντόσκυλα με ευθύνη ποιανού έχουμε βρεθεί στο ΔΝΤ ο κουρασμένος το 2004 δεν πήρε το χρέος από 180 δις. Ευρώ σε το έλλειμμα 2,9% και μετά την απογραφή του Αλογομούρη 3.1%και πληθωρισμό 2% και ταπήγε αντίστοιχα 310 δις.14%, 2% ήταν ο μόνος πρωθυπουργός που όταν παρέλαβε την εξουσία έκανε συνέχεια εγκαίνια και όταν απέδρασε από την εξουσία άφησε την χώρα υπερχρεωμένη, ήταν ο πρωθυπουργός των ομολόγων των κουμπάρων του βατοπέδι και της ξευτίλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/9/10 17:02

    6 Σεπτεμβρίου 2010 4:45 μ.μ.
    ενω εσυ υποστηρίζεις τον ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με τη ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 17 % ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΙΩΝ

    ΑΥΤΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ

    ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΥΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/9/10 00:44

    ΤΟΝ ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΑΡΑΠΗ Η ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΡΑΠΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/9/10 07:12

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΓΡΑΜΠΕΛΗΣ, ΤΑ ΙΜΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ, ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ.
    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΔΑ, Ο ΤΖΕΦΡΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/9/10 07:57

    Νικολάκι μου η πολιτική δεν είναι στρατόπεδο να δίνεις εντολές και να γεμίζεις αίθουσες. Θέλει παιδία, πειθώ και γνώσεις που πρέπει κατ’ αρχάς να το έχεις στο DNA σου, που δεν το έχεις και προπαίδεια που σου λείπει άστο να πάει με Photoshop δεν λύνεις προβλήματα στην πολιτική δημιουργείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/9/10 12:53

    Ρε πατριδοκάπηλοι μπερτόδουλοι είσαστε οι ίδιοι από το 1821 οι κοτζαμπάσηδες που σκοτώσατε τον Καποδίστρια που κάνατε τον πόλεμο του 1897 και την χρεωκοπία ,την Μικρασιατική καταστροφή του 1922,την δικτατορία του Μεταξά ,τους Γερμανοτσολιάδες ,τα μακρονήσια ,και τις εξορίες, την χούντα του 1967 και την καταστροφή της Κύπρου
    Και το 1981 όταν βγήκε το ΠΑΣΟΚ και ένωσε όλους τους Έλληνες διότι το 50% το είχατε στην απέξω .Ο Ανδρέας έκανε αναδιανομή του πλούτου ήταν ο μόνος Πρωθυπουργός που πέθανε χωρίς μια δραχμή στην οικογένεια του είπε χρήματα δεν έχω αλλά σας αφήνω το όνομα μου, ενώ ο Καραμανλής Έφαγε τα κτήματα στην Φιλοθέη τακτοποίησε τον πατέρα του άχρηστου με την κατασκευαστική τον Αχιλλέα με την ναυτιλιακή. Ο Μητσοτάκης έχει πει ότι έχει τακτοποίηση την οικογένεια του μέχρι δεκάτης γενεάς Εσείς με τον Κόκκινο και τον Φλωράκη στήσατε με ψευδομάρτυρες τύπου Μαμανέα το ειδικό δικαστήριο με κατηγορία ότι ο Ανδρέας πήρε χρήματα από τον Κωσκοτά για να εγχειριστεί στην Αγγλία, Δηλαδή δεν είχε χρήματα ούτε για την υγια του και τον κατηγορείτε ότι έκλεψε.Τα χρήματα δόθηκαν στο 50%που ήταν στη απέξω καταλάβετε ηλίθια φασισταριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/9/10 22:40

    Εγω πάντως ειμαι κατα της Βασιλειας, δεν ξερω για σας.. τωρα οσο για τα Δημοτικά ο Σοφράς οχι μονο εχει παρει την κατω βόλτα αλλα ετοιμαζει στο ψηφοδελτιο και 2 Αιγυπτιους

    Ημαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Κ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/9/10 22:40

    Εγω πάντως ειμαι κατα της Βασιλειας, δεν ξερω για σας.. τωρα οσο για τα Δημοτικά ο Σοφράς οχι μονο εχει παρει την κατω βόλτα αλλα ετοιμαζει στο ψηφοδελτιο και 2 Αιγυπτιους

    Ημαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Κ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.