Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Σεπ 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Π.Ο ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ


• Ο Ε.Π.Ο.Σ. συγχαίρει την Α.Ε. Σαλαμίνας για την άνοδό της στην Ά κατηγορία του Πειραιά και τις εύχεται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.
• Ο Ε.Π.Ο.Σ. έχοντας στη δύναμή του πάνω από 100 αθλητές όλων των ηλικιών, εκτός από τη συμβολή του στη διάδοση του αθλητικού πνεύματος ειδικά στους νέους, ως πρωταρχικό σκοπό, στη τριαντάχρονη ιστορία του, έχει τη διατήρηση του ένδοξου ονόματος των Σαλαμινομάχων. Για το σύλλογο η γνώση της ιστορίας και η διατήρηση των παραδόσεων ετών είναι σημαντικά για να επιτευχθούν οι στόχοι του έθνους μας. Στα πλαίσια λοιπόν των εορταστικών εκδηλώσεων για την Ιστορική Επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας 'Σαλαμίνεια 2010', το σωματείο μας θα πραγματοποιήσει φιλικό αγώνα με το συμπολίτη Αίαντα Σαλαμίνας στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας τη Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 18.30.
Καλούνται οι πολίτες της Σαλαμίνας να παραβρεθούν σε αυτή τη πολύ σημαντική εκδήλωση.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/9/10 20:14

    tsatsoi-gliftes-lamogia-lauremporoi olo to d/s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/9/10 23:04

    se ponese to simerino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/9/10 08:49

    h paylina kai ta ala koritsia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/9/10 11:42

    ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ…ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ …… ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.ΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ… ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΡΕΗ… ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ…. ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ… ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ… ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ …… ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ …… ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ?????......ΟΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ… ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΡΑ…ΤΟΥ ….ΝΙΚΟΥ ΡΑΠΤΗ….ΤΗΣ… ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ….ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ……ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ … ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ….ΡΟΥΛΑΣ ΝΑΝΝΟΥ…ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ …ΔΥΝΑΜΕΙΣ ……… Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ …..ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΑΠΙΟΥ… ΜΕ ΝΩΠΗ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ……...ΕΠΙΣΗΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν..Δ… ΟΜΗΡΟΥ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ….ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΥΣΙ, ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ…. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΤΗ….. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ…. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ …ΚΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ …..ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ Ο << ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ του πασοκ >>…ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ …ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜ. ΕΚΛΟΓΕΣ (δεν περίμενε κανείς βέβαια ότι ο Σοφράς θα ήταν δήμαρχος ) ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ (δεν μπόρεσε να το χωνέψει ότι θα ήταν το νο2 ) ΑΦΗΣΕ ΕΚΘΕΤΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ …. ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ…. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ… ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ …….ΓΙΑΤΙ????? ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ????? ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ???? …..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ…. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ… ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΚΟΤΩΜΟΣ…. ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ….ΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ…ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ …..ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ … ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ …… ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΕΙ….. ΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ….. ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ …………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/9/10 22:37

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/9/10 20:08

    Ρε σεις το blog δεν είναι μπλοκ αποδείξεων ή τετραδίου, αλλά....αν ήταν το κ@@@@ βιολί δεν θα το έπαιζε κανείς.
    Μπρρρρρ βόδια !!!!
    άκου Σαλαμίκονος,
    ρε ουστ
    κκκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/9/10 22:35

    GEIA SOY KOMPLEKSIKE SALAMIKONIATI TETIOYS SAN ESENA THELOYME STO MPLOKAKI MAS
    gia ton 8:08

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.