Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Σεπ 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Βραδιά νεολαίας συνδυασμού "ΠΡΩΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ" στις 4.9.2010


Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ράπτης και ο συνδυασμός ‘ΠΡΩΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ’ διοργάνωσαν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010 μια πολύ όμορφη βραδιά σε γνωστό club του Αιαντείου.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη νεολαία του νησιού η οποία έδωσε βροντερό παρόν ενώ δεν έλειψε και η συμμετοχή των μεγαλύτερων παιδιών που με τη σειρά τους έδωσαν έντονο χρώμα στην εκδήλωση.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ράπτης στο σύντομο χαιρετισμό του ήταν ουσιώδης και αισιόδοξος.
• Τόνισε μεταξύ άλλων, ότι όλες οι προσπάθειες και οι αγώνες για προσφορά στη τοπική αυτοδιοίκηση αποβλέπουν σε ένα και μοναδικό στόχο, ένα καλύτερο αύριο για τη νεολαία.
• Σημείωσε επίσης, ότι η πεμπτουσία της πολιτικής είναι η δημιουργία ιδανικών συνθηκών για τις επόμενες γενιές.
• Τέλος, έδωσε την υπόσχεση ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού ‘ΠΡΩΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ’ έχει βασιστεί στις ανάγκες της νέας γενιάς και περιέχει συγκεκριμένες δράσεις και έργα που θα αναβαθμίσουν τις αθλητικές, πολιτιστικές και πάνω από όλα εκπαιδευτικές ανάγκες των νέων μας.
Η εντυπωσιακή σε πλήθος και παλμό βραδιά έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες και όλοι οι παρευρισκόμενοι αποχαιρέτισαν την καλοκαιρινή περίοδο διασκεδάζοντας και σε κλίμα αισιοδοξίας για τις δημοτικές εκλογές ευχήθηκαν την πρωτιά στον υποψήφιο Δήμαρχο και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.
Σαλαμίνα 15 Σεπτεμβρίου 2010
Γραφείο Τύπου ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’
Νίκος Ράπτης
Υποψήφιος Δήμαρχος

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/9/10 08:22

    Μπράβο στο ‘’γραφείο τύπου’’ κ. Ράπτη, πολύ γρήγορα το θυμηθήκατε να μας ενημερώσετε. Πάντως πέσατε μέσα στον μήνα δεν έφυγε, αν διοικήσετε με τους ίδιους ρυθμούς τότε σωθήκαμε ! ! Βέβαια με τον συρφετό που μάζεψες γύρο σου τι περίμενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/9/10 10:12

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΕΤΕΡΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΔΗΣ ΚΑΠΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΩ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΣΟΥ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΦΑΖΕΙ ΤΟ ΜΙΑΛΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩ ΤΕΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/9/10 10:16

    ΝΙΚΟ ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΙΣ. ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ.ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΚΡΗ -ΡΟΥΛΑΣ(ΜΗΝΑ)-ΤΣΑΒΑΡΗ. Ο ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ¨ΕΝΟΤΗΤΑ¨ΕΧΟΥΝ ΧΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ (ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ,ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ(ΠΑΡΤΟΥΖΟΣ),ΜΑΡΟΥΔΗΣ ΑΝΤ. Κ.Α)ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΥΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΗΣ.ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ;;;ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ.ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ, ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ. ΕΞΩ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/9/10 15:09

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΥ .....ΠΑΛΙ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/9/10 07:54

    Μια και διακρίνω μια αγωνία για τον φίλο σου τον «Λαμπρούκο» όπως τον αποκαλείς, πήγαινε στην διεύθυνση του YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=wAQIfHqAFh0 να δεις την συγκέντρωση του, ώστε να αποκτήσεις προσωπική άποψη κι όχι κονσέρβα, την ανακάλυψα πριν 5 λεπτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/9/10 08:01

    Γιατί το κουράζεις φίλε μου, και δεν πας στο δικό του μπλόκ, http://mastrokoliaslampros.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/9/10 08:34

    Γεια σου ρε Μαστροκόλια, αν εσύ γέμισες το Φλαμίνγκο κι είχες και όρθιους, που πάνε κάποια άλλα νούμερα που το παίζουν κι αρχηγοί συνδυασμών τρομάρα τους που τρόμαξαν να γεμίσουν της καρέκλες, δεν φοβούνται την ξεφτίλα να πάνε από τώρα σπίτι τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/9/10 08:44

    Ρε παιδιά πολύ, πολιτική πτωμαΐνη δεν μυρίζει σ’ αυτές οι εκλογές; Μέχρι και τον Αστράκο ξέθαψαν όλοι του κόσμου οι ξεγραμμένοι στο προσκήνιο.
    Είχαμε τον Μακρή στον μούσκιο, παράδειγμα προς αποφυγή βαρίδι στον συνδυασμό της Ρούλας, ζήλεψε το πρόβλημα ο Τσαβαρής και φορτώθηκε κι αυτός το δικό του βαρίδι.
    Κοίτα να δεις κωλοφαρδία ο Σοφράς που αρχίζει και ελπίζει για την 2η Κυριακή.
    Άσε Σπύρο μου μην κάνεις όρεξη, ο Ράπτης θα είναι παρών στην 2η Κυριακή και δεν είναι Μακρής για να κάνεις όρεξη. Η Σαλαμίνα ξέρει και θα τον στηρίξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/9/10 08:47

    Symfono me ton prolalisanta dhmarxos einai o Raptis kai me diafora stin defteri kyriaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/9/10 09:06

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΙΣΑΤΑΙ ΟΛΟΙΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΤΗΝ 2 ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΠΡΑΤΑΤΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΙΤΕ ΑΠΟΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΤΕΤΙΑ ΑΙΣΙΟΔΩΞΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΚΡΑΣΙ ΝΟΜΙΖΗ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΗΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΔΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΕΧΑΙΤΑΙ ΠΑΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΠΑΝΤΟΣ ΕΝΑ ΤΣΟΒΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΗΤΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/9/10 16:49

    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ... ΟΛΑ ΚΑΛΑ.... ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο Νο 2 ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ....ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ..ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.