Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Σεπ 2010

Γεώργιος Ανατολάκης, Βουλευτής Β΄ Πειραιώς οι θέσεις του για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο!!


« Διάσπαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού»
Η διάσπαση της λειτουργίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και η υπαγωγή τμημάτων της σε δύο διαφορετικά Υπουργεία (Υγείας και Πολιτισμού), δεν φαίνεται να συνεισφέρει στην ενιαία αντιμετώπιση των θεμάτων του Αθλητισμού. Πάγια θέση μας είναι ότι ο Αθλητισμός αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς Τομείς που διαφημίζουν την χώρα μας διεθνώς. Για αυτό επιβάλλεται η αδιαίρετη αντιμετώπιση των θεμάτων του από έναν μοναδικό ισχυρό Φορέα και όχι οι πειραματισμοί. Ελπίζουμε πως η Κυβέρνηση θα αντιληφθεί ότι ο κατακερματισμός της Γ.Γ.Α. περιπλέκει και δυσχεραίνει την λειτουργία και τις αρμοδιότητες της.  Ως εκ τούτου συμπαραστεκόμαστε στο αίτημα των Εργαζομένων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που αγωνίζονται ενάντια στην διάσπαση της.

« Σχεδόν μειοψηφία οι Ελληνες αθλητές στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο»
Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ανατολάκης κατέθεσε Ερώτηση στην Βουλή, από κοινού με τον Θάνο Πλεύρη και τον Αδωνι Γεωργιάδη, για την συνεχή μείωση των Ελλήνων αθλητών που αγωνίζονται στις ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες. Σύμφωνα με  στατιστικά στοιχειά που δημοσιεύτηκαν πριν λίγες ημέρες, το ποσοστό των αλλοδαπών αθλητών αγγίζει το 50%. Το φαινόμενο αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, καθώς έχει σοβαρές επιπτώσεις τόσο στην προώθηση και ανάδειξη των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, όσο και στην ποιότητα της Εθνικής Ομάδος ποδοσφαίρου. Επιπλέον αλλοιώνεται ο ελληνικός χαρακτήρας του πρωταθλήματος και γενικότερα δεν προάγεται ο Έλληνας αθλητής. Είναι δε χαρακτηριστικό πως η διεθνής ομοσπονδία UEFA αντιλαμβανόμενη αυτήν την κατάσταση η οποία υφίσταται στα περισσότερα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, έχει ήδη ανακοινώσει πως θα λάβει μέτρα για τον περιορισμό του φαινομένου. Οι Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ ερωτούν τον Υπουργό Πολιτισμού, τι μέτρα προτίθεται να λάβει για την προστασία και ανάδειξη των Ελλήνων ποδοσφαιριστών οι οποίοι σήμερα πλήττονται αθλητικά και επαγγελματικά από την ανεξέλεγκτη παρουσία αλλοδαπών στις ομάδες.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/9/10 07:18

    ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ…ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ …… ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ… ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΡΕΗ… ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ…. ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ… ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ… ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ …… ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ …… ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ?????......ΟΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ… ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΡΑ…ΤΟΥ ….ΝΙΚΟΥ ΡΑΠΤΗ….ΤΗΣ… ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ….ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ……ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ … ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ….ΡΟΥΛΑΣ ΝΑΝΝΟΥ…ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ …ΔΥΝΑΜΕΙΣ ……… Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ …..ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΑΠΙΟΥ… ΜΕ ΝΩΠΗ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ……...ΕΠΙΣΗΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν..Δ… ΟΜΗΡΟΥ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ….ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΥΣΙ, ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ…. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΤΗ….. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ…. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ …ΚΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ …..ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ Ο << ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ του πασοκ >>…ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ …ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜ. ΕΚΛΟΓΕΣ (δεν περίμενε κανείς βέβαια ότι ο Σοφράς θα ήταν δήμαρχος ) ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ (δεν μπόρεσε να το χωνέψει ότι θα ήταν το νο2 ) ΑΦΗΣΕ ΕΚΘΕΤΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ …. ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ…. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ… ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ …….ΓΙΑΤΙ????? ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ????? ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ???? …..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ…. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ… ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΚΟΤΩΜΟΣ…. ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ….ΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ…ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ …..ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ … ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ …… ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΕΙ….. ΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ….. ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ………… …………..ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/10 23:07

    Κινεζική απόβαση στις αρχές Οκτωβρίου...και στην Κυνοσούρα της Σαλαμίνας

    Επικεφαλής πολυπληθούς κυβερνητικού κλιμακίου θα είναι ο πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Ουέν Ζιαμπάο, ο οποίος από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου θα βρεθεί στην Ελλάδα για επίσημη επίσκεψη κατόπιν πρόσκλησης του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

    Τον κ. Ζιαμπάο θα συνοδεύουν οι υπουργοί Εθνικής Ανάπτυξης, Εμπορίου, Πολιτισμού, η Υφυπουργός Εξωτερικών και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/9/10 20:28

    ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΙ ΚΑΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ ΤΑ....ΚΟΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.