Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Δεκ 2011

Κίνηση Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. 46η ημέρα απεργίας στη Χαλυβουργία Ελλάδος


Κίνηση Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. 46η ημέρα απεργίας στη Χαλυβουργία Ελλάδος
Η κίνηση Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων στη Χαλυβουργία Ελλάδος και καλεί τους όλους πολίτες να τον στηρίξουν έμπρακτα.
==================================
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/ 12, ΟΜΟΝΟΙΑ, 11.00 π.μ.
ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ!
Το ψήφισμα της χτεσινής Συνέλευσης των Χαλυβουργών
================================== 


«Κάλεσμα – Ψήφισμα
46η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
Προς την εργατική τάξη, τον εργαζόμενο λαό
Συνάδελφοι
Οι απεργοί χαλυβουργοί χαιρετίζουμε όλους όσους πάλεψαν για την επιτυχία της 24ωρης απεργίας που νέκρωσε όλο το Θριάσιο.
Σφίγγουμε το χέρι στους εκατοντάδες εργάτες που έσπασαν το φόβο, απέργησαν για πρώτη φορά.
Σφίγγουμε το χέρι στους συνάδελφους που αγωνίζονται για να μην περάσουν οι απολύσεις στο χώρο τους, η εκ περιτροπής εργασία, οι μειώσεις μισθών και η κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.
Εδώ στο Θριάσιο, που χτυπά η καρδιά των βιομηχανικών εργατών, στείλαμε μήνυμα στους ιδιοκτήτες και τη μαύρη κυβέρνησή τους: Κάτω τα χέρια από τα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αίμα, δεν θα γίνουμε δούλοι στα εργοστάσια για τα κέρδη σας! Ο Μάνεσης και οι υπόλοιποι βιομήχανοι πήραν το μήνυμα.
Οι χαλυβουργοί δεν είμαστε μόνοι στον αγώνα! Δεν έχουν μόνο μία φωτιά να σβήσουν!
Εχουμε μαζί μας όλη την εργατική τάξη τους εργαζόμενους που καταλαβαίνουν ότι είναι αγώνας που τους αφορά.
Αν κάνουμε πίσω, ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες για να μη μείνει τίποτα όρθιο. Αν εδώ σπάσουν τα μούτρα τους, τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Θα είναι μια μεγάλη νίκη για όλο το εργατικό κίνημα!
Η στήριξη στους χαλυβουργούς δυναμώνει. Τόσες μέρες, ο λαός μας που υποφέρει στέκεται με πείσμα στο πλευρό μας. Παίρνει δύναμη από τον αγώνα μας και μας δίνει δύναμη μεγαλύτερη. Πίσω δεν κάνουμε! Ερχονται απολυμένοι εργάτες και μας ενισχύουν από την πενιχρή αποζημίωσή τους! Φτωχός λαός δίνει από το υστέρημά του, αλλά πιο πολύ μας δίνει την ψυχή του όταν μας λέει: ΚΡΑΤΑΤΕ!
Στην πύλη της Χαλυβουργίας συγκρούονται δύο κόσμοι:
Από τη μια οι βιομήχανοι με τους ανθρώπους τους, την κυβέρνησή τους, που θέλουν να μας βάλουν μέσα στα εργοστάσια με μισθούς πείνας, χωρίς δικαιώματα. Από την άλλη οι εργάτες που παλεύουμε για τη ζωή και το ψωμί των παιδιών μας και στηριζόμαστε ο ένας στον άλλο. Δεν είμαστε μόνο οι χαλυβουργοί στο στόχο, είναι όλοι οι εργαζόμενοι. Η επίθεση σε όλους τους χώρους δουλειάς μεγαλώνει.
Είμαστε όλοι χαλυβουργοί! Ολοι οι εργασιακοί χώροι να γίνουν χαλυβουργίες οργάνωσης και αγώνα! Η φωτιά που άναψε εδώ να ανάψει σε όλα τα εργοστάσια!
Είμαστε πιο πολλοί, πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι, πιο έμπειροι! Μάθαμε να ξεχωρίζουμε φίλους και εχθρούς.
Κάνουμε στην άκρη τους ανθρώπους των βιομηχάνων που απειλούν, συκοφαντούν τον αγώνα μας, προσπαθούν να σπάσουν την ενότητά μας, μας συμβουλεύουν να υποταχθούμε! Περιφρουρούμε τον αγώνα μας. Οι βιομήχανοι και η κυβέρνησή τους δεν διστάζουν απέναντι σε τίποτα, τους ξέρουμε καλά!
Συμμετέχουμε με αποστολή αντιπροσωπείας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Βόλο την Παρασκευή 16/12/2011.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε Παναττικό Συλλαλητήριο Στήριξης του αγώνα μας το Σάββατο 17/12/2011 και ώρα 11 π.μ. στην Ομόνοια.
Καλούμε όλα τα εργατικά κέντρα της Αττικής (Αθήνας, Πειραιά, Θριασίου, Λαυρίου, Μεγάρων) να κηρύξουν 24ωρη απεργία.
Η συμμετοχή στον αγώνα δεν είναι μόνο θέμα αλληλεγγύης στους χαλυβουργούς, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για όλη την εργατική τάξη! Ολοι στον αγώνα, η νίκη θα είναι δύσκολη μα θα είναι δική μας!
Η Γενική Συνέλευση των απεργών χαλυβουργών.
Ασπρόπυργος 15/12/2011».

29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/12/11 09:43

    Εδώ ΝΑΥΜΑΧΗΑ δεν συμπαραστέκεσαι στον κίνδυνο που ζουν κάθε μέρα οι εργαζόμενοι στον τόπο σου στον παράνομο ΣΜΑ που έστησε ο νέος δήμαρχος και μας ανακοινώνεις για αγώνες άλλων εργαζομένων; Απέναντι από νταμάρι δουλεύει τόσος κόσμος εκτεθειμένος. Βάλτα πρώτα με τον Φανελά στη Σαλαμίνα και μετά πήγαινε στην Ελευσίνα και στην Χαλυβουργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/12/11 12:12

    Λάμπρο μου, πράγματι «ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ» και είναι ίσως η μοναδική φορά που θα συμφωνήσω μαζί σου και με το Νο 1 και με το Νο2 της ανάρτησης σου.
    Η μέχρι τώρα θητεία της Δημοτικής «ΑΡΧΗΣ» «ΔΕΙΚΝΥΕΙ» τον «ΑΝΔΡΑ» που:
    Παραλαμβάνει ένα «μπάχαλο» με ΧΡΕΟΣ 43.000.000 ΕΥΡΩ!!!, τακτοποιεί τα οικονομικά των δύο πρώην Δήμων λογιστικά, συνεχίζει και ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ την αποχέτευση της Κούλουρης, βρίσκει 4.000.000 ευρώ, για να πληρώσει τα κερατιάτικα του Σοφρά, συνεχίζει το Δημοτικό σχολείο των Παλουκίων, επεκτείνει το Κέντρο Υγείας, βρίσκει 45.000.000 ευρώ για την αποχέτευση Αμπελακίων, Σεληνίων, Αιαντείου και Κακής Βίγλας και πολλά άλλα. (Δεν θα απαριθμήσω εγώ το μέχρι τώρα έργο του «ΑΝΔΡΟΣ»)
    Σ’ ότι αφορά, Λάμπρο μου, την Νο 2 ανάρτηση σου, δέχεσαι εσύ που θέλεις ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, επί χρόνια στα Αμπελάκια να ΜΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΑΠ, κάνοντας πολιτική ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ και παράλληλα να φεσώνουν τους Σαλαμίνιους επιχειρηματίες, που τώρα τους λυπούνται;
    Η «ΑΠΩΛΕΣΘΕΙΣΑ ΑΡΧΗ» όμως Λάμπρο μου, έστω και αυτή του μισθωτού υπεύθυνου Γραφείου Τύπου, του ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥ δηλαδή, «ΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΝΔΡΑ» που: δεν δίνει το καλό παράδειγμα για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ (οικονομικός απολογισμός-τιμολόγια εκκλησίας), περιπλανιέται δεξιά και αριστερά για να βρει «στέγη» και μάλιστα σε αυτούς που καθύβριζε, καταφεύγει στον
    «κιτρινισμό», στη στείρα αντιπαράθεση, στη συκοφαντία, τη λασπολογία και τη πολιτική της κλεδαρότρυπας. Δηλαδή Λάμπρο μου, Η «ΑΠΩΛΕΣΘΕΙΣΑ ΑΡΧΗ ΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΝΔΡΑ» ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΤΟ!!!
    ΤΕΛΙΚΑ, ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!! ΠΗΓΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ!!!
    ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/12/11 17:10

    Εμπρός όλοι στον αγώνα του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ .Να μην μείνει κανένα εργοστάσιο σε λειτουργιά ,να κλείσουν όλα, για να πολεμήσουμε την πλουτοκρατία .Δεν πειράζει που θα βρεθούν οι εργαζόμενοι στον δρόμο άνεργοι και αδέκαρη, είναι οι παράπλευρες απώλειες του ταξικού πολέμου .
    Έτσι θα κατορθώσουμε να τους μετατρέψουμε σε ώριμα φρούτα προς βρώση της κομματικής νομενκλατούρας του Περισσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/12/11 17:57

    πλυθειται οικογενειακώς ολοι οι φιλελεύθεροι έρχονται οι δανειστές και το τριο καρατζαφερη σαμαρα βενιζελου θελει λεφτα να πληρωσει τα χρεη του λαυρεντιαδη και του κουρη που εδιναν λεφτα και δουλεια στην εργατια ,ηρθε η ωρα να τους το ανταποδωσεις με τον οικογενιακο σου πατο στηθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/12/11 18:57

    Εσύ κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, επειδή μια ζωή σας πηδάνε από το Ζαχαριάδη μέχρι τον Φλωράκη ως και αυτός ο ξενέρωτος Χαλβατζής έχει αναλάβει τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/12/11 19:45

    ασε μην το γυρνας στο μπουλκουμε αυτα που σου λεω, που ειναι τα λεφτα του λαυρεντιαδη με τους μεγαλους σταυρους του λαναρα,και του κολλητου σας του γαβαλα;
    που ειναι ειναι οι μιζες της φεροσταλ της μαν για τα λεωφορεία και μιλαω για τους μεσiτες τους λεφταδες κατι λιακουνακους κλπ τα λεφτα απο τα δανεια του πετζετακη της προτον που ειναι ρε βλακα;τα φαγανε βλακα σου εφαγαν τον κοπο σου βλακα

    και το ωραιο ειναι οτι βαζετε την μουρη σας μαζι με τους βιομηχανους εχετε τα ιδια συμφεροντα ολοι, και εσείς που σας βρωμαει το στομα απο την πεινα και οι βιομηχανοι, φαε κατι δεξιους. κυριε μποδοσακηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/12/11 14:32

    Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ψηφίστηκε η ίδρυση Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Σαλαμίνας με την επωνυμία <>,και εκλογή Προέδρου. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κατόπιν ωρίμου σκέψεως επέλεξε την κυρία Τίνα Μπεγνή ως πρόεδρο του νομικού προσώπου και θέλοντας να ενισχύσει το έργο της την επιχορήγησε με 400.000 χιλιάδες ευρώ . Καλά ρε Τσαβαρή μας έβαλες την Τινά να μας εκπολιτίσει και να μας λύση τα περιβαλλοντικά προβλήματα μας .Για όλα αυτά σε συγχωρούμε γιατί μας έχεις περάσει εμάς τους Κουλουργιώτες για μεγάλους μαλάκες και έχεις δίκιο . Στην Τίνα θα δώσεις 400.000 χιλιάδες ΕΥΡΩ για να κάνει πολιτισμό στο νησί ; Ρε ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/12/11 14:49

    ΕΡΜΑ ΜΟΥΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑΛΑΚΩΘΗΚΑΤΕ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/12/11 16:29

    14:32 Ρε φίλε είδες ότι έχουν δίκιο τελικά αυτοί που σας τα χώνουν; Τα Τσαβαρόσκυλα όπως λέτε; Η Μπεγνή είναι δικιά μας. Είναι κουλουριώτισα και για να βγει Δημοτική Σύμβουλος εμείς την ψηφίσαμε, οι κουλουριώτες. Αν έβαζε Πρόεδρο ξένο στο Νομικό πρόσωπο θα τον βρίζαμε γιατί έβαλε ξένο. Τώρα που έβαλε δικό μας, τον βρίζετε γιατί έβαλε την Τίνα. Και δεν φτάνει αυτό, τον κατηγορείται γιατί της έδωσε 400.000. Στο νομικό πρόσωπο τα έδωσε.'Οχι στη Μπεγνή. Αν έχετε να καταλογίσετε κάτι στη Μπεγνή, πείτε επώνυμα ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. 'Ολα τα άλλα ειναι παπαριές και σε λόγια να βρισκόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/12/11 19:55

    Τι να καταλογίσουμε ρε βλάκα δεν την ξέρεις την Τίνα; Στο δημοτικό συμβούλιο που εκλέχτηκε ένας δημοτικός σύμβουλος έσπασε την παραταξιακή πλειοψηφία και δεν την ψήφησε . Hταν αντιπρόεδρος στο προηγούμενο νομικό πρόσωπο. Πρόεδρος η κυρία Τίνα . Γιατί δεν ρωτάς αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/12/11 20:05

    Σου ανταποδίδω τον χαρακτηρισμό του βλάκα και αυτά που γράφεις δεν τα ξέρω και δεν αφορούν ούτε εμένα αλλά ούτε και σένα. Αφορούν τον Τσαβαρή και την ομάδα του. Εκείνο που έχω να σου ξαναπώ είναι ότι τη Μπεγνή εμείς οι κουλουριώτες την ψηφίζουμε και την βγάζουμε σύμβουλο σε όλες της τις κωλοτούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/12/11 22:32

    ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ. ΡΩΤΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ Η ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/12/11 11:54

    ΚΟΥΙΖ:Ο Μαστροκόλιας γιατί έπνιξε τη καταγγελία για τη κ. Τίνα Μπεγνή; Εντολή Αρχιερέα, λόγω συνεταιρισμού;
    Εντολή Αρχιερέα, λόγω καζίνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/12/11 14:22

    ΚΟΥΙΖ 2: ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ 'Η ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/12/11 19:36

    ΚΟΥΙΖ 3: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ 'Η ΤΟ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ;
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/12/11 11:05

    ΚΟΥΙΖ:Ο Μαστροκόλιας γιατί έπνιξε τη καταγγελία για τη κ. Τίνα Μπεγνή; Εντολή Αρχιερέα, λόγω συνεταιρισμού;
    Εντολή Αρχιερέα, λόγω καζίνου;

    ΚΟΥΙΖ 2: ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ 'Η ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ?

    ΚΟΥΙΖ 3: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ 'Η ΤΟ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ;
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος21/12/11 15:23

    Την απάντηση θα στην δώσει ο Κόγιας που κρατάει το ταμείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος21/12/11 17:18

    ΛΑΘΟΣ
    ΚΟΥΙΖ:Ο Μαστροκόλιας γιατί έπνιξε τη καταγγελία για τη κ. Τίνα Μπεγνή; Εντολή Αρχιερέα, λόγω συνεταιρισμού;
    Εντολή Αρχιερέα, λόγω καζίνου;

    ΚΟΥΙΖ 2: ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ 'Η ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ?

    ΚΟΥΙΖ 3: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ 'Η ΤΟ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ;
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/12/11 00:12

    Συνέχεια κουίζ 1, 2 & 3:
    ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Κουτοπίπης, τοκογλυφικό γραφείο στον Πειραιά επί της οδού Γούναρη
    ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ: Αρχιερέας, SLOPS, Μελισσανίδης.
    ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΑΝ: Εξόντωση Τσαβαρή, εκμετάλλευση και καταλήστευση σαλαμινιώτικου λαού σε καιρό κατοχής
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ: Ημερίδα στο ξενοδοχείο ΜΕΛΙΝΑ για την ίδρυση παρατράπεζας, ενεχυροδανειστήριου και αγορά χρυσού, καζίνο στο Φλαμίνγκο (ας όψεται ο Τσαβαρής) ή στις Νεροτσουλήθρες.
    Νομίζω ότι σας βοήθησα αρκετά για τη λύση των 3 κουίζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/12/11 10:06

    Εισαστε τοσο κουτομογιες οσο δεν μπορειτε να φανταστειτε είπαμε το τοκογλυφικο γραφειο που ψαχνετε ειναι στη Σαλαμινα καραμανλη 1 στο δευτερο οροφο δευτερη πορτα δεξια στο διαδρομο εαν δεν σας ανοιγουν να ζητησετε να δειτε τον κουτογρηγορη εαν απουσιαζει στον πρωτο οροφο ζητηστε τον κουτομανο εαν απουσιαζει και αυτος τους εχουνε μαζεψει εισαστε ατυχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος22/12/11 11:02

    Στη διεύθυνση που λες τώρα με τον Τσαβαρή είναι ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. Με τον Κουτοπίπη ήταν τοκογλυφικό γραφείο. Δεν ψάχνω για τοκογλυφικό γραφείο. Στοιχεία συγκεκριμένα παραθέτω για τις επαγγελματικές δραστηριότητες των πρώην που αφού έγιναν vidal sassoon έχουν το θράσος να ασχολούνται ακόμα με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/12/11 11:20

    Το όνειρο του Αρχιερέα, του Κουτοπίπη και της Ρουλίτσας:
    ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!
    ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ!!!
    ΚΑΖΙΝΑ!!!
    Γι αυτό θέλουν τον Δήμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/12/11 18:36

    Ρε σεις ο τζαβαρης ειναι εκει; και γω δεν το πιστευα μπραβο σας που το επιβεβαιωνετε και ο αμοιρος ειχα μια επιφυλαξη πεστε οτι προκειται για το γραφειο του τζαβαρη, τον ηξερα για μεγαλο αρπαχτικο τωρα εξελισεται και σε τοκογλυφο ε βεβαια τι να τα κανει αυτα που τοσα χρονια μαζευε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος22/12/11 19:17

    Στη διεύθυνση που λες τώρα με τον Τσαβαρή είναι ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. Με τον Κουτοπίπη ήταν τοκογλυφικό γραφείο. Δεν ψάχνω για τοκογλυφικό γραφείο. Στοιχεία συγκεκριμένα παραθέτω για τις επαγγελματικές δραστηριότητες των πρώην που αφού έγιναν vidal sassoon έχουν το θράσος να ασχολούνται ακόμα με τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος22/12/11 19:18

    Στη διεύθυνση που λες τώρα με τον Τσαβαρή είναι ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. Με τον Κουτοπίπη ήταν τοκογλυφικό γραφείο. Δεν ψάχνω για τοκογλυφικό γραφείο. Στοιχεία συγκεκριμένα παραθέτω για τις επαγγελματικές δραστηριότητες των πρώην που αφού έγιναν vidal sassoon έχουν το θράσος να ασχολούνται ακόμα με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος22/12/11 19:31

    καλά εσύ είσαι από άλλο ανέκδοτο.
    το πολύ τα τάκα τάκα κάνει το παιδί μαλ....
    σου είχε πιάσει τον κόλο ο κουτοπίπης και δεν μπορείς να τον ξεχάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος22/12/11 20:07

    Ψψψιιιτττ.... ρουφ... όσο και να γράφεις για τον κουτοπίπη και να αφήνεις τον αρχιερέα απ'έξω δεν ξεκαρφώνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος22/12/11 20:16

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ. Ο ΣΠΥΡΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος22/12/11 20:36

    ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΒΑΛ' ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ. ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ. Ο ΣΠΥΡΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΣΑΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
    Ο ΣΠΥΡΟΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.