Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Δεκ 2011

Σαλαμίνα : ένα απέραντο ιχθυοτροφείο, από τα Κανάκια έως την Γυάλα!


Τώρα που κόπασε ο κουρνιαχτός από τις βαρύγδουπες και δακρύβρεχτες ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής γύρω από τις υδατοκαλλιέργειες και την αλόγιστη όσο και σκανδαλώδη υπογραφή της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) από την απελθούσα κυβέρνηση, πιστεύω ότι ήλθε η ώρα για μία ανασκόπηση του τεράστιου αυτού προβλήματος για το νησί μας.
Και τούτο, για να ενημερωθεί ο κόσμος και να κατανοήσει το μέγεθος της ολοκληρωτικής καταστροφής που επέρχεται με την δημοσιευθείσα ΚΥΑ, η οποία εξεδόθη κατ’ εξουσιοδότηση του Ν.2742/1999 και συνεπώς έχει ισχύ νόμου.
Δεν είναι μια απλή διοικητική πράξη όπως αυτάρεσκα υπαινίχτηκε ο Δήμαρχος στο Δ.Σ.

Με την ΚΥΑ, σε αντίθεση με όλες τις ακτές του Ν. Αττικής και των νησιών της, οριοθετείται στο νησί μας Περιοχή Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών κατηγορίας Α (κωδ. ΠΑΥ Α.10) εντός της οποίας χωροθετείται Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (κωδ. ΠΟΑΥ-ΥΔΚ6), που σημαίνει ότι όλη η Νότια παράκτια Σαλαμίνα (από όρμο Κανακίων έως Γυάλα) μπορεί να γίνει ένα απέραντο ιχθυοτροφείο.
Η χωροθέτηση ΠΟΑΥ επιτρέπει έντονες και οχλούσες παρεμβάσεις στις παράκτιες ζώνες, ακόμη κι εντός αιγιαλού.
Συγκεκριμένα επιβάλλεται η εξασφάλιση χερσαίας έκτασης εντός της οποίας εγκαθίστανται οι συνοδές υποδομές δηλ. εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων, κλίβανοι αποτέφρωσης, φυλάκια, αποθήκες τροφίμων/υλικών, προβλήτες, χώροι παραμονής προσωπικού και ό,τι άλλο εξυπηρετεί αυτή την παραγωγική δραστηριότητα.
Προς τούτο, η ΚΥΑ επιβάλλει την τροποποίηση βασικών διατάξεων άλλων νόμων με σκοπό την κατά προτεραιότητα προστασία και ανάπτυξη της υδατοκαλλιεργητικής δραστηριότητας, όπως :
α) την τροποποίηση του ν.2791/2001 ώστε να επιτρέπεται η χρήση και η εκτέλεση έργων στον αιγιαλό και την παραλία  για την απρόσκοπτη λειτουργία των μονάδων υδατ/ργειας,
β) την τροποποίηση του από 31/5/1985 ΠΔ (ΦΕΚ 270Δ) που αφορά τους όρους και περιορισμούς δόμησης των εκτός σχεδίου γηπέδων, προκειμένου να υπαχθούν στις προβλεπόμενες παρεκκλίσεις και τα έργα  υποστήριξης των μονάδων αυτών στην χερσαία ζώνη,
γ) και το σπουδαιότερο, εναρμόνιση του εγκεκριμένου ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας και των εγκεκριμένων Γ.Π.Σ. και Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. στην κατεύθυνση του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού που περιγράφει η ΚΥΑ, για να προστατευθούν οι υδατοκαλλιέργειες.
Αυτό σημαίνει ότι όλη αυτή η παράκτια ζώνη χαρακτηρίζεται επισήμως ως Βιομηχανική Περιοχή με αποκλειστική χρήση τις υδατοκαλλιέργειες.
Οι επιπτώσεις πολλές και καταστροφικές.
Όλες οι περιοχές που βρίσκονται στην παράκτια αυτή ζώνη και σήμερα κατοικούνται από χιλιάδες οικιστές, χάνουν τον οικιστικό προσδιορισμό τους με συνέπεια την ραγδαία υποτίμηση της αξίας των ακινήτων τους  και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Με την χωροθέτηση ΠΟΑΥ ακόμα και η πρόσβαση στις παραλίες για κολύμβηση δεν θα επιτρέπεται, η επαγγελματική και ερασιτεχνική αλιεία θα απαγορεύεται και η χρήση των αλιευτικών καταφυγίων θα περιέλθει αναπόφευκτα στους ιχθυοκαλλιεργητές.
Η δημιουργία της «Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων που θίγονται από την Ανάπτυξη Υδατοκαλλιέργειας» αποσκοπούσε, στην αποτροπή της έκδοσης της ΚΥΑ με παρεμβάσεις σε διάφορους φορείς και επίπεδα και συνακόλουθη δημοσιοποίηση μέσω των ΜΜΕ.
Ως μέλος της 9μελούς Διοικούσας Επιτροπής του Οργάνου αυτού, έζησα από κοντά και πολλές φορές την εμμονή και αναλγησία που διακατέχει τους ιθύνοντες.  Αυτό εξάλλου έδειξε και η πραξικοπηματική ενέργεια των 8 υπερυπουργών να υπογράψουν άρον-άρον την ΚΥΑ την ημέρα που έπαιρνε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή η καινούργια κυβέρνηση.
Τόση ήταν η σπουδή τους.
Μετά την προσφυγή της Πανελλήνιας Επιτροπής στο ΣτΕ, η ΚΥΑ θα κριθεί πλέον από το δικαστήριο για την συνταγματικότητα και τις όποιες νομικές πλημμέλειες.
Με τα όσα ανέφερα, γίνεται νομίζω κατανοητό και από τον πιο αδαή περί τα πράγματα, ότι το μέλλον του τόπου μας διαγράφεται πολύ ζοφερό, γιαυτό και θα πρέπει να αντιδράσουμε ως τοπική κοινωνία άμεσα, δυναμικά και αποφασιστικά.
Για την δεκτικότητα του εγχειρήματος από την τοπική κοινωνία (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η σχετική Έκθεση της μελέτης για την ΠΟΑΥ) απαιτείται η ενεργοποίηση της συνεργασίας με τους φορείς της αυτοδιοίκησης.

  • Επειδή όμως το Δημ. Συμβούλιο δεν γνωρίζει κάτι σχετικό, ερωτάται η Δημοτική Αρχή εάν έχει υπάρξει ενεργοποίηση μιας τέτοιας συνεργασίας, σε τι επίπεδο και σε τι βαθμό.
  • Διερωτώμαι επίσης, εάν η ψήφιση της επέκτασης του ιχθυοτροφείου στο Πυργιακόνι από τη σημερινή Δημ. Αρχή (αρ.Απόφ. ΔΣ 131/2011) - κόντρα στην πάγια και διαχρονική θέση του Δήμου - αποτελεί προοίμιο για όλα τα τεκταινόμενα.
Η αδράνεια της Δημοτικής Αρχής στο πελώριο αυτό θέμα είναι τόσο κραυγαλέα που δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά.
Το ότι υπάρχει καταγεγραμμένη αντιγνωμία και αντιπαλότητα για το θέμα αυτό  μεταξύ Δημ. Συμβούλων της παράταξης του Δημάρχου, αυτό δεν τον απαλλάσσει της ευθύνης που έχει επωμισθεί για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των κατοίκων του.
Δεν μπορεί να θυσιάζονται ζωτικά συμφέροντα μιας ολόκληρης κοινωνίας στο βωμό της διατήρησης της συνοχής ενός συνδυασμού.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να το διαχειρισθεί μία απλή πλειοψηφία του  Δ.Σ. ερήμην των κατοίκων και ιδιοκτητών της θιγόμενης περιοχής, και όχι μόνον.

  • Η πρόταση μου για συζήτηση του θέματος σε ανοικτό Δημοτικό Συμβούλιο, απορρίφθηκε από τον Δήμαρχο και δεν καταλαβαίνω γιατί.
Το γεγονός ότι ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ψευδώς το Δημ. Συμβούλιο ότι ο Αναπλ. Υπουργός ΥΠΕΚΑ Σηφουνάκης  δεσμεύτηκε εγγράφως ότι δεν θα εγκατασταθούν νέες μονάδες υδατοκαλλιεργειών επικαλούμενος μάλιστα και σχετικό έγγραφο, με ανησυχεί πολύ.
Το ότι ο Δήμαρχος εξέδωσε και έγγραφη ανακοίνωση επαναλαμβάνοντας τα ίδια ψεύδη, με ανησυχεί περισσότερο. 
Και τούτο διότι με το έγγραφο που επικαλείται, όχι μόνον δεσμεύσεις δεν δίνονται από τον Υπουργό αλλά ούτε και φέρει την υπογραφή του.
Απλά, η διευθύντρια της Δ/νσης Χωροταξίας αναφέρει τις προβλέψεις του Ειδικού Πλαισίου που πραγματεύεται η ΚΥΑ και τίποτα παραπάνω, καταλήγοντας ότι : «Μέχρι τη θεσμοθέτηση ΠΟΑΥ, δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση νέων μονάδων και η αύξηση της δυναμικότητας των υφιστάμενων μονάδων επιτρέπεται κατά 25% ».
Εύλογα διερωτάται κανείς, πού αποβλέπει η προσπάθεια εφησυχασμού εκ μέρους του Δημάρχου;
Τι είναι εκείνο που κάνει τον Δήμαρχο να παραποιεί την αλήθεια;
Μήπως δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει;
Αλλά ακόμα κι αν υπήρχε δέσμευση - που δεν υπάρχει - ενός από τους 8 συνυπογράφοντες Υπουργούς, τι αξία έχει αν δεν μετουσιωθεί σε τροποποίηση της ΚΥΑ;
Καλώ τον Δήμαρχο να ανακηρύξει το θέμα της μη  εγκατάστασης νέων υδατοκαλλιεργειών σε θέμα υψίστης σημασίας για το νησί μας.

  • Καλώ τον Δήμαρχο να αποδεχθεί την πρόταση μου για συζήτηση του θέματος σε ανοικτό Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη αποφάσεων και μέτρων όπως η άμεση προσφυγή του Δήμου μας στο ΣτΕ για ακύρωση χωροθέτησης ΠΟΑΥ στο νησί μας. (Τα επιχειρήματα για μια επιτυχή έκβαση είναι πολλά και αντλούνται μέσα από τις προβλέψεις της ίδιας της ΚΥΑ).
Τέλος, καλώ όλους τους Δημότες και κατοίκους της Σαλαμίνας να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος του προβλήματος και να γίνουν φορείς αντίδρασης.  Ήλθε η ώρα της συνυπευθυνότητας.
Οι καιροί ου μενετοί.
                                               Σαλαμίνα 30/11/2011
Ρούλα Νάννου
Δημ. Σύμβουλος
Επικεφαλής Δημ. Παράταξης
«Κοντά στο Δημότη».




54 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/12/11 10:37

    ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ κυρα ΡΟΥΛΑ…. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ…. ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑ…….ΡΙΕΣ…. ΕΑΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΜΑΣ …ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ….. (στους πολιτικούς μας, που ερχόντουσαν για τις εκλογές και τους θώπευευατε ολοι οι αυλοκόλακες και λοιποί υποτελείς χλιμίτζουρες , που εχτε περασει πριν, και τώρα απο θέσεις του κουρελιασμένου Δήμου μας κλπ )…….. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ!!!!! ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ …. ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ !!!.... ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!......... Από ανώνυμο σχολιαστή που αγαπάει την Σαλαμίνα ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/12/11 11:01

    Τι πιό ουσιαστικό απ΄ αυτά που γράφει;
    Φίλε, ξεκόλα και ξαναδιάβασέ το να το εμπαιδώσεις, γιατί σε αφορά και σένα άμεσα.
    Εάν διαφωνείς σε κάτι απ΄όσα λέει, πες το, αν όχι τότε μη γράφεις πα...ριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/12/11 11:25

    Λυπάμαι που η Σαλαμίνα έχασε την ευκαιρία να έχει σήμερα δήμαρχο την κα Νάννου.
    Τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/12/11 11:52

    ...ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ!! ... ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ??? ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .... ΟΛΟΙ... ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΕΤΕ... ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ???ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ... ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ... ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ , ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ , ΕΧΟΥΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ, ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ....ΚΛΠ,ΚΛΠ,ΚΛΠ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΥΡΑ ΡΟΥΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ?? ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ??? ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΞΕΡΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/12/11 12:04

    11:52
    Ένας τενεκές χωράει 16 κιλά λάδι μόνο. Όσα και να του ρίξεις παραπάνω θα χύνονται έξω.
    Ότι και να σου πω, τζάμπα θα πάει. Και μόνο που λες ότι ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, φτάνει. Τι να σου πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/12/11 13:01

    ...."Αυτό σημαίνει ότι όλη αυτή η παράκτια ζώνη χαρακτηρίζεται επισήμως ως Βιομηχανική Περιοχή με αποκλειστική χρήση τις υδατοκαλλιέργειες.
    Οι επιπτώσεις πολλές και καταστροφικές.
    Όλες οι περιοχές που βρίσκονται στην παράκτια αυτή ζώνη και σήμερα κατοικούνται από χιλιάδες οικιστές, χάνουν τον οικιστικό προσδιορισμό τους με συνέπεια την ραγδαία υποτίμηση της αξίας των ακινήτων τους και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων........" κ.Νάννου ωραια τα λέτε για ελατε και Αμπελακια μερα Κυνοσουρα και Καματερό που τρώμε καθημερινα τις αμμοβολες του φιλου σας στα Ναυπηγεια και συγκεκριμενα με αυτον που τρωγατε τη περασμενη εβδομάδα στα Σελήνια και γυρισατε τη πλατη οταν σας ειδα... αυτα τα κολπακια αλλου και εαν σε ενδιαφερει οπως λες το περιβαλλον και η αναπτυξη στο νησι να αφησεις τον Αγαπιου να βγαζει ανακοινωθεν και να δευσμευτεις επισημα αλλιως το ιδιο κουμασι εισαι και εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/12/11 14:24

    Καλά ρε Φώτη, τώρα που τα ΄ρπαξες χοντρά από τον Τσαβαρή, γίνεσαι ο Γκαιμπελίσκος του και λες όλα τα ψέμματα του κόσμου; Αλλά ψεύτης δεν είναι και το αφεντικό σου;
    Τι θα είσαι και συ;
    Όση λάσπη και να της ρίξετε, ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ότι μόνο λαμόγιο δεν είναι, σαν και σας.
    Αυτή δεν φοβάται κανέναν, ούτε έχει ανάγκη κανέναν, γιαυτό σας ξεμπροστιάζει και όταν μιλάει την τρέμετε.
    Τώρα, αν έχεις στοιχεία γι αυτά που λες, όνομα, μαγαζί, ημέρα και ώρα, να τα πεις, δεν είναι κάτι κακό, αλλά να βάλεις και την υπογραφή σου από κάτω, για να σε περιποιηθεί κατάλληλα έαν είναι ψέμματα και να μάθει ο κόσμος τι κουμάσι είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/12/11 14:38

    ΚΥΡΑ ΡΟΥΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΜΟΝΟ 18% ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟ 15% ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ 1/ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ; 2/ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΑΓΑΠΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ; 3/ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΤΑΚΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΕΤΙΑ; 4/ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΔΟΣΕΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΝ Β....... 5/ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ; 6/ΠΟΣΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΔΟΣΕΣ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ.7/ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΔΕΝΜ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ;ΕΔΩ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ.ΡΕΠΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/12/11 15:16

    Ρε παιδιά, τόσο ψεύτης είναι ο Δήμαρχος; Δεν το περίμενα ποτέ.
    Αυτά που λέει η Νάννου είναι πολύ σοβαρά. Φαίνεται ότι το παιγνίδι είναι στημένο και πουλημένο.
    Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι γιατι στο τέλος θα είμαστε σαν το ποντίκι μέσα στη φάκα.
    Ενα νησί μέσα σε ένα κλωβό.
    Η γυναίκα μας τα λέει ξεκάθαρα και μας θέτει προ των ευθυνών μας και καλά κάνει. Της αξίζουν συγχαρητήρια. Γιατί ο δήμαρχος αρνείται να κάνει ανοικτό Δημοτικό Συμβούλιο, τι φοβάται;
    Κάτι δεν πάει καλά.
    Μήπως η επίσκεψή του στην κα Λαιμού στο Λονδίνο είχε να κάνει με τα ιχθυοτροφεία; Ένα πουλάκι μου το σφύριξε. Λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/12/11 15:47

    1/12/11 12:04....
    Ένας τενεκές χωράει 16 κιλά λάδι μόνο. Όσα και να του ρίξεις παραπάνω θα χύνονται έξω.
    Ότι και να σου πω, τζάμπα θα πάει. Και μόνο που λες ότι ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, φτάνει. Τι να σου πω;
    ........ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΝΕΚΕ...ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ... ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΒΑΝΤΑΔΩΡΕ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΡΟΥΛΑΣ... (ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!!!!).... ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΚΥΡΙΕ ΛΑΔΙΑΡΗ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ....ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑ...ΠΑ...Α ...ΤΟΥΣ ..ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΡΟΥΛΑ ... ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΗ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.... ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠ.ΑΝ....ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ.....ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ....ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΒΑΝΤΑΔΩΡΕ ..ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΛΑΙΚΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΕΙΣ ....ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΡΗΣΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/12/11 15:50

    ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ... ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ BLOGS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/12/11 16:18

    Ρε παιδιά, τόσο ψεύτης είναι ο Δήμαρχος; Δεν το περίμενα ποτέ.
    Αυτά που λέει η Νάννου είναι πολύ σοβαρά. Φαίνεται ότι το παιγνίδι είναι στημένο και πουλημένο.
    Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι γιατι στο τέλος θα είμαστε σαν το ποντίκι μέσα στη φάκα.
    Ενα νησί μέσα σε ένα κλωβό.
    Η γυναίκα μας τα λέει ξεκάθαρα και μας θέτει προ των ευθυνών μας και καλά κάνει. Της αξίζουν συγχαρητήρια. Γιατί ο δήμαρχος αρνείται να κάνει ανοικτό Δημοτικό Συμβούλιο, τι φοβάται;
    Κάτι δεν πάει καλά.
    Μήπως η επίσκεψή του στην κα Λαιμού στο Λονδίνο είχε να κάνει με τα ιχθυοτροφεία; Ένα πουλάκι μου το σφύριξε. Λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/12/11 16:22

    15:50
    Και να θέλουμε να σε πιστέψουμε, βάζεις αυτογκόλ, φίλε μου.
    Είναι σαν να λες για ένα γιατρό ότι δεν ξέρει τι του γίνεται, και περιμένει τη μάνα του για να του πει πως θα γιατρέψει τον ασθενή.
    Η γυναίκα είναι οικονομολόγος και δεν ξέρει οικονομικά, ενώ ο άντρας της που δεν είναι οικονομολόγος ξέρει. Αυτό μας λες. Ε! Μήπως πρέπει να σε δεί ο γιατρός που ανέφερα πιό πάνω;
    Ρε, σταματείστε τις κατινιές και σοβαρευτείτε. Όλα όσα λέει η Νάννου πολύ σοβαρά και αντί να ασχολείστε με αυτά, εσείς γινόσαστε κατίνες.
    Βέβαια, ο σκοπός σας είναι να αποπροσανατολίσετε τον αναγνώστη από το αντικείμενο, γιατί έτσι σας συμφέρει.
    Είναι τόσο πολύ όμως σοβαρό το θέμα και προβληματίζει όλο τον κόσμο, που σε λίγο θα τρίβετε τα μάτια σας από την αντίδραση του κοσμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/12/11 16:29

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ 10.37, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΛΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ 9ΜΕΛΟΥς ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ;
    ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΚΥΑ, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΝΕ ΣΤΡΩΣΕΙ ΣΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
    ΝΙΣΑΦΙ, ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/12/11 18:40

    1/12/11 16:22..... ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ.... ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ... ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ... ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ .....ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ????ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ?????.....ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΡΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΤΡΟΜΗΝΑΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ.....ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ!!!ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ!!!!ΤΣΤΣΤΣΤΣΤΣ... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ, ...... ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ,!!!! ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, ....ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ!!!!! .... ΑΛΛΑ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ....ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΥΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!!!....ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.....ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΒΑΝΤΑΔΩΡΕ..... Από ανώνυμο σχολιαστή που αγαπάει την Σαλαμίνα ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/12/11 20:13

    Πως μου φαίνεται ότι σας τσούζει αυτά που λέει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/12/11 21:14

    ΡΟΥΛΑ τα υπουργικά έγραφα δεν έχουν ποτέ την υπογραφή των υπουργών , έχουν το ακριβές αντίγραφο .Ούτε αυτό ξέρεις υποψήφια δημαρχίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος1/12/11 22:06

    ΕΝΑΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΛΑΔΙ ΧΩΡΑΕΙ 17 ΚΙΛΑ ΛΑΔΙ Η ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΛΙΤΡΑ ΛΑΔΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ 50 ΚΙΛΑ ΛΑΔΙ; ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΑ, ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/12/11 00:53

    Ρε 21:14, ποιός σου είπε εσένα ότι είναι Υπουργικό έγγραφο;
    Εγώ έχω στα χέρια μου το έγγραφο που το μοιράζανε στο δημοτικό συμβούλιο. Έχει εκδοθεί από τη διεύθυνση χωροταξίας και το υπογράφει (όνομα) η διευθύντρια Π.ΖΕΪΚΟΥ.
    Και επειδή είναι ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ δεν έχει την υπογραφή της, αλλά την υπογραφή της υπαλλήλου που έστειλε αυτό το έγγραφο στο δήμο.
    Θα ήταν ολέθριο σφάλμα μέχρι και ποινικό αδίκημα για συκοφαντία εάν η κα Νάννου για αυτά που λέει δεν είχε ντοκουμέντα.
    Εσύ,από την πλευρά σου,κοίταξε να σιγουρεύεσαι πρώτα γι΄ αυτά που γράφεις και να μην είσαι αναιδής, γιατί κι εγώ κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία μπορώ να σε χαρακτηρίσω όπως δεν φαντάζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/12/11 02:02

    Τσαβαρή, έβαλες την ουρά στα σκέλια;
    Δεν σε βλέπω να απαντάς στα τόσα που σου καταμαρτυράει η Ρούλα.
    Σαν να ΄χουν δίκιο αυτοί που λένε ότι νύχτα θα φύγεις από το νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος2/12/11 11:47

    ΡΟΥΛΑ Ν. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΗΤΕΥΣΗ - ΤΟ ΞΕΓΥΜΝΟΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. - Η ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΒΕΙ - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΥΣΙΑ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΣΤΕΙΡΑ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ - ΣΤΕΙΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΤΟΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΥΧΘΥΜΕΡΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΤΟ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΤΡΟΚΚΟΛΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΧΛΑΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος2/12/11 13:29

    2/12/11 11.47
    ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος2/12/11 14:39

    ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος2/12/11 15:09

    ''Και τούτο διότι με το έγγραφο που επικαλείται, όχι μόνον δεσμεύσεις δεν δίνονται από τον Υπουργό αλλά ούτε και φέρει την υπογραφή του.''

    Ρούλα μου γραφείς ότι είναι έγγραφο του υπουργού εμείς οι βλάκες δεν ξέρουμε τίποτα. Εσύ είπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος2/12/11 17:14

    Πού λέει κάτι τέτοιο φίλε μου;
    Ξαναδιάβασέ το για να το καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος2/12/11 18:00

    ROYLA H EPOMENH DHMARXOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος2/12/11 20:26

    2/12/11 18:00 XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος2/12/11 20:29

    ..... ΑΒΑΝΤΑΔΩΡΕ 17 .15 ... ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ... ΟΤΙ ΤΑΧΑ Η ΚΥΡΑ ΡΟΥΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ!!!!..ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ .... ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙς ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ...ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΜΕΡΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ .... ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ....

    (Όλες οι περιοχές που βρίσκονται στην παράκτια αυτή ζώνη και σήμερα κατοικούνται από χιλιάδες οικιστές, χάνουν τον οικιστικό προσδιορισμό τους με συνέπεια την ραγδαία υποτίμηση της αξίας των ακινήτων τους και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
    Με την χωροθέτηση ΠΟΑΥ ακόμα και η πρόσβαση στις παραλίες για κολύμβηση δεν θα επιτρέπεται, η επαγγελματική και ερασιτεχνική αλιεία θα απαγορεύεται και η χρήση των αλιευτικών καταφυγίων θα περιέλθει αναπόφευκτα στους ιχθυοκαλλιεργητές.
    Η δημιουργία της «Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων που θίγονται από την Ανάπτυξη Υδατοκαλλιέργειας» αποσκοπούσε, στην αποτροπή της έκδοσης της ΚΥΑ με παρεμβάσεις σε διάφορους φορείς και επίπεδα και συνακόλουθη δημοσιοποίηση μέσω των ΜΜΕ.
    Ως μέλος της 9μελούς Διοικούσας Επιτροπής του Οργάνου αυτού, έζησα από κοντά και πολλές φορές την εμμονή και αναλγησία που διακατέχει τους ιθύνοντες. Αυτό εξάλλου έδειξε και η πραξικοπηματική ενέργεια των 8 υπερυπουργών να υπογράψουν άρον-άρον την ΚΥΑ την ημέρα που έπαιρνε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή η καινούργια κυβέρνηση.).......


    ΕΑΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΜΑΣ …ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ….. (στους πολιτικούς μας, που ερχόντουσαν για τις εκλογές και τους θώπευευατε ολοι οι αυλοκόλακες και λοιποί υποτελείς χλιμίτζουρες , που εχτε περασει πριν, και τώρα απο θέσεις του κουρελιασμένου Δήμου μας κλπ )…….. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ!!!!! ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ …. ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ !!!.... ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!......... Από ανώνυμο σχολιαστή που αγαπάει την Σαλαμίνα ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος3/12/11 09:07

    Ti είναι αυτά που γράφετε κα ρούλα; Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ΚΥΑ για τις ιχθυιοκαλλιέργειες υπογράφηκε για όλη την Ελλάδα σε μία νύχτα με πραξικοπηματικό τρόπο. Γνωρίζετε επίσης οτι ο Δήμαρχος έκανε τα πάντα και ήταν ο μονος Δήμος τπου την επόμενη της απόφασης επθσκέφθηκε ο Δήμαρχος τον Υπουργό και πέτυχε σε μία μέρα να έλθει έγγραφο - βεβαίωση συτον Δήμο το οποίο να λέει ότι, η Σαλαμίνα είναι υπερκορεσμένη για ιχυικοκαλλιέργειες. Επαναλαμβάνωω για το καταλάβει όλος ο κόσμος και περισσότερο εσεις Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΡΗΝ ΕΛΛΔΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΊΝΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. Σταματείστε να παραμυθιάζετε τον κόσμο., Ο κόσμοςς δεν ντρώει κουτόχορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος3/12/11 09:18

    Αντι κα Νάννου όπως σας γράφει και 09.07 να παραμυθιάζετε τον κόσμο κοιτάξτε την ουσία και την ανικανότητά σας που θέλετε να διεκδικεήσετε και το αξίωμα του Δημάρχου στη Σαλαμίνα. Ο Δήμος σας παρέδωσε το Στρατηγικό και επιχειρησιακό πρόγραμμα για τα επόμενα τρια χρόνια σχεδόν 150 σελίδες και δεν βρήκατε ούτε μία παρταήρηση να κάνετε για βελτίωση αυτού του προγράμματος που καθορίζει το νησί μας για τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι το επιχειρησιακό πρόγραμμ και οι φιλοδοξίες του Δήμου είναι τέλειες και δεν δικαιούστε στο μέλλον να πετάτε αντιπολιτευτικές κορώνες ή εσείς είσαστε ανίκανη να έχετε ένα όραμα για αυτόν τον τόπο. Εάν δεν μπορείτε λοιπόν να έχετε μία θέση πολιτικά τεκμηριωμένη καλύτερα μη μιλάτε καθόλου γιατί κάθε μέρα συρικνώνεσθε περισσότερο πολιτικά. Τώρα πλέον που χάσατε και τον κο Μακρή έχετε μεγάλο πολιτικό έλλειμα που κάθε μέρα γίνεται εντονότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος3/12/11 09:50

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος3/12/11 11:42

    re 09:50 telika eisai kai poly alhths
    kaneis yopenigmous gia mia kyria poy pote den edose dikaiomata;
    koita na mazepsis ti mana soy ki ela meta na mas peis.
    a sto diaolo edo pou mas mazeytikate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος3/12/11 13:38

    Κυρία Ρούλα, χτες στο συμβούλιο, μόλις έσκασε μύτη το πρόσωπο,για πρώτη φορά, ομολογουμένως φάνηκε η ταραχή σας. Να είστε πιο προσεκτική, γιατί διεκδικείται το αξίωμα του Δημάρχου. Αχ κουνελάκι!!!!
    ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙΣ; ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ; ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΧ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος3/12/11 13:39

    το χαρτι που του εδωσε ο υπουργος να του πεις του τσαβαρη να το παρει να σκουπισει τον κ... γιατι ειδαμε και τις διαβεβαιωσεις ποιο πριν

    ο τσαβαρης και ο εθνικος σταρ γυρνάνε με το χαρτι στο χερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος3/12/11 13:41

    eno o dikos soy einai panta ataraxos vlepeis einai palia poyt.... sto koyrpeti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος3/12/11 14:24

    13:38
    Αν νομίζετε ότι με τέτοια πρόστυχα υπονοούμενα θα της βάλετε χαλινάρι, είσαστε πολλοί γελασμένοι.
    Δεν την ξέρετε καλά, θα την μάθετε. Καλά είπε κάποιος ότι τώρα που πήρε φόρα δεν την σταματάει κανένας.
    Μη χάνετε την ψυχραιμία σας και πανικοβάλεστε από τώρα, γιατί
    Θα ΄ρθουνε κι άλλα, χειρότερα.
    Δεν την φοβίζει τίποτα.
    Θα σας τα βγάλει όλα στη φόρα για να μάθει ο κόσμος τι λαμόγια είσαστε.
    Αλλά τι να περιμένει κανείς από
    τέτοιους τσατσο-νταντάδες που 'χει μαζέψει γύρω του ο Τσαβαρής;
    Όλα τα τελευταία καλούπια της Κούλουρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος3/12/11 15:01

    Πολύ καλά άκουσες. Τον Σοφρά, σαν βασικό υπέυθυνο και τους τρεις Προέδρους της ΔΕΠΑΣ. Η δε κυρία Ρούλα ήθελε να κάνει ο Δήμαρχος διακανονισμό και να τα πληρώσουμε εμείς τα κοροιδα. Να πληρωθούν δηλαδή άμεσα 400.000 ευρώπουλα σαν προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε 6 μηνιαίες δόσεις δηλαδή περίπου 270.000 ευρωπουλα. Τελικά αυτή η γυναίκα θα μας τρελάνει τελείως. Αφού κυρία Ρούλα αγάπησες τόσο ξαφνικά τον Σοφρά, γιατί δεν τα πληρώνεις εσύ και ζητά να τα πληρώσουμε εμείς; Λεφτά έχεις, να φάνε και οι κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος3/12/11 15:15

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος3/12/11 15:17

    ΚΑΙ ΓΩ ΠΕΡΙΜΑΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....
    1) ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΑΥΡΙΟ;;;;
    2) ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ;;;;
    3) ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ....Η....ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ....Η....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ) ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ;;;;;;
    3)ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΜΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ;;;;;
    4)ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ;;;;
    5) ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.......ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ....ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ....ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ....ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΗΘΜΕΝΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΔΙΑ ΣΑΣ;;;;;ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ...ΟΣΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΊ.........ΝΤΡΟΠΗ...ΜΑΣ!!!
    6)ΡΩΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ;;;;;
    ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝΊΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΟΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΣΤΡΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ......ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ......ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ....ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΌΛΕΨΉ ΣΑΣ......

    3/12/11 14:57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος3/12/11 15:18

    Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.....ΑΙΣΧΟΣ......ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;;;;ΓΙΑΤΙ;;;;;;

    3/12/11 15:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος3/12/11 15:35

    ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΟΛΥΞΕΡΟΙ.....ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.......ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣΜΕ.....

    3/12/11 15:33

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος3/12/11 15:41

    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος3/12/11 15:57

    Φίλε μου, εγώ δεν ήμουνα ψηφοφόρος της κας Ρούλας, αλλά με όλα αυτά που κάνετε, τα ψέματα και τη λάσπη που της ρίχνετε, είναι βέβαιο ότι θα την κάνετε δήμαρχο. Εγώ πάντως θα την ψηφίσω με τα δυό μου τα χέρια, γιατί η γυναίκα έχει ψυχή και δεν κολώνει πουθενά.
    Χθες στο δημ. συμβούλιο έκανε τον Τσαβαρή να χάσει τ΄αυγά και τα πασχάλια. Δεν ήξερε τι να πεί, μόνο να γαϊγίζει ήξερε.
    Είναι ψέμα αυτό που λες.
    Για διακανονισμό μίλησε ο ίδιος ο Τσαβαρής και είπε ότι εγώ σαν άνθρωπος θλίβομαι και δεν θέλω να στείλω κανέναν στον Εισαγγελέα, αλλά δεν μπορώ να επωμισθώ και τις ευθύνες τρίτων γιατί ο δήμος δεν έχει λεφτά και δεν μπορεί να είναι συνεπής με την εξόφληση των δόσεων που θα προκύψει από έναν διακανονισμό με την Εφορία.
    Και είπε ότι θα χαρεί πολύ και δεν θα στείλει την υπόθεση στη δικαιοσύνη, εάν κάποιος του βρεί λεφτά για να μπορέσει να κάνει τον διακανονισμό.
    Η κα Νάννου του είπε τότε, εάν κύριε δήμαρχε αυτό είναι πραγματικά το προβλημά σου, τότε προτείνω να ενταχθεί ο δήμος στο Πρόγραμμα Εξυγίανσης του νόμου τάδε ώστε με την αναχρηματοδότηση που θα γίνει θα περισσέψουνε αρκετά χρήματα, όχι μόνο για τον διακανονισμό αλλά και για την εξόφληση των προμηθευτών, που στενάζουν από την κρίση.
    Σύμφωνα με την τελευταία υπουργική απόφαση, το ταμείο αλληλεγγύης θα καλύψει όλο το κόστος των επιτοκίων και μέρος από τα χρεωλύσια.
    Ο Τσαβαρής βέβαια αρνήθηκε να δεχτεί την προτασή της, διότι προφανώς όλα όσα έλεγε ήταν υποκρισίες και δικαιολογίες.
    Απλά ήθελε να πλήξει τον Σοφρά και το έκανε.
    Αυτή είναι η αλήθεια φίλε μου, όπως τα άκουσα με τα αυτιά μου.
    Και μάλιστα η προτασή της αυτή ψηφίστηκε από τους Χατζηνικολάου, Μπίλλια, Διγενάκη και Αντωνίου.
    Ο Αστράκος προς τιμή του δεν συμφώνησε με τον Τσαβαρή και ψήφισε παρόν. Τον κατηγόρησε επίσης ότι με την πράξη αυτή ποινικοποιεί την πολιτική ζωή του τόπου, πράγμα που τον βρίσκει κάθετα αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος3/12/11 17:08

    Χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο άνοιξε το πιο άσχημο κεφάλαιο των τελευταίων 10 χρόνων που ήταν επτασφράγιστο μυστικό για τον κο Σοφρά. Χές ακούθστηκε όλη η αλήθεια η οποία αναγκαστικά παίρνρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Χθες ο Σοφράς τελείωσε πολιτικά και η κα ρούλα που πριν από 1 χρόνο ωρύετο να ανοίξει η απόρτα της ΔΗΚΕΣΑ και της ΔΕΠΑΣ την οποία ωνόμαζε πλυντήριο μαύρου χρήματος , χθες δεν ήθελε ο φάκελος να ανοίξη. Η πρότασή της να ενταχθεί ο Δήμος στο πρόγραμμα εξυγίανσης ήταν μία πρόταση κουκουλώματος των παράνομων ενεργειών του κου Σοφρλά και πριν από αυτόν. Η Δημαρχιακή θέση θέλει τόλμη κα Νάννου την οποία ποτέ δεν είχατε. Δυστυχώς για μία φορά ακόμη αποδείξατε την ανικανότητα σας. Κουκούλωμα θέλατε χθες. Κανείς δεν θέλει να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου, όλοι όμως θέλουμε να λάμψει όλη η αλήθεια, πως δηλαδή λρειτουργούσε το πληντήριο μαυρου χρήματος (σεις το ωνομάζετε έτσι ) που λεγόταν ΔΕΠΑΣ- ΔΗΚΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος3/12/11 19:37

    Ρε καλώς τα γκεμπελάκια βγήκατε και πιάσατε δουλειά πάλι;
    ΄Οταν ο Σοφράς ανέλαβε το δήμο βρήκε χρέη στη ΔΕΠΑΣ ναι ή όχι;
    Tα χρέη αυτά σε ένα μεγάλο ποσό ήταν ναί η όχι προς τους επαγγελματίες του νησιού, ενώ περίπου 220.000 προς την εφορία.
    Κατηγορεί κανείς τους προέδρους της ΔΕΠΑΣ-ΔΗΚΕΣΑ (Αλαίσκα-Θεοχάρη) για οικονομική ατασθαλία; σαφώς ΟΧΙ
    Τι έκαναν λοιπόν προτίμησαν από τα χρήματα που είχαν διαθέσιμα να πληρώσουν και να εξοφλήσουν επαγγελματίες και καταστηματάρχες και να αφήσουν πιο πίσω την εφορία ποιός θα τους κατηγορήσει γιαυτή την επιλογή, μόνο ένας κακόβουλος και αυτός καιροφυλακτούσε από παλιά ο Τσαβαρής. Το χρέος θα ήταν ίδιο είτε στην εφορία είτε στην αγορά, ποιός μιλάει για πλυντήριο που ακούστηκε αυτό μόνο τα αυτιά τα δικά σας.Λοιπόν γκεμπελακια πες τε μας στους 7 μήνες που διατήρησε τη ΔΗΚΕΣΑ ο Τσαβαρής πόσο ανέβασε το χρέος είναι αλήθεια ναι ή όχι ότι αυξήσατε το χρέος κατά 200.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος3/12/11 20:44

    Το πιό άσχημο κεφάλαιο στη πολιτική ιστορία του τόπου το άνοιξε ο τσαβαρής όταν μήνυσε τον μακρή για οικονομική ατασθαλία για την αποχέτευση στα παλούκια και το έκλεισε ο ίδιος με συμπληρωματική κατάθεση αθόωσής του και με την απουσία του από το δικαστήριο, για να θυμούνταιμερικοί παλιοί και να μαθαίνουν μερικοί νέοι.(για σένα λάκη)γιατί το χούι βγαίνει τελευταίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος4/12/11 15:36

    Ο "μέγας" Βαγγέλης Αστράκος τολμάει να μιλάει για ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ!!! Αλλά βέβαια. Ανήκει στο ΒΑΘΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στη σχολή Τζοχατζόπουλου, που αυτός βέβαια μιλάει για ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.!!! Ο καθένας από το πόστο του. Για αυτό η Ελλάδα έφτασε στο σημείο της εξαθλίωσης. Γιατί στο σλόγκαν της μη ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής δεν τιμωρήθηκαν ποτέ τα λαμόγια που καταλήστεψαν το χρήμα του ελληνικού λαού που τώρα υποφέρει.
    Βέβαια στο ΒΑΘΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ και στη σχολή ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ δεν ανήκει μόνο ο Αστράκος. Ανήκει και ο άλλος "μέγας" από τα Σελήνια. Ο Τραυλός. Ανήκει και ο Βασίλης Αλαϊσκας. Ανήκει και ο Σπύρος Σοφράς. Είδατε πως υποστηρίζονται, (Τραυλός, Σοφράς, Αλαϊσκας, Αστράκος) παρά τον ανελέητο πόλεμο που είχαν μεταξύ τους; Στα δύσκολα τα λαμόγια γίνονται μια γροθιά.
    Βαγγέλη Αστράκο, ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ αλλά ΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΤΗ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος4/12/11 16:24

    lamproykomoy giati ta sveineis se ponaei???????de peirazei omos eiparxoyn kai alla blogs.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος4/12/11 22:38

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος4/12/11 22:45

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος4/12/11 23:00

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος5/12/11 21:34

    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΝΑΝΝΟΥ ΣΤΟΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΛΛΗΛΟΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ.ΜΗΠΩς ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΚ ΝΑΝΝΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕς ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΒΓΑΛΕ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥς ΣΥΜΒΟΥΛΟΥς ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝΣΕ ΔΥΟΜΗΝΕς.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος6/12/11 07:51

    Τώρα μάλιστα! Είπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα.
    Για την ταμπακέρα, τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος14/12/11 14:37

    ΑΧ ΚΟΥΛΑ....ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΝΩ...ΤΑΥΡΟΣ;;;;;;;ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑ...ΥΡΟ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.