Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Δεκ 2011

Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί...


Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος της νέας δημοτικής αρχής κι οκτώ μήνες από την παραίτηση μου απ’ το γραφείο του δημάρχου. Συνειδητή επιλογή μου παρά τα καθημερινά χτυπήματα κάτω απ’ την μέση - κυρίως άσπονδων φίλων και συναγωνιστών - προφανώς με εντολή άνωθεν, να μην κάνω δηλώσεις για λόγους και αίτια, σεβόμενος αυτούς που συμπορευτήκαμε και συναγωνιστήκαμε τόσους μήνες.
Λάθος μέγα γιατί όσο αφήνεις τις «κοπριές λεύτερες» τόσο περισσότερο βρωμάνε, τόσο περισσότερο μύγες μαζεύουν. Έτσι κι εδώ, δεν πέρασαν καν δυο μήνες δικής μου σιωπής κι άρχισαν να πετούν τις «κοπριές» τους μια και δεν είχαν τίποτα άλλο - μέσα από τα ανώνυμα μπλόκς και κυρίως τα ανώνυμα σχόλια χρεώνοντας μου σχεδόν όλα τα μπλόκς της Σαλαμίνας και το 80% των βρώμικων σχολίων τους που προβοκατόρικα έριχναν στα μπλόκς μόνο και μόνο για να μπορέσουν να στρέψουν τα βέλη τους εναντίον μου.

Κατόπιν τούτου ήλθε η ώρα τουλάχιστον οι φίλοι μου να μάθουν κάποιες αλήθειες γιατί το δικαιούνται και οι άσπονδοι φίλοι να πάρουν αυτό που τους αξίζει.
Ξεκινώντας λοιπόν να αναφέρω πως οι δικές μου θέσεις και απόψεις, είναι πάντα με υπογραφή και ποτέ δεν κρύφτηκα σε ανώνυμα σχόλια. Ποτέ δεν έγραψα με ροζ μελάνια που έντεχνα οι πουλημένοι «εθελοντές» κοντυλοφόροι προσπαθούν να μου φορτώσουν.
Τα άρθρα μου στις εφημερίδες όσο κι αν ενοχλούν κάποιους, έχουν πάντα την υπογραφή μου και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου για τα γραφόμενα μου μια και φροντίζω να λέω ελεύθερα και τεκμηριωμένα τις απόψεις μου.
Οι αναρτήσεις μου στο ΕΝΑ και μοναδικό μπλόκ που είμαι «χρεωμένος» και το γνωρίζουν όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί, είναι πάντα τεκμηριωμένες ακόμα και με ηχητικά ντοκουμέντα και ευθύνομαι μόνο γι’ αυτές. Τα σχόλια είναι των αναγνωστών και παρά την διαφορετική μου άποψη σε πολλά απ’ αυτά τα αφήνω ελεύθερα να λεν την άποψη τους, εκτός αυτών που είναι χυδαία και συκοφαντικά κατονομάζοντας πρόσωπα που θέλουν να θίξουν την τιμή και την υπόληψη τους και διαγράφονται το ταχύτερο δυνατόν.
Ας έλθουμε όμως στο προκείμενο γιατί ήδη έχουν βγει σ’ όλα τα μπλόκ οι «εθελοντές» κοντυλοφόροι και οι «εθελοντές» του πενηντάρικου, όπου ως ανώνυμοι σχολιαστές ανέλαβαν εργολαβικά το λάσπωμα μου.
Μια και δεν έχουν τι να μου προσάψουν άρχισαν να διαδίδουν ότι είμαι παραδόπιστος και λαμόγιο κι έφυγα από το γραφείο του δημάρχου γιατί ζήταγα πολλά, πρόσφατα δε άρχισαν ακόμα να πετούν αιχμές ηθικού περιεχομένου και Κύριος είδε τι άλλο θα σκεφτούν αύριο ώστε να με παρουσιάσουν ως μη αξιόπιστο μάρτυρα φοβούμενοι τις όποιες αυριανές αποκαλύψεις μου που πιθανόν να ακολουθήσουν.
Είμαι 18 χρόνια στην Σαλαμίνα και δεν έδωσα ΠΟΤΕ το δικαίωμα και την αφορμή σε ΚΑΝΕΝΑ να μιλήσει για την τιμή και την υπόληψη μου και δεν θα τους επιτρέψω και τώρα. Κάθε φορά που θα βγαίνουν οι ρυπαροί κοντυλοφόροι έστω κι ανωνύμως, θα παίρνουν τις δικές μου επώνυμες απαντήσεις.
Φαίνεται πως ο εντολέας τους, έχασε την ψυχραιμία του με την δική μου σιωπή τόσους μήνες σε αντιδιαστολή της δική του υπερφλύαρη ζωή και προσπαθεί να φορτώσει τα προσωπικά του αποκαλυφθέντα ανομήματα σε πλάτες άλλων κατά την πάγια τακτική του ελλείψη θάρους που θα του επέτρεπε επιτέλους, να αναλάβει τις δικές του ευθύνες.
Χρόνια οικογενειάρχης με δυο κόρες και τρία εγγόνια, στα 62 μου χρόνια δεν θα μπορούσα σ’ αυτή την ηλικία, να κάνω και τον τσανακοκουβαλητή σαν το χειρότερο Τσατσώνι στο σπίτι της Μαντάμ.
Δεν μπορούσα να δεχτώ μετά από τόσους μήνες αγώνες να παρουσιάζονται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή οι γύπες της «εξουσίας» και να διαμοιράζονται τα ιμάτια αυτής και ‘γω να σιωπώ στον βωμό της όποιας αρρωστημένης ενότητας.
Δεν μπορούσα να δέχομαι από σκοπιμότητα - ανθρώπους που μας πρόσβαλαν, ανθρώπους που μας πολέμησαν, μας έκοψαν την καλημέρα θεωρώντας μας μιάσματα, να τους βλέπω σήμερα να γλύφουν ξεδιάντροπα την «εξουσία» κι αυτή αυτάρεσκα να το αποδέχεται. Δεν μπορούσα να διανοηθώ, ότι θα δίνω καθημερινά το χέρι μου σε τόσο ρυπαρά αρπαχτικά.
Οι περισσότεροι από ‘μας, αγωνίστηκαν με ήθος και ιδανικά - με θέσεις και απόψεις κι όλα αυτά δεν θυσιάζονται στον βωμό της αυριανής επανεκλογής του όποιου συνδυασμού του όποιου αρχηγού, δεν θα αλλάξω τώρα πια πορεία ζωής, δεν θα προδώσω τα παιδιά μου, τους φίλους μου, τα ήθη και τις οικογενειακές μου διδαχές.
Εμείς αγωνιστήκαμε για διαφάνεια για νέα πορεία στα δημοτικά δρώμενα κι ερχόμαστε σήμερα να κοροϊδέψουμε; Ερχόμαστε σήμερα να θίξουμε τιμή και υπόληψη συντοπιτών μας; Ερχόμαστε σήμερα να κάνουμε «πλάτες» σε ημέτερους κι απ’ ευθείας αναθέσεις γιατί ο νόμος μας το επιτρέπει; Δηλαδή ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό;
Ε όχι φίλε μου εγώ τότε είμαι «ανήθικος» και θέλω πραγματική διαφάνεια Σ’ ΟΛΑ τα επίπεδα, δεν θέλω να συκοφαντώ συντοπίτες μου για να τους εξοστρακίζω ενόψει των αυριανών εκλογών, έχουμε άλλη παιδία, διαμόρφωσα χαρακτήρα σε άλλη εποχή με πρότυπα και ιδανικά τα οποία δεν τα θυσιάζω για κανένα αρχηγό - δεν τα θυσιάζω για καμιά προσωπική προβολή και εκλογή.
Δεν έμαθα να παίζω μπάλα σε λασπωμένα γήπεδα, αφήνω το άθλημα και το γήπεδο ελεύθερο στους συκοφάντες μου να συνεχίσουν να τσαλαβουτούν στα περιττώματα τους.
Λάμπρος Μαστροκόλιας


55 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/12/11 21:23

    Ασε τα κλάματα Λαμπρούκο!!! Σε χουμε μάθει και από τη καλή και από την αναποδη. Η μοναδική αλήθεια που λες είναι αυτή "Δεν μπορούσα να δεχτώ μετά από τόσους μήνες αγώνες να παρουσιάζονται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή οι γύπες της «εξουσίας» και να διαμοιράζονται τα ιμάτια αυτής και ‘γω να σιωπώ στον βωμό της όποιας αρρωστημένης ενότητας." Και ξέχασες να προσθέσεις μια λέξη "να συμμετέχω" γιατί η πίττα , κατά τη γνώμη σου έγινε πολλά κομμάτια. Δηλαδή γίναμε πολλοι και τα κέρδη μηδενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/21 22:32

      Μόνος του γράφει κείμενα και
      σχόλια. Παλιά του τέχνη
      κόσκινο.
      Πάντως για φίλος εκτός της
      λασπουριας που τσαλαβουτας
      όπως όλα τα γουρούνια,
      καλός είσαι.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/11 21:26

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/21 22:20

      Τόσα χρόνια εδώ στην Σαλαμίνα
      και καμία προσπάθεια απο τσάτσος για να γίνεις άνθρωπος.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/12/11 21:33

    ΛΑΜΠΡΟ ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ, ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΥΠΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΜΝΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΖΕΡΕΣ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΕΝΟΧΟΥ; ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΙΕΘΑΛΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!!! ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/12/11 21:33

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ 21.26 ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΕΙΣ?? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΕΚΤΟΠΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ
    ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/12/11 21:39

    Εμένα το πρόβλημα μου είναι ένα. Αν τα παρατήσει ο Λάμπρος ποιος θα μας βάζει να βλέπουμε μπουτάκια και βυζάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/12/11 21:52

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/12/11 21:55

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/12/11 21:59

    Μωρή κότα αυτός έχει τα παντελόνια να σας τα χώσει επώνυμα εν γνώσει του πως θα βγουν οι όποιες πουτανίτσες σαν του λόγου σου να πούνε τις βρωμιές τους.
    Μπράβο Λάμπρο, καλά έκανες και τους έχεις χεσμένος συνέχισε έτσι είμαστε μαζί σου αυτοί χάσανε την δημαρχία απ’ τον πρώτο χρόνο και γιαυτό λύσσαξαν οι Τσάτσοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/12/11 22:06

    Αφού είναι πληρωμένος κονδυλοφόρος σας, δεν θα είσαστε μαζί του; Του δίνετε πάνω από πεντακόσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/12/11 22:10

    Ήταν καιρός να βγεις και να μιλήσεις Λάμπρο και λίγα είπες. Είμαι βέβαιος πως θα επανέλθεις και την επόμενη φορά να δω που θα πάνε να μπούνε μερικοί, μερικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/12/11 22:16

    Χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι αν μιλήσει ή δεν μιλήσει ο Λάμπρος. Αλήθεια, αφού είναι τέτοιο κεφάλαιο για τη Σαλαμίνα και τέτοια προσωπικότητα γιατί δεν βγήκε; Αλλά δεν φταίνε αυτοί οι χλιμιτζουρες που ήρθανε στη Σαλαμίνα και έγιναν κάποιοι, φταίμε εμείς που τους κάναμε κάποιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/12/11 22:28

    ΓΙΑΤΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ, ΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ; ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/12/11 22:41

    Το όλο σκηνικό μου θυμίζει τα έργα με τα ζόμπι, που άμα βλέπανε κάποιον μη όμοιό τους τρέχανε όλοι μαζί να τον δαγκώσουνε.
    Κε Μαστροκόλια τα λάθη είναι ανθρώπινα. Έπειτα δεν είσαι ο μόνος, αρκετοί μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν μετανοιώσει για την ίδια επιλογή που κι αυτοί κάνανε.
    Δυστυχώς ένας απ΄αυτούς ήμουνα κι εγώ, αλλά βλέπεις απεδείχθηκε πολύ υποκριτής. Άλλα μας έλεγε-διατυμπανούσε κι εμείς πιστεύαμε, κι άλλα μας ξεφούρνισε και μας ξεφουρνίζει ακόμη.
    Όλα εδώ όμως πληρώνονται. Εδώ είναι ο Παράδεισος, εδώ και η Κόλαση, όπως λέει και το άσμα.
    Και να σας πω και κάτι; Μην ασχολείστε και μην δίνετε σημασία σε ζόμπι της πένας, γιατί ούτε καν ανθρωπάκια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/12/11 22:49

    Λάμπρο για να στα χώνουν και να ασχολούνται μονίμως μαζί σου σημαίνει πως μόνο εσένα φοβούνται τελικά συνέχισε τον αγώνα και ακολουθούν κι άλλοι, άλλωστε όπως έλεγε κι ο συχωρεμένος ο παππούς μου την φορτωμένη μυγδαλιά πετροβολάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/12/11 23:50

    ...Άντε και Δήμαρχος ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/12/11 00:58

    Κε Μαστροκόλια θέλω να σε συγχαρώ και να σου δώσω το χέρι είχα ακούσει για σένα όμως τώρα διαπιστώνω ότι είσαι πραγματικό παλικάρι, δυστυχώς για μερικούς συναγωνιστές σου συμφεροντολόγους ευκαιριακούς δραχμοβίωτους, τολμούν να αντιτίθενται στα λεγόμενά σου, εάν πράγματι όλοι αυτοί έχουν αξιοπρέπεια θα πρέπει να βγούν ΤΩΡΑ που τους δίνεις την ευκαιρία και να εκφράσουν την αντίθεσή τους να πουν την αλήθεια να καταθέσουν τις ενστάσεις τους ανοικτά γιατί μετά από λίγο να είσαι σίγουρος δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν στο δρόμο, δεν έχουν αντιληφθεί ότι η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί οι ψεύτικες υποσχέσεις έχουν φέρει τον κόσμο σε απόγνωση και ένταση, και έχει να πέσει πολύ γιαούρτη και όσο πλησιάζει το καλοκαίρι πολύ ντομάτα όταν θα έχει φτηνύνει.
    Γνωρίζω ότι είναι αρκετοί που θέλουν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους και είναι έτοιμοι είναι θέμα χρόνου, γιατί είναι πολλοί που την προσωπικότητα τους και την ηθική τους δεν την θυσιάζουν σε καμία ομοφωνία η εντολή είναι καιρός να εκφραστούν αβίαστα οι πεποιθήσεις και κανείς δεν θα πέσει χαμηλά επειδή το μεγάλο αφεντικό επιβάλει απόλυτη υπακοή και ποιος θα απολογηθεί στο κόσμο στους συγγενείς και τους γείτονες, κάποια στιγμή πρέπει ο προσωπικός σεβασμός να ξεπεράσει τις αγκυλώσεις του μοναρχισμού επιτέλους πρέπει οι προσωπικότητες να εκφραστούν αβίαστα και να βάλουν στο περιθώριο την αρχή του ενός ανδρός.
    Εύχομαι το παράδειγμά σου να βρεί μιμητές ανθρώπους που σέβονται το εαυτό τους και το περιβάλλον τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/12/11 01:23

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/12/11 09:54

    ΛΑΜΠΡΟ ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ, ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΥΠΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΜΝΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΖΕΡΕΣ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΕΝΟΧΟΥ; ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΙΕΘΑΛΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!!! ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/12/11 12:50

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ; ΔΗΜΑΡΧΟΣ 'Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/12/11 13:04

    Ρε Χατζιαβάτη (7/12/11 12:50) μόνο οι πρωθυπουργοί έχουν άποψη για την ζωή αυτού του τόπου; Ο Μαστροκόλιας σε πείραξε πουναι στα κοινά τόσα χρόνια ακόμα και με δικά του έντυπα άσε πουχει αρθρογραφήσει σε πολλές εφημερίδες. Όταν σας στήριζε ξέρατε ποιος είναι και του κάνατε τεμενάδες τώρα δεν ξέρετε που σας τα χώνει;
    Όσον αφορά εσένα (7/12/11 09:54) που τολμάς να τον ειρωνευτείς κιόλας πουθενά δεν λέει πως τα παρατάει, αντιθέτως θαναι εδώ για να σας τα χώνει και καλά θα κάνει.
    Δες να δεις τι να κάνεις να ορθώσεις πολιτικό λόγο κι άσε τις παπαριές γιατί απ’ αυτές μας χόρτασε ταφεντικό σου γιαυτό θα πάει από κείθε πουρθε αναμουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/12/11 13:23

    Ο ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΛΕΕΙ:
    Δεν έμαθα να παίζω μπάλα σε λασπωμένα γήπεδα, αφήνω το άθλημα και το γήπεδο ελεύθερο στους συκοφάντες μου να συνεχίσουν να τσαλαβουτούν στα περιττώματα τους.
    ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΛΑΣΠΩΜΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΟΥΤΕ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΡΑ. ΑΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΝΑ ΒΓΕΙ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΑ ΛΑΣΠΩΜΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΜΠΑΛΑΔΟΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/12/11 15:08

    KSERIS TI EINAI DIKIGORAKO AKOMI DEN KSEKINISES TIN KARIERA SOY NA ASXOLISE MONO KAI APOKLISTIKA ME TIN KATAPATISI OIKOPEDON? DEN IKSERES OMOS DEN ROTAGES? EFTASE H ORA TON APOKALIPSEON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος7/12/11 15:10

    o mastrokolias exei apolito dikio....
    re koproskila exete paei stn dimo na dite tous gliftes???
    oust apo edw gomenoules,
    h alithia den sas aresei me tpt????
    giayto pame kata diaolou..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος7/12/11 15:12

    Ο ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΛΕΕΙ:
    Δεν έμαθα να παίζω μπάλα σε λασπωμένα γήπεδα, αφήνω το άθλημα και το γήπεδο ελεύθερο στους συκοφάντες μου να συνεχίσουν να τσαλαβουτούν στα περιττώματα τους.
    ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΛΑΣΠΩΜΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΟΥΤΕ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΡΑ. ΑΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΝΑ ΒΓΕΙ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΑ ΛΑΣΠΩΜΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΜΠΑΛΑΔΟΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος7/12/11 15:41

    Μπρε Ομηράκο γράψε καλά ελληνικά δεν σε καταλαβαίνουμε
    Από μ@@@κία σε μ@@@κία μας γράφεις θέλεις κάτι να πεις και ντρέπεσαι;
    Γιατί εγώ όταν το ανοίξω για πάρτη σου δεν θα ντραπώ καθόλου… Π. ΛΙΑΣΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/21 19:00

      Απο τον Δεκέμβρη του 2011
      άλλαξες γιατί ακολούθησες
      άλλες φανερές και υπόγειες
      διαδρομές. Δεν πρόδοσες αξίες
      τιμή και παραδόσεις, στα 72σου
      συνεχίζεις Πασχάλη την ανομία.
      Και με περισσότερα κέρδη,
      το κείμενο το έγραψες για να
      είσαι αυτός που είσαι σήμερα.
      Να τα αρπάζεις απο όλους με
      καμιά εξαίρεση.
      Ξεφτίλα ή αναφορά στις κόρες
      και τα εγγόνια σου.
      Δεν έχουν δική τους κρίση, ή
      το άλλοθι τους είναι ίδιο με το δικό σου. Γιατί όποιος ζεί
      με υπέρογκα ποσά απο πουλώντας
      συμβουλές για αναβαθμίσεις και
      σύγχρονη δήθεν πολιτική και
      αξιόλογη διαφάνεια, ένα έχει
      στο ύπουλο μυαλό του,
      Το Ατομικό και Οικογενειακό
      Συμφέρον.
      Άχρηστο άρθρο, άρθρο γενικής
      συγκάλυψης απο τις τότε και
      τώρα αρπαχτές.
      Δεν νομίζουμε να σε κάλεσε
      κανείς να έρθεις εδώ.
      Είχες αλλού τσαντίρι, το
      διέλυσες όμως για να ρίξεις
      το γερό πακέτο εδώ, και όποιος
      τσιμπήσει, τσίμπισαν και
      τσιμπάνε ακόμα, μόλις δούνε
      ή ακούσουνε ότι όσο πιο πολλά
      σου δώσουν τόσο πιο ψηλά θα
      τους ανεβάσεις.
      Δλδ. Καλά να πάθετε με ξέρετε
      τόσα χρόνια, μείνετε στα
      αζήτητα τώρα.
      Εγώ συμβουλές σας έδωσα, δεν
      ζήτησα τίποτα.
      Μόνοι σας μου δίνατε.
      Και τώρα γλύφεις εκεί που
      έφτυνες, και σε πείραξε αν δεν
      θα ήσουν ο τσάτσος.
      Αφού ήσουν είσαι και θα είσαι
      όσο υπάρχεις.
      Συμφέρον, ή μεταξωτή λέξη με
      τα 8 γράμματα.
      Κάτι περισσότερο απο εμάς θα
      ήξερε αυτός που το έγραψε
      πρώτος.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος7/12/11 16:06

    Βρε Μαστροκόλια δεν ντρέπεσαι λίγο; Από τη μια λες ότι γράφεις επώνυμα και από την άλλη γράφεις είτε ανώνυμα είτε με ψευδώνυμο. Ου να μου χαθείς πια. Ξεπέρασες κάθε όριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος7/12/11 16:16

    Ένωση Κουτών Ανεπάγγελτων Μιζαδόρων Σαλαμίνας.

    Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του νεοσύστατου σωματείου

    Ιδρυτικά μέλη

    Κουτοανατροπου

    Κουτοσοφράς

    Κουτομιζαμπαρτζουκα

    Κουτοκυπριος

    Κουτολαλάκης

    Κουτομπίλλιας

    Κουτομαστροκιλλιάς

    Κουτομακρης

    ΚουτοΡοκιδις

    Η παρουσία σας κρίνετε απαραιτητη

    Με τιμή
    Ο Προεδρος

    Τεως Δημαρχουκος Αμπελακιων
    Ρουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος7/12/11 16:27

    Ποιος είναι αυτός ο καραγιοζάκος ο μαστροκολος που μας παρουσιάζετε υπεράνω.
    Δεν είναι αυτός που έγλυφε τον μεγάλο τιμονιέρη, και ορκιζόταν πλήρη υποταγή στα κελεύσματα του ,τι συνέβη, τα χάλασαν στην μοιρασιά.
    Δεν φταίνε αυτοί ,φταίει ο Κουλουριώτης ψηφοφόρος που τους έδωσε το δικαίωμα να ασελγούν όλοι αυτοί οι ξέμπαρκοι ,στον κοινωνικό ιστό της Σαλαμίνας.
    Ας μας γίνει μάθημα, και να ξαποστείλουμε όλους αυτούς από εκεί που ήλθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος7/12/11 18:19

    Ναι τόσο τον έγλειφε, που με την ανάληψη των καθηκόντων του και πριν περάσουν 4 μήνες τον έκλασε εντελώς ρε σοβαρευτείτε επιτέλους μεγάλα παιδιά είσαστε κόφτε το τελικά θα τυφλωθείτε κακόμοιρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος7/12/11 18:22

    Ρε (7/12/11 16:16) σας έβαλαν τα γυαλιά οι κουτοί; Δηλαδή πες μας πόσο μ@@.... μπορεί να είσαι; Το χειρότερο δεν στο είπα θα κανετε τον επόμενο δήμαρχο απ αυτους τους κουτούς και να μου το θυμάσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος7/12/11 19:58

    Τον κουτοσοφρά, τον κουτομακρή, ή τον κουτομαστροκιλλιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος7/12/11 21:19

    Ότι και να λένε για τον κ. Λάμπρο είναι συκοφαντείες.Είναι αγαπητός, σωστός, και οικογενειάρχης. Δεν είμαι συγγενείς του για να προλάβω τα σχόλια που θα προκύψουν. Είναι ο ποιό ευγενικός¨"γίγαντας" που έχω γνωρίσει με την υπέροχη Τζένη του. Λυπάμε που στο βωμό της "συναλλαγής" όλα ισοπεδόνονται. Δεν πειράζει κάποια στιγμή όλα μαθαίνονται και ο καθείς θα λάβει αυτά που του αναλογούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/21 19:38

      Οικογένειάρχης.
      Του δίνει αυτ τις υπερωρίες.

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος7/12/11 22:23

    Τα έμμισθα γκεμπελάκια του τζαβαρή αναλάβανε υπηρεσία ανά χήρας τον κονδυλοφόρο και άρξαστε γραφή κατά ριπάς στόχος ο κύριος Μαστροκόλιας η εντιμότητα του η οικογένειά του το ήθος του κλπ, κλπ .Ποιός, ο πιό πρόστυχος δήμαρχος που πέρασε ποτέ από τη Σαλαμίνα ακόμη ακούγονται οι βρισιές της γυναικούλας του στους διαδρόμους του δημαρχείου και στο ιδιαίτερο γραφείο τα μαλιοτραβήγματα και τα πουτανηρλίκια ακόμη τα θυμούνται και τα συζητούν οι υπάλληλοι εντός και εκτός δήμου και γελάει το πανσαλαμίνιο και έχει το θράσος και την κουβαλάει παντού( μια συμβουλή για την πρώτη κυρία) όταν περνάς από πόρτες να σκύβεις να μην τρακάρουν τα κέρατα και τραυματιστείς. Αυτόν τον άνθρωπο προσπαθούν να προστατεύσουν μειώνοντας και θίγοντας την προσωπικότητα του κυρίου Μαστροκόλια αγαπητά έμμισθα γκεμπελάκια έχετε αποτύχει παταγωδώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος8/12/11 07:32

    ....ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΓΙΝΕΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ!!! ...ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ...ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑΣ .....ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ...ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ !!!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ?????????ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ...ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .... ΚΟΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ .... ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ....ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑ...ΕΣ .... ΓΙΑ ΤΗN ΥΠΟΛΗΨΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ!!!!!! απο ανώνυμο σχολιαστή που αγαπάει την Σαλαμίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/21 19:13

      Τολμάει και γράφει και για
      Ηθική, ο πόρνος.

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος8/12/11 09:23

    Ρε κουτέ ποιος σου πε να τον διαβάζεις; Βλέπεις δική του ανάρτηση, προκειμένου να εκνευριστείς και να σου πονέσουν και οι αιμορροΐδες σου γύρνα σελίδα πάς παρακάτω.
    Για να ασχολείσαι μαζί του και να χαλάς την εναπομείνασα φαιά ουσία σου σημαίνει πως τον υπολογίζεις και τον φοβάσαι. Α και μην ξεχάσω, για τις αιμορροΐδες σου “proctosinalar” θα σου κάνει καλό και τον Μαστροκόλια σε λιγότερες δόσεις δεν σε βοηθάει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος8/12/11 09:50

    Ρε Μαστροκόλλια και Ανατροπού, πόσο ξευτλισμένοι είσαστε!!!!! Πιάσατε πια πάτο!!!!!!!!! Μαζέψτε πρώτα τα δικά σας κέρατα και αφήστε των άλλων!!! Αρχηγός στη πουτανιά και στη προστυχιά είναι άλλος και το ξέρετε πολύ καλά!!! Είναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος8/12/11 14:32

    ......ΤΙ ΣΑΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΡΕ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ????? ΟΤΑΝ Η ΜΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΝΤΑΜΑΡΑΣ 12000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ .... ΖΗΤΑΤΕ 65000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ....ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ....ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος8/12/11 14:56

    Φιλε 14.32 αυτη ειναι η πιο αρπακτικη δημοτικη αρχη που περασε ποτε απο τη Σαλαμινα για να μην αναφερθω στην ηθικη της που την γνωριζεται ολοι σας. Και καλα αυτος ειναι ξενοσ και δεν ποναει αυτον τον τοπο. Οι Σλαμινιοι δημοτικοι συμβουλοι που τον ακολουθουν δεν σκεπτονται αθτο το ταλαιπωρημενο νησι???
    Πως αυριο θα μας χτυπησουν την πορτα να διεκδικησουν την ψηφο μας και να μας διαβεβαιωσουν για την ηθικη και εντιμοτητα του αρχηγου τους.
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥς!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος8/12/11 15:14

    ΦΙΛΕ ΛΑΜΠΡΟ.....ΝΑΙ ΜΕΝ...ΑΛΛΑ.....ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ....ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΣ.....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.....ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣ....ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.....ΔΕΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ.....ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΑ ΕΞΗΣ....ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.....ΑΝΤΙ ΑΦΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕΣ (ΗΘΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΡΑΥΓΕΣ)...... ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΖΕΙΣ......ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ ΦΙΛΕ ΛΑΜΠΡΟ.......ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΦΙΝΟΥΝ ΚΕΝΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ.....ΜΙΛΑΣ ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.......ΑΛΟΙΩΣ.....ΠΑΙΖΕΙΣ.......ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ.....ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΥΔΕΝ....ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΙΛΕ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΣΟΥ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ....ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...
    ΕΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΦΙΛΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος8/12/11 15:24

    Υ.Γ. ΚΑΙ ΓΩ ΞΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ....ΑΓΑΝΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΜΗ;;;;ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ...ΟΧΙ.....ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος8/12/11 15:42

    Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί...
    ΣΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΛΑΜΠΡΟ..
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΖΕΣΑΙ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΣΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος8/12/11 15:44

    ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ ΦΙΛΕ ΛΑΜΠΡΟ.sofooooooooo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος8/12/11 16:51

    Ρε λύσσα που σας έπιασε με τον Μαστροκόλια. Ρε αν δεν λέει τίποτα τότε τι ασχολείστε μαζί του ακόμα και σήμερα; Ρε αν δεν βλέπατε το έδαφος να χάνετε κάτω απ’ τα πόδια σας θα γράφατε; Όχι, βέβαια θα τον είχατε χεσμ… για να γράφετε όμως και μάλιστα με τόση λύσσα αυτό κάτι σημαίνει για μας που σας διαβάζουμε.
    Πάντως αν έχει τέτοιους φίλους (όπως εσύ με τόσο θράσος τον αποκαλείς) τότε τι να τους κάνει τους εχθρούς; Του αρκούν οι εντιμότατοι «φίλοι» του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος8/12/11 18:42

    Λάμπρο είμαι ένας από τους ανθρώπους που ξέρουν τι έχεις προσφέρει στο νησί αλλά ξέρεις πολλή καλά σε αυτό κατοικούν πολλοί μ.....s και άνθρωποι που γεννηθήκαν σ,αυτό αντί ν,αγαπανε το νησί το μισούν και κάνουν τα αδύνατα δυνατά πώς να το καταστρέψουν δεν βλέπεις πώς το έχουν καταντήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος8/12/11 19:43

    Χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι αν μιλήσει ή δεν μιλήσει ο Λάμπρος. Αλήθεια, αφού είναι τέτοιο κεφάλαιο για τη Σαλαμίνα και τέτοια προσωπικότητα γιατί δεν βγήκε; Αλλά δεν φταίνε αυτοί οι χλιμιτζουρες που ήρθανε στη Σαλαμίνα και έγιναν κάποιοι, φταίμε εμείς που τους κάναμε κάποιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος8/12/11 20:46

    8/12/11 16:51 ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ...ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΠΑΔΟΙ....ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..οι...καλοι δηθεν φιλοι..........δεν θελει συνηγορο ο Λαμπρος....ξερει τι λεω και τι εννοω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος8/12/11 21:20

    ρε ανωνυμε 8/12/11 19:43...οι χλιμιτζουρες δεν ειναι προνομοιο μονον των ξενων και των εισαγωμενων...εχουμε χλιμιτζουρες ντοπιους να φανε κι οι κοτες...χαχαχα...θελεις να σου τους πω;οχι τους ξερεις καλυτερα....κοιτα στον καθρεπτη σου να δεις τον πρωτον....χαχαχαχαχα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος9/12/11 00:22

    Αλήθεια, αφού είναι τέτοιο κεφάλαιο για τη Σαλαμίνα και τέτοια προσωπικότητα γιατί δεν βγήκε; Αλλά δεν φταίνε αυτοί οι χλιμιτζουρες που ήρθανε στη Σαλαμίνα και έγιναν κάποιοι, φταίμε εμείς που τους κάναμε κάποιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος9/12/11 13:56

    οι χλιμιτζουρες δεν ειναι προνομοιο μονον των ξενων και των εισαγωμενων...εχουμε χλιμιτζουρες ντοπιους να φανε κι οι κοτες...χαχαχα...θελεις να σου τους πω;οχι τους ξερεις καλυτερα....κοιτα στον καθρεπτη σου να δεις τον πρωτον....χαχαχαχαχα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.