Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Δεκ 2011

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ

Πριν 9 μήνες ομάδα του Perivos σε μια με νυχτερινή εξόρμηση (δες εδώ) αποκάλυψε την παράνομη εναπόθεση σκουπιδιών και μπαζών σε ιδιωτικό χώρο στο δρόμο που οδηγεί στη θέση “Γούβα – Μπατσί) από φορτηγά που έρχονταν από την Αθήνα!  Καταγγείλαμε το γεγονός στην Αστυνομία και στην Δημοτική Αρχή (η οποία προέβη σε μήνυση).  Παράλληλα ενεργοποιήθηκε και το Δασαρχείο καθώς πρόκειται για δασική έκταση.  Έπειτα από έγγραφο της κίνησης πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΙ.Α ενημερώθηκε η Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα η Δ/νση Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου,
η οποία αφού έκανε αυτοψία στις 10 Ιουνίου στην περιοχή και διαπίστωσε πλήθος υγειονομικών και περιβαλλοντικών παραβάσεων, απέστειλε έγγραφο στο Δήμο Σαλαμίνας και στο Α/Τ Σαλαμίνας στις 1 Ιουλίου (δες το έγγραφο εδώ) ζητώντας από αυτούς να παρέμβουν προκειμένου να καθαριστεί και αποκατασταθεί ο χώρος από τον ιδιοκτήτη της έκτασης.
Παρ' όλα τα παραπάνω η σημερινή εικόνα της περιοχής όχι μόνο δεν έχει αλλάξει θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων της Σαλαμίνας, αλλά επιχειρείται συγκάλυψη της παράνομης χωματερής με την εναπόθεση χώματος προκειμένου να μην είναι εμφανής οι τόνοι σκουπιδιών που βρίσκονται εκεί.
Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να ενεργοποιηθούν προκειμένου να μην αγνοηθεί ακόμη ένα περιβαλλοντικό έγκλημα στο νησί μας.  Ο Perivos θα ενημερώσει και εγγράφως άμεσα την Περιφέρεια, τη Δημοτική Αρχή, το Δασαρχείο και την Αστυνομία.  Ζητάμε από τους συμπολίτες μας να καταγγείλουν άμεσα στις αρχές οποιαδήποτε προσπάθεια συγκάλυψης της χωματερής πέσει στην αντίληψη τους.
Perivos

40 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/12/11 09:44

    Νοσταλγική Κουλουριώτικη βραδιά
    Βράδυ της 25ης Νοέμβρη, στην γνωστή ταβέρνα «ΚΑΡΝΑΓΙΟ» της Σαλαμίνας. Η παρέα μεγάλη, το τραπέζι τοποθετημένο «τραβέρσα» στην μέση του μαγαζιού για να τους χωρέσει όλους. Ήταν, πρώην αρχηγοί, ανώτατος αξιωματικός, καπετάνιοι, καθηγητές, μηχανικοί, αλλά κι άλλοι θαμώνες όλοι γνωστοί Κουλουριώτες.
    Στην μεγάλη παρέα για διασκέδαση των συνδαιτυμόνων συμμετείχε το «ΚΟΥΑΤΡΟ ΚΙΘΑΡΑ», έτσι το ονομάσαμε αυτό το βράδυ με τους τροβαδούρους κιθαριστές:
    Παναγής Καπετάνιος, Κώστας Φαρμάκης, συνεπικουρούμενοι από τον Οδυσσέα Κουτσούκο, ο τέταρτος ήταν ο καπταν Μιχάλης ο Δελημιχάλης, ο οποίος ήταν και η έκπληξη της βραδιάς, διότι εμείς τον ξέραμε για ΣΟΛΙΣΤ του μπουζουκιού, αλλά τα μαγικά του δάχτυλα και η παράξενη σε σχήμα κιθάρα έδιναν μια ξεχωριστή νότα στην μουσική.
    Ρεπερτόριο που θα το ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες, άρχισαν με τραγούδια της δεκαετίας του 50 και τέλειωσαν με τα τελευταία σουξέ. Τραγούδησαν Πολυμέρη – Γούναρη – Παναγόπουλο – Βέμπο – Δανάη – Βαμβακάρη – Τσιτσάνη – Παπαϊωάννου – Μπαγιαντέρα – Μητσάκη – Ζαμπέτα – Θεοδωράκη – Ξαρχάκο – Καλδάρα και πολλούς άλλους.
    Quest Star της βραδιάς ο δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής εθεάθη περί τα μεσάνυχτα, σαν τον κομήτη του Χάλεϊ, παρέμεινε μόνο για λίγα λεπτά στην μεγάλη παρέα και απεχώρησε.
    Υ.Γ.: Για τους καχύποπτους, σημειώνω και πιστεύω ότι η παρουσία του Δημάρχου ήταν τυχαία και ότι το panel, δεν ήταν στημένο από κάποιον, αλλιώς οι συμμετέχοντες στην παρέα θα θεωρούνταν γλάστρες του Δημάρχου.
    Παράκληση για δημοσίευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/12/11 14:34

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/11 09:47

    Αντί να γράφετε για την χωματερή που όπως εσείς γράφετε ο Δήμος έκανε μύνηση , γράψτε αυτά που έγιναν χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο γιά την ΔΕΠΑΣ - ΔΗΚΕΣΑ. Για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια κουκουλώματος μιας κακής διαχείρησης βγήκαν στο φως όλα. Για πρώτη φορά η μαύρη τρύπα με τα χιλιάδες ερωτηματικά κατασπατάλησης του χρήματος του λαού της Σαλαμίνας βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ποτέ κανένας Δήμαρχος δεν τόλμησε να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο και να κάνει ένα απολογισμό για αυτό που Ο Γιάννης Τσαβαρής φώναζε 10 ολόκληρα χρόνιο. Ο κ. Σοφράς χθες βράδυ ανέλαβε την πολιτική ευθύνη αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Ποιος θα πληρώσει τα περισσότερα από 2 εκατοιμμύρια ευτρώ της μαύρης τρύπας της ΔΕΠΑΣ _ ΔΗΚΕΣΑ. Ποιος θα απαντήσει στα ερωτήματα της εφορίας που σε λίγο θα κάνει έλεγχο στο ταμείο, ποιος θα έχει τις ποινικές ευθύνες αυτής της κακοδιαχείρης( ο όρος πολύ επιεικής). Αυτή η Δημοτική αρχή το είπε και το κάνει ΟΛΑ ΣΟ ΦΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. Ο λαός οργισμένος φωνάζει ποιος θα πληρώσει αυτήν την κακοδιοαχείρηση. Κε σοφρά δεν έχετε πλεόν μόνο πολιτικές ευθύνες δυστυχώς σας αναλογοιύν και οι ποινικές εάν υπάρξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/12/11 13:51

    ΣΑΝ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BLOGERS ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
    1)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΤΡΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΡΑΣ.
    2)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ Φ.Μ.Υ. ΚΑΙ Φ.Π.Α. ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ. (ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ)
    3)ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΔΩΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΡΑΠΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
    4)ΓΙΑΤΙ, ΙΔΙΑΤΕΡΑ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ, ΕΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΒΟΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/12/11 14:51

    Tι έγινε ρε παιδιά χθες στο δημ. συμβούλιο;
    Άκουσα ότι ο Τσαβαρής έστειλε στον Εισαγγελέα τους 3 πρώην Προέδρους της ΔΕΠΑΣ Νιψιδάκη, Αλαϊσκα και Θεοχάρη, για κλεψιές,είναι αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/12/11 14:57

    ΚΑΙ ΓΩ ΠΕΡΙΜΑΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....
    1) ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΑΥΡΙΟ;;;;
    2) ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ;;;;
    3) ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ....Η....ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ....Η....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ) ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ;;;;;;
    3)ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΜΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ;;;;;
    4)ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ;;;;
    5) ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.......ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ....ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ....ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ....ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΗΘΜΕΝΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΔΙΑ ΣΑΣ;;;;;ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ...ΟΣΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΊ.........ΝΤΡΟΠΗ...ΜΑΣ!!!
    6)ΡΩΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ;;;;;
    ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝΊΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΛΟΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΣΤΡΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ......ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ......ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ....ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΌΛΕΨΉ ΣΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/12/11 15:00

    Πολύ καλά άκουσες. Τον Σοφρά, σαν βασικό υπέυθυνο και τους τρεις Προέδρους της ΔΕΠΑΣ. Η δε κυρία Ρούλα ήθελε να κάνει ο Δήμαρχος διακανονισμό και να τα πληρώσουμε εμείς τα κοροιδα. Να πληρωθούν δηλαδή άμεσα 400.000 ευρώπουλα σαν προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε 6 μηνιαίες δόσεις δηλαδή περίπου 270.000 ευρωπουλα. Τελικά αυτή η γυναίκα θα μας τρελάνει τελείως. Αφού κυρία Ρούλα αγάπησες τόσο ξαφνικά τον Σοφρά, γιατί δεν τα πληρώνεις εσύ και ζητά να τα πληρώσουμε εμείς; Λεφτά έχεις, να φάνε και οι κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/12/11 15:00

    Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.....ΑΙΣΧΟΣ......ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;;;;ΓΙΑΤΙ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/12/11 15:33

    ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΟΛΥΞΕΡΟΙ.....ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.......ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/12/11 15:39

    ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΚΛΕΦΤΗ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/12/11 16:04

    15:00
    Φίλε μου, εγώ δεν ήμουνα ψηφοφόρος της κας Ρούλας, αλλά με όλα αυτά που κάνετε, τα ψέματα και τη λάσπη που της ρίχνετε, είναι βέβαιο ότι θα την κάνετε δήμαρχο. Εγώ πάντως θα την ψηφίσω με τα δυό μου τα χέρια, γιατί η γυναίκα έχει ψυχή και δεν κολώνει πουθενά.
    Χθες στο δημ. συμβούλιο έκανε τον Τσαβαρή να χάσει τ΄αυγά και τα πασχάλια. Δεν ήξερε τι να πεί, μόνο να γαϊγίζει ήξερε.
    Είναι ψέμα αυτό που λες.
    Για διακανονισμό μίλησε ο ίδιος ο Τσαβαρής και είπε ότι εγώ σαν άνθρωπος θλίβομαι και δεν θέλω να στείλω κανέναν στον Εισαγγελέα, αλλά δεν μπορώ να επωμισθώ και τις ευθύνες τρίτων γιατί ο δήμος δεν έχει λεφτά και δεν μπορεί να είναι συνεπής με την εξόφληση των δόσεων που θα προκύψει από έναν διακανονισμό με την Εφορία.
    Και είπε ότι θα χαρεί πολύ και δεν θα στείλει την υπόθεση στη δικαιοσύνη, εάν κάποιος του βρεί λεφτά για να μπορέσει να κάνει τον διακανονισμό.
    Η κα Νάννου του είπε τότε, εάν κύριε δήμαρχε αυτό είναι πραγματικά το προβλημά σου, τότε προτείνω να ενταχθεί ο δήμος στο Πρόγραμμα Εξυγίανσης του νόμου τάδε ώστε με την αναχρηματοδότηση που θα γίνει θα περισσέψουνε αρκετά χρήματα, όχι μόνο για τον διακανονισμό αλλά και για την εξόφληση των προμηθευτών, που στενάζουν από την κρίση.
    Σύμφωνα με την τελευταία υπουργική απόφαση, το ταμείο αλληλεγγύης θα καλύψει όλο το κόστος των επιτοκίων και μέρος από τα χρεωλύσια.
    Ο Τσαβαρής βέβαια αρνήθηκε να δεχτεί την προτασή της, διότι προφανώς όλα όσα έλεγε ήταν υποκρισίες και δικαιολογίες.
    Απλά ήθελε να πλήξει τον Σοφρά και το έκανε.
    Αυτή είναι η αλήθεια φίλε μου, όπως τα άκουσα με τα αυτιά μου.
    Και μάλιστα η προτασή της αυτή ψηφίστηκε από τους Χατζηνικολάου, Μπίλλια, Διγενάκη και Αντωνίου.
    Ο Αστράκος προς τιμή του δεν συμφώνησε με τον Τσαβαρή και ψήφισε παρόν. Τον κατηγόρησε επίσης ότι με την πράξη αυτή ποινικοποιεί την πολιτική ζωή του τόπου, πράγμα που τον βρίσκει κάθετα αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/12/11 16:47

    ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ; ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/12/11 19:13

    Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΧΑΡΙΤΙΝΗΣ. Η ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ. Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΙΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΥ. Ο ΜΠΙΛΛΙΑΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ. Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ.
    Ε... ΡΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ. ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/12/11 19:42

    Ρε καλώς τα γκεμπελάκια βγήκατε και πιάσατε δουλειά πάλι;
    ΄Οταν ο Σοφράς ανέλαβε το δήμο βρήκε χρέη στη ΔΕΠΑΣ ναι ή όχι;
    Tα χρέη αυτά σε ένα μεγάλο ποσό ήταν ναί η όχι προς τους επαγγελματίες του νησιού, ενώ περίπου 220.000 προς την εφορία.
    Κατηγορεί κανείς τους προέδρους της ΔΕΠΑΣ-ΔΗΚΕΣΑ (Αλαίσκα-Θεοχάρη) για οικονομική ατασθαλία; σαφώς ΟΧΙ
    Τι έκαναν λοιπόν προτίμησαν από τα χρήματα που είχαν διαθέσιμα να πληρώσουν και να εξοφλήσουν επαγγελματίες και καταστηματάρχες και να αφήσουν πιο πίσω την εφορία ποιός θα τους κατηγορήσει γιαυτή την επιλογή, μόνο ένας κακόβουλος και αυτός καιροφυλακτούσε από παλιά ο Τσαβαρής. Το χρέος θα ήταν ίδιο είτε στην εφορία είτε στην αγορά, ποιός μιλάει για πλυντήριο που ακούστηκε αυτό μόνο τα αυτιά τα δικά σας.Λοιπόν γκεμπελακια πες τε μας στους 7 μήνες που διατήρησε τη ΔΗΚΕΣΑ ο Τσαβαρής πόσο ανέβασε το χρέος είναι αλήθεια ναι ή όχι ότι αυξήσατε το χρέος κατά 200.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/12/11 21:15

    Αγαπητέ (3/12/11 09:47) όσον αφορά την μήνυση που έκανε ο Τσαβαρής για την χωματερή πες του να στην δείξει κι αν την δεις έλα να σου γράψω τα’ αυτοκίνητο μου στο όνομα σου. Όσον αφορά τα χθεσινά χάλια του Τσάβες, διάβασε ΟΛΑ τα μπλόκ και θα τον λυπηθείς γιατί για λύπη είναι ο άνθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/12/11 21:46

    ΦΙΛΕ 21.15 ΣΤΕΙΛΕ ΜΕΙΛ,ΜΕ ΟΝΟΜΑ,ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΩ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ . ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος3/12/11 22:33

    Καλό είναι να υπάρχει και η ανάλογη ευαισθησία για την μεγάλη χωματερή στη Γούβα Μπατσί εκεί δηλαδή που υπήρχε ο παράνομος ΣΜΑ του δήμου μέχρι πέρυσι. Τόνοι σκουπιδιών καλύφθηκαν με χώμα επειδή άκουσον άκουσον τον Δεκέμβριο του 2010 πήρε φωτιά ο χώρος με κλιματολογικές συνθήκες άκρως χειμωνιάτικες. Έτσι ο Σοφράς παρέδωσε καμμένη γη και ο Τσαβαρής παρέλαβε έναν ΧΑΔΑ κρυμμένο κάτω από χιλιάδες κυβικά τόνους χώματος.
    Ο περιβος θα παρακαλούσα να μας ενημέρωνε αν έκανε καμία κίνηση για το συγκεκριμένο θέμα. Εάν δηλαδή τότε προχώρησε σε ανάλογες πιέσεις προς την δημοτική αρχή για να φύγουν τα σκουπίδια.
    Επίσης ας μας πει ο περιβος εάν έχει προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με τον νέο παράνομο ΣΜΑ που λειτουργεί ο δήμος σε οικόπεδο γνωστού επιχειρηματία.
    Τέλος ας μας απαντήσει η νυν δημοτική αρχή γιατί δεν προσφεύγει με αγωγές κατά του ιδιοκτήτη της σημερινής χωματερής που υπάρχει στην ιδιοκτησία του (κ. Γαρ...) για να προασπίσει τα συμφέροντα των ιδιωτών.

    ΥΓ Ο περιβος ερωτάται γιατί μπορεί ως όμιλος να ασκήσει πιέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος3/12/11 22:37

    Αγαπητέ φίλε (3/12/11 13:51) πως φαίνεται πως δεν γνωρίζεις τον Μαστροκόλια.
    1) Για το χρέος που άφησαν οι δυο προηγούμενοι δήμαρχοι έχουν γραφτεί ήδη στα μπλόκ κι αν θες λεπτομέρειες διάβασε και σχετικό άρθρο στην Σαλαμινία
    2) Για τον ΦΠΑ & ΦΜΥ φαίνεται πως είσαι εμπαθής ή πράγματι δεν καταλαβαίνεις ο Σοφράς, προτίμησε να πληρώσει την αγορά της Κούλουρης κι όχι το αδηφάγο κράτος ΔΕΝ τα πήρε στο σπίτι του.
    3) Όσο αφορά αυτό το μπλόκ που φιλοξενεί το ανώνυμο σχόλιο σου, ουδέποτε σήκωσε ανάρτηση κατά του κ Ράπτη αντιθέτως του έδωσε τα εύσημα με την παραίτηση του.
    4) Όσο αφορά την τοποθέτηση σου για το «στραβοκατούρημα» θα ‘πρεπε να γνώριζες πως ο Μαστροκόλιας κάνει καθημερινά φίλους γιατί δεν έχει μάθει να τους αδειάζει τους φίλους του.
    Τους τιμά και τους σέβεται σε αντίθεση με τ’ αφεντικό σου τον Τσάβες που δεν έχει ούτε ένα φίλο να σου επιδείξει μετά από τόσα χρόνια μια κι έμαθε να τους χρησιμοποιεί κατά το δοκούν και να τους αδειάζει με την πρώτη ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος4/12/11 00:58

    22.37 ΡΕ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ 500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΤΣΑΒΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ "ΤΣΑΒΕΣ" ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΕΣΥ ΔΕ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/12/11 08:11

    Αγαπητέ (4/12/11 00:58) σαν να ‘χεις δίκιο ή ο Μαστροκόλιας είναι λαγός του Τσάβες, ή εσείς με τις καθημερινές σας επιθέσεις εναντίον του αποφασίσατε να τον κάνετε φίρμα.
    Αν τον γνώριζαν 100 μέχρι τα χθες σήμερα τον μαθαν 1000, τόσο μ@@κες είσαστε ή βαδίζετε με ηλίθιο σχέδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/12/11 09:48

    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ:
    ΜΑΣΤΡΟΛΑΜΠΡΟ,
    ΜΑΣΤΡΟΣΑΝΤΟ,
    ΜΑΣΤΡΟΜΗΝΑ
    ΜΑΣΤΡΟΡΟΥΛΑ,
    ΜΑΣΤΡΟΜΑΡΙΟ,
    ΜΑΣΤΡΟΠΙΠΗ,
    ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑΚΗ,
    ΜΑΣΤΡΟΑΝΑΤΡΟΠΟΥ,
    ΜΑΣΤΡΟΜΠΙΛΛΙΑ.
    ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4/12/11 14:34

    NAI FOTH EXEIS DIKIO ESY OTI PEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος4/12/11 15:32

    ΣΥ Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος4/12/11 15:36

    Ο "μέγας" Βαγγέλης Αστράκος τολμάει να μιλάει για ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ!!! Αλλά βέβαια. Ανήκει στο ΒΑΘΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στη σχολή Τζοχατζόπουλου, που αυτός βέβαια μιλάει για ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.!!! Ο καθένας από το πόστο του. Για αυτό η Ελλάδα έφτασε στο σημείο της εξαθλίωσης. Γιατί στο σλόγκαν της μη ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής δεν τιμωρήθηκαν ποτέ τα λαμόγια που καταλήστεψαν το χρήμα του ελληνικού λαού που τώρα υποφέρει.
    Βέβαια στο ΒΑΘΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ και στη σχολή ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ δεν ανήκει μόνο ο Αστράκος. Ανήκει και ο άλλος "μέγας" από τα Σελήνια. Ο Τραυλός. Ανήκει και ο Βασίλης Αλαϊσκας. Ανήκει και ο Σπύρος Σοφράς. Είδατε πως υποστηρίζονται, (Τραυλός, Σοφράς, Αλαϊσκας, Αστράκος) παρά τον ανελέητο πόλεμο που είχαν μεταξύ τους; Στα δύσκολα τα λαμόγια γίνονται μια γροθιά.
    Βαγγέλη Αστράκο, ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ αλλά ΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΤΗ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος4/12/11 19:02

    Πως να γίνει κάθαρση αφού στις δημαρχείες υπάρχουν τόσοι νομικοί σύμβουλοι που ξέρουν τον τρόπο να τα καλύπτουν όλα με το σωστό νομικό επιχείρημα. Διαφωνεί κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος4/12/11 20:54

    Βέβαια στο ΒΑΘΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ και στη σχολή ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ δεν ανήκει μόνο ο Αστράκος. Ανήκει και ο άλλος "μέγας" από τα Σελήνια. Ο Τραυλός. Ανήκει και ο Βασίλης Αλαϊσκας. Ανήκει και ο Σπύρος Σοφράς. Είδατε πως υποστηρίζονται, (Τραυλός, Σοφράς, Αλαϊσκας, Αστράκος) παρά τον ανελέητο πόλεμο που είχαν μεταξύ τους; Στα δύσκολα τα λαμόγια γίνονται μια γροθιά.
    Φιλαράκο ξέχασες να αναφερθείςστο δικό σου τον Τσαβαρή τι δηλαδή ο κολητός του Φωτίου του Μίχα του Κασκαμπά και τόσων άλλων είναι το ρυχό ΠΑΣΟΚ; αν δεν κάνω λάθος ο Αστράκος δεν είναι ο πρώτος συμβουλός του ο Τραυλός δεν έκανε τον αγώνα της ζωής του για τον Τσαβαρή ,τι μας λέτε τώρα ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος4/12/11 21:35

    Ο Τραυλός φίλε μια ζωή κάνει τον αγώνα της μάσας. Δεν ξέρω αν βοήθησε τον Τσαβαρή, αλλά για να το λες σημαίνει ότι το ξέρεις και το δέχομαι. Γιατί όμως τα'σπασε μαζί του νωρίς νωρίς και έκανε τα πηγαδάκια το καλοκαίρι για να τον φάει; Και στο λέω με βεβαιότητα, γιατί σε κάποια συμμετείχα και γω. Πάλι για την μάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος4/12/11 22:14

    Ο ΣΟΦΡΑΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος4/12/11 22:25

    Τζουφιος είναι φίλε. Τι να μας πονέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος4/12/11 22:38

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος4/12/11 22:44

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος4/12/11 22:59

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος5/12/11 10:30

    Τζούφιος τι θες να πεις ότι του κάθησες στα τέσσερα και δεν σου κανε τη ζημιά( κοινώς δεν στη φόρεσε), μήπως βρώμαγες και σε σιχάθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος5/12/11 10:36

    ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ, ΘΡΑΣΙΝΙΑ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
    ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ;;;
    ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ;;;
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΕΓΑ" ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ. ΤΗ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΟΜΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕΛΗΝΙΑ ΟΥΤΕ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ. ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΕΣ!!! ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ!!! ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!
    ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ, ΠΡΟΣΤΥΧΕ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ; ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΔΟΜΥΧΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΜΑΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ;
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ, ΑΛΗΤΕΣ!!!
    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος5/12/11 14:14

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΗΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ 'Η ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ; ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΙΣΤΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ. ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΥΡΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ. ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕ, ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος5/12/11 23:56

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ; ΕΦΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΦΤΑ; ΕΦΑΓΕ Ο ΣΟΦΡΑΣ; ΛΕΦΤΑ ΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΠΗΛΩΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΠΟΙΟ ΦΩΣ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ; ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΤΟ 2014 ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΚΑΙ OI ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΣΚΟΥΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ. ΤΑ ΚΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΗ ΜΙΧΑ ΤΗ ΤΙΝΑ ΤΟ ΒΑΓΚΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΟΙ ΠΟΡΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος6/12/11 09:48

    ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ, ΘΡΑΣΙΝΙΑ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
    ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ;;;
    ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ;;;
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΕΓΑ" ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ. ΤΗ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΟΜΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕΛΗΝΙΑ ΟΥΤΕ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ. ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΕΣ!!! ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ!!! ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!
    ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ, ΠΡΟΣΤΥΧΕ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ; ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΔΟΜΥΧΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΜΑΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ;
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ, ΑΛΗΤΕΣ!!!
    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος8/12/11 21:41

    ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΔΕΞΙΑ.....ΚΥΚΛΟΣ ΦΑΥΛΟΣ Η ΖΩΗ ΕΕΕΕΕΕ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος8/12/11 22:50

    ρε μπαζα για τη χωματερη θα πειτε τιποτα;;; το σκατοφτυρο σας και σε αλλο μπλοκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.