Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Δεκ 2011

το γραφείο τύπου του δημάρχου σπονσονάρει την διανομή τροφίμων σε αναξιοπαθούντες του δήμου μας


Σαλαμίνα 23 Δεκεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Σαλαμίνας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων έγινε διανομή τροφίμων σε άπορους δημότες του νησιού, με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή.
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στη διανομή τροφίμων που έγινε τόσο στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όσο και στα γραφεία των Α.Μ.Ε.Α. παρευρέθη και ο Περιφερειάρχης Νήσων κ. Δημήτρης Κατσικάρης.
Παράλληλα μοιράστηκαν τρόφιμα και στη Δημοτική Κοινότητα Αμπελακίων, όπου εκτός από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή, βοήθησαν στη διανομή ο Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Παπαθεοχάρης και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων κ. Δέσποινα Κιαβουράκη.
Διανομή επίσης έγινε και στις Δημοτικές Κοινότητες Αιαντείου και Σεληνίων.
Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής ευχήθηκε επίσης στους εργαζόμενους στους χώρους εργασίας τους στις Κοινότητες, στο Αμαξοστάσιο και στα ΚΕΠ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

85 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/12/11 18:48

    Δεν στα είπα εγώ Λάμπρο μου ότι "Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ"; Γι αυτό και συ Λάμπρο μου, ως ΝΕΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ κατασκεύασες την εκκλησία στο Μπατσί; Είδες που όταν λέω εγώ για τα λαμογιομπλόγκ σου, έχω δίκιο; Αν δεν μοίραζε θα τον κατηγορούσες γιατί δεν μοίρασε. Τώρα που μοίρασε τον κατηγορείς γιατί μοίρασε. Τελικά Λάμπρο μου "Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/12/11 20:13

    ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΤΑΚΑΝΕ Ο ΤΟΠΟΣ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΏΝ, ΟΜΩΣ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΠΟΛΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/12/11 21:24

    Δεν στα είπα εγώ Λάμπρο μου ότι "Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ"; Γι αυτό και συ Λάμπρο μου, ως ΝΕΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ κατασκεύασες την εκκλησία στο Μπατσί; Είδες που όταν λέω εγώ για τα λαμογιομπλόγκ σου, έχω δίκιο; Αν δεν μοίραζε θα τον κατηγορούσες γιατί δεν μοίρασε. Τώρα που μοίρασε τον κατηγορείς γιατί μοίρασε. Τελικά Λάμπρο μου "Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/12/11 22:15

    Καλως το γιουσουφάκι! Που είσαι βρε; Αν νομίζεις ότι θα σε αφήσω ελεύθερο να αλωνίζεις κάνεις λάθος. Για πες μου για την εκκλησία και τη σωτηρία της ψυχής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/12/11 22:17

    Και μην ξαναγίνεις κότα γιουσουφάκι έ; Τελευταία ευκαιρία. Προειδοποιήθηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/12/11 22:59

    Ωπα...... έσκασε μύτη!!! Ο Τραυλός υποψήφιος!!!!
    'Εχουμε και λέμε:
    Κουτοπίπης
    Αλλοπαρμένη Ρούλα
    Τραυλός ο γνωστός αρχιερέας της διαπλοκής
    Σωκράτης
    Γκιόκας από τη Νέα Δημοκρατία
    Γκαβογιάννη
    Μακρής-Παπασσάβας το δίδυμο της συμφοράς.
    Και είμαστε ακόμα στον πρώτο χρόνο!!!
    'Αντε να τους κατοστήσουμε!!!!
    'Αντε Μαστροκόλια και Σάντο άνοιξε η τύχη σας!!!
    Βρε που καταντήσαμε!!! Να κρέμεται η πολιτική ζωή του τόπου, από τον Μαστροκόλια, τον Σάντο και τον Μπίλλια!!! και συ Νικολάκη, πρόσεξε τι θα διαλέξεις. Δεν έχει σημασία που είσαι τώρα με την Ρούλα. Εσύ ξέρεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/12/11 23:31

    Γιουσουφάκι, την εκκλησία μη ξεχνάς, άσε την επί παντός επιστητού κριτική. Περιμένω έ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/12/11 01:10

    Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ξευτιλίζεις έναν άνθρωπο, όπως την κυρία στη φωτογραφία επειδή η ζωή την ανάγκασε να έχει ανάγκη τη σακούλα αυτή που το περιεχόμενό της δεν κοστίζει πάνω από 20-30 ευρώ, μόνο και μόνο για να δείξεις την.... μεγαλοψυχία σου.
    Ο Δήμος πάντοτε, όλα τα χρόνια έκανε το ίδιο πράγμα. Κανείς όμως δήμαρχος, και είναι προς τιμή τους, δεν ξευτίλησε και μάλιστα με φωτογραφίες τους άπορους ανθρώπους.
    Τι να πω; λυπάμαι πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ανοήτως ανώνυμος24/12/11 02:11

    Το … δημοτικό μάρκετινγκ είναι αδίστακτο. Το ίδιο και ο Γκεμπελισμός που διακρίνει τα δελτία Τύπου, που έχουν καταντήσει δελτία κίνησης ευνοουμένων. Γιατί στη μοιρασιά των, κατα τα άλλα απαραίτητων, τροφίμων ήταν παρόντες κι άλλοι δημοτικοί και κοινοτικοί άρχοντες. Αλλά για αυτούς … κιχ. Ανήκουν στους απέναντι και ο άναξ τους διέγραψε, όπως κάποτε στη πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση διέγραψαν τους ανεπιθύμητους από τις φωτογραφίες. Και βέβαια για τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο που τράβηξε όλο το …κουπί της οργάνωσης, ούτε λέξη. Ο Δήμος, έχει καμπόσους Αντιδημάρχους. Ο … άναξ έχει έναν. Τον Παπαθεοχάρη. Και πώς το είπαμε εκείνο το … “μη γνωρίζει η δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου”? Ε, λοιπόν εδώ στη Σαλαμίνα, ο άναξ ανακάτεψε την δεξιά με την αριστερά κι ύστερα έβγαλε δελτίο Τύπου. Έπεται συνέχεια.

    (Για την ώρα, ο “ανοήτως ανώνυμος” νυχτερινός επισκέπτης. Αργότερα θα πώ ποιός είμαι, όταν σιγουρευτώ οτι θα ρίξουν όλοι τη μάσκα της ανωνυμίας και θα κάνουμε διάλογο ουσίας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/12/11 06:45

    Εν τω μεταξύ όλα τα λεφτά στην φώτο είναι ο σουβλατζής με το ύφος που έχει,εδώ κολλάει το κόψε φάτσα βγάλε συμπέρασμα. Αλλά και ο φανελάς δεν πάει πίσω,σαν να είναι σε εκκλησία με τα χέρια έτσι σταυρωμένα. Μπορεί και να σκέπτεται όμως ότι,πως "έμπλεξα" εγώ με όλους αυτούς ?

    Η Λούλα φυσικά αγέρωχη κα ψυχρή όπως πάντα. Απλά διεκπαιρεώνει μία μία ακόμη υποχρεώση ,τα χρήματα να πέφτουν και όλα τα άλλα τα γράφει εκεί που ξέρει,η γυναίκα είναι παντός καιρού και το δείχνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/12/11 08:04

    ΜΑΡΙΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΑΒΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΤΟΝ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟ,ΤΗΝ ΜΙΧΑ,ΤΟΝ ΜΠΙΛΙΑ,ΚΛΠ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/12/11 13:55

    Συγχαρητήρια για το ήθος του δημάρχου. Η απαξίωση της ανθρώπινης υπόστασης και η καταράκωση της αξιοπρέπειας στο αποκορύφωμά της.
    Ντροπή και αίσχος.
    Τις σακούλες με τα ζυμαρικά τις είδαμε. Πότε θα δούμε τις σακούλες με τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που διακινούνται με τις απευθείας αναθέσεις των έργων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/12/11 15:23

    Εσύ ρε γιουσουφάκι (όπως σε αποκαλεί εύστοχα κι ο φίλος blogger) με τον Λάμπρο σου μας έπρηξες τα ούμπαλα. Δεν τον παίρνεις μια «κούρσα» Λάμπρο του να ηρεμίσει για κανα δυο μήνες να γράψουμε και κάτι διαφορετικό θέμα;
    Ρε πήρατε χαμπάρι με τι λαμόγιο μπλέξαμε; ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/12/11 17:48

    ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ! ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΧΘΡΟΥΣ; ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ; ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ; ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ; ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΣ; ΑΛΩΠΕΚΗ; ΞΕΦΤΙΛΟΞΕΦΤΙΛΑΣ; ΠΩΣ ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ; ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤ0 ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/12/11 19:52

    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΏΝ ΤΟΥ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΞΕΝΟΣ. ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΞΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/12/11 00:29

    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΒΑΛΟΝΤΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ "ΦΙΛΟΙ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΤΕΤΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ; ΙΚΑΝΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ.
    ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ "ΦΙΛΟΙ" ΠΟΥ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΤΡΑΥΛΟΣ, ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ, ΜΠΙΛΛΙΑΣ, ΜΠΑΡΤΖΟΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/12/11 08:27

    ΖΗΤΩ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΚΑΙ ΑΝ)

    ΖΗΤΩ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ

    ΖΗΤΩ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ

    ΖΗΤΩ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ , ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΒΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΕΚΟΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΡΑΚΛΑ ΣΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΩΝ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΠΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .

    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25/12/11 10:36

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΜΟΛΥΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΦΙΛΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑΚΙΜΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΞΕΧΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΘΕΥΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ, ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ. ΟΙ ΔΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΡΩΤΟΥΝ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος25/12/11 12:24

    Μαστρολάμπρος, Μαστροσάντος: Οι Μιντιάρχες της Σαλαμίνας!!! 'Ολα τα λαμογιομπλογκ τους ανήκουν!!! Δεν έχουν δουλειά να κάνουν και προετοιμάζουν το μέλλον τους.
    Ο Μαστρολάμπρος, ο Ρούμπερτ Μέρντοχ, ο μεγιστάνας των λαμογιομπλογκς της Σαλαμίνας τρίβει τα χεριά του, γιατί οι υποψήφιοι της Σαλαμίνας είναι ήδη οκτώ!!!
    'Ολοι είμαστε λαμόγια!!! Εκτός από τον Μαστρολάμπρο, τον Μαστροσάντο, τον Κουτοπίπη, τον Αρχιερέα κ.λ.π., κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος25/12/11 13:07

    ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ; ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΝΙΓΕ Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ; ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ. Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Ο ΑΝΑΤΡΟΠΕΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ; ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΜΕ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ΞΕΥΤΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/12/11 16:17

    Ιδού, οι μισθοφόροι νταήδες, νταβατζήδες και γκιαούρηδες του Τσαβαρή. Άρχισαν την επίθεση. Απολαύστε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος25/12/11 16:39

    Θα μας απολαύσεις μια χαρά από δω και πέρα. Για πρώτη φορά η Σαλαμίνα είχε τη τύχη να έχει Δήμαρχο που να δουλεύει για το καλό του νησιού και έχει προσφέρει σε ένα χρόνο τόσα όσο κανένας άλλος σε όλη του τη θητεία. Και ερχόσαστε εσείς οι ελάχιστοι αληταράδες, που σας έκοψε τη κονόμα και δεν σας έκανε τα κέφια, να τονβρίζετε για όποια ανοησία και μαλακία σας κατέβει στο κεφάλι. Έτσι και βγείτε από το διαδίκτυο και πείτε στο πεζοδρόμιο τις μαλακίες που γράφετε εδώ, να είστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα σας πάρει με τα γιαούρτια, γιατί δεν έχει συμφέροντα, αλλά μόνο μάτια και βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος25/12/11 19:59

    ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΒΡΕΞΕ ΕΛΕΙΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΎΡΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΓΕΣ. ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΟ ΣΟΦΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ, ΦΙΓΟΥΡΑ, ΑΡΠΑΧΤΙΛΙΚΙΑ, ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΜΩΒ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΣΚΩΛ ΓΙΝΑΤΕ ΖΑΝ ΠΡΕΜΙΕ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΚΥΡΙΟΙ, ΤΕΛΟΣ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος25/12/11 20:13

    Αυτό το είδες μόνο εσύ που βλέπεις εφιάλτες από τότε που σε έδιωξε από το γραφείο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος25/12/11 21:48

    Μόνο αυτός και καμμιά χιλιάδα οδηγοί που περάσανε από κεί.
    Εσύ μπορεί να πέρασες με το φορτηγό και να μην το κατάλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος25/12/11 22:08

    Με ποδήλατο πέρασα. 'Εχεις πρόβλημα;
    Και όσο και να σου κάνει εντύπωση περνάω με το ποδήλατο και από τα Αμπελάκια, από τον υδροβιότοπο. Ούτε εκεί υπάρχει πρόβλημα. 'Αχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος25/12/11 23:36

    ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος26/12/11 11:40

    Έβριζε όλους που ήταν με τον Σοφρά και σήμερα τους έχει στα μέσα και στα έξω. ΜΙΝΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΚΏΣΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ, ΝΙΚΟ ΛΑΟΥΤΟ, ΚΩΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΌ ΤΟΥ ΣΩΡΟΥ και έδιωξε όλους τους δικούς του. Πώς χαρακτηριζεται ένας τέτοιος δήμαρχος; Απο ...... έως. Όμως δυστυχώς στον τόπο που δεν τα ανέχεται αυτά τις πουστιές και τα παιχνίδια, λέγεται ΞΕΝΟΣ, ΞΕΝΟΣ γιαυτό η ΚΟΥΛΟΥΡΗ θα κάνει δήμαρχο δικό της παιδί και απο ότι βλέπω ο πόνος θα είναι μεγάλος, αφού δήμαρχος θα γίνει ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΦΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος26/12/11 12:26

    Αγαπούλα, άλλος έβριζε τον Σοφρά και τη παρέα του. Ο αρχιερέας, γιατί δεν του είχε δώσει την αποχέτευση. Ο Δήμαρχος είναι αξιοπρεπής και έχει πολιτικό λόγο. Δεν είναι κατίνα, σαν μερικούς μερικούς... Ονόματα δεν λέμε και οικογένειες δεν θίγουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος26/12/11 12:29

    26/12/11 11:40 Πονάει;;; Πονάει;;;
    Θα πονέσει πιο πολύ, γιατί κι άλλοι θα πάμε μαζί του!!! 'Ολοι εκτός από σας, γιατί κατάλαβε τι κουμάσια είσαστε και δεν σας γουστάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος26/12/11 13:01

    26/12/11 11:40 Και συ Λάμπρο μου δικός του ήσουν. Αλλά έπεσες με τα μούτρα στη μάσα, σε πήρα χαμπάρι και σε έδιωξε με τις κλωτσιές. Για αυτό σου έμεινε απωθημένο και γράφεις ότι έδιωξε τους δικούς του. Εσύ ποτέ δεν ήσουν δικός του. 'Ησουν της τσέπης σου. 'Αντε πούλα τώρα τις ηλεκτρονικές ψευδαισθήσεις σου στον Κουτοπίπη, στην αλλοπαρμένη Ρούλα και στον γέροντα αρχιερέα. Και επειδή έχεις λυσσάξει για το πως χαρακτηρίζεται ο Δήμαρχος, μεγάλε Μιντιάρχη με αμοιβή της δεκάρας, σου λέω λοιπόν για να τελειώνουμε ότι χαρακτηρίζεται ΜΑΓΚΑΣ με Μ κεφαλαίο. Γιατί σας πήρε αμέσως χαμπάρι τι κουμάσια είσαστε. 'Οσο για σένα δε, ακόμα πονάει ο πισινός σου από τις κλωτσιές που σου'ριξε όταν σε έδιωξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος26/12/11 14:44

    Ξέρεις τι είναι να κάνεις το ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΑΓΚΑΣ; Ξέρεις τι είναι να πας για μαλλί μαύρο και να μείνεις χωρίς μαλλί μόνο με λίγο άσπρο; Ξέρεις τι είναι να κάνεις δήμαρχο τον ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΚΑΙ με ΔΙΑΦΟΡΑ; Ξέρεις τι είναι όλα τα καλά στελέχη σου να είναι με τον ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ και όλη η σαβούρα, μαζί και του ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ δική σου; ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΓΙΑΥΤΟ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΕ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΕ. Όσο για το χώρο δεν έχεις κανέναν μα κανέναν να σε εκπροσωπει στο INTERNET, και η ήττα σου είναι δεδομένη, ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος26/12/11 16:04

    Δεν πειράζει Λάμπρο μου,... Πήγαινε εσύ και οι υπόλοιποι "ικανοί" με τον κουτοπίπη. Δεν κατάλαβες ότι "ο ψευτοδήμαρχος" όταν σου έδινε τις κλωτσιές στον πισινό που σε έδιωχνε ότι σε έστειλνε στον κουτοπίπη; Πάλι το θέλημα του έκανες Λάμπρο μου και πάντα θα το κάνεις. Λάμπρο μου, ότι είσαι ο νικητής στο ιντερνετ το ξέρουμε και σου το αναγνωρίζουμε. Σε αποκαλούμε Μιντιάρχη, Ρούμπερτ Μέρντοχ. Τι άλλο θέλεις να κάνουμε για να μας πιστέψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος26/12/11 16:12

    O ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος26/12/11 16:24

    Για ποιες λέξεις κυρία υποψήφια σύμβουλε μας παραπέμπετε στο λεξικό;
    Εσείς για τις λέξεις που γράψατε ανοίξατε λεξικό; Αν μας παρεπέμπετε στο λεξικό για τη λέξη Μαστροκόλιας, σας λέω ότι δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο Ρούμπερτ Μέρντοχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος26/12/11 16:25

    Για ποιες λέξεις κυρία υποψήφια σύμβουλε μας παραπέμπετε στο λεξικό;
    Εσείς για τις λέξεις που γράψατε ανοίξατε λεξικό; Αν μας παρεπέμπετε στο λεξικό για τη λέξη Μαστροκόλιας, σας λέω ότι δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο Ρούμπερτ Μέρντοχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος26/12/11 19:22

    Μα να κάνεις δήμαρχο τον ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ και να το παίζεις ΜΑΓΚΑΣ, τελικά γίνεσαι ποΛύ δάγκας μωρέ. Έχεις μείνει με τη σαβούρα του ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ και τη σαβούρα που σε βουλιάζει, μια και καλή στον πάτο. Ποιός θα πάει πίσω απο αυτούς που έχεις και διοικούν; Ποιός θα πάει πίσω από αυτούς τους ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ που το παίζουν ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΙ στη δημαρχία ΠΟΙΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ από τους ξένους που έχεις; Ποιός θα πάει πίσω σου ΞΕΝΕ που ατίμωσες τον τόπο με τις ψευτομαγκιές σου ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος26/12/11 20:22

    Μαστρολάμπρος, Μαστροσάντος: Οι Μιντιάρχες της Σαλαμίνας!!! 'Ολα τα λαμογιομπλογκ τους ανήκουν!!! Δεν έχουν δουλειά να κάνουν και προετοιμάζουν το μέλλον τους.
    Ο Μαστρολάμπρος, ο Ρούμπερτ Μέρντοχ, ο μεγιστάνας των λαμογιομπλογκς της Σαλαμίνας τρίβει τα χεριά του, γιατί οι υποψήφιοι της Σαλαμίνας είναι ήδη οκτώ!!!
    'Ολοι είμαστε λαμόγια!!! Εκτός από τον Μαστρολάμπρο, τον Μαστροσάντο, τον Κουτοπίπη, τον Αρχιερέα κ.λ.π., κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος26/12/11 20:57

    ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος26/12/11 23:33

    Αντε, να γίνουνε 10 οι υποψήφιοι.
    Και εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος27/12/11 00:48

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.............
    ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΩΣ ΤΡΑΒΑΝΕ;;;;;;;;
    ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΜΩΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος27/12/11 09:47

    ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος27/12/11 10:11

    ΚΙΝΗΜΑ ΠΩΛΗΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος27/12/11 11:01

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΖΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ ΒΓΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ
    Ε ΡΕ ΦΟΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος27/12/11 12:12

    γαβ!!!γαβ!!!γαβ!!!


    27/12/11 11:03 θΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος27/12/11 12:27

    ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος27/12/11 12:34

    ΣΤΑ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΤΑ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος27/12/11 12:42

    βρε Λάμπρο μου, τώρα που εσύ ανήκεις στην αυλή του Τραυλιστάν πέτα και στα τσαβαρόσκυλα κανένα κοκκαλάκι χρονιάρες μέρες είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος27/12/11 14:33

    Ο ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΙΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΛΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος27/12/11 16:35

    ΚΙΝΗΜΑ ΠΩΛΗΤΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος27/12/11 18:28

    Θα πουλούν μασαζοκορσε και μπουρνουζοπετσετες σε ψηφοφόρους.Τι δεν κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος28/12/11 08:38

    ………Υπάρχει ελπίδα στον τόπο μας αρκεί να την αναγνωρίσουμε, και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τους ….κουρασμένους πολιτικά επαγγελματίες υποψήφιους για τις δημοτικές…. αλλά και εθνικές εκλογές, υπάρχουν δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, και άλλοι τόσοι, που μπορούν να ξεφύγουν από τα ….τρωκτικά της εξουσίας…. που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο από αυτά που σήμερα βλέπουμε και είμαστε …..μάρτυρες του ποιο σάπιου, και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος , να βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο αποσύνθεσης,….. και να θέλει να συμπαρασύρει μαζί του και τα υγιή κομμάτια του. Μην το επιτρέψουμε… θα αναφέρω από αυτούς…. δυο πραγματικά νέους ……είναι ο Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ….και ο Π.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ………….δυο νέοι μορφωμένοι…. με πολιτική εμπειρία…και όρεξη ….προσφοράς …δώστε και εσείς ανώνυμοι σχολιαστές ονόματα που θα μπορούν αναγεννήσουν το πεθαμένο και απαξιωμένο σύστημα, από τους άθλιους και διεφθαρμένους, που μας οδήγησαν όλους μας στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος28/12/11 09:48

    Πρέπει να μάθουν να μιλάνε με την γλώσσα της αλήθειας και όχι της τσέπης και αυτό δεν το έχουν αποδείξει γιατί θέλουν πολύ δουλειά. Πρέπει να αυτονομηθούν και να ξεφύγουν απο τα στημένα συμφέροντα και παιχνίδια και αυτό για να το αποκτήσεις πρέπει να σπάσεις πολλά αυγά, διαφορετικά θα είσαι η κότα που μόνο θα τα κλωσάς. Πρέπει να διαθέτεις παλικαρά και όχι διπλοματία(ψετοπουστιά) ελπίζω τα νέα αυτά παιδιά να ξεφύγουν απο τα συμφέροντα, που φοβάμαι πως έχουν παρα πολύ μεγάλη δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος28/12/11 10:46

    Για ποιόν Μ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ μιλάς ρε φίλε μου; αυτόν που ψήφισε ΝΑΙ και τις 2 φορές για να κάνει ο Τσαβαρής την αναχρηματοδότηση του χρέους στο ΤΠ&Δ χρεώνοντας τον Δήμο με επιπλέον 6.000.000 ευρώ;
    Αυτόν που ψήφισε ΝΑΙ στην επέκταση των ιχθυοτροφίων;
    Για αυτόν μιλάτε;
    Το παιδί ή δεν καταλαβαίνει τι ψηφίζει ή είναι της άποψης κι αυτός ότι ο Δήμαρχος δεν πρέπει να ελέγχεται ή τον 'κρατάει' από κάπου ο Τσαβαρής και αναγκάζεται να του τα ψηφίζει όλα.ΝΑΙ σε όλα.
    Όποια εκδοχή και να ισχύει, ο συγκεκριμένος αποδεικνύεται ότι είναι λίγος, άπειρος, εξαρτημένος και φυσικά απορριπτέος.
    Όσο για τον δεύτερο, καλά! αυτός δεν ήταν επί χρόνια το δεξί χέρι του Νεράτζη και μας το ΄παιζε ο αντ΄ αυτού στην Σαλαμίνα; Τώρα τι έγινε, δεν ανήκει 'στο απαξιωμένο σύστημα με τους άθλιους και διεφθαρμένους, που μας οδήγησαν όλους μας στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…' ;
    Αν αυτά θεωρείς υγιή κομμάτια, τότε ζήτω που καϊκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος28/12/11 11:02

    ο φρουτεμπορας και η τεμπελα απο τα σελήνια παρασκηνιακά κάνουν την κίνηση τους,με τους δυο τσουτσεδες τους στοχεύουν στο ποσοστό του στρατηγού προκειμένου να ανακόψουν την Ναννου υπερ τσαβαρη πέστε τους να βάλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος28/12/11 11:13

    ………Υπάρχει ελπίδα στον τόπο μας αρκεί να την αναγνωρίσουμε, και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τους ….κουρασμένους πολιτικά επαγγελματίες υποψήφιους για τις δημοτικές…. αλλά και εθνικές εκλογές, υπάρχουν δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, και άλλοι τόσοι, που μπορούν να ξεφύγουν από τα ….τρωκτικά της εξουσίας…. που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο από αυτά που σήμερα βλέπουμε και είμαστε …..μάρτυρες του ποιο σάπιου, και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος , να βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο αποσύνθεσης,….. και να θέλει να συμπαρασύρει μαζί του και τα υγιή κομμάτια του. Μην το επιτρέψουμε… θα αναφέρω από αυτούς…. δυο πραγματικά νέους ……είναι ο Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ….και ο Π.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ………….δυο νέοι μορφωμένοι…. με πολιτική εμπειρία…και όρεξη ….προσφοράς …δώστε και εσείς ανώνυμοι σχολιαστές ονόματα που θα μπορούν αναγεννήσουν το πεθαμένο και απαξιωμένο σύστημα, από τους άθλιους και διεφθαρμένους, που μας οδήγησαν όλους μας στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…
















    ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος28/12/11 12:31

    11:02 βρε κορίτσι, μη πετάγεσαι μες τη μέση σαν την τσούνα και μας ζαλίζεις με τον Τραυλό, το φρουτέμπορα και τη τεμπέλα. Τα Σελήνια έχουν τελειώσει, εδώ δεν έβγαλε ο δικός με τον Τσαβαρή σύμβουλο, θα βγει δήμαρχος. Σε παρακαλώ μη πετάγεσαι, γιατί εδώ παίζεται χοντρό παιχνίδι, δεν είναι για τα κυβικά σου. Και να ξέρεις ότι τόσο αντιτσαβαρικός όσο και αντιτραυλικός.

    28/12/11 12:30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος28/12/11 13:35

    Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος28/12/11 13:47

    καντε τωρα φιρμες και κατι βλακες σαν αυτους που αναφερεται να συμπληρωθει το μπουκετο....α να χαθειτε ......η αθλιοτητα στον κυβο.....ντροπη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος28/12/11 13:49

    ………Υπάρχει ελπίδα στον τόπο μας αρκεί να την αναγνωρίσουμε,να την προωθησουμε και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τους ….κουρελιασμένους πολιτικά επαγγελματίες ψευτες, υποψήφιους για τις δημοτικές…. αλλά και εθνικές εκλογές, υπάρχουν πολιτες, δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, και άλλοι τόσοι, που μπορούν να ξεφύγουν, από τα ….τρωκτικά της εξουσίας…. αφου δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο από αυτά που σήμερα βλέπουμε και είμαστε …..μάρτυρες του ποιο σάπιου, και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος , να βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο αποσύνθεσης,….. και θέλει να συμπαρασύρει μαζί του και υγιή κομμάτια του.ΝΑ Μην το επιτρέψουμε… θα αναφέρω από αυτούς…. δυο πραγματικά νέους ελπιδοφορους……είναι ο Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ….και ο Π.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ………….δυο νέοι μορφωμένοι…. με σχετικη πολιτική εμπειρία…και όρεξη ….προσφοράς …δώστε και εσείς ανώνυμοι σχολιαστές ΟΝΟΜΑΤΑ, που θα μπορούν αναγεννήσουν το πεθαμένο μας, και απαξιωμένο σύστημα, από τους άθλιους και διεφθαρμένους, που μας οδήγησαν όλους μας στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…


    Και εσυ ακομα κουτε σχολιαστη με την ατακα του φρουτεμπορα που μονο εσυ ξερεις ....εχεις καποια προτυπα στο αργο μυαλο σου ... βγαλτο.... πες μας τι σκεπετεσαι... μην φοβασαι... δεν θα το πουμε σε κανεναν......
















    ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος28/12/11 14:00

    Ναννου η Γκαβογιαννη και αν όχι ο Τραυλος ,ελπίζω να σε ικανοποίησα εξυπνοπούλι μου, και οι τρεις μπροστά σε αυτούς που προτείνεις ειναι γίγαντες, νέο πρόσωπο άφθαρτο δεν ψάχνεις; ψήφισε την Γκαβογιαννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος28/12/11 14:28

    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΒΗ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος28/12/11 14:35

    xa xa xa xioymoristas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος28/12/11 15:11

    Ο ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος28/12/11 16:11

    όχι περισσότερο από σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος28/12/11 16:33

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΥΡΙΣΤΗ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:
    1. Την εκκλησία του Μαστροκόλια.
    ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ
    2. Τον εργολάβο από την Άρπακτο (και τί ακριβώς είναι η Άρπακτος; Εταιρεία; Πόλη; η πατρίδα σου;)
    ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ
    3. Η Άφρο και η επιταγή της (υποθέτω ότι δεν τολμάς να γράψεις όνομα εδώ...)
    ΠΑΛΙ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ
    την επιταγή της Λαιμού την βρήκατε;
    ΣΑΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος28/12/11 16:55

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΥΡΙΣΤΗ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:
    1. Την εκκλησία του Μαστροκόλια.
    ΓΟΥΡΛΗΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ
    2. Τον εργολάβο από την Άρπακτο (και τί ακριβώς είναι η Άρπακτος; Εταιρεία; Πόλη; η πατρίδα σου;)
    ΚΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
    3. Η Άφρο και η επιταγή της (υποθέτω ότι δεν τολμάς να γράψεις όνομα εδώ...)
    ΠΑΛΙ ΚΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
    την επιταγή της Λαιμού την βρήκατε;
    ΚΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος28/12/11 17:14

    28/12/11 13:49 Το ίδιο στιχάκι διαβάζουμε ξανά και ξανά τώρα και μερικούς μήνες.
    Αμάν πιά, μας τα πρήξατε αδέλφια.
    Όταν ετοιμαστείτε, βγέτε και πέστε και το ονοματάκι του Μεσία για να το προσθέσουμε στη λίστα κι αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος28/12/11 17:14

    28/12/11 13:49 Το ίδιο στιχάκι διαβάζουμε ξανά και ξανά τώρα και μερικούς μήνες.
    Αμάν πιά, μας τα πρήξατε αδέλφια.
    Όταν ετοιμαστείτε, βγέτε και πέστε και το ονοματάκι του Μεσία για να το προσθέσουμε στη λίστα κι αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος28/12/11 17:38

    16:55 Ρούπερτ...., πες αλεύρι... Ο Θανασάκης από τα Αμπελάκια και ο εργολάβος από την Αρπακτο σε γυρεύει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος28/12/11 17:50

    Ε... ΨΙΤ.. ΕΣΥ ΜΑΝΤΑΜ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ, ΠΕΣ ΜΑΣ:
    1.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ.
    2.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ
    3.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΣΕΠΩΣΑΤΕ 900.000 ΕΥΡΩ!!! ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗ ΗΣΥΧΟ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος28/12/11 18:18

    για δεν το λες εσύ ρε άντρα το ονομα που σε έχουν στα δεξιά τους; αλλά που να βρεθεί άντρας στο σόι σου που είσαστε όλες κούνια μπελλα μάστορα μου; έννοια σου όσα χλαπακιασες οικογενειακώς από τον κουτομόγια που έχεις διπλαρώσει, τώρα που θα έρθει ο δικός μου θα στα βγάλει από την μύτη, θα τα ξεράσεις,
    δεν υπαρχει ουτε μια συμβουλος που δεν παταγε ουτε και οδηγος ψευτρα.
    Εδώ σε προκαλώ το όνομα της συμβούλου και του οδηγού,μην φοβάσαι άνανδρε δεν θα σου κάνουν τίποτα θα καθαρίσω εγώ μωρη κότα κοκοκοκοκοκοκοκ κο κο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος28/12/11 18:49

    17:55 σχόλιο salamis news. Για πρώτη φορά θα συμφωνήσουμε μαζί σου καιεχεις δίκιο στο ότι μας αντιγράφουν. Εσύ όμως ξεκινάς τις βλακείες και εμείς σου απαντάμε. Σου έχουμε πει ότι στη καλοπροαίρετη κριτική του Τσαβαρή θα είμαστε μαζί σου, στις βλακείες απέναντι σου και δεν θα μένει τίποτα αναπάντητο. Τώρα έχει μπει η ηλίθια του αρχιερέα και γράφει τις παπαριές της, για να μας πει τι... μας τα είπαν τόσα χρόνια. Πέρνα από το γραφείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος28/12/11 19:22

    για δεν το λες εσύ ρε άντρα το ονομα που σε έχουν στα δεξιά τους; αλλά που να βρεθεί άντρας στο σόι σου που είσαστε όλες κούνια μπελλα μάστορα μου; έννοια σου όσα χλαπακιασες οικογενειακώς από τον κουτομόγια που έχεις διπλαρώσει, τώρα που θα έρθει ο δικός μου θα στα βγάλει από την μύτη, θα τα ξεράσεις,
    δεν υπαρχει ουτε μια συμβουλος που δεν παταγε ουτε και οδηγος ψευτρα.
    Εδώ σε προκαλώ το όνομα της συμβούλου και του οδηγού,μην φοβάσαι άνανδρε δεν θα σου κάνουν τίποτα θα καθαρίσω εγώ μωρη κότα κοκοκοκοκοκοκοκ κο κο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος28/12/11 19:23

    ΠΑΡΤΕ το χαμπάρι η πιάτσα έχει νέο αφεντικό από τα ΣΕΛΗΝΙΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος28/12/11 22:48

    πουφτ.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος28/12/11 23:08

    ΣΟΦΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος29/12/11 07:46

    ………Υπάρχει ελπίδα στον τόπο μας αρκεί να την αναγνωρίσουμε,να την προωθησουμε και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τους ….κουρελιασμένους πολιτικά επαγγελματίες ψευτες, υποψήφιους για τις δημοτικές…. αλλά και εθνικές εκλογές, υπάρχουν πολιτες, δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, και άλλοι τόσοι, που μπορούν να ξεφύγουν, από τα ….τρωκτικά της εξουσίας…. αφου δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο από αυτά που σήμερα βλέπουμε και είμαστε …..μάρτυρες του ποιο σάπιου, και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος , να βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο αποσύνθεσης,….. και θέλει να συμπαρασύρει μαζί του και υγιή κομμάτια του.ΝΑ Μην το επιτρέψουμε… θα αναφέρω από αυτούς…. δυο πραγματικά νέους ελπιδοφορους……είναι ο Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ….και ο Π.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ………….δυο νέοι μορφωμένοι…. με σχετικη πολιτική εμπειρία…και όρεξη ….προσφοράς …δώστε και εσείς ανώνυμοι σχολιαστές ΟΝΟΜΑΤΑ, που θα μπορούν αναγεννήσουν το πεθαμένο μας, και απαξιωμένο σύστημα, από τους άθλιους και διεφθαρμένους, που μας οδήγησαν όλους μας στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…


    Και εσυ ακομα κουτε σχολιαστη με την ατακα του φρουτεμπορα που μονο εσυ ξερεις ....εχεις καποια προτυπα στο αργο μυαλο σου ... βγαλτο.... πες μας τι σκεπετεσαι... μην φοβασαι... δεν θα το πουμε σε κανεναν......
















    ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος29/12/11 10:04

    ΣΟΦΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος29/12/11 13:44

    ΣΟΦΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ! ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ! ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΜΑΡΙ, ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ! ΣΟΦΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΞΑΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΣΠΥΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος29/12/11 14:24

    ...ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...... Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ....Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ...Ο ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑΒΒΒΒΒΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος29/12/11 21:57

    07:46
    Αμάν ρε φίλε, τόσο χαζός είσαι; δεν καταλαβαίνεις ότι το πολύ το κυρ-ελέησον το βαρυέται κι ο παπάς; Αρκετά πιά, το εμπεδώσαμε.
    Δεν μπορείς να πετάς το ίδιο στιχάκι σου 10 φορές στην κάθε ανάρτηση και σε όλα τα blogs, σαν να ΄ναι ξυπνητήρι.
    Έχεις καταντήσει αηδία και η συνεχής επανάληψη επιφέρει τάση εμμετού.
    Χώρια ότι διαπομπεύεις και τους ανθρώπους. Εκτός κι αν το κάνεις γι αυτό το σκοπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος29/12/11 23:38

    ΣΟΦΡΑΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΒΡ.....Α. ΣΟΦΡΑΣ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΣΟΦΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ Η ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος30/12/11 08:20

    ………Υπάρχει ελπίδα στον τόπο μας αρκεί να την αναγνωρίσουμε,να την προωθησουμε και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε και να ξεχασουμε τους ….κουρελιασμένους πολιτικά επαγγελματίες ψευτες, υποψήφιους του ΔΗΜΟΥ μας…. υπάρχουν πολιτες, δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, και άλλοι τόσοι, που μπορούν να ξεφύγουν, και να διωξουν τα ….τρωκτικά της εξουσίας…. που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο από αυτά που σήμερα βλέπουμε και είμαστε …..μάρτυρες του ποιο σάπιου, και διεφθαρμένου συστήματος , να βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο αποσύνθεσης,….. και θέλει να συμπαρασύρει μαζί του και υγιή κομμάτια του,ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΝΑ Μην το επιτρέψουμε…ΜΑΣ χρειαζονται νεοι με όρεξη ….προσφοράς …δώστε εσείς ανώνυμοι σχολιαστές τα ΟΝΟΜΑΤΑ των προσωπων, που θα μπορούν να αναγεννήσουν το πεθαμένο μας, και απαξιωμένο σύστημα, από τους ΑΘΛΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΕΣ, που μας οδήγησαν όλους μας, στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…










    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανώνυμος30/12/11 14:44

    Ο Κλεφτροψευτοτζαβαρής που παίζει μπάλα από το βαθύ ΚΚΕ μέχρι το βαθύ ΠΑΣΟΚ ή ανένταχτος αριστερός Μαοϊστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.