Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Δεκ 2011

Δ.Τ. Ρούλα Νάννου, Πρόγραμμα Αποκατάστασης (;) ή υπερχρέωσης τουτ Δήμου μας με ακόμα 6 εκατομμύρια ευρώ;;;


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο «Πρόγραμμα Αποκατάστασης της Οικονομικής Λειτουργίας του Δήμου» που έφερε προς συζήτηση και έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 13/12/11 η Δημοτική Αρχή, η κα Ρούλα Νάννου αντέτεινε την οικιοθελή ένταξη του Δήμου, όπως έκαναν και άλλοι Δήμοι, στο Ειδικό Πρόγραμμα Εξυγίανσης του άρθρ.262 του ν.3852/10  για να τύχει των ευεργετικών του διατάξεων.
Χαρακτήρισε δε ως μονόδρομο τη λύση αυτή για την εξυγίανση και επιβίωση του Δήμου μας,  διαφορετικά ο Δήμος θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια στην χρεοκοπία.


Το «Πρόγραμμα Αποκατάστασης» που επιμελήθηκε ο λέκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιά και μας φέρνετε εδώ σήμερα για ψήφιση, είπε η κα Νάννου, δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτό του άρθρ.262 όπως εξειδικεύτηκε με την Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2297Β/2011).
Και τούτο διότι η συνταγή είναι μία και μοναδική και κακώς πληρώσατε 25.000 ευρώ για να σας πουν τα αυτονόητα, δηλ. ότι χρειάζεται αναχρηματοδότηση του χρέους και μείωση των περιττών δαπανών, όπως:
-Μείωση της αλόγιστης σπατάλης για χορούς και πανηγύρια, ενώ εσείς κάνετε το αντίθετο.
- Μείωση επιχορηγήσεων σε νομικά πρόσωπα, το οποίο δεν κάνετε, αφού σήμερα κιόλας εισηγείστε την δημιουργία νέου νομικού προσώπου.
- Μείωση των ενοικίων σας υποδεικνύουν, ενώ εσείς κάνετε ακριβώς το αντίθετο. Διώξατε το Ταχυδρομείο με συνέπεια την απώλεια εσόδων 2.000 ευρώ το μήνα και παράλληλα ενοικιάζετε άλλους ιδιωτικούς χώρους χρεώνοντας το Δήμο, όταν την ίδια στιγμή αφήνετε αναξιοποίητη την περιουσία του, όπως το Παλαιό Δημαρχείο.
- Αποφυγή εκτέλεσης έργων με απευθείας ανάθεση.
Και οι σπατάλες συνεχίζονται με την πληθώρα ειδικών συνεργατών, η πρόσληψη των οποίων αποβλέπει σε προσωπικό πολιτικό όφελος και σε τίποτα δεν εξυπηρετεί το συμφέρον των δημοτών.
Ανταλλαγή εθιμοτυπικών επισκέψεων σε εξωτερικό και εσωτερικό μαζί με τις κάθε τόσο εκδηλώσεις χλιδής και προβολής, στοιχειοθετούν ακόμη περισσότερο την τάση σας για σπατάλη σε μια εποχή μάλιστα που ο κόσμος μαστίζεται από φτώχεια και ανεργία.
 Δεδομένης της κατά νόμο αδυναμίας συνομολόγησης νέου δανείου λόγω υπερχρέωσης, συμφωνώ είπε η κα Νάννου, ότι η αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου χρέους στο ΤΠ&Δ καθίσταται επωφελής για το Δήμο, υπό μία όμως προϋπόθεση.
Να μην επιβαρυνθεί με επιπρόσθετους τόκους.
Η απόφασή σας, όμως, να προβείτε στην αναχρηματοδότηση με τη ρύθμιση του άρθρ.49 του ν. 3943/11 είναι ολέθρια πράξη.
Επιβαρύνει το Δήμο με επιπρόσθετους τόκους ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ και τινάζει στον αέρα κάθε προσπάθεια ή σκέψη για εξυγίανση του Δήμου.
Η αναχρηματοδότηση θα είναι επωφελής μόνο όταν γίνει μέσα από την ένταξη του Δήμου στο Ειδικό Πρόγραμμα Εξυγίανσης, ούτως ώστε όλο το κόστος των τόκων ακόμη και μέρος των χρεολυσίων να καλυφθεί  από το Ταμείο Αλληλεγγύης του άρθρ.263 όπως ρητά το ΦΕΚ ορίζει. Το όφελος που θα προκύψει θα είναι της τάξεως των 10 εκατομμ. ευρώ κι έτσι, ο Δήμος θα μπορέσει να ξεπληρώσει άμεσα τις οφειλές προς τους προμηθευτές και τις λοιπές υποχρεώσεις προς τρίτους, εξυγιαίνοντας ταυτόχρονα την οικονομική του θέση.
Ο αντίλογος σας στην δική μου πρόταση, ότι είσαστε πολιτικό όργανο και δεν θέλετε έλεγχο στην διαχείριση των δημοσιονομικών που κάνετε, όχι μόνο δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Δήμου αλλά είναι και ύποπτος.
Και αναρωτιέται κανείς, γιατί φοβάστε τον έλεγχο ;
Γιατί θυσιάζετε την οικονομική βιωσιμότητα ενός ολόκληρου Δήμου στο βωμό της προσωπικής σας επιθυμίας να μην ελέγχεται η σκοπιμότητα των όποιων πράξεών σας ;
Μήπως νομίζετε ότι ο Δήμος είναι επιχείρηση δική σας που μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα κεφάλαιά της όπως σας εξυπηρετεί;
Δυστυχώς για τους συνδημότες που σας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι διαχειρίζεστε χρήματα των συμπολιτών και οφείλετε να σέβεστε και το τελευταίο ευρώ.
Σας μέμφομαι για τις μέχρι σήμερα κινήσεις και επιλογές σας και σας παραδίδω  στην κρίση του κόσμου.
                                     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
                                                    « Κοντά στο Δημότη»

40 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/12/11 23:48

    Για κοίτα ποιος μιλάει!!! Η Ρούλα η κατά δήλωση της οικονομολόγος!!! Η Ρούλα, που έχει δημιουργήσει "στρατό μισθοφόρων" οπαδών - φίλων του συνδυασμού της!!! Η Ρούλα που εξοφληθεί χρέη και επιταγές αυτών που προσχωρούν δήθεν στον συνδυασμό της!!! Η Ρούλα που πληρώνει τους πάντες και τα πάντα!!! Η Ρούλα που σκορπάει αλόγιστα τα χρήματα της στους "μισθοφόρους" οπαδούς της!!! Αυτή η Ρούλα, που ακολουθεί τα αχναριά του Κουτοπίπη, σκεφτείτε πως θα κατασπαλήσει το δημόσιο χρήμα, αν γινόταν ποτέ το όγδοο θαύμα της φύσης και γινόταν δήμαρχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/12/11 09:56

    ας πλειρωσεις πρωτα εμας που καθομαστε με τις ωρες στα εκλογικα σου περιπτερα και ασε τις αρλουμπες κυρα μου, και σου θυμιζω το ρητο πως τα χρεη και κατι αλλο δεν τα ξεχνας ποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/12/11 11:17

    Το όνειρο του Αρχιερέα, του Κουτοπίπη και της Ρουλίτσας:
    ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!
    ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ!!!
    ΚΑΖΙΝΑ!!!
    Γι αυτό θέλουν τον Δήμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/12/11 12:03

    Η Ρουλα Ναννου οπως αποδεικνυεται τελικα ειναι ισως η πιο αξιολογη δημοτικη συμβουλος με υψηλο επιπεδο, που ειχε ποτε το δημ.συμβουλιο.
    Το προβλημα ειναι οτι η πλειοψηφια του συμβουλιου ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου και αυτα που λεει ειναι ψιλα γραμματα γι αυτους.
    Ολες οι κατα καιρους θεσεις της επι βασικων θεματων του δημου, οπως τις διαβαζω, με εχουν εντυπωσιασει γιατι ειναι καλα τεκμηριωμενες.
    Μπραβο της, αλλα ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/12/11 12:17

    Το όνειρο του Αρχιερέα, του Κουτοπίπη και της Ρουλίτσας:
    ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!
    ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ!!!
    ΚΑΖΙΝΑ!!!
    Γι αυτό θέλουν τον Δήμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/12/11 16:02

    Τι λέτε ρε λαμόγια.
    Βρείτε κάτι μεμπτό σ'αυτά που γράφει η κ. Νάννου.
    Ακούστε ο καραγκιόζης.
    "Πέρνω"την πολιτική ευθύνη!!!
    Ωραία καραμέλα μεγάλε, αλλά τα χρέη, επειδή δεν θέλεις τον έλεγχο, τα αυξάνεις κατά 6 εκατ.ευρώ...
    Μπράβο δημοκράτη μου εσύ!!!
    Το πικρό ποτήρι θα το πιείς μέχρι τον πάτο,είτε με την κ. Νάννου είτε με τον κ.Σοφρά.
    Δεν θα σε αφήσουμε να καταστρέψεις τον κοινωνικό ιστό του νησιού μας με τις πολιτικές σου λαμογιές και τα "χρηστά"σου ήθη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/12/11 16:58

    Το όνειρο του Αρχιερέα, του Κουτοπίπη και της Ρουλίτσας:
    ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!
    ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ!!!
    ΚΑΖΙΝΑ!!!
    Γι αυτό θέλουν τον Δήμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/12/11 18:34

    Ρε σεις ο τζαβαρης ειναι εκει; και γω δεν το πιστευα μπραβο σας που το επιβεβαιωνετε και ο αμοιρος ειχα μια επιφυλαξη πεστε οτι προκειται για το γραφειο του τζαβαρη, τον ηξερα για μεγαλο αρπαχτικο τωρα εξελισεται και σε τοκογλυφο ε βεβαια τι να τα κανει αυτα που τοσα χρονια μαζευε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/12/11 19:21

    Στη διεύθυνση που λες τώρα με τον Τσαβαρή είναι ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. Με τον Κουτοπίπη ήταν τοκογλυφικό γραφείο. Δεν ψάχνω για τοκογλυφικό γραφείο. Στοιχεία συγκεκριμένα παραθέτω για τις επαγγελματικές δραστηριότητες των πρώην που αφού έγιναν vidal sassoon έχουν το θράσος να ασχολούνται ακόμα με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/12/11 19:28

    καλά εσύ είσαι από άλλο ανέκδοτο.
    το πολύ τα τάκα τάκα κάνει το παιδί μαλ....
    σου είχε πιάσει τον κόλο ο κουτοπίπης και δεν μπορείς να τον ξεχάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/12/11 20:04

    Ψψψιιιτττ.... ρουφ... όσο και να γράφεις για τον κουτοπίπη και να αφήνεις τον αρχιερέα απ'έξω δεν ξεκαρφώνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/12/11 20:13

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ. Ο ΣΠΥΡΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/12/11 20:21

    Διάβασα με προσοχή εκείνα που λέει η κα Νάννου και αναρωτιέμαι, μα δεν υπάρχει κανείς για να του τραβήξει το αυτί; τι κράτος είναι αυτό; είναι δυνατόν να μην ελέγχεται ο Δήμαρχος για τις αποφάσεις του;
    Είναι δυνατόν να χρεώνει το δήμο με 6 εκατομμ. ευρώ τη στιγμή που μπορεί να οφεληθεί 10, και να μην ανοίγει μύτη;
    Εισαγγελέας δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/12/11 20:31

    ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΒΑΛ' ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ. ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ. Ο ΣΠΥΡΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΣΑΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
    Ο ΣΠΥΡΟΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/12/11 12:13

    Η Ναννου έχει πράγματι αλλάξει πολιτικό λόγο. Η αντιπολίτευση της είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δεν την έχω ψηφίσει και δεν υπερασπιζομαι τον ψήφο μου. Αλλα μετα την αποχωρήσει του Ραπτη αν δεν πέσει πάλι στο σφάλμα να συγκεντρώσει γύρω της ιδιοτελείς και φθαρμενους συνεργάτες θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να είναι η επόμενη δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/12/11 21:24

    Το όνειρο του Αρχιερέα, του Κουτοπίπη και της Ρουλίτσας:
    ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!
    ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ!!!
    ΚΑΖΙΝΑ!!!
    Γι αυτό θέλουν τον Δήμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/12/11 21:26

    Κυρία Ρούλα ,για πες και σε μας τους αδαής να μάθουμε .Πόσοι δήμοι έχουν μπει στο πρόγραμμα εξυγίανσης και εάν ο αριθμός είναι ελάχιστος γιατί συμβαίνει αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/12/11 22:09

    ΓΚΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ
    ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΥΡΟΨΥΧΟΙ
    ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/12/11 22:47

    Γιατί Μηνά μου εκνευρίζεσαι; Είπαμε κάτι κακό; Απλά τη ρωτήσαμε να μας εξηγήσει, σαν οικονομολόγος, κάποια οικονομικά στοιχεία που εμείς δεν ξέρουμε. Εκτός και αν αυτά που γράφει είναι φληναφλήματα του αέρα.
    Αφερίμ αφέντη μου, που λένε και στο Τουμπάι. Ιν Σαλαχ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος24/12/11 00:18

    Ρε συ μαλάκα, γιατί απευθύνεσαι στον κ.Μηνά και τον κάθε Μηνά;
    Τι σχέση έχει ο άνθρωπος με αυτά που έγραψα εγώ ο ανώνυμος σαν και σένα;
    Σε μένα πέστα ρε μαλάκα, για να σου πω και άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος24/12/11 00:34

    Ιν Σαλαχ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος24/12/11 09:34

    Κυρία Ρούλα ,για πες και σε μας τους αδαής να μάθουμε .Πόσοι δήμοι έχουν μπει στο πρόγραμμα εξυγίανσης και εάν ο αριθμός είναι ελάχιστος γιατί συμβαίνει αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος24/12/11 10:35

    Ti na sou pi re file, ama den katalavenis; osoi mpikane itane giati oi dimarxoi kitaksane to simferon tou dimou tous, eno oi alloi to prosopiko tous simferon. Den diavases pia itan i apantisi tou Tsavari stin protasi tis;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος24/12/11 19:43

    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ; ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΑΧΑΤΕΣ ΤΑΧΑΤΕΣ; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος25/12/11 00:30

    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΒΑΛΟΝΤΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ "ΦΙΛΟΙ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΤΕΤΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ; ΙΚΑΝΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ.
    ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ "ΦΙΛΟΙ" ΠΟΥ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΤΡΑΥΛΟΣ, ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ, ΜΠΙΛΛΙΑΣ, ΜΠΑΡΤΖΟΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος26/12/11 14:36

    royla....nai afentiko....nai afentiko..........uymasai;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος28/12/11 08:41

    ………Υπάρχει ελπίδα στον τόπο μας αρκεί να την αναγνωρίσουμε, και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τους ….κουρασμένους πολιτικά επαγγελματίες υποψήφιους για τις δημοτικές…. αλλά και εθνικές εκλογές, υπάρχουν δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, και άλλοι τόσοι, που μπορούν να ξεφύγουν από τα ….τρωκτικά της εξουσίας…. που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο από αυτά που σήμερα βλέπουμε και είμαστε …..μάρτυρες του ποιο σάπιου, και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος , να βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο αποσύνθεσης,….. και να θέλει να συμπαρασύρει μαζί του και τα υγιή κομμάτια του. Μην το επιτρέψουμε… θα αναφέρω από αυτούς…. δυο πραγματικά νέους ……είναι ο Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ….και ο Π.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ………….δυο νέοι μορφωμένοι…. με πολιτική εμπειρία…και όρεξη ….προσφοράς …δώστε και εσείς ανώνυμοι σχολιαστές ονόματα που θα μπορούν αναγεννήσουν το πεθαμένο και απαξιωμένο σύστημα, από τους άθλιους και διεφθαρμένους, που μας οδήγησαν όλους μας στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος28/12/11 10:47

    Για ποιόν Μ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ μιλάς ρε φίλε μου; αυτόν που ψήφισε ΝΑΙ και τις 2 φορές για να κάνει ο Τσαβαρής την αναχρηματοδότηση του χρέους στο ΤΠ&Δ χρεώνοντας τον Δήμο με επιπλέον 6.000.000 ευρώ;
    Αυτόν που ψήφισε ΝΑΙ στην επέκταση των ιχθυοτροφίων;
    Για αυτόν μιλάτε;
    Το παιδί ή δεν καταλαβαίνει τι ψηφίζει ή είναι της άποψης κι αυτός ότι ο Δήμαρχος δεν πρέπει να ελέγχεται ή τον 'κρατάει' από κάπου ο Τσαβαρής και αναγκάζεται να του τα ψηφίζει όλα.ΝΑΙ σε όλα.
    Όποια εκδοχή και να ισχύει, ο συγκεκριμένος αποδεικνύεται ότι είναι λίγος, άπειρος, εξαρτημένος και φυσικά απορριπτέος.
    Όσο για τον δεύτερο, καλά! αυτός δεν ήταν επί χρόνια το δεξί χέρι του Νεράτζη και μας το ΄παιζε ο αντ΄ αυτού στην Σαλαμίνα; Τώρα τι έγινε, δεν ανήκει 'στο απαξιωμένο σύστημα με τους άθλιους και διεφθαρμένους, που μας οδήγησαν όλους μας στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…' ;
    Αν αυτά θεωρείς υγιή κομμάτια, τότε ζήτω που καϊκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος28/12/11 11:03

    ο φρουτεμπορας και η τεμπελα απο τα σελήνια παρασκηνιακά κάνουν την κίνηση τους,με τους δυο τσουτσεδες τους στοχεύουν στο ποσοστό του στρατηγού προκειμένου να ανακόψουν την Ναννου υπερ τσαβαρη πέστε τους να βάλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος28/12/11 11:14

    ………Υπάρχει ελπίδα στον τόπο μας αρκεί να την αναγνωρίσουμε, και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τους ….κουρασμένους πολιτικά επαγγελματίες υποψήφιους για τις δημοτικές…. αλλά και εθνικές εκλογές, υπάρχουν δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, και άλλοι τόσοι, που μπορούν να ξεφύγουν από τα ….τρωκτικά της εξουσίας…. που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο από αυτά που σήμερα βλέπουμε και είμαστε …..μάρτυρες του ποιο σάπιου, και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος , να βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο αποσύνθεσης,….. και να θέλει να συμπαρασύρει μαζί του και τα υγιή κομμάτια του. Μην το επιτρέψουμε… θα αναφέρω από αυτούς…. δυο πραγματικά νέους ……είναι ο Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ….και ο Π.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ………….δυο νέοι μορφωμένοι…. με πολιτική εμπειρία…και όρεξη ….προσφοράς …δώστε και εσείς ανώνυμοι σχολιαστές ονόματα που θα μπορούν αναγεννήσουν το πεθαμένο και απαξιωμένο σύστημα, από τους άθλιους και διεφθαρμένους, που μας οδήγησαν όλους μας στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…
















    ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος28/12/11 11:56

    ο φρουτεμπορας και η τεμπελα απο τα σελήνια παρασκηνιακά κάνουν την κίνηση τους,με τους δυο τσουτσεδες τους στοχεύουν στο ποσοστό του στρατηγού προκειμένου να ανακόψουν την Ναννου υπερ τσαβαρη πέστε τους να βάλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος28/12/11 12:32

    11:56 βρε κορίτσι, μη πετάγεσαι μες τη μέση σαν την τσούνα και μας ζαλίζεις με τον Τραυλό, το φρουτέμπορα και τη τεμπέλα. Τα Σελήνια έχουν τελειώσει, εδώ δεν έβγαλε ο δικός με τον Τσαβαρή σύμβουλο, θα βγει δήμαρχος. Σε παρακαλώ μη πετάγεσαι, γιατί εδώ παίζεται χοντρό παιχνίδι, δεν είναι για τα κυβικά σου. Και να ξέρεις ότι τόσο αντιτσαβαρικός όσο και αντιτραυλικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος28/12/11 13:49

    ΑΛΛΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΦΙΛΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος28/12/11 13:53

    ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ ΦΙΛΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος28/12/11 13:54

    Υ.Γ. ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος28/12/11 16:33

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΥΡΙΣΤΗ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:
    1. Την εκκλησία του Μαστροκόλια.
    ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ
    2. Τον εργολάβο από την Άρπακτο (και τί ακριβώς είναι η Άρπακτος; Εταιρεία; Πόλη; η πατρίδα σου;)
    ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ
    3. Η Άφρο και η επιταγή της (υποθέτω ότι δεν τολμάς να γράψεις όνομα εδώ...)
    ΠΑΛΙ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ
    την επιταγή της Λαιμού την βρήκατε;
    ΣΑΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος28/12/11 16:55

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΥΡΙΣΤΗ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:
    1. Την εκκλησία του Μαστροκόλια.
    ΓΟΥΡΛΗΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ
    2. Τον εργολάβο από την Άρπακτο (και τί ακριβώς είναι η Άρπακτος; Εταιρεία; Πόλη; η πατρίδα σου;)
    ΚΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
    3. Η Άφρο και η επιταγή της (υποθέτω ότι δεν τολμάς να γράψεις όνομα εδώ...)
    ΠΑΛΙ ΚΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
    την επιταγή της Λαιμού την βρήκατε;
    ΚΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος28/12/11 17:16

    28/12/11 11:14Το ίδιο στιχάκι διαβάζουμε ξανά και ξανά τώρα και μερικούς μήνες.
    Αμάν πιά, μας τα πρήξατε αδέλφια.
    Όταν ετοιμαστείτε, βγέτε και πέστε και το ονοματάκι του Μεσία για να το προσθέσουμε στη λίστα κι αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος28/12/11 17:39

    16:55 Ρούπερτ...., πες αλεύρι... Ο Θανασάκης από τα Αμπελάκια και ο εργολάβος από την Αρπακτο σε γυρεύει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος30/12/11 17:36

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΠΟΥΦ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.