Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Δεκ 2011

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Σαλαμίνας


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή και τον Περιφερειακό σύμβουλο Παναγιώτη Βουδούρη επισκέφθηκε σήμερα τα παιδιά του Κέντρου Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Σαλαμίνας και με αφορμή τις γιορτινές μέρες έδωσε συμβολικά δώρα.
Απευθυνόμενος στα παιδιά και τους γονείς τους,  είπε τα εξής:


«Η Περιφέρεια Αττικής δεν θα μπορούσε να μην είναι παρούσα αυτές τις μέρες των συναισθημάτων, της αγάπης και της αλληλεγγύης. Βρίσκομαι εδώ γιατί είναι βαθιά μου πίστη και όχι γιατί το επιβάλλει το πρωτόκολλο και οι καλοί τρόποι. Η Γέννηση του Κυρίου οφείλει να λειτουργεί σε όλους εμάς ως εγερτήριο σάλπισμα στις ψυχές και να καθοδηγεί τις δράσεις μας επ’ ωφελεία των συνανθρώπων μας που έχουν περισσότερο την ανάγκη να νοιώσουν το χάδι και τη στοργή του πλησίον.
Τα παιδιά της Σαλαμίνας εδώ αισθάνονται ήδη τη φροντίδα ενός πανάξιου συλλόγου, αλλά είναι και δικά μας παιδιά που δικαιούνται το χαμόγελο, την αισιοδοξία, την ελπίδα και τη συμπαράστασή μας. Είμαστε εδώ, ανταποκρινόμενοι σ’ αυτό το κάλεσμα ψυχής και θέλουμε -πιστοί στις δεσμεύσεις μας- να κάνουμε και το 2012 όσα είπαμε και κάναμε το 2011, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να έχουν αυτά τα παιδιά ένα καλύτερο αύριο, γιατί από αυτές μας τις δράσεις κρίνεται το επίπεδο του πολιτισμού μας.
Ο στόχος του συλλόγου να έχουν τα παιδιά της Σαλαμίνας σύντομα ένα σύγχρονο οικοτροφείο, είναι και δικός μας στρατηγικός στόχος που με τη συνεργασία μας θα γίνει πραγματικότητα»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.