Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Δεκ 2011

Το Salamis News σας εύχεται ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα





66 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/12/11 12:25

    Μαστρολάμπρος, Μαστροσάντος: Οι Μιντιάρχες της Σαλαμίνας!!! 'Ολα τα λαμογιομπλογκ τους ανήκουν!!! Δεν έχουν δουλειά να κάνουν και προετοιμάζουν το μέλλον τους.
    Ο Μαστρολάμπρος, ο Ρούμπερτ Μέρντοχ, ο μεγιστάνας των λαμογιομπλογκς της Σαλαμίνας τρίβει τα χεριά του, γιατί οι υποψήφιοι της Σαλαμίνας είναι ήδη οκτώ!!!
    'Ολοι είμαστε λαμόγια!!! Εκτός από τον Μαστρολάμπρο, τον Μαστροσάντο, τον Κουτοπίπη, τον Αρχιερέα κ.λ.π., κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/12/11 13:06

    ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ; ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΝΙΓΕ Η ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ; ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ. Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Ο ΑΝΑΤΡΟΠΕΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ; ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΜΕ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ΞΕΥΤΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/12/11 16:18

    Ιδού, οι μισθοφόροι νταήδες, νταβατζήδες και γκιαούρηδες του Τσαβαρή. Άρχισαν την επίθεση. Απολαύστε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/12/11 16:37

    Θα μας απολαύσεις μια χαρά από δω και πέρα. Για πρώτη φορά η Σαλαμίνα είχε τη τύχη να έχει Δήμαρχο που να δουλεύει για το καλό του νησιού και έχει προσφέρει σε ένα χρόνο τόσα όσο κανένας άλλος σε όλη του τη θητεία. Και ερχόσαστε εσείς οι ελάχιστοι αληταράδες, που σας έκοψε τη κονόμα και δεν σας έκανε τα κέφια, να τονβρίζετε για όποια ανοησία και μαλακία σας κατέβει στο κεφάλι. Έτσι και βγείτε από το διαδίκτυο και πείτε στο πεζοδρόμιο τις μαλακίες που γράφετε εδώ, να είστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα σας πάρει με τα γιαούρτια, γιατί δεν έχει συμφέροντα, αλλά μόνο μάτια και βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/12/11 16:49

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ
    ΕΛΠΙΖΩ ΟΣΟΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΝΑ
    ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΔΙΩΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΤ 1 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/12/11 16:53

    Είδατε ανεγκέφαλοι, λαμόγια, αληταράδες ότι ο κόσμος και μάτια έχει να βλέπει και αυτιά να ακούσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/12/11 19:39

    Αγαπητέ 16:49, χρονιάρα μέρα δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, μα φαίνεται πως δεν κατάλαβες καλά, ΚΑΝΕΙΣ δεν τα ‘βαλε με το λύκειο των Ελληνίδων της Σαλαμίνας πόσο δε μάλλον με τα στελέχη του και το έργο που σίγουρα επιτελούν.
    Αλλού είναι το θέμα, κατά πόσο έχει το δικαίωμα ο όποιος δήμαρχος να μοιράζει 10αριές χιλιάρικα ή 2χίλιαρα στον ΟΠΟΙΟ σύλλογο την στιγμή που τα εμπορικά κατεβάζουν ρολλά και πετάνε κόσμο στον δρόμο την στιγμή που ο δήμος τους χρωστάει μεγάλα ποσά.
    Κανείς δήμαρχος φίλε μου δεν μπορεί να το παίζει «Καραμουτζούνης» με τα δικά μας χρήματα με προφανή στόχο το 2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/12/11 19:53

    ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά πες τε μονο χρόνια πολλά κι αφήστε τις αντιπαραθέσεις για το2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/12/11 20:12

    19:39 Αληταράδες, ξευτίλες τον εμπορικό κόσμο της Σαλαμίνας να τον σκεφτόσασταν όταν τον φεσώνατε με τα μεγάλα ποσά. Τώρα τι θέλετε; Τι να προλαβαίνει να πληρώνει τις κατασχεσεις που του πηγαίνουν κάθε μέρα για τα κερατιάτικα σας ή τα φέσια σας στις επιχειρήσεις της Σαλαμίνας; Ο κόσμος τον ψήφισε για να κάνει έργο. 'Οχι για να παίξει τον ρόλο της κομισιόν και του ΔΝΤ στη Σαλαμίνα για τα χάλια σας. Εσείς βέβαια αυτό θέλετε. Να μη κάνει τίποτα και να σας ξεχρεώνει. Γι αυτό και η Ρουλίτσα δεν ήθελε την αναχρηματοδότηση αλλά την ένταξη στο πρόγραμμα εξυγίανσης. Δεν θα σας περάσει όμως. Ο Δήμαρχος και έργο θα κάνει και τα οικονομικά χάλια του Δήμου θα βελτιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/12/11 21:43

    Γιαυτό σε ένα χρόνο μόνο, αύξησε το χρέος 10 εκατομμύρια ευρω, για να ...βελτιώσει τα οικονομικά του χάλια.
    3 εκατομμ. σε χρέη προς τρίτους και 7 εκατομμ. από την αναχρηματοδότηση ίσον 10 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ.
    Αυτή είναι η αλήθεια, και ότι και να λέτε περισσότερο καραγκιόζηδες γινόσαστε.
    Όσο για τον κόσμο, να είσαι σίγουρος ότι έχει καταλάβει τι γίνεται και σας περιμένει στη γωνιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/12/11 22:04

    Εσύ ποια είσαι η ξερόλα που τα ξέρει όλα; Τα 3 εκατ. προς τρίτους εσείς που τα ξέρετε αληταράδες, ξευτίλες. Στον ισολογισμό θα το δούμε. Εκεί φαίνονται τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία και όχι από τα στοιχεία του αρχιερέα. Τα 7 εκατ. είναι η επιβάρυνση της αναχρηματοδότησης για 25 χρόνια και όχι για ένα χρόνο αληταράδες, ξευτίλες. Και μην ανησυχείτε εσείς δεν θα επιβαρυνθείτε ούτε ένα ευρώ. Γιατί μέσα στην 25ετία Δήμο δεν ξαναβλέπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/12/11 23:43

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ. ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ!! ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ; ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/12/11 23:58

    Λάμπρο μου, τώρα που είσαι στην ομάδα Κουτοπίπη-Αρχιερέα, μήπως μπορείς να ρωτήσεις τον Κουτοπίπη ποιος ήταν ο εργολάβος από την 'Αρπακτο τα 80.000 για να βάψει προεκλογικά το 2010 και τι σχέση έχει με τον Κουτοπίπη; Επίσης Λάμπρο μου ρώτα σε παρακαλώ τον Κουτοπίπη πληρώθηκε η επιταγή της Αφρο... και για ποιο λόγο δόθηκε στον υποψήφιο του από τα Αμπελάκια, που του φάγανε και τη θέση; Αν δεν σου πει ο Κουτοπίπης ρώτα τον Αρχιερέα που τα έκανε φειγ βολάν πριν τσακωθεί με τον Τσάβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/12/11 04:01

    22.04
    Διάβασε την ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ για να μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/12/11 08:41

    Μωρή ρόμπα ξεκούμπωτη (25/12/11 20:12) μωρή ατιμασμένη τα λεφτά των Σαλαμινίων έχετε δικαίωμα να τα σκορπάτε σε Ρωμαϊκές φιέστες και να μην πληρώνετε τον κόσμο που του χρωστάτε; Έχεις μωρή ξεδοντιάρα το δικαίωμα να τρώς τα λεφτά του δήμου σε φιέστες τύπου Σαλαμίνια και κυρίως να μην αποδίδεις λογαριασμό ως νέος Ρωμαίος κατακτητής της Κούλουρης; Έχεις μωρή ξευτιλισμένη ξενόφερτη το δικαίωμα να ατιμάζεις την γη των προγόνων μας Αι σιχτίρ λοιπόν από κει που ρθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/12/11 09:32

    Μην εκνευρίζεσαι πρωϊ πρωϊ. Ηρέμησε. Τα 43 εκατ. (γιατί αυτο είναι το χρέος είτε το θέλετε είτε όχι) τα χρωστάτε εσείς!!! Ο Κουτοπίπης και ο Αρχιερέας. Ο Δήμαρχος καλείται να τα πληρώσει και θα το κάνει. Θα κάνει όμως και έργο, που κανένας άλλος δεν έχει κάνει στο νησί, όσο και αν αυτό σας πονάει. Τους χαρακτηρισμούς σου τους επιστρέφουμε και μη φοβάσαι. Τα ρωμαϊκά σας ανήκουν. Το γεροαγαπουλίνι σου έχει την αποκλειστική κατοχή των δικαιωμάτων και του ρωμαίου κατακτητή και των ρωμαϊκών φιεστων. Ο νοών νοείτω. 'Ολη η Σαλαμίνα δημαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/12/11 14:26

    ΡΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;;;;;;;;ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ......ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.....ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΠΟΝΑΕΙ....ΜΑ ΘΑΝΕ ΑΡΓΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/12/11 15:54

    Ο πόνος είναι πάντα γλυκός.... όσο αργά κι αν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/12/11 16:34

    καποιος δρουγγας λαμπρος επιφανης κατα τα αλλα κυριος της σαλαμινος εκπεδευτικος [ξενες γλωσσες] και προεδρος σε συλογο γωνεων τρεχει με την κ. μπιζαρακη [πεθερα του]και τους ψευτομαρτυρες τουςζαχαρακη κ λ π να [υπερασπιστει]τα καταπατημενα της ηλιακτης [φαρος]οπωςτο ιδιο και για τη υποθεση του ψυχαλη νικ στς ανω βασιλικα ....πληροφοριες βλεπε δικαστικες αιθουσες καιοχι μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/12/11 16:38

    Ο Ρούμπερτ το ξέρει, κυρίως για τα Βασιλικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος26/12/11 20:34

    Γιουσουφάκι. Χρονιάρες μέρες με εκνευρίζεις και δεν πρέπει να το κάνεις. Για την εκκλησία δεν μου είπες τίποτα - το μόνο που βλέπω είναι κάτι δεκάρικους λόγους περί του πόσο καλή είναι η δημοτική αρχή, και μάλιστα ποδοσφαιρικότατα: "ΕΣΕΙΣ" τα χρωστάτε κλπ. Τώρα πια πρέπει να απαντήσεις σε πολλά:
    1. Την εκκλησία του Μαστροκόλια.
    2. Τον εργολάβο από την Άρπακτο (και τί ακριβώς είναι η Άρπακτος; Εταιρεία; Πόλη; η πατρίδα σου;)
    3. Η Άφρο και η επιταγή της (υποθέτω ότι δεν τολμάς να γράψεις όνομα εδώ...)
    Δεν περιμένω απαντήσεις, βέβαια, γιατί βασικός κανόνας του "αγαπούλα-την κουκούλα" είναι ποτέ να μη μιλά καθαρά.
    Και για να σου κάνω μια καθαρή ερώτηση: την επιταγή της Λαιμού την βρήκατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος26/12/11 20:46

    ΕΣΥ 26/12/11 20:34 ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ.....Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος26/12/11 21:01

    20:34 Ρούμπερτ, χρονιάρες μέρες μην εκνευρίζεσαι. Τις απαντήσεις που ζητάς από μένα θα αργήσεις να τις πάρεις. Σε περιμένω στη σέντρα προεκλογικά. Επειδή όμως βιάζεσαι, σου λέω που να απευθυνθείς για κάθε απάντηση που θέλεις:
    1. Την εκκλησία του Μαστροκόλια.
    ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ
    2. Τον εργολάβο από την Άρπακτο (και τί ακριβώς είναι η Άρπακτος; Εταιρεία; Πόλη; η πατρίδα σου;)
    ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ
    3. Η Άφρο και η επιταγή της (υποθέτω ότι δεν τολμάς να γράψεις όνομα εδώ...)
    ΠΑΛΙ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ
    την επιταγή της Λαιμού την βρήκατε;
    ΣΑΝΤΟΣ
    Αντε τώρα γλύψε τον Κουτοπίπη και τον αρχιερέα να σου πετάξουν κανένα κοκκαλάκι να βγάλεις τον επιούσιο και συ. Και μια συμβουλή Ρούμπερτ μου, σταμάτα να γράφεις παπαριές για τον Τσαβαρή, γιατί μόνο διαφήμιση του κάνεις. 'Ετσι και σε πάρουν χαμπάρι τα αφεντικά σου θα σου ρίξουν κι αυτοί κλωτσιές στον πισινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος26/12/11 22:06

    Γιουσουφάκι βλέπω είσαι από πάνω... μπράβο! Πάλι όμως έχεις μπερδευτεί και με λές Ρούμπερτ (τί είναι πάλι αυτό το πλάγιο, μια φορά να μιλήσεις καθαρά ρε γιουσουφάκι και τί στον κόσμο). Ο Σάντος τί σχέση έχει με την επιταγή της Λαιμού; Α για τον φίλο που λέει οτι δεν μιλάω καθαρά, να του πω οτι αυτή η επιταγή ήταν χορηγία για τα Σαλαμίνια και κάποιοι την έχασαν, δε ξέρω αν τη βρηκαν ακόμα ή τι έχει γίνει τελικά, μάλλον την βρήκαν, αλλά πως διάολο κάλυψαν τα έξοδα των εκδηλώσεων και ψάχνανε μετά από ένα-δύο μήνες την επιταγή...
    Πάμε στο γλύψιμο. Ε όχι ρε γιουσουφάκι κι έτσι! Καταλαβαίνω ότι έτσι έχεις μάθει, εξ'ιδίων κρίνεις τα αλλότρια κλπ.! Α και πάει καιρός που δεν έχω αφεντικά, γιουσουφάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος26/12/11 22:09

    ΥΓ για γιουσουφάκι: μάλλον το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι παπαριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος26/12/11 22:26

    Γιουσουφάκι σου ζητώ συγγνώμη. Τώρα είδα ότι το "Ρούμπερτ" ήταν από τον "Ρούμπερτ" Μέρντοχ (Ρούπερτ τον λένε τον άνθρωπο αλλά τί να σου κάνω... είσαι ένα συμπαθητικό, μικρό γιουσουφάκι). Να σου πω: δεν πας σε καμμια θεατρική ομάδα, έχει πολλές η Σαλαμίνα! Έχεις μεγάλη πλάκα ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος27/12/11 11:03

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΖΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ ΒΓΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ
    Ε ΡΕ ΦΟΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος27/12/11 12:08

    γαβ!!!γαβ!!!γαβ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος27/12/11 12:10

    27/12/11 11:03 θΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος27/12/11 12:21

    Ρούπερτ μου (είχες δίκιο) είδες που σου λέω ότι τα αδέσποτα σκυλιά προστατεύονται; Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011
    Έκκληση φιλοζωικών οργανώσεων σε όσους μπορούν να βοηθήσουν
    Ετικέτες ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
    Αναρτήθηκε από SALAMINA-PRESS στις 11:27

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος27/12/11 12:26

    ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος27/12/11 12:35

    ΣΤΑ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΤΑ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος27/12/11 12:41

    βρε Λάμπρο μου, τώρα που εσύ ανήκεις στην αυλή του Τραυλιστάν πέτα και στα τσαβαρόσκυλα κανένα κοκκαλάκι χρονιάρες μέρες είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος27/12/11 20:39

    Ρε Λάμπρο του, το γιουσουφάκι παρακαλάει για ένα κόκκαλο να γλύψει. Μάλλον δεν του δίνουν πια στο Τοπκαπί! Δώστου κάτι μπας και μας πει για την εκκλησία και τα λοιπά (που πολύ αμφιβάλλω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος27/12/11 21:09

    Τα κοκκαλάκια του Τοπκαπί τα γλείφεις εσύ και ασε τον Λάμπρο ήσυχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος27/12/11 21:58

    Τον Λάμπρο σου γιουσουφάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος28/12/11 08:37

    ………Υπάρχει ελπίδα στον τόπο μας αρκεί να την αναγνωρίσουμε, και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τους ….κουρασμένους πολιτικά επαγγελματίες υποψήφιους για τις δημοτικές…. αλλά και εθνικές εκλογές, υπάρχουν δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, και άλλοι τόσοι, που μπορούν να ξεφύγουν από τα ….τρωκτικά της εξουσίας…. που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο από αυτά που σήμερα βλέπουμε και είμαστε …..μάρτυρες του ποιο σάπιου, και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος , να βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο αποσύνθεσης,….. και να θέλει να συμπαρασύρει μαζί του και τα υγιή κομμάτια του. Μην το επιτρέψουμε… θα αναφέρω από αυτούς…. δυο πραγματικά νέους ……είναι ο Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ….και ο Π.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ………….δυο νέοι μορφωμένοι…. με πολιτική εμπειρία…και όρεξη ….προσφοράς …δώστε και εσείς ανώνυμοι σχολιαστές ονόματα που θα μπορούν αναγεννήσουν το πεθαμένο και απαξιωμένο σύστημα, από τους άθλιους και διεφθαρμένους, που μας οδήγησαν όλους μας στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος28/12/11 10:17

    ΡΕ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ; ΛΟΥΦΑΞΑΤΕ ΠΑΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος28/12/11 10:45

    Για ποιόν Μ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ μιλάς ρε φίλε μου; αυτόν που ψήφισε ΝΑΙ και τις 2 φορές για να κάνει ο Τσαβαρής την αναχρηματοδότηση του χρέους στο ΤΠ&Δ χρεώνοντας τον Δήμο με επιπλέον 6.000.000 ευρώ;
    Αυτόν που ψήφισε ΝΑΙ στην επέκταση των ιχθυοτροφίων;
    Για αυτόν μιλάτε;
    Το παιδί ή δεν καταλαβαίνει τι ψηφίζει ή είναι της άποψης κι αυτός ότι ο Δήμαρχος δεν πρέπει να ελέγχεται ή τον 'κρατάει' από κάπου ο Τσαβαρής και αναγκάζεται να του τα ψηφίζει όλα.ΝΑΙ σε όλα.
    Όποια εκδοχή και να ισχύει, ο συγκεκριμένος αποδεικνύεται ότι είναι λίγος, άπειρος, εξαρτημένος και φυσικά απορριπτέος.
    Όσο για τον δεύτερο, καλά! αυτός δεν ήταν επί χρόνια το δεξί χέρι του Νεράτζη και μας το ΄παιζε ο αντ΄ αυτού στην Σαλαμίνα; Τώρα τι έγινε, δεν ανήκει 'στο απαξιωμένο σύστημα με τους άθλιους και διεφθαρμένους, που μας οδήγησαν όλους μας στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…' ;
    Αν αυτά θεωρείς υγιή κομμάτια, τότε ζήτω που καϊκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος28/12/11 11:02

    ο φρουτεμπορας και η τεμπελα απο τα σελήνια παρασκηνιακά κάνουν την κίνηση τους,με τους δυο τσουτσεδες τους στοχεύουν στο ποσοστό του στρατηγού προκειμένου να ανακόψουν την Ναννου υπερ τσαβαρη πέστε τους να βάλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος28/12/11 11:11

    ………Υπάρχει ελπίδα στον τόπο μας αρκεί να την αναγνωρίσουμε, και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τους ….κουρασμένους πολιτικά επαγγελματίες υποψήφιους για τις δημοτικές…. αλλά και εθνικές εκλογές, υπάρχουν δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, και άλλοι τόσοι, που μπορούν να ξεφύγουν από τα ….τρωκτικά της εξουσίας…. που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο από αυτά που σήμερα βλέπουμε και είμαστε …..μάρτυρες του ποιο σάπιου, και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος , να βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο αποσύνθεσης,….. και να θέλει να συμπαρασύρει μαζί του και τα υγιή κομμάτια του. Μην το επιτρέψουμε… θα αναφέρω από αυτούς…. δυο πραγματικά νέους ……είναι ο Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ….και ο Π.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ………….δυο νέοι μορφωμένοι…. με πολιτική εμπειρία…και όρεξη ….προσφοράς …δώστε και εσείς ανώνυμοι σχολιαστές ονόματα που θα μπορούν αναγεννήσουν το πεθαμένο και απαξιωμένο σύστημα, από τους άθλιους και διεφθαρμένους, που μας οδήγησαν όλους μας στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…
















    ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος28/12/11 11:56

    ο φρουτεμπορας και η τεμπελα απο τα σελήνια παρασκηνιακά κάνουν την κίνηση τους,με τους δυο τσουτσεδες τους στοχεύουν στο ποσοστό του στρατηγού προκειμένου να ανακόψουν την Ναννου υπερ τσαβαρη πέστε τους να βάλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος28/12/11 12:30

    11:56 βρε κορίτσι, μη πετάγεσαι μες τη μέση σαν την τσούνα και μας ζαλίζεις με τον Τραυλό, το φρουτέμπορα και τη τεμπέλα. Τα Σελήνια έχουν τελειώσει, εδώ δεν έβγαλε ο δικός με τον Τσαβαρή σύμβουλο, θα βγει δήμαρχος. Σε παρακαλώ μη πετάγεσαι, γιατί εδώ παίζεται χοντρό παιχνίδι, δεν είναι για τα κυβικά σου. Και να ξέρεις ότι τόσο αντιτσαβαρικός όσο και αντιτραυλικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος28/12/11 13:11

    κυρία τι είναι η τσουνα που πετάγεται; μωρή ρόμπα δεν ντρέπεσαι με αυτά που γράφεις, τσουνα τσουναααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος28/12/11 13:53

    ………Υπάρχει ελπίδα στον τόπο μας αρκεί να την αναγνωρίσουμε,να την προωθησουμε και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τους ….κουρελιασμένους πολιτικά επαγγελματίες ψευτες, υποψήφιους για τις δημοτικές…. αλλά και εθνικές εκλογές, υπάρχουν πολιτες, δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, και άλλοι τόσοι, που μπορούν να ξεφύγουν, από τα ….τρωκτικά της εξουσίας…. αφου δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο από αυτά που σήμερα βλέπουμε και είμαστε …..μάρτυρες του ποιο σάπιου, και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος , να βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο αποσύνθεσης,….. και θέλει να συμπαρασύρει μαζί του και υγιή κομμάτια του.ΝΑ Μην το επιτρέψουμε… θα αναφέρω από αυτούς…. δυο πραγματικά νέους ελπιδοφορους……είναι ο Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ….και ο Π.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ………….δυο νέοι μορφωμένοι…. με σχετικη πολιτική εμπειρία…και όρεξη ….προσφοράς …δώστε και εσείς ανώνυμοι σχολιαστές ΟΝΟΜΑΤΑ, που θα μπορούν αναγεννήσουν το πεθαμένο μας, και απαξιωμένο σύστημα, από τους άθλιους και διεφθαρμένους, που μας οδήγησαν όλους μας στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…


    Και εσυ ακομα κουτε σχολιαστη με την ατακα του φρουτεμπορα που μονο εσυ ξερεις ....εχεις καποια προτυπα στο αργο μυαλο σου ... βγαλτο.... πες μας τι σκεπετεσαι... μην φοβασαι... δεν θα το πουμε σε κανεναν......
















    ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος28/12/11 14:02

    κυρία τι είναι η τσουνα που πετάγεται; μωρή ρόμπα δεν ντρέπεσαι με αυτά που γράφεις, τσουνα τσουναααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος28/12/11 14:24

    ΠΑΝΟ........ΚΑΤΣΕ ΣΤΑΥΓΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΤΕΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.....ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ....ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΡΑΤΖΗ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ....ΤΟΥΜΠΕΚΙ.....ΣΑΛΙΑΡΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος28/12/11 16:32

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΥΡΙΣΤΗ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:
    1. Την εκκλησία του Μαστροκόλια.
    ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ
    2. Τον εργολάβο από την Άρπακτο (και τί ακριβώς είναι η Άρπακτος; Εταιρεία; Πόλη; η πατρίδα σου;)
    ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ
    3. Η Άφρο και η επιταγή της (υποθέτω ότι δεν τολμάς να γράψεις όνομα εδώ...)
    ΠΑΛΙ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ
    την επιταγή της Λαιμού την βρήκατε;
    ΣΑΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος28/12/11 16:54

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΥΡΙΣΤΗ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:
    1. Την εκκλησία του Μαστροκόλια.
    ΓΟΥΡΛΗΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ
    2. Τον εργολάβο από την Άρπακτο (και τί ακριβώς είναι η Άρπακτος; Εταιρεία; Πόλη; η πατρίδα σου;)
    ΚΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
    3. Η Άφρο και η επιταγή της (υποθέτω ότι δεν τολμάς να γράψεις όνομα εδώ...)
    ΠΑΛΙ ΚΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
    την επιταγή της Λαιμού την βρήκατε;
    ΚΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος28/12/11 16:57

    28/12/11 13:53 Το ίδιο στιχάκι διαβάζουμε ξανά και ξανά τώρα και μερικούς μήνες.
    Αμάν πιά, μας τα πρήξατε αδέλφια.
    Όταν ετοιμαστείτε, βγέτε και πέστε και το ονοματάκι του Μεσία για να το προσθέσουμε στη λίστα κι αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος28/12/11 17:07

    Σύμφωνα με το Νοστράδαμο ο μεσσίας για τη Σαλαμίνα γεννήθηκε στις όχθες της Άσπρης Θάλασσας όταν το ε του Βοώτη βρέθηκε σε αντίθεση με το κ της Λύρας. Στα πρώτα του γενέθλια ένας κομήτης έπεσε πάνω στον Κρόνο και ένας ερωδιός βίασε μια πέρδικα.
    Όταν θα έρθει η ώρα να κυβερνήσει τη Σαλαμίνα ο λαός θα υποκλιθεί μπροστά του και θα του δώσει το στέμμα.
    Και αν έχει λάθος ο Νοστράδαμος, οι μαλάκες πάντς βρίσκουν ένα μεσσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος28/12/11 17:11

    Να προβλέψω,είναι ο σκιθης και οι ψηφοφόροι του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος28/12/11 17:31

    ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΥΤΟΙ; Ο ΜΑΣΤΡΟΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΤΡΟΣΑΝΤΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ (ΚΟΥΤΟΠΙΠΗΣ, ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ, ΡΟΥΛΙΤΣΑ) ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ", ΑΛΛΑ "ΚΙΝΗΜΑ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος28/12/11 17:36

    16:54 Ρούπερτ...., πες αλεύρι... Ο Θανασάκης από τα Αμπελάκια και ο εργολάβος από την Αρπακτο σε γυρεύει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος28/12/11 17:49

    Ε... ΨΙΤ.. ΕΣΥ ΜΑΝΤΑΜ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ, ΠΕΣ ΜΑΣ:
    1.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ.
    2.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ
    3.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΣΕΠΩΣΑΤΕ 900.000 ΕΥΡΩ!!! ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗ ΗΣΥΧΟ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος28/12/11 18:17

    για δεν το λες εσύ ρε άντρα το ονομα που σε έχουν στα δεξιά τους; αλλά που να βρεθεί άντρας στο σόι σου που είσαστε όλες κούνια μπελλα μάστορα μου; έννοια σου όσα χλαπακιασες οικογενειακώς από τον κουτομόγια που έχεις διπλαρώσει, τώρα που θα έρθει ο δικός μου θα στα βγάλει από την μύτη, θα τα ξεράσεις,
    δεν υπαρχει ουτε μια συμβουλος που δεν παταγε ουτε και οδηγος ψευτρα.
    Εδώ σε προκαλώ το όνομα της συμβούλου και του οδηγού,μην φοβάσαι άνανδρε δεν θα σου κάνουν τίποτα θα καθαρίσω εγώ μωρη κότα κοκοκοκοκοκοκοκ κο κο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος28/12/11 18:48

    17:55 σχόλιο salamis news. Για πρώτη φορά θα συμφωνήσουμε μαζί σου καιεχεις δίκιο στο ότι μας αντιγράφουν. Εσύ όμως ξεκινάς τις βλακείες και εμείς σου απαντάμε. Σου έχουμε πει ότι στη καλοπροαίρετη κριτική του Τσαβαρή θα είμαστε μαζί σου, στις βλακείες απέναντι σου και δεν θα μένει τίποτα αναπάντητο. Τώρα έχει μπει η ηλίθια του αρχιερέα και γράφει τις παπαριές της, για να μας πει τι... μας τα είπαν τόσα χρόνια. Πέρνα από το γραφείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος28/12/11 19:11

    κοπελίτσα του απευθειας γουρλομάτα μην μου παριστάνεις εμένα τις πολλές και τις υπεράνω κρητικής και απάντηση δεν έχεις δώσει ούτε μια, ποια είναι μωρή κοτα η σύμβουλος και ο οδηγός όνομα, με ποιον ηταν κολλητός το αφεντικό σου μέχρι να βγει; που θα απαντήσεις κιόλας πότε;
    ποτέ κότα κουκουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος28/12/11 19:21

    ΠΑΡΤΕ το χαμπάρι η πιάτσα έχει νέο αφεντικό από τα ΣΕΛΗΝΙΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος28/12/11 19:36

    Πουφτττττττττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος29/12/11 07:42

    ………Υπάρχει ελπίδα στον τόπο μας αρκεί να την αναγνωρίσουμε,να την προωθησουμε και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τους ….κουρελιασμένους πολιτικά επαγγελματίες ψευτες, υποψήφιους για τις δημοτικές…. αλλά και εθνικές εκλογές, υπάρχουν πολιτες, δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, και άλλοι τόσοι, που μπορούν να ξεφύγουν, από τα ….τρωκτικά της εξουσίας…. αφου δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο από αυτά που σήμερα βλέπουμε και είμαστε …..μάρτυρες του ποιο σάπιου, και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος , να βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο αποσύνθεσης,….. και θέλει να συμπαρασύρει μαζί του και υγιή κομμάτια του.ΝΑ Μην το επιτρέψουμε… θα αναφέρω από αυτούς…. δυο πραγματικά νέους ελπιδοφορους……είναι ο Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ….και ο Π.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ………….δυο νέοι μορφωμένοι…. με σχετικη πολιτική εμπειρία…και όρεξη ….προσφοράς …δώστε και εσείς ανώνυμοι σχολιαστές ΟΝΟΜΑΤΑ, που θα μπορούν αναγεννήσουν το πεθαμένο μας, και απαξιωμένο σύστημα, από τους άθλιους και διεφθαρμένους, που μας οδήγησαν όλους μας στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…


    Και εσυ ακομα κουτε σχολιαστη με την ατακα του φρουτεμπορα που μονο εσυ ξερεις ....εχεις καποια προτυπα στο αργο μυαλο σου ... βγαλτο.... πες μας τι σκεπετεσαι... μην φοβασαι... δεν θα το πουμε σε κανεναν......
















    ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος29/12/11 09:23

    ………Υπάρχει ελπίδα στον τόπο μας αρκεί να την αναγνωρίσουμε,να την προωθησουμε και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τους ….κουρελιασμένους πολιτικά επαγγελματίες ψευτες, υποψήφιους για τις δημοτικές…. αλλά και εθνικές εκλογές, υπάρχουν πολιτες, δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, και άλλοι τόσοι, που μπορούν να ξεφύγουν, από τα ….τρωκτικά της εξουσίας…. αφου δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο από αυτά που σήμερα βλέπουμε και είμαστε …..μάρτυρες του ποιο σάπιου, και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος , να βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο αποσύνθεσης,….. και θέλει να συμπαρασύρει μαζί του και υγιή κομμάτια του.ΝΑ Μην το επιτρέψουμε… θα αναφέρω από αυτούς…. δυο πραγματικά νέους ελπιδοφορους……είναι ο Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ….και ο Π.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ………….δυο νέοι μορφωμένοι…. με σχετικη πολιτική εμπειρία…και όρεξη ….προσφοράς …δώστε και εσείς ανώνυμοι σχολιαστές ΟΝΟΜΑΤΑ, που θα μπορούν αναγεννήσουν το πεθαμένο μας, και απαξιωμένο σύστημα, από τους άθλιους και διεφθαρμένους, που μας οδήγησαν όλους μας στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…


    Και εσυ ακομα κουτε σχολιαστη με την ατακα του φρουτεμπορα, τυρεμπορα, κλπ,που μονο εσυ ξερεις ....εχεις καποια προτυπα στο αργο μυαλο σου ... βγαλτο.... πες μας τι σκεπετεσαι... μην φοβασαι... δεν θα το πουμε σε κανεναν......και τελος παντων πες μας εσυ την γνωμη σου ποιος μπορει να μας βγαλει απο τα αδιεξοδα....ΠΧ....Ο ΚΟΥΤΟΓΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ....
















    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος29/12/11 21:54

    Αμάν ρε φίλε, τόσο χαζός είσαι; δεν καταλαβαίνεις ότι το πολύ το κυρ-ελέησον το βαρυέται κι ο παπάς; Αρκετά πιά, το εμπεδώσαμε.
    Δεν μπορείς να πετάς το ίδιο στιχάκι σου 10 φορές στην κάθε ανάρτηση και σε όλα τα blogs, σαν να ΄ναι ξυπνητήρι.
    Έχεις καταντήσει αηδία και η συνεχής επανάληψη επιφέρει τάση εμμετού.
    Χώρια ότι διαπομπεύεις και τους ανθρώπους. Εκτός κι αν το κάνεις γι αυτό το σκοπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος30/12/11 08:18

    ………Υπάρχει ελπίδα στον τόπο μας αρκεί να την αναγνωρίσουμε,να την προωθησουμε και να μπορέσουμε να ξεφύγουμε και να ξεχασουμε τους ….κουρελιασμένους πολιτικά επαγγελματίες ψευτες, υποψήφιους του ΔΗΜΟΥ μας…. υπάρχουν πολιτες, δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε, και άλλοι τόσοι, που μπορούν να ξεφύγουν, και να διωξουν τα ….τρωκτικά της εξουσίας…. που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο από αυτά που σήμερα βλέπουμε και είμαστε …..μάρτυρες του ποιο σάπιου, και διεφθαρμένου συστήματος , να βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο αποσύνθεσης,….. και θέλει να συμπαρασύρει μαζί του και υγιή κομμάτια του,ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΝΑ Μην το επιτρέψουμε…ΜΑΣ χρειαζονται νεοι με όρεξη ….προσφοράς …δώστε εσείς ανώνυμοι σχολιαστές τα ΟΝΟΜΑΤΑ των προσωπων, που θα μπορούν να αναγεννήσουν το πεθαμένο μας, και απαξιωμένο σύστημα, από τους ΑΘΛΙΟΥΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΕΣ, που μας οδήγησαν όλους μας, στην εξαθλίωση και στο περιθώριο…










    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος30/12/11 08:26

    Καλά, είσαι και πολυυυυυυυυυυυυύ μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.