Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Δεκ 2011

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.



ΚΙΝΗΣΗ
Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.
( ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ!

ΠΡΩΤΑ ήρθε η απόφαση της ομοσπονδίας εργαζομένων στην ΔΕΗ, της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που λέει ότι τα μέλη της όχι μόνο δεν θα κόψουν το ρεύμα, αλλά και θα περιφρουρήσουν όπου μπορούν ώστε κανένα σπίτι να μην μείνει χωρίς ρεύμα.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ   ήρθε η σημαντική απόφαση της Πανελλήνιας Ένωσης συνδέσμων εργοληπτών δημοσίων έργων (που εκτελούν τις εντολές της ΔΕΗ για τη διακοπή ρεύματος) που αρνούνται- με ψήφισμα τους- να συμμετέχουν σε οποιεσδήποτε εργασίες διακοπής της ηλεκτρικής παροχής. Έτσι δεν υπάρχει κανείς πλέον να κόψει το ρεύμα σε όσους δεν πληρώνουν ο χαράτσι.
Χρειάζεται και στη Σαλαμίνα οι τεχνικοί της ΔΕΗ και οι εργολήπτες-ηλεκτρολόγοι να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις και να τις γνωστοποιήσουν στους  πολίτες.
 Υπενθυμίζουμε ότι όσοι κάτοικοι της Σαλαμίνας, πληρώσουν το αντίτιμο της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, τα δημοτικά τέλη και το τέλος για την ΕΡΤ χωρίς το χαράτσι, σε ΑΤΜ τράπεζας, μπορούν να ενημερώνουν το Δήμο Σαλαμίνας, για να έχουν νομική κάλυψη, προσκομίζοντας στις αρμόδιες υπηρεσίες τα ακόλουθα:
1) Αντίγραφο του λογαριασμού της ΔΕΗ
2) Αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής από το οποίο να αποδεικνύεται η   καταβολή της οφειλής της ΔΕΗ χωρίς το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.
3) Φωτοτυπία της ταυτότητας και υπεύθυνη δήλωση-εξουσιοδότηση, η οποία  θα παρέχεται από τις υπηρεσίες του Δήμου κατά την κατάθεση.
 Επιπλέον, σύμφωνα με πρόσφατη εγκύκλιο, μπορούμε να πληρώνουμε τον λογαριασμό χωρίς να πληρώνουμε το χαράτσι και στο κατάστημα της ΔΕΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ  ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ
ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.