Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Δεκ 2011

Εδώ ο κόσμος χάνεται, βαρκούλες αρμενίζουν


Εδώ ο κόσμος χάνεται, βαρκούλες αρμενίζουν
Είναι πραγματικά απορίας άξιον το πως διαβουλεύεται και το πως πολιτεύεται η σημερινή δημοτική αρχή!!!
Απ’ την μια χρωστάει σ’ όποιον μιλάει Ελληνικά και κατά δήλωση δεν μπορεί να τους εξοφλήσει λόγω του γνωστού μεγαλοπαραμυθιού περί χρέους, που παρουσιάζεται ως «Τιραμόλα» μεγαλώνοντας και μικραίνοντας κατά το δοκούν.
Το μεν Υπουργείο Εσωτερικών δίνει το χρέος επισήμως στα 25 Εκατομμύρια, ο ίδιος στην πρώτη δημαρχιακή συνέντευξη το δηλώνει 48, στην συνέχεια στα 45 και σήμερα τελικά το φτάνει στα 43 Εκατομμύρια. Δηλαδή σα να λέμε, πάρε να ‘χεις ότι σου αρέσει, μιλάμε για πολύ «σοβαρή» προσέγγιση του θέματος μπράβο σας.
Σα να μην μας έφτανε αυτό, από την πρώτη μέρα της αναλήψεως των καθηκόντων του ο δήμαρχος δεν ξεχνά σχεδόν κάθε μήνα να ενισχύει και κάποιο σύλλογο και το πρώτο εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι γιατί σ’ αυτό τον σύλλογο κι όχι στον άλλο γιατί στον πολιτιστικό κι όχι στον εξωραϊστικό, γιατί στον εξωραϊστικό κι όχι στον ναυταθλητικό. Τι συμβαίνει τελικά κ. δήμαρχε;
Όμως, ούτε εδώ θα σταθούμε γι’ αυτές σας τις πολιτικές θα σας κριτικάρουμε όταν θα έλθει η ώρα στις κάλπες, δεν θα το ξεχάσουμε κι αν κάποιοι το ξεχάσουν θα ‘μαστε εμείς εδώ να του το θυμίσουμε.
Θα σταθούμε όμως στο πιο σοβαρό θέμα που μαστίζει ολόκληρο το νησί μας. Την οικονομική ανέχεια του μικροεμπόρου.
Είναι αλήθεια κ δήμαρχε πως η δημόσια διοίκηση έχει συνέχεια, μα θα ‘πρεπε να ‘χει και συνέπεια. Ο εμπορικός κόσμος του νησιού μας δοκιμάζετε και εσείς αντί να τους δώσετε τα χρωστούμενα εδώ και μήνες και σε κάποιες περιπτώσεις εδώ και χρόνια, τα επιχορηγείτε στους υμετέρους συλλόγους λες κι είναι η πατρική σας επιχείρηση και την διαχειρίζεστε χωρίς να δίνετε λογαριασμό σε κανένα. Αν ήταν έτσι, ούτε που θα σας ενοχλούσαμε, δυστυχώς όμως για τον Σαλαμίνιο έμπορο αυτό το ταμείο είναι του δήμου μας και δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να το διαχειρίζεστε σύμφωνα με τις επιθυμίες των πολιτικών σας φίλων.
Δεν μπορείτε κ. δήμαρχε να χρωστάτε σε μια μικρομεσαία επιχείρηση της Κούλουρης πχ 7.000 Ευρώ σε κάποιες περιπτώσεις και λιγότερα είτε αυτή είναι χρώματα είτε φωτοαντίγραφα είτε υλικά οικοδομών και να μην τους πληρώνετε, ενώ ταυτόχρονα επιχορηγείτε προκλητικά με δεκαχίλιαρα χορευτικούς συλλόγους ή τον Α ή Β ανύπαρκτο ουσιαστικά σύλλογο με διχίλιαρα.
Απ’ ότι βλέπουμε δε και στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο στο 17ο βάζετε ξανά θέμα ενίσχυσης συλλόγου.
ΕΛΕΟΣ επιτέλους κ. δήμαρχε, εξοφλήστε πρώτα τον εμπορικό κόσμο εν όψει των εορτών που είναι έτοιμοι να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και να στείλουν στην ανεργία τους εργαζόμενους τους και στην συνέχεια, αν σας περισσεύουν κάντε και την μικροπολιτική σας, την πλειοψηφία έχετε άλλωστε και περνάτε ότι θέλετε.

39 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/12/11 22:19

    Αυτός και ο Ψωμιαδης τα κάνουν αυτά,τα καζάντια του Ψωμιαδη τα είδαμε, σε λιγο θα δούμε και του απευθειας , υπομονή μέχρι να αναλάβει ο τραυλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/12/11 23:09

    *.˛.°★。˛°.★** σε 13 ημέρες Χριστούγεννα *★* *˛.
    ˛ °_██_*。*./ ♥ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
    ˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ♥ ˛*
    .°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
    *(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬..
    ♥ Ρε αφήσατε τα μίση και πιάστε το… δημαρχιλίκη!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/12/11 09:16

    kala ta les alla poios eisai;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/12/11 09:28

    κ. διαχειριτά, αυτά είναι προεκλογικά γραμμάτια εισπρακτέα. Απορώ με σένα, δεν έχεις αντιληφτεί πως ούτως ή άλλως λειτουργεί ο Τσάβες ως ηγεμών;
    Και καλά αυτός βρίσκει και κάνει, οι υπόλοιποι της πλειοψηφίας τι κάνουν; Σκύβουν το κεφάλι στον ηγεμόνα για να μην του χαλάσουνε το κέφι και ως πότε;
    Τι πιστεύουν πως ο λαός θα ξεχάσει αυτή την συμπεριφορά τους; Αν εξαιρέσεις λοιπόν δυο τρεις που χουν ήδη αντιδράσει βλέπε Αστράκος / Τσαλίκογλου / Μπούτσης οι υπόλοιποι τι κάνουν;
    Να θυμούνται ότι δεν τους έβγαλε ο Τσάβες δημοτικούς συμβούλους ο λαός τους έβγαλε και εξ αντανακλάσεως βγήκε δήμαρχος αυτός. Υποχρέωση λοιπόν τους έχει ο Τσάβες και ΔΕΝ του έχουν εκείνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/12/11 10:17

    Φίλε Λάμπρο,
    Το Δημοτικό Συμβούλιο ΟΜΟΦΩΝΑ έχει αποδεχθεί χρέος 45.000.000 ευρώ. (Και ο φίλος σου ο Κουτοσοφράς) και για να τελειώνουμε τόσο είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ. Ο Δήμαρχος (είτε το θέλεις είτε όχι) αυτό το ποσό έχει ανακοινώσει και ΣΥ έχεις υπογράψει το δελτίο τύπου όταν ήσουν στο γραφείο του Δημάρχου. ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ..... Για τον εμπορικό κόσμο της Σαλαμίνας συμφωνώ απόλυτα. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΘΛΙΟΙ τους έχουν καταστρέψει οικονομικά με τα φέσια που τους έβαλαν. Να είσαι σίγουρος ότι ο Δήμαρχος (είτε το θέλεις είτε όχι) κάνει τα αδύνατα δυνατά να τους βοηθήσει όσο μπορεί και να πάρουν τα χρήματα τους, παρά την οικονομική αδυναμία του Δήμου. Και να πω ότι έκαναν έργο ή πρόσφεραν κάτι στον κόσμο με αυτά που "αγόραζαν" τσάμπα; ΤΙΠΟΤΑ!!! Ρουσφέτια, μικροπολιτική και πεταμένα όλα δεξιά και αριστερά!!! Ούτε βιβλίο αποθηκής δεν είχαν ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ. Συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ να βοηθήσει κατά το εφικτό τον ΦΕΣΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ εμπορικό κόσμο. Αλλά πρέπει να συμφωνήσεις και συ μαζί μου φίλε Λάμπρο, οτι ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/12/11 10:27

    12/12/11 22:19 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΡΩΤΗΣΑ Π.Χ. ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΗΛΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΣΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/12/11 11:32

    Ναι καλέ του φίλε (13/12/11 10:17) για την ταμπακιέρα κουβέντα; Για τις ύποπτες χορηγίες στους κάθε λογής συλλόγους; Καλέ του φίλε τίποτα; Α ρε Μαστροκόλια αν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς; Καλέ του φίλε όσο για το απόσπασμα δεν μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/12/11 11:42

    κανεις τοσο θορυβο που καταληγεις σαν τυμπανο "αλλαλαζον" οταν λες κατι μια φορα εισαι σοβαρος και ο ποιος εχει αυτια ακουει

    οταν επαναλαμβανεσαι αγορι μου ---
    κραυγαζεις την ανηπαρξια σου
    την εμονη σου
    την εμπαθεια σου
    την κακια σου

    προσεχε ειναι και μερες χριστουγεννων

    ημερες αγαπης ..


    αληθεια θα εξομολογηθεις λιγακη?

    θα μιλεισεις σε καποιον για αυτες τις βλακωδεις λασπες που πετας και συκοφαντιες σε ανθρωπο .

    δεν εξεταζω ποιος ειναι και τι ειναι


    αυτη τη στιγμη κοιταω εσενα .

    το μισος μικραινει τη ζωη .

    χανεται η γαληνη απο την καρδια

    και μοιαζεις με σκυλο που γαυγιζει για να δηλωσει την παρουσια του

    ελεγξε τον εαυτο σου αν τον βρεις ενταξει ,προχωρα σετο δρομο που επελεξες αν οχι κανε την αυτοκριτικη σου .

    και δεν ειμαι του κλαμπ Σοφρα , απλα διαβαζω , οτι γραφετε ολοι και ειλικρινα λυπαμαι για το ποσο μικρη μπορει να ειναι η ψυχη ενος ανθρωπου .και ποσο κλειστη η καρδια του .

    καλα χριστουγεννα σου ευχομαι

    Αναστασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/12/11 11:43

    Ρε καλε του φίλε εμενα μου χρωστάει ο δήμος 3.500 ευρώ μπορώ να περάσω να τα πάρω ή να περιμένω πρώτα τις επιδοτήσεις των συλλόγων του κ. δημάρχου μας; Και ως πότε να περιμένω; Για ρωτα στην υπηρεσία να δεις πόσοι σαν και μένα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/12/11 12:08

    ισα ρε που θελεις και λεφτα,εχουμε να πληρωσουμε τα σαλαμινια τους σκυθες με τους χορούς τα μπεκρουλιασματα στα παλουκια και οχι μονο ,και θες λεφτα για τα προιοντα που εδωσες στον δημο;
    κανε μας την χαρη

    τις επιχορηγησεις;πως θα κοψουν πιτα να βρει τι φλουρι ο απευθειας τσαμπα;με τι μουτρα θα παει να του κανουν ζητωωωωωω οοοοοααααααααα

    δεν σου ειπα, τωρα εχουν νεους προμηθευτες και δεν σε εχουν αναγκη,τραβα να κοψεις τον λαιμο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/12/11 12:30

    Καλέ του φίλε ντρέπεσαι να του πεις να πάει να γ..........., γιατί μας τα έχει πρήξει και δεν αντέχεται άλλο; Πες του καλέ του φίλε να κάνει καμμιά άλλη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/12/11 12:47

    13/12/11 10.17
    Καλε του φιλε του Λαμπρο ξερεις πολλα βλεπω απο τον Δημο,και αναφερεσε συνεχεια στον κουτοσοφρα.Τωρα καταλαβαμε απο τα γραφομενα σου σε ολα τα blogs οτι εισαι ο η ιδιος-ια πληρωμενος που γραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/12/11 13:00

    ο τσιμπουκας και η μπιστικια του ειναι τι θελετε φωτογραφια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/12/11 13:17

    ΝΑΙ!!! ΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/12/11 13:26

    Καλέ του φίλε, μήπως ξέρεις να μου πεις, αν τώρα που υπηρετεί τον Κουτοσοφρά έγινε και ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος13/12/11 14:28

    ΕΝΟΕΙΤΕ!!! ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ!!!
    ΟΧΙ ΣΚΕΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος13/12/11 16:37

    Ρε 10.17 δεν αφήνεις τις μα....ες ?
    Ότι δήθεν ο Δήμαρχος κάνει τα αδύνατα δυνατά να μας βοηθήσει.
    Τα προηγούμενα τα έχουμε ξεγράψει,
    γιατί δεν μας δίνει τουλάχιστον αυτά που μας έχει "φεσώσει" αυτός ?
    Η εξήγηση είναι πολύ απλή αλλά το φτωχό σου μυαλό δεν καταλαβαίνει.
    Είναι ΕΞΙΣΟΥ άθλιος όσο και οι προηγούμενοι και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος14/12/11 09:42

    Λάμπρο καλημέρα,
    εσύ που είσαι ο ιεροκήρυκας της διαφάνειας και ζητάς από τον Δήμαρχο διαδικτυακούς οικονομικούς απολογισμούς για τα πάντα, γιατί δεν δίνεις εσύ πρώτος το καλό παράδειγμα; Γιατί δεν κάνεις οικονομικό απολογισμό για την εκκλησία που έκτισες στη γειτονιά σου; Γιατί δεν δημοσιεύεις τα τιμολόγια; Κάντο γρήγορα, γιατί διαφορετικά θα το κάνουμε εμείς.
    Η "ΣΩΤΗΡΙΑ" της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα , Λάμπρο μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος14/12/11 09:43

    Είναι γάτα, είνα γάτα ο δήμαρχος με την γραβάτα. Είναι γάτα δαγκανιάρα ο δήμαρχος με την κορμάρα. Ειναι γάτα, είναι γάτα και θα ξαναγίνει δήμαρχος με την γραβάτα. ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος14/12/11 09:46

    DHMARXOS SALAMINAS MONO O SPYROS SOFRAS GIATI TO AJIZEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος14/12/11 10:05

    09:43 Μία υπενθύμιση!!! Δεν έχουμε εκλογές το 2012!!! Το 2014 έχουμε, εκτός κι αν κάνω λάθος!!! Εκτός κι αν κάνει εκλογές μόνος του ο κουτοπίπης, οπότε τοτε σίγουρα θα βγει!!! Αντε... κουτοπίπη... το 2012 είναι η χρονιά σου!!! Θα γίνεις Δήμαρχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος14/12/11 10:06

    09:46 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος14/12/11 10:20

    Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, οι "βέροι" Κουλουριώτες που αγαπάνε τον τόπο: Σοφράς, Νάννου, Μακρής, Μπίλλιας, Αλαϊσκας και θέλουν να μας ξαναδιοικήσουν, όταν ο "ξένος" Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι βρήκε άλλα 2.000.000 ευρώ για να πληρώσει τα κερατιάτικα του κουτοτοκογλύφου Πίπη και να τελειώσει επιτέλους η πολύπαθη ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ της Κούλουρης, που λατρεύουν και πονάνε, γιατί την έχει "αλώσει" ο "ξένος" ειπαν ΟΧΙ!!! ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ!!!!
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος14/12/11 10:31

    ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΥΣΕ Ο ΑΛΑΪΣΚΑΣ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ!!! ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ!!! ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ; ΣΕ ΠΟΙΟΥ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ;
    ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΔΑΚΤΥΛΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος14/12/11 11:13

    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ

    - Ο Χ Ι ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

    - Ο Χ Ι ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ )

    - Ο Χ Ι ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ 23 ΔΗΜΩΝ ( ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ Ν Α Ι
    ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ !!)

    - Ο Χ Ι ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΚΟΤΕΙΝΑ" ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ (ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ)

    - ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ !!

    - ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΜΠΛΟΚΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΝΔΗΛΟΦΟΡΟΥΣ

    - ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ

    ΡΟΥΛΑ = ΑΜΗΧΑΝΗΣ , ΑΝΗΜΕΡΩΤΗ , ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ , ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΕΙΣ , ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΗΣΜΟΥΣ

    ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΘΑΝΑΣΑΚΗ

    ΣΠΥΡΑΚΗΣ = ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ............

    ΑΛΑΙΣΚΑΚΗΣ = ΕΔΩ ΛΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΩΡΕΥΟΥΝ............

    ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΣ = ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΑΚΡΗ ΣΕ ΩΡΕΣ ΚΡΙΣΕΩΣ - ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ο ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ

    ΓΚΑΒΟ-ΓΙΑΝΝΗ = KKE TO KOMMA SOY LAE Η ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ

    ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ = ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ - ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ - ΒΡΙΖΟΥΜΕ - ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ..ΓΙΑΤΡΕ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ .....

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος14/12/11 12:15

    xrostane k tis mixalous se emporous tin salaminas
    kserw periptosi 2 xronon pou einai akomh aplirotos o anthropos,k oxi tpt allo eprepe na plirosi k f.p.a gia na klisi tin xronia tou
    alla ama exeis ton souvlatsi sto oikonomiko ti na perimenis....
    ola (tilixta) xanonte.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος14/12/11 12:29

    12:15 Πες τη περίπτωση στον κουτοτοκογλύφο Πίπη, να το πληρώσει μαζί με το ΦΠΑ της ΔΗΚΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η προστυχιά στον συνδυασμό σας ξευτιλισμένε ανώνυμε (14/12/11 09:42) περίσσεψε και δεν με εντυπωσιάζεις, κατά μάνα κατά κύρη κατά γιο και θυγατέρα που λέει η λαϊκή παροιμία και σύμφωνα με τον αρχηγό και οι τσανακογλύφτες του.
    Να σε ενημερώσω λοιπόν αν και είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζεις καλύτερα απ’ τον καθένα, στα εννέα χρόνια παραγωγικής διοίκησης μου (8ος 20000 με 8ο 2009) με πλήθος έργων κι όχι μονάχα τον Ιερό Ναό, στον σύλλογο του Μπατσί ήμουν η μοναδική διοίκηση που ότι έργο έγινε, έγινε με την εποπτεία επιτροπών με μηνιαίο απολογισμό στο διοικητικό συμβούλιο ως και ετήσιο απολογισμό και ισολογισμό στην γενική συνέλευση.
    Οι απολογισμοί και οι ισολογισμοί μου ψηφίζονταν ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΦΩΝΑ. Η δική μου διοίκηση εκτός του ελέγχου της εξελεγκτικής επιτροπής είχε πάντα και έλεγχο ορκωτού λογιστή.
    Γι’ αυτό λοιπόν την λάσπη στην επιστρέφω να την στείλεις στ’ αφεντικό σου που σε ‘βαλε να γράψεις τις προστυχιές σου μια και εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια κι αν σας έμειναν παντελόνια εσένα και του αφεντικού σου βγείτε επώνυμα και γράψε και με στοιχεία.
    Λάμπρος Μαστροκόλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος14/12/11 14:20

    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ.....ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ.....ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΡΩΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.....ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ......ΟΠΟΥ Τ΄ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΓΛΥΦΕΤΕ....ΟΠΟΥ ΔΕΝ Τ΄ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΦΤΥΝΕΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος14/12/11 16:19

    κατόπιν αντεγκλήσεων και διαξιφισμών χθες στο δήμο σαλαμινας ανάμεσα στον καπετανακη και τον βαγγελη αστρακο για το θέμα της χρηματοδότησης του συλλόγου κρητων,με τον αστρακο να επιμένει ότι η εν λόγω χρηματοδότηση θα ανοίξει την όρεξη των υπολοίπων και τον καπετανακη να επιμένει για την χρηματοδότηση νικητής βγήκε ο αξιοτερος καπετανακης. Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον αστρακο, για να μην πω κάπου αλλού επέτυχε το ποσό ενισχύσεως των 2000 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος14/12/11 17:30

    ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ. ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΦΟΥ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος14/12/11 17:36

    Χθες το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε ίσως την ....σπουδαιότερη απόφαση που έχει ποτέ πάρει.
    Μετά από πρόταση του Δημάρχου, οι δημοτικοί του σύμβουλοι ψήφισαν να εξουσιοδοτηθεί ο Δήμαρχος να κάνει ό,τι μπορεί για να βρεί χρήματα για να τελειώσει το έργο της αποχέτευσης.
    Πιό κουτή και κουφή πρόταση απ΄αυτήν δεν μπορούσε να υπάρχει.
    Κι όμως οι δημ. σύμβουλοί του, ως αγέλη προβάτων, μαζί με τα εξαπτέρυγα Στ.Μπακαούκα και Μιχ. Π"γεωργίου την ψήφισαν αβρόχοις ποσίν.
    Ευτυχώς που δεν έπραξαν το ίδιο και οι υπόλοιποι της μειοψηφείας, κι έτσι διεσώθη την τελευταία στιγμή το κύρος αυτού που λέγεται Δημοτικό Συμβούλιο.
    Να ψηφίζουν για κάτι που είναι αυτονόητο, υποχρέωση και καθήκον ενος δημάρχου, ε! αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Θα το θυμώμαστε ως ανέκδοτο.
    Κάθε απόφαση που πέρνεται παράγει δικαιώματα και υποχρεώσεις, έχει δε αποστολέα και παραλήπτη.
    Αυτή η απόφαση τι παράγει και ποιόν έχει αποστολέα και παραλήπτη;
    Εδώ παρατηρείται το οξύμωρο σχήμα, αποστολέας και παραλήπτης να ταυτίζονται δηλ. ο δήμαρχος εζήτησε απο το Συμβούλιο να εξουσιοδοτήσει τον ίδιο για να κάνει αυτά που δικαιούται και υποχρεούται, ως εκ της θέσης που κατέχει, να κάνει.
    Με συγχωρείτε, αλλά αδυνατώ να το ερμηνεύσω.
    Μου θυμίζει το άσμα του Πάριου: Θα στείλω κι ένα γράμμα και σε μένα.
    Θαυμάστε επίπεδο δημοτικών συμβούλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος14/12/11 18:42

    Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, οι "βέροι" Κουλουριώτες που αγαπάνε τον τόπο: Σοφράς, Νάννου, Μακρής, Μπίλλιας, Αλαϊσκας και θέλουν να μας ξαναδιοικήσουν, όταν ο "ξένος" Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι βρήκε άλλα 2.000.000 ευρώ για να πληρώσει τα κερατιάτικα του κουτοτοκογλύφου Πίπη και να τελειώσει επιτέλους η πολύπαθη ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ της Κούλουρης, που λατρεύουν και πονάνε, γιατί την έχει "αλώσει" ο "ξένος" ειπαν ΟΧΙ!!! ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ!!!!
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος14/12/11 20:23

    ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΥΣΕ Ο ΑΛΑΪΣΚΑΣ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ!!! ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ!!! ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ; ΣΕ ΠΟΙΟΥ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ;
    ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΔΑΚΤΥΛΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος14/12/11 20:24

    Τα γνωστά Γκεμπελόσκυλα πιάσανε πάλι δουλειά μετά το χθεσινό πατατρακ του αφεντικού τους, να προστατεύσουν ποιόν; τον πιό πρόστυχος δήμαρχος που πέρασε ποτέ από τη Σαλαμίνα ακόμη ακούγονται οι βρισιές της γυναικούλας του στους διαδρόμους του δημαρχείου και στο ιδιαίτερο γραφείο του τα μαλιοτραβήγματα και τα πουτανηρλίκια ακόμη τα θυμούνται και τα συζητούν οι υπάλληλοι εντός και εκτός δήμου και γελάει το πανσαλαμίνιο. Α να χαθείτε τομάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος14/12/11 22:45

    Καλά ρε 18:42, εσύ αυτό κατάλαβες; Ρε τι σπίρτα είναι αυτά που αβαντάρουν τον Τσαβαρή;
    Παναγία μου, ξουράφια σκέτα!
    Α! κακομοίριδες, δεν φταίτε εσείς, φταίει η άτιμη η μοίρα που σας στέρησε φαιά ουσία.
    Μόνο στόμα σας έδωσε για να βρίζετε. Θα μου πεις, ότι έχει ο καθένας αυτό προβάλλει. Σωστό.
    Συνεχίστε λοιπόν να βρίζετε, έτσι υποδηλώνετε την ύπαρξή της ανυπαρξίας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος15/12/11 18:17

    Αισθάνεται κανείς λύπη όταν διαβάζει σε σχόλια , έστω και από ένα πολίτη, να θέλει Δήμαρχο ξανά τον Σπύρο Σοφρά. Τον άνθρωπο που υπερασπίστηκε την απόχετευση που παρέλαβε με 1% έκπτωση και με το σύστημα vaccum, που εκτόξευσε την αποχέτευση σε 10 εκατομμύρια ευρώ επί πλέον. Όλοι αυτοί που ζημίωσαν την Σαλαμίνα πρέπει να κρυφτούν. Η σαλαμίνα αλάζει κάθε μέρα σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και πρέπει να γνωρίζουν αυτοιί που αναπολούν το φαύλο παρελθόν ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η Σαλαμίνα θα αλλάξει. Ο Σοφράς βρίσκεται ήδη στα αζήτητα της ιστορίας και όσοι προσπαθούν να τον φέρουν στο προσκήνιο εκτίθενται. Φτάνει πια. Ο λάος κουράστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος15/12/11 18:50

    ΠΡΟΣ 18.17
    ΛΥΠΗ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΕ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος17/8/13 15:56

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΣΤΡΑΚΟ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Ο ΒΗΧΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ - ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.