Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Δεκ 2011

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΟΡΕΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ
syntonistikiepitropi@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 7.12.2011
      Όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση της 23ης Νοεμβρίου 2011, εκπρόσωποι της «Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Περιοχών που θίγονται από την Ανάπτυξη Υδατοκαλλιέργειας», Δήμαρχοι, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, πρόεδροι της Συνομοσπονδίας και Ομοσπονδιών Αλιευτικών Συλλόγων και πρόεδροι Συλλόγων από όλη την Ελλάδα, κατέθεσαν στις 6.12.2011 στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, κ. Ελένη Ράικου, μηνυτήρια αναφορά κατά των οκτώ Υπουργών που υπέγραψαν την ΚΥΑ του «Ειδικού Χωροταξικού Πλαισίου των Υδατοκαλλιεργειών».
      Με τη μηνυτήρια αναφορά, καταγγέλλονται οι παράνομες διαδικασίες που κατέληξαν στην υπογραφή της επίμαχης ΚΥΑ στις 4.11.2011, ημέρα παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπανδρέου. Οι οχτώ Υπουργοί καταγγέλλονται για το αυταπόδεικτο αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης περί δήθεν ύπαρξης της προαπαιτούμενης γνώμης του Εθνικού Συμβουλίου Χωροταξικού Σχεδιασμού, ενώ ειδικότερα ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Π. Γερουλάνος, καταγγέλλεται επιπλέον για την εν γένει παράνομη συμμετοχή του στη διαδικασία, αφού είχε ίδιον οικονομικό και ηθικό συμφέρον από τη θεσμοθέτηση της ΚΥΑ. 
Επισυνάπτεται ολόκληρο το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/12/11 09:10

    Ρε ξεφτίλα Μαστροκόλια μαζί με την κερατού - ανατροπού, γιατί δεν βάζετε όλο το κείμενο; Για να μη δούμε ότι υπογράφει και ο Γιάννης την μηνυτήρια αναφορά; ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/12/11 17:58

    Τελικά είσαι τρισμέγιστος μαλ@@@.
    Ο άνθρωπος στο έχει εκεί να το ανοίξεις να το διαβάσεις ρε τσοπάνο και σου λέει με ΚΟΚΚΙΝΑ γράμματα (Επισυνάπτεται ολόκληρο το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς)
    Πάτα ρε καράβλαχε πάνω στο μηνυτήρια αναφορά και θα σου ανοίξει ΟΛΟ το κείμενο και με τον μπουμπούκο σου σε πρώτο πλάνο.
    Κάτι μαλ@@@ σαν κι εσένα έχει υποστηρικτές του γι’ αυτό πάει κατά διαόλου.
    Άντε ρε καλές γιορτές το δικαιούνται οι τρισμέγιστοι μαλ@@@
    ΥΓ: Ρε προφέσορα το ξέχασα, το ξεφτίλες δεν γράφεται έτσι ξευτίλα έ ξευτίλα που θες να κάνεις και κριτική στην κερατού. Αυτή μπορεί να είναι κερατού εσένα που σου πήδηξε ο Χρήστος την γυναίκα σου τι είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/12/11 11:45

    TO SALAMIS NEMESIS TIS KETOYLAS XIOTI GIATI DEN EXI SXOLIA? KETOYLA TIN EKANES TI MALAKIA MONO ESI KAKOMIRA APOKALIS TO SOFRA SPIRIDONA .....TIN PATISES TSATSOKETOYLA......ANTE NA GLIFIS TON GAMIKOYLA MI SOY DINI KAMIA PENTARA NA TI BGALIS GIATI EXIS LISAKSI STIN PINA KAKOMIRI KETOYLA.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.