Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Φεβ 2013

Με ιδιαίτερη επιτυχία και φέτος η τελετή βραβείων προσωπικοτήτων από την Ακαδημία Κορφιάτικων Βραβείων 2013

Λαμπρή η τελετή τον βραβείων «Προσωπικότητες 2013» της Αγγελικής Ζώης Στην κατάμεστη αίθουσα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητήριου Πειραιά, που από νωρίς είχε γέμιση από εκατοντάδες κερκυραίους και φίλους από τον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε η 5η απονομή τον βραβείων «Προσωπικότητες»
Από το πρωί φορτηγά του Δήμου Πειραιά μετέφεραν εκατοντάδες καρέκλες από τους Ιερούς Ναούς στην αίθουσα και μελή της ΚΕΠ της τοποθετούσαν ώστε να καθίσουν περισσότερη στην εκδήλωση. Επίσης το πρωί έφτασαν και η θρόνοι που θα καθίσουν οι Μητροπολίτες που είχαν δήλωση ότι θα παραστούν και που την επίβλεψη είχε ο προϊστάμενος του Πολιούχου Ι. Ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά
π. Βασίλειος Πόπης, που το απόγευμα έδωσε δεξίωση στο πνευματικό κέντρο του Ναού μαζί με τους άλλους Ιερής στον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ἠσαΐα που εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη Κύκκου και στην πολυπληθή αντιπροσωπία του από την Κύπρο.
Το μεσημέρι συνεργία από μελή της Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά έστησαν το σκηνικό και συνεργάστηκαν με τους τεχνικούς του ΕΒΕΠ για τους φωτισμούς και τα μικρόφωνα. Στης 5 έφτασε και ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Μουζακιτης με συνοδεία μελών του Δ.Σ. και αφού έλεγξαν ότι τα πάντα που ήταν έτυμα έφυγε για το νοσοκομείο με την συνοδεία του Κερκυραίου Ιατρού Σπύρου Κοσκινά για να βγάλει ακτίνες αφού είχε υποστεί κάταγμα στο αριστερό πόδι και δεξί του χέρι μετά από ανατροπή της μηχανής του το πρωί στις 8 έξω από τα γραφεία της ΔΕΜΚΑ που είχε ραντεβού με τον μαραγκό για τα σκηνικά.
Την υποδοχή λόγο του ατυχήματος ανέλαβαν ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Γκίνης που είναι και Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής, ο Γενικός Γραμματέας κ. Λεωνίδας Δάφνης και μελή του Δ.Σ. καθώς και δημοσιογραφεί του Δ.Ο.Κ.
Την παρουσίαση της τελετής έκαναν ο Κωνσταντίνος Μπουρλετιδης και η Μπελίντα Νικόλα που επήραν άριστες κρητικές. Βραβεύθηκαν ο Υπουργός Παιδείας, πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβαντιτόπουλος, ο Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλληρίας κ.κ. Νικηφόρος, της αρχιεπισκοπής Κύπρου, (τα βραβεία απένειμε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ), οι μητροπολίτες Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος και Καισαριανής κ. Δανιήλ,( τα βραβεία απένειμαν ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χρηστός Πάλλης και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος αντίστοιχα) ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης,( το βραβείο απένειμε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιωτης) η ηρωική δασκάλα των Πομάκων κ. .Χαρά Νικολοπούλου, (το βραβείο απένειμε η πρόεδρος του Δ.Ο.Κ. κ. Ευθυμία Χρυσυκοπουλου-Μουζακιτου).
Επίσης το βραβείο συγγραφέα έλαβε ο Ιωάννης Κορνηλάκης, (το βραβείο απένειμε ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ιωάννης Τραγακής), βραβευτήκαν επίσης η ηθοποιός Αντιγόνη Βαλάκου, ο Περιφερειάρχης Αττικής Ιωάννης Σγουρός( το βραβείο απένειμε ο Γραμματέας της Βουλής και βουλευτής Πειραιά κ. Κωνσταντίνος Κατσαφαδος) και η Δήμαρχοι Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίση και Κορυδαλλού Σταυρός Κασηματης (τα βραβεία απένειμαν ο περιφερειακός σύμβουλος Ιώνιων Νισών κ. Γιώργος Καλούδης και η δημοτική σύμβουλος Σαλαμίνας κ. Ρουλά Νάννου για τον πρώτο και ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Μιχάλης Χανιώτης για τον δεύτερο).
Στην κορυφαία αυτή εκδήλωση παρέστησαν εκτός τον τιμώμενων και αυτών που προαναφέραμε και που έδωσαν τα βραβεία, ο βουλευτής Τάσος Νεράντζης, ο Ναύαρχος Διοικητής της Ναυτικής Σχόλης Δοκιμών , ο Ταξίαρχος Διοικητής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά , ο π. Περιφερειάρχης κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρηστού, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιακος, ο Επίτιμος πρόεδρος του Δ.Σ. Πειραιά κ. Παναγιώτης Κουβατσος, οι τ. Δήμαρχοι Ύδρας κ. Κωνσταντίνος Αναστοπουλος, Μεθάνων κ. Παναγιώτης Λαμπρού, Περάματος κ. Ιωάννης Γλύκας, Αίγινας κ. Δημήτριος Μούρτζης, ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών κ. Παναγιώτης Κορνιλακης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Γεώργιος Κασηματης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Ζησηματος, ο Πρόεδρος της Λέσχης Απόστρατων Αστυνομικών κ. Τετράδης, ο Διευθυντής της Ι.Μ. Πειραιά κ. Δημήτρης Αλφιερης, Ιερείς, η Πρόεδρος του Υδραίικου Συνδέσμου Πειραιά κ. Άννα Βάρκα, Δημοσιογράφοι, Έκδοτες, Δημοτικοί Σύμβουλοι από τους Πέριξ Δήμους, Αγιορείτες Μοναχοί, πανεπιστημιακοί, διακεκριμένοι γιατροί, άνθρωποι των γραμμάτων και τεχνών κ.α.
Την εκδήλωση κάλυψε μουσικά η παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου που κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Μουζακιτης καταφέρθηκε κατά της ΜΚΟ και τον πολιτισμό που δεν βοηθείται στην Ελλάδα από το κράτος, ενώ αναφέρθηκε κατά τον επαγγελματιών πολιτικών και την οικονομική κρίση που δημιουργήθηκε από της αρπαχτείς που έκαναν και δεν έχουν ακόμα πάει στην φυλακή. Τέλος αναφέρθηκε στον αγώνα της εκκλησιάς που κάνη με τα συσσίτια και την ενίσχυση στους απόρους και ανέργους. Και καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παραβρισκόμενους. Μετά την πετυχημένοι κατά γενική ομολογία εκδήλωση, ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ που βρίσκετε στο πλευρό της Ένωσης, δεξιώθηκε τους Αρχιερείς σε κέντρο της πειραϊκής, ενώ πανό από 40 προσκεκλημένοι από τα τιμώμενα πρόσωπα, δήμαρχοι, περιφερειακή συμβουλή και ανάμεσα τους ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Δημήτρης Ελευσινιωτης παρακάθισαν σε τραπέζι που έδωσε ο π. Βασίλειος Πόπης στο κέντρο « Τσίπουρο κατάσταση» στο κέντρο του Πειραιά και που κράτησε μέχρι αργά, ενώ άλλοι επήγαν στο πάρτι που έκανε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Κόρφου για πότο μετά της 12 το βράδυ στο καφέ «Χάι Λαιφ».
Τα φώτα ήταν στραμμένα όλα στον Πειραιά και αυτό αποδείχτηκε από τα δημοσιεύματα που ανεβήκαν σε όλα τα μεγάλα μπλοκ της επικρατείας, την άλλοι ήμερα, στα πολιτικά, εκκλησιάστηκα, πολιτιστικά, κρατικά και περιφερειακά. Αξίζει τέλος να αναφέρουμε την μεγάλη αστυνομική δύναμη που είχε ζώσει από νωρίς το χτίριο του ΕΒΕΠ για την φύλαξη τον προσκεκλημένων. Επιστολές έστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Αρχιεπίσκοπος, Υπουργοί, Υφυπουργοί, Αρχηγοί κόμματων και Δήμαρχοι από όλοι την Ελλάδα. Ραντεβού έδωσαν το 2014 στην 6η απονομή τον Βραβείων « Προσωπικότητες 2013 » που θα γίνουν στης 19 Φεβρουαρίου 2014.

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/2/13 15:14

    ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/13 16:01

    EINAI ΑΞΙΟΣ ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ - ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΚΟΤΙΤΑ ΜΑΣ ΟΙ ΥΠΟΨΙΦΙΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ Ε;
    Ε ΡΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ) Ε ΡΕ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΠΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΗ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/2/13 17:00

    Ρε ουστ κοπρόσκυλα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/2/13 17:03

    ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.
    ΑΠΟ ΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/2/13 17:05

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΛΓΚΕΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/2/13 17:07

    Καλά αυτός . Οι επίσημοι δεν ντρέποντε αυτοί θέλουν τις κλοτσιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/2/13 20:15

    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μένος εναντίον του κ.Μουζακίτη, μέχρι το σημείο να λέτε ότι όλοι οι επίσημοι (Υπουργοί, βουλευτές, Περιφερειάρχες,Δημάρχοι,Μητροπολίτες, άνθρωποι της επιστήμης και της τέχνης κλπ κλπ) θέλουν κλοτσιές. Τι σας έκανε ο άνθρωπος; πέστε μας δύο λόγια και να συμφωνήσουμε κι εμείς μαζί σας, άν έχετε δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/2/13 20:29

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΌΣΟ ΗΤΑΝ ΤΣΑΒΑΡΙΚΟΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΩΣΑΣΤΕ!
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΌΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/2/13 21:28

    Η...προσωπικότητα καιτο κύρος του εν λόγω προσώπου φαίνεται καθαρά από τον τρόπο γραφής του κειμένου.΄Ενας απόφοιτος του...Δημοτικού σχολείου θα έγραφε πολύ καλλίτερα και θα έκανε λιγότερα ορθογραφικά λάθη.Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος... ΄Οχι,ποτέ προσωπικά δεν θα ήθελα να παραστώ σε μια τέτοια εκδήλωση, έστω και να μου έταζαν ότι θα μου κρεμούσαν επάνω μου δέκα κιλά ...χρυσάφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/2/13 21:29

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΛΓΚΕΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/2/13 21:48

    Δηλαδή, άμα έκανε λιγότερα ορθογραφικά λάθη, θα ήτανε όλα εντάξει; Αυτός είναι ο λόγος που τον στέλνεις στο πυρ το εξώτερο;
    Κατάλαβα.Φιλόλογος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/2/13 00:43

    Λάμπρο μου άκουσε με, δεν πα να λες δεν πα να κλαίς, Δήμαρχος Σαλαμίνας και τώρα και αύριο και στης επόμενες εκλογές είναι ο Γιάννης Τσαβαρής, τον κώλο σου κάτω να βαράς. …. Εσύ κάτσε με τον Σπύρο και τον δράκουλα αγγαλιά….χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/2/13 06:01

    Stratomaraki arxises ksana tis malakies;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/2/13 09:32

    http://et.diavgeia.gov.gr/f/salamina/ada/%CE%92%CE%95%CE%A5%CE%96%CE%A91%CE%95-%CE%92%CE%9C1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.