Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Φεβ 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΝΟ


Την ίδια ώρα που τα αφεντικά της ελληνικής ναυτιλίας βρίσκονται στην πρώτη θέση παγκόσμια, στην Ελλάδα ετοιμάζεται ένα νομοσχέδιο που θα στείλει στην ανεργία τις τελευταίες χιλιάδες ναυτεργατών που απέμειναν ύστερα από μια σειρά άλλων μέτρων που πάρθηκαν με επίκεντρο την άρση του καμποτάζ.
Την ίδια ώρα που η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να επιλύσει το πρόβλημα της επικοινωνίας με τα νησιά, ένα μεγάλο μέρος των νησιών μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και τον χειμώνα ακόμα και το καλοκαίρι, μια που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κινούνται τα πλοία εκείνα που φέρνουν συνάλλαγμα στα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.
Καλούμε τους εργάτες, τους υπαλλήλους, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους αγρότες μαζί με τους ναυτεργάτες να δώσουν μια μάχη η οποία έχει κρίσιμη σημασία και πάνω απ’ όλα να δείξουν την αλληλεγγύη τους, γιατί δίχως ταξική αλληλεγγύη τα μέτρα θα περάσουν μια ώρα αρχύτερα και θα είναι πολύ πιο άγρια.

ΑΘΗΝΑ 2/2/2013     ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

1 σχόλιο:

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.