Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Φεβ 2013

Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος  στα πλαίσια των Δραστηριοτήτων της για την εκλαΐκευση  της Αστρονομίας και δίνοντας έμφαση στην άρρηκτη σχέση της επιστήμης αυτής με τον Ελληνικό Πολιτισμό ξεκινά Ραδιοφωνική Εκπομπή σε συνεργασία με τον Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Salamisol web Radio( www.salamisol.gr)
Η  Εκπομπή θα ονομάζεται << Η Μυθολογία των Αστερισμών >> και θα αναφέρεται στον Ελληνικό Μύθο που κρύβεται πίσω από την ονομασία κάθε Αστερισμού , τονίζοντας την σύνδεση της πλούσιας Μυθολογίας μας με τα Ουράνια Αντικείμενα.
Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση του κοινού για Αστρονομικές και Διαστημικές Ειδήσεις.
Η Εκπομπή ξεκινά την Κυριακή 3-3-2013 και ώρα 6-7μμ και  θα μεταδίδεται κάθε δεύτερη Κυριακή. Την εκπομπή θα επιμελούνται οι Κες Μαρκέλλα Ζαννικου και Φωτεινή Σπαθή που είναι και μέλη της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας )
Ευχαριστούμε τον Διαδικτυακό Τόπο www.salamisol.gr για την πρόταση συνεργασίας.
Για το   Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κ . ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σ . ΡΑΠΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.