Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Φεβ 2013

Δενδροφύτευση στην παραλία Αιαντείου


 
Πολλοί εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Περιβαλλοντικού Ομίλου Σαλαμίνας για την δενδροφύτευση της Παράλιας Αιαντείου την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου. Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης ήταν η περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση μιας από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού μας.

Ο μεγάλος αριθμός των εθελοντών, καθώς και η συντονισμένη τους δουλειά είχε το αποτέλεσμα να φυτευτούν γύρω στα 100αλμυρίκια μέσα σε μια ώρα. Το παρόν στη δράση αυτή έδωσαν μέλη του Περιβαλλοντικού Ομίλου Σαλαμίνας, ο Ποδηλατικός Όμιλος Σαλαμίνας «Ο Πρωτέας», η ΔΕΣ (Δύναμη Εθελοντών Σαλαμίνας), οι «Φίλοι του Δάσους», μαθητές από τα σχολεία μας και πολλοί ακόμη πολίτες που κατέφθασαν εγκαίρως στο σημείο συνάντησης με τις τσάπες τους και πολύ διάθεση για δουλειά. Ο Όμιλος τους ευχαριστεί όλους για την προσφορά τους.
Ο Όμιλος συνεχίζει και αυτήν την Κυριακή3 Μαρτίου, ώρα 10 το πρωί την προσπάθεια του με δυο ακόμη δεντροφυτεύσεις στις πλατειές Αγίου Νικόλαου στα Σελήνια και Παπάγου & Ιπποκράτους (πίσω από τo Supermarket Carrefour).
Ευελπιστούμε η άνοιξη να μπει με αισιοδοξία και ομορφιά στο νησί μας!

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/2/13 20:15

    Ήμουν και εγώ εκεί. Με πήρε τηλέφωνο ο Γιαννάκης μας και μου είπε να υποστηρίξουμε την προσπάθεια του συλλόγου γιατί αυτοί με την σειρά τους, του διαθέτουν ψήφους και ασυλία. Πήγαμε γιατί είχαμε υποχρέωση στον αγαπητό μας Ιωάννη που έχει κάνει την Σαλαμίνα έναν νέο ΟΕΕΣΣ. Ο σύλλογος εργάζεται για αυτόν και εμείς για τον σύλλογο. Έτσι ήμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/2/13 22:10

    ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΑΧΛΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ; ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/2/13 23:01

    τσούζει η αλήθεια. Θα την συνηθίσεις γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται την αθλιότητα του πολιτικού κόσμου πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/2/13 23:39

    Ας μας πουν οι κύριοι του περιβαλλοντικού ομίλου τι έχουν κάνει για το περιβαλλοντικό έγκλημα στο Μπατσί.
    Εγώ βλέπω να ταυτίζονται με το Γιαννάκη που κάνει τον αμερικάνο.
    Κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/2/13 08:51

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ΄΄ΜΠΑΤΣΙ΄΄.ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΣΤΗ ΔΙΟΚΗΣΗ,ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ;ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΛΑΣΠΗ, ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΑΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΗΓΑΙΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/2/13 09:40

    Να πάτε όσοι θέλετε στον σύλλογο λένε. Πρώτον για να σε στοχοποιήσουν και να το μεταφέρουν στον μεγάλο μπαμπούλα που ακούει στο όνομα Τσάβες. Αν ειδικά είσαι και δημοτικός υπάλληλος θα σε βάλει στο αντλιοστάσιο να βγάζεις τα νερά με το κουβαδάκι. Και δεύτερον θέλουν να μάθουν ποιος είναι αυτός που ενδιαφέρεται για το μπατσί για να το πουν στον επιχειρηματία να τον μαλώσει. Ρε δεν πάτε να πνιγεί τε λέω εγώ. Κάντε καμία δενδροφύτευση στις παραθεριστικές κατοικίες των συμβούλων του Τσάβες και περιμένετε τις επόμενες εντολές του και αφήστε ήσυχο τον κοσμάκη που σας τα βγάζει όλα στη φόρα.
    Αλλά αν είχες κάνει έργο θα το έλεγες όπως το λες τώρα με την δενδροφύτευση. Αλλά για το έγκλημα στο Μπατσί τα τελευταία χρόνια ΜΟΚΟ ο ΠΕΡΙΒΟΣ. Συνένοχοι περιβαλλοντικοί υποβαθμιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/2/13 16:16

    Ρε 09,40, τι έγινε μετά? ξύπνησες και είχες χτυπήσει το χέρι στο κομοδίνο?
    Είπες ότι είσαι δημοτικός υπάλληλος? Λαμόγιο δηλαδή? Επειδή σας έστρωσε στην δουλιά που πληρώνεστε δεν σας κάνει? ΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤ κοπρίτες. Καταστρέψατε την Ελλάδα και μιλάτε. Ποιός Τσαβαρης ρε. Ο Ελληνικός λαός θα σε βάλει όχι στο αντλιοστάσιο, στον λάκο με τα .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/2/13 20:10

    Εγώ δουλεύω και δεν κάνω συλλόγους για να μου τα δίνουν από πίσω. Άντε κάνε μας την χάρη και τράβα στον αρχηγό σου να σου δώσει καμία άλλη εντολή που έχετε γίνει γιουσουφάκια χωρίς να έχουμε τουρκοκρατία στην χώρα μας. Ξεφτιλίσατε τον εθελοντισμό και το περιβάλλον και μιλάτε χλιμίτζουρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/2/13 21:23

    Ρε ψευτοπεριβαντολόγοι, μας έχετε φλομώσει με ανακοινώσεις και κόντρα ανακοινώσεις για ένα σωρό ανούσια πράγματα. Γιατί δε λέτε και τις ενέργειές σας στο θέμα του Μπατσί;;;
    Μήπως δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτα και ταυτιζόσαστε με το μεγάλο αφεντικό που κάνει πλάτες στον εγκληματία Αγγέλου;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/2/13 09:52

    20.10 πρέπει να σε ξέρω, είσαι εσύ που χθες αγόραζες αλοιφή για το πιάσιμο που είχες απο την πολύ δουλειά η τον ύπνο. Τι έγινε? Σου έκοψε ο Τσαβαρής να χρησιμοποιείς τα μηχανήματα του Δήμου (σαν κάτι πρώην κοινοτάρχες) και το παίζεις ότι δουλεύεις? Σας ξέρουμε, τόσα χρόνια μας ρουφάτε, ήλθε η ώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/2/13 10:27

    Kαλά τα λες 09:52, αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι.
    Ξέρεις πόσες ώρες υπερωρία έδωσε ο δήμαρχος στους κοπρίτες του δήμου τον Ιανουάριο;
    Ξέρεις πόσοι κοπρίτες "δουλεύουν" στο δήμο;
    Καλύτερα να μη μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.