Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Φεβ 2013

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: Παρουσίαση – Συζήτηση


Οι ¨Κύκλοι μαθημάτων ¨ σε συνεργασία με τον ΠΕΡΙΒΟΣ διοργανώνουν το Σάββατο 9/2/13 και ώρα 19:00 στην αίθουσα ΦΛΩΡΑ στα Σελήνια, εκδήλωση-ομιλία με θέμα ¨Ανακύκλωση-Τρόπος ζωής, Περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη¨.
Θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/2/13 19:56

    Που ειναι ωρε Ελληναραδες ο εγωισμος μας; που ειναι η αξιοπρεπεια μας; που ειναι η λεβεντια μας; που ειναι η μαγκια μας; ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΓΚΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;
    ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
    ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ;
    ΞΕΣΙΚΩΘΗΤΕ ΩΡΕ - ΒΡΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟΜΥΡΟΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΩΝΟΙ ΣΑΣ.
    ΞΥΠΝΟΙΣΤΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/2/13 22:12

    μην μας ξυπνάς γιατί βλέπουμε όνειρο τον δήμαρχο να καταγγέλει το παράνομο λατομείο και να βάζει μάρτυρες το περιβος.
    Τι πιο σιχαμερό από το να καπελώνεις έναν ολόκληρο περιβαλλοντικό χώρο και να κινείς εσύ τα νήματα ανάλογα με τα πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα.
    Μπράβο σας. Τέτοια αξιοπρέπεια ούτε η μόνικα λεβινσκι δεν έχει. Ενοείτε ότι ο κλίντον στην περίπτωση σας είναι ο νταμαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/2/13 23:02

    Το Ποντίκι
    Κάλλιο αργά παρά ποτέ...
    Στο τσακ αποφεύχθηκε χθες στη Βουλή σκάνδαλο εθνικών διαστάσεων. Υπό την πίεση όχι μόνο της αντιπολίτευσης, αλλά και των ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, που ευτυχώς πήραν επιτέλους χαμπάρι τι γίνεται, αποσύρθηκε η τροπολογία με την οποία οι Διοικήσεις των υπό αποκρατικοποίηση εταιρειών υποχρεώνονταν να δίνουν στο ΤΑΙΠΕΔ το σύνολο των απόρρητων και εμπιστευτικών πληροφοριών που διαθέτουν. Μετά, όταν τους λες δωσίλογους, κλοτσάνε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/2/13 23:24

    Αν θες να κρατήσεις ένα παράνομο λατομείο ανοικτό κάνε έναν περιβαλλοντικό σύλλογο και βάλτον να κάνει ανακυκλώσεις και περιπάτους στην εξοχή. Είναι δεδομένο ότι με την σιωπή του δίδει άλλοθι στον εκάστοτε βιαστή του περιβάλλοντος και να επικαλείται την καλή του μαρτυρία.
    Μου θυμίζετε τον βουλευτή που έπαιζε φρουτάκια στην πάτρα και ήταν πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής της βουλής για τον ηλεκτρονικό τζόγο.
    Αυτά περιβος που κάνεις τα έχουν κάνει άλλοι νωρίτερα από εσένα γιαυτό σου λέμε να αλλάξεις τροπάριο γιατί εκτίθεσαι καθημερινά. Αλλά φταίνε και όσοι δεν παραιτούνται μαζικά για να δείξουν την κατάντια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/2/13 09:28

    ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ο ΠΕΡΙΒΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ, Π.Χ. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ.

    ΤΗΝ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΕΙΕΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
    ΘΕΛΕΙ ... ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.... ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/2/13 14:46

    Καλά, εκεί στο Perivos όλοι οι άλλοι εκτός Ακύλα, κοιμούνται;
    Δεν καταλαβαίνουν ότι ο Πρόεδρος τους δουλεύει;
    Τώρα που το θέμα του νταμαριού έχει φουντώσει για τα καλά και κόσμος πάει κι έρχεται στα Εισαγγελικά γραφεία, αυτός προσπαθεί να το υποβαθμίσει και να αποπροσανατολίσει το ενδιαφέρον κάνοντας κολεγιά με τον εκ των Σεληνίων φερέφωνο για να μιλήσουνε για ένα θέμα χιλιοειπωμένο στη φωλιά του κούκου.
    Μέχρι τώρα είχα μερικές επιφυλάξεις για τις κατηγόριες που του αποδίδουνε πολλοί από τους αναγνώστες. Τώρα όμως πείστηκα ότι έχουνε δίκιο και τον κύριο αυτόν πρέπει να τον στείλουνε να μαζεύει βρούβες. Δεν διαθέτει το ανάλογο ανάστημα για να προεδρεύει ενός περιβαλλοντικού ομίλου. Αποτελεί Δούρειο Ίππο και πρέπει οι άλλοι να το καταλάβουνε. Εκτός κι αν και οι άλλοι είναι του αυτού φυράμματος και όταν τους φτύνουν λένε ότι ψυχαλίζει. Η απαξίωση και ο διασυρμός του ομίλου μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Δήμαρχο στο πρόσωπο του αξιόλογου εκπροσώπου του κ.Σπύρου Ευσταθίου όταν συζητιόταν το θέμα του νταμαριού της Τούρλας, θα έπρεπε να τον είχαν διαγράψει αμέσως με συνοπτικές διαδικασίες.
    Αφού δεν το κάνανε, σημαίνει ότι είναι άξιοι της φάπας και πέρα βρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/2/13 07:47

    Η ΦΑΝΕΡΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΚΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΟΥΝ,,ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΥΚΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΝΕΡΟΥ.ΕΥΔΑΠ ΥΠΑΡΧΕΙ??Η ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.....SOS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/2/13 22:47

    τι εγινε στο νταμαρι;;;
    γιατι ηταν στην αστυνομια περιβος και νταμαραδες;;;ξερει κανεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.