Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Φεβ 2013

Το εργατικό δυναμικό του δήμου, με επιστράτευση των ΑμεΑ και των ΑΝΕΛ Σαλαμίνας, βγάζουν απ την δύσκολη θέση την δημαρχιακή κινητοποίηση!!!

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ   
18 Φεβρουαρίου 2013
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αποκλεισμό για μια ώρα, της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τον Πειραιά, πραγματοποίησαν στις 11 το πρωί κάτοικοι και φορείς στη Σαλαμίνα, στον σταθμό ταξί στα Παλούκια, με αφορμή την απομάκρυνση από το νησί, δημοσίων υπηρεσιών όπως  ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΝΑΤ κ.λ.π
Σύμφωνα με τον Δήμο Σαλαμίνας, η μεταφορά της εφορίας, του υποκαταστήματος του ΙΚΑ, αλλά και μιας σειράς δημοσίων υπηρεσιών, θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους και τις επιχειρήσεις του νησιού, αφού εκατοντάδες πολίτες θα αναγκάζονται καθημερινά σε μετακινήσεις με κόστος αλλά και χρόνο.
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής, μιλώντας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, είπε ότι έως σήμερα παρά το γεγονός ότι η δημοτική αρχή έχει κάνει αλλεπάλληλα διαβήματα  προς τους αρμόδιους φορείς, δεν έχει δοθεί καμία επίσημη απάντηση, και εξ’ αυτού του γεγονότος η Δημοτική Αρχή  συνεχίζει τον αγώνα της  για την αλλαγή της εφαρμοζόμενης για την Σαλαμίνα πολιτικής αφού το μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού (σε μόνιμη βάση 100.000 κάτοικοι) δικαιούται να έχει τις δικές του υπηρεσίες.
Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/2/13 23:12

    Ο Άναξ έβγαλε φωτογραφικό υλικό μόνο που τα κεφαλόπουλα στο Βουρκάρι δεν γέλασαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/2/13 23:32

    min enoxlis autous pou se grafoune sta arxi....ous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/2/13 07:42

    Πως φαίνεται πως δεν κατεβαίνεις στο Βουρκάρη, διαφορετικά και συ παρ’ όλη την μαρμελάδα στα αυτιά θα τα άκουγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/2/13 08:00

    Σιγά την κινητοποίηση ρε μας τρόμαξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/2/13 10:24

    Ρε Φανελά τόσο ξεφτίλα; Τόσο ξεδιαντροπιά; Βλέπω καλά στην φώτο τους ΑΜεΑ; Ρε κατεβάσατε για τις ορέξεις του Γιαννάκη τα παιδιά αυτά; Φτου σας.... αυτό έχω να πω μονο. Λυπάμαι για λογαριασμό σας και ζητώ συγνώμη στους γονείς τους και στα παιδιά τα ίδια για την μικροπολιτική σας σκοπιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/2/13 22:06

    Tι διαβάζω; Δεν σας άρεσε η κινιτοποίηση; Έχετε δίκαιο εάν συγκρίνουμε τον κόσμο που μάζεψε ο Σοφράς στην προσυγκέντρωση που είχε ανακοινώσει (αυτός και άλλοι 3), εάν την συγκρίνουμε με τον κόσμο που έφερε η Ρούλα (αυτή και άλλοι 4) μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα ότι ο κόσμος που ήλθε από τον Τσαβαρή ....... ήταν απ[οτυχία.
    Σοβαρευτείτε φίλοι μου γιατί ο κόσμος που διαβάζει τα σχόλιά σας δεν τρώει κουτόχορτο. Μην προσπαθείτε να ξεγελάσετε τον ευατό σας......

    Καληνύχτα κ. Σοφρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.