Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Φεβ 2013

ΞΕΚΙΝHΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Τo  Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου του Δήμου Σαλαμίνας, παρουσία βουλευτών της Β΄ Πειραιά κυρίας Μαρίας Γιαννακάκη από την ΔΗΜ.ΑΡ και κ. Τζένης Βαμβακά  από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α ,  Αρχών και Φορέων της πόλεως.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημαντική αυτή δράση του Δήμου Σαλαμίνας με συνεργασία με τη Μη κυβερνητική Οργάνωση «Στάση Ζωής», υλοποιήθηκε με πολλή δουλειά, αγάπη και μεράκι, και εντάσσεται στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τις οικονομικά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που δοκιμάζονται από τις αντιξοότητες της σημερινής συγκυρίας, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο Δήμαρχος της Σαλαμίνας.
Στην ομιλία του τόνισε επίσης,  ότι όλοι οι γιατροί ανταποκρίθηκαν, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Γενική Γραμματέα Δήμου Σαλαμίνας κ. Καραγιάννη Λούλα και την κ. ΄Εφη Ζήση  που υλοποίησαν το έργο αλλά και  όλους όσους έχουν συμβάλλει σ’ αυτή την προσπάθεια βοήθειας και συμπαράστασης στους έχοντας ανάγκη δημότες του νησιού.
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής επισήμανε  ότι το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει το κράτος ή τα ασφαλιστικά ταμεία. Θα προσφέρει τις υπηρεσίες του μόνο στους συνανθρώπους μας που είναι μακροχρόνια άνεργοι, δεν παίρνουν επίδομα ανεργίας και είναι πλήρως ανασφάλιστοι.
Κλείνοντας, ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή και προσφέρουν ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους: ιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτές, καθώς και πολίτες της πόλεώς μας.
Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας
 

1 σχόλιο:

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.