Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Φεβ 2013

Ευχαριστήρια επιστολή, Νικόλαου Τζιέρη

Σαλαμίνα 24/2/13
Εκ μέρους της οικογένειας της αείμνηστης Άννας Μαριδάκη, που τόσο γρήγορα και ξαφνικά έφυγε από κοντά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην κηδεία, κατέθεσαν στεφάνια και εισφορές και μας συμπαραστάθηκαν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στο βαρύ μας πένθος μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα οργανωμένα σύνολα, στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Δήμο Σαλαμίνας και όλη την τοπική αυτοδιοίκηση, στους παρευρισκομένους πολιτικούς, στους Διοικητές πυροσβεστικού κλιμακίου Σαλαμίνας και του τέταρτου πυροσβεστικού σταθμού Πειραιά, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθήνας για την βοήθεια και τον σεβασμό που έδειξαν κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων.
Επίσης, ένα θερμό ευχαριστώ στον ΔΣ και συναδέλφους του Ο.Φ.Δ , και φυσικά στην ομάδα Σαλαμίνας και εξαιρετικά στο φίλο και συντονιστή Αντώνη Παπαλεξάνδρου.
Τέλος, ευχαριστούμε όλα τα τοπικά μέσα επικοινωνίας Salamina 4Escape, (την Σαλαμίνα βουνό και θάλασσα) του φίλου Σταμάτη Μπακαούκα και της τοπικές εφημερίδες για τα καλά τους λόγια.
Με θερμές ευχαριστίες Νικόλαος Γ. Τζιέρης

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ( Οικονομολόγος)26/2/13 22:02

    Θερμά συλλυπητήρια, στα παιδιά και γενικώς σ' όλη την οικογένεια για τον
    πρόωρο χαμό της αγαπητής, απ' όλους μας,Άννας.
    Θα τη θυμόμαστε για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.