Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Φεβ 2013

Διαβάζοντας το απόσπασμα πρακτικών της Δημ. Τοπ. Κοιν. Αιαντείου, αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος των αυθαιρεσιών της νέας δημοτικής αρχής και σε τι σημείο έφερε τον τόπο ! !

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 1/2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
 
            Σήμερα στις 30 Ιανουαρίου του έτους 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30., στην  Δημοτική Κοινότητα  Αιαντείου,   συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το   Συμβούλιο, ύστερα από την με αριθμό 2206/1/25-1-2013 έγγραφη  πρόσκληση της Προέδρου της, αφού επιδόθηκε στα μέλη της.
Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος, διαπίστωσε ότι από τα πέντε (5) μέλη του συμβουλίου  παρόντα είναι  τέσσερα (4).
ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ
ΑΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ
ΤΣΕΝΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (Πρόεδρος)
ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
1)ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
 
    Στη Συνεδρίαση παραβρέθηκε η Κατσουλάκη Κυριακή  υπάλληλος του Δήμου για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης. 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 1/2013
ΘΕΜΑ 1Ο ΕΗΔ :«ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΨΕΥΔΗ»
Αρχίζει η Συνεδρίαση και το λόγο παίρνει ο κ. Μπούτσης Γιάννης και διαβάζει την εισήγησή του που έχει ως εξής:
«Μετά από την τελευταία συνεδρίαση του Συμβουλίου μας στις 24/12/2012, όπου σαν ανεξάρτητο πολιτικό όργανο που είμαστε, πήραμε κάποιες αποφάσεις, ο κ. Δερτούζος, με καταχώρησή του στον τοπικό Τύπο προσπαθεί να ... «απαντήσει» με σωρεία συκοφαντιών, ψεμάτων και ανακριβειών στις αποφάσεις μας και τις καταγγελίες που κάναμε για τις πράξεις του, όπως είχαμε υποχρέωση από το νόμο. Επιπλέον, καταφεύγει στην μέθοδο των απειλών με προσφυγή στην δικαιοσύνη, κάτι που έγινε όπως φαίνεται της ... μόδας, στην Σαλαμίνα.
Το κατεπείγον συνίσταται στο ότι πρέπει να απαντηθούν άμεσα τα ψεύδη και οι αιτιάσεις του κ. Δερτούζου για να μην δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στον κόσμο.
Καταρχήν θέλω να τονίσω στον ανόητο αρχολίπαρο ότι ο χώρος της άσκησης πολιτικής και εκφοράς του πολιτικού λόγου είναι, κατά πρώτο λόγο, τα συντεταγμένα όργανα, όπως το παρόν Συμβούλιο και όχι οι εφημερίδες και μάλιστα αυτή που έχει στην ιδιοκτησία του. Έτσι, αν ήθελε κάποια στιγμή, μπορούσε να παραστεί σε κάποιο από τα πολλά συμβούλια μας, που επανειλημμένα καταγγείλαμε τις ανομίες του και να παραθέσει επιχειρήματα και όχι υβρεολόγια όπως αρέσκεται να κάνει. Αλλά δεν ήρθε. Προτίμησε να ψευδολογεί και να απειλεί εκ του ασφαλούς από τις στήλες των εφημερίδων.
Θα αρχίσω από τις απειλές του σπουδαρχίδη κ. Δερτούζου ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη. Να πάτε κ. Δημοτικέ Σύμβουλε στην Δικαιοσύνη, άλλωστε είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας. Να πάτε και να ζητήσετε να κριθούν οι πράξεις μας, τα έργα μας και οι καταγγελίες μας, όπως εμείς κάναμε ήδη, και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό, για τα δικά σας παράνομα έργα και τις παραβατικές συμπεριφορές σας. Με τον πολιτικό λόγο, που σας απευθύνουμε τόσο καιρό, δεν αντιληφθήκατε ότι κινείστε και πράττετε πολύ πέρα από τα όρια της νομιμότητας. Ίσως ο κ. εισαγγελέας, με τον δικό του, νομικό λόγο, καταφέρει επιτέλους να σας το εξηγήσει αυτό. Τα περί της παραμονής μου δύο ή τέσσερα χρόνια στην Προεδρία της Κοινότητας, είναι παρωχημένα μετά από την αλλαγή του σχετικού νόμου. Και έχουν χιλιοειπωθεί. Θα πω μόνο στον αμετροεπή κ. Δερτούζο που νομίζει ότι τα ξέρει όλα, ότι δεν ήταν παρών στην συμφωνία που έκανα με τον σημερινό Δήμαρχο για το θέμα αυτό. Ήταν όμως άλλοι παρόντες τότε, που όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουν και θα αποκαλυφθεί, ποιος παρακάλαγε ποιόν και τι του έταζε προκειμένου να τον πείσει.
Όσο για τον πρωταθλητισμό στην κωλοτούμπα, όταν πριν πέντε (ή όπως λέει ο κ Δερτούζος, δέκα χρόνια, καταγγέλλεις κάποιον και λες «… η νέα χυδαία επίθεση», (από τον κ. Τσαβαρή που αναφέρεται προηγουμένως), «αυτή τη φορά στο χώρο της Ομοσπονδίας (τόσο εκτός όσο και εντός της αιθούσης) με ακατανόμαστες ύβρεις αλλά και απειλές για το μέλλον, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας αλλά και στην ομαλή πολιτική ζωή της Σαλαμίνας …», και στην συνέχεια συνεργάζεσαι στενά μαζί με αυτόν που καταγγέλλεις, τι είναι;
Δεν είναι κωλοτούμπα αυτό και μάλιστα πρώτου μεγέθους; Πολιτική διαφωνία το λέει ο κ. Δερτούζος αυτό. Αλλά φτάνουν τα αστεία. Θα σταθώ σε ορισμένα σημεία της επιστολής του άκρως ανοήτου Δημοτικού Συμβούλου κ. Δερτούζου για να επισημάνω τις παρανομίες που ομολογεί ο ίδιος και μάλιστα γραπτά.
Λέει στην επιστολή του: «Ποιον προσπαθεί να πείσει (εννοεί εμένα), όταν στο ίδιο Συμβούλιο της 24ης Δεκεμβρίου 2012 στο τέταρτο θέμα με τίτλο «Συνεχιζόμενα παράνομα έργα, στην ευρύτερη περιοχή της Κοινότητας Αιαντείου», τελειώνοντας την εισήγησή του, που αποτελεί ένα κατηγορώ κατά των έργων, γράφει: «Ζητάμε να ασκηθεί έλεγχος νομιμότητας και συγκεκριμένα να γίνουν ποιοτικοί και ποσοτικοί έλεγχοι. ..... », Και συνεχίζει ... «Με αυτές τις ανεπίτρεπτες, ανιστόρητες, αδόκιμες και πολιτικά επιπόλαιες ενέργειες ο κ. Μπούτσης αλλά και μέλη της Δημοτικής Κοινότητας, κάλεσαν την Κτηματική υπηρεσία η οποία με την σειρά της ζητά εξηγήσεις από τον Δήμο για το έργο της παραλίας της Κακή Βίγλας και όχι μόνο.»
«Η πολιτική στάση του κ. Μπούτση για τα έργα στο Αιάντειο, με τον οποίον συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας , είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτη, κατακριτέα και κάνει ζημιά στην πρόοδο και την ανάπτυξη του Αιαντείου. Τους καταγγέλλω δημοσίως. Χρειάζεται τόλμη και αποφασιστικότητα να μπορείς να παράγεις ουσιαστικό έργο σε ευπαθείς περιοχές όπως το Αιάντειο.»
Εμείς ποτέ, δεν είπαμε όχι στα έργα. Το αντίθετο ακριβώς, δείχνουν οι αποφάσεις του παρόντος Συμβουλίου, που επί μία ολόκληρη διετία, ζητούσαμε να γίνουν έργα και δεν γινόντουσαν. Ή μάλλον γινόντουσαν έργα βιτρίνας, έργα ψηφοθηρικά, χωρίς μελέτες, χωρίς άδειες από τις αρμόδιες αρχές, χωρίς προϋπολογισμό και χωρίς να ξέρουμε ποιος τελικά πληρώνει, μια που ο κ. Δερτούζος επιμένει ότι το αίσχος, η μάντρα της Κακή Βίγλας, δεν στοίχισε στον Δήμο, ούτε ένα ευρώ.
Ποιος πλήρωσε λοιπόν αυτό το έργο αλλά και τα υπόλοιπα και με ποιο τρόπο;
Μην ανησυχείτε. Θα το βρει ο κ. εισαγγελέας που έχουμε ήδη προσφύγει εμείς, όπως είχαμε αποφασίσει ομόφωνα, σ' αυτό εδώ το Συμβούλιο, αλλά και όπως είχαμε υποχρέωση από το νόμο.
Βλέπετε, η τήρηση της νομιμότητας είναι στα καθήκοντα του Προέδρου και του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, αλλά ο κ. Δερτούζος το θεωρεί αυτό «πολιτικά επιπόλαιη ενέργεια».
Ας φτύσει πια ο κ. Δερτούζος την καραμέλα της πολιτικής και ας πάψει, όπως και ο εντολέας του, αν υπάρχει τέτοιος, γιατί πολύ αμφιβάλουμε ότι υπάρχει σώφρων άνθρωπος που θα ανεχόταν τα καμώματά του, να εκτοξεύει πομφόλυγες προς πάσα κατεύθυνση για την ... «τόλμη και αποφασιστικότητα (που χρειάζεται) για να μπορείς να παράγεις ουσιαστικό έργο σε ευπαθείς περιοχές όπως το Αιάντειο».
Ποιο ήταν το ουσιαστικό έργο δεν μας είπε. Θα σας το πω όμως εγώ.
Αντί να υπηρετηθούν οι ανάγκες των κατοίκων, υπηρετήθηκαν οι ψηφοθηρικές ανάγκες κάποιων άλλων, με έργα αμφιβόλου αναγκαιότητας, γεμάτα κακοτεχνίες και σε πολλές περιπτώσεις πανάκριβα έργα βιτρίνας που καμία ανάγκη από αυτά δεν έχει ο τόπος μας. Οι πραγματικές ανάγκες, που καθημερινά άκουγα από τους κατοίκους του Αιαντείου που μας τιμούσαν με την παρουσία τους, ερχόμενοι στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας, οι ανάγκες που καθημερινά καταγράφαμε επισκεπτόμενοι τις απομακρυσμένες γωνιές του Αιαντείου, αλλά και οι επείγουσες ανάγκες που δημιουργήθηκαν τον περασμένο χειμώνα από την κακοκαιρία, ενεγράφησαν απλώς στις … καλένδες. Είναι δε, τόσο ανόητος που προσπαθώντας να απαντήσει (αντί του Δημάρχου και προφανώς ερήμην του), στις αιτιάσεις της επιστολής αποχώρησης μου, από την δημοτική παράταξη του Δημάρχου και την ανεξαρτητοποίηση μου, τον περασμένο Ιούλιο, επιτίθεται χυδαία σε μένα και στο Συμβούλιο, στο κατάπτυστο λιβελογράφημα που δημοσίευσε τότε στην ιδιόκτητη φυλλάδα του, ανακηρύσσοντας ως μέγα θέμα του Αιαντείου τις τουαλέτες του παλιού σχολείου, αδιαφορώντας για τα εκατοντάδες μικρά και μεγάλα θέματα της περιοχής που παραμένουν άλυτα και για τα οποία προφανώς δεν έχει ιδέα. Δεν μας είπε τίποτα για τον δρόμο που οδηγεί στο σπίτι του, τους δρόμους που τσιμεντοστρώθηκαν εξυπηρετώντας ψηφοθηρικό και μόνο σκοπό, χωρίς μελέτες, χωρίς προϋπολογισμό.
Ας μας πει ο κ. Δερτούζος, θα παραλάβει εκείνος τα γεμάτα κακοτεχνίες έργα, ως ουρανοκατέβατος «Αιαντειάρχης»; Ή θα κληθεί ο υπεύθυνος κατά τον νόμο 3852/2010 να το πράξει αυτό; Ξέχασε μόνο ο ίδιος ο σπουδαρχίδης, να μας πει, πόσο θράσος χρειάζεται για να κάνεις μια σειρά από παρανομίες και θεσμικές εκτροπές και στην συνέχεια να κάνεις και λεονταρισμούς, απειλώντας ένα ανεξάρτητο πολιτικό, εκλεγμένο όργανο με προσφυγή στην Δικαιοσύνη.
Αλήθεια με ποια ιδιότητα μιλάει ο κ. Δερτούζος; Με αυτή του «Αιαντειάρχη»: Μήπως ξέχασε την δυσαρέσκεια που έχει εγερθεί μέσα στην Δημοτική παράταξη που ανήκει; Με ποια ιδιότητα κλήθηκε από τον Δήμαρχο, όπως μας λέει, να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Αιάντειο; Και με ποιο τρόπο; Απαξιώνοντας μεθοδικά και συστηματικά το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας και τον λασπολογώντας συνεχώς τον τότε Πρόεδρο του; Ας μας πει ο αρχολίπαρος έστω και μία λέξη για όσα του καταλογίζουμε τόσο καιρό. Αλλά προτιμάει την λασπολογία και τα ψέματα. Για την ταμπακιέρα ούτε λέξη. Δεν θέλω να συνεχίσω, αναλύοντας τις ανοησίες και τις παρανομίες του κ. σπουδαρχίδη κ. Δερτούζου.
Τα έχουμε εισηγηθεί, τα έχουμε συζητήσει και έχουμε αποφασίσει ομόφωνα σ' αυτό εδώ το Συμβούλιο. Αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί του. Εισηγούμαι την ψήφιση της εισήγησης μου ως απάντηση στα αμετροεπή δημοσιεύματα του.
Εάν συμφωνείτε και επειδή οι αποφάσεις αυτού εδώ του Συμβουλίου, παγίως οδεύουν για τον κάλαθο των αχρήστων, προτείνω να διανεμηθεί η απάντηση αυτή, ως απόφαση του συμβουλίου στον Τύπο αλλά και να αποσταλεί, μαζί τις παλιότερες αποφάσεις μας για το όλο θέμα, στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και όπου αλλού χρειαστεί, για περαιτέρω ενέργειες, ώστε να μπουν επιτέλους τα πράματα στην θέση τους».
Ο κ. Μητρόπουλος παίρνει το λόγο και λέει πως είναι δυσαρεστημένος με τους ανθρώπους που δεν μπορούν να απαντήσουν με λόγια αλλά με προσφυγές και πως θα έπρεπε για το Αιάντειο να αποφασίζει το Τ.Σ. και όχι τρίτοι.
Ο κ. Δήμαρχος παίρνει το λόγο και λέει πως ο κ. Μπούτσης δεν θα έπρεπε να μιλάει για παράνομα έργα και εξηγεί πως στο Αίας Κλάμπ ο παραλιακός δρόμος είχε φτιαχτεί κατά το ήμισυ. Για την ασφάλεια των κατοίκων έπρεπε άμεσα να βρεθεί λύση. Στην Κακή Βίγλα τα κάγκελα στον παραλιακό δρόμο ήταν φαγωμένα. Έπρεπε και αυτά άμεσα να επισκευαστούν για τη ασφάλεια των κατοίκων και εξηγεί πως προσφεύγει στην δικαιοσύνη όταν θίγεται η υπόληψή του.
Ο κ.Μπούτσης παίρνει το λόγο και λέει πως για το τοιχίο του Νεκροταφείου δεν έγινε τίποτα. Ο κ. Δερτούζος θα έπρεπε να είχε έρθει και να τον είχε βρει να συνεργαστούν αλλά πήγε και γκρέμισε τις τουαλέτες και καλά που δεν τον πήρε χαμπάρι γιατί εκεί θα είχε μείνει. Δεν πάρθηκε ποτέ απόφαση για το γκρέμισμα των τουαλετών.
Το λόγο παίρνει ο κ. Δερτούζος και λέει πως επί δύο χρόνια υβρίζεται από τρεις συγκεκριμένους Τοπικού Συμβούλους και έχει απαντήσει με επιστολή και μέσα από την εφημερίδα του. Δεν επιτρέπει σε κανένα να τον βρίζει και να θίγει την τιμή του. Θεωρεί πως χρέος του Δημοτικού Συμβούλου είναι να υπηρετεί τον τόπο. Η απάντησή του βρίσκεται στην εφημερίδα και ευχαριστεί τους Εξωραϊστικούς Συλλόγους για την άψογη συνεργασία.
Η κ. Δημητριάδη παίρνει το λόγο και λέει πως το πρόβλημα είναι ότι όλα τα έργα που έχουν γίνει από τον κ. Δερτζούζο κατ΄ εντολή του Δημάρχου τα έχουν ήδη ψηφίσει στο Τοπικό Συμβούλιο και έγιναν από εξωθεσμικό πρόσωπο και όχι από τους Τοπικούς Συμβούλους.
Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση,
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Με τέσσερις (4) ψήφους υπέρ της πρότασης του κ.Μπούτση Γιάννη και με μία (1) ψήφο κατά της Προέδρου της κ. Τσενόγλου Δέσποινας, προτείνει να διανεμηθεί η απάντηση αυτή ως απόφαση του Συμβουλίου στον Τύπο αλλά και να αποσταλεί μαζί με τις παλιότερες αποφάσεις για το όλο θέμα στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και όπου αλλού χρειαστεί για περαιτέρω ενέργειες.
Γι’ αυτό συντάχθηκε αυτό το πρακτικό και υπογράφεται από την Πρόεδρο της Δ.Κ.Αιαντείου.
 
ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ
ΑΙΑΝΤΕΙΟ 4/2/2013
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
ΤΣΕΝΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/2/13 07:26

    Δέσποινα έμεινες μόνη σαν το λεμόνι στο Αιάντειο με τα τούτα και με εκείνα του αυθαίρετου κι άφιλου αρχηγού σου.
    Πες μου αλήθεια γιατί σε έβαλε τώρα πρόεδρο; Το σκέφτηκες καθόλου;
    Για να υπογράφεις ανήμπορη να αντιδράσεις τέτοια πρακτικά και να αυτοξεφτιλίζεσαι;
    Όχι ρε Δέσποινα, δεν σου άξιζε τέτοιο πολιτικό φινάλε για χάρη ενός άφιλου κι αχάριστου αρχηγού…
    Δεν πρόκειται να περάσεις στην θητεία σου ούτε μια δική σου απόφαση, θα είσαι μόνη με τέσσερις μονίμως απέναντι σου.
    Θα σου φέρνουν εκτός ημερήσιας διάταξης ότι γουστάρουν, θα τα ψηφίζουν και συ θα υπογράφεις τα πρακτικά ευτελίζοντας καθημερινά την υπογραφή και την προσφορά σου μετά τόσα χρόνια αγώνες.
    Σου πρέπει αυτό το πολιτικό τέλος Δέσποινα;
    Εσύ αποφασίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/13 08:03

    ΕΙΜΑΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΙΜΑΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/2/13 10:29

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο κ.ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/2/13 11:06

    θα σου πω κι εγω ενα ανεκδοτο:
    ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/2/13 11:24

    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΤΟ ΛΕΓΕ ΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΑΠΟ «ΔΗΜΑΡΧΟΣ» ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΕΚΡΗ ΓΑΜΟΤΟ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ; ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ;
    ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕ ΤΗΝ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝ ΑΡΓΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/2/13 14:34

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ 47% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΗΣΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΥΡΙΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΑΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΙΧΝΙΑΣΟΥΝ.
    ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ - ΕΥΧΩΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑ ΑΣΥΜΑΝΤΟΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΑΝΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΙΡΕΤΕΣ Α ΜΙΚΡΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ
    ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ ΜΑΣ ΕΞΙΤΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/2/13 19:11

    ΡΕ ΣΥ 11.24 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ!!!!!ΜΟΝΟ ΚΑΦΡΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ?
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΤΙΣ ΑΠΑΙΚΤΗΣΕΣ?
    ΤΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/2/13 20:48

    Πια μεγαλοκοπέλα από τα Σελήνια ετημάζει τις βαλίτσες της για το Χόλλιγουτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/2/13 22:31

    Όχι βρε κουτό η μεγάλη βεντέτα του θεάτρου και της που@@@ιας η θεα του Αριστοφάνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/2/13 23:07

    ΜΕ ΛΕΝΕ ΛΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ...ΕΧΩ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/2/13 23:17

    Ω ΣΠΟΥΔΑΡΧΗΔΗ ΑΓΑΘΑΡΧΗΔΗ ΠΙΑΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΡΑΧΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/2/13 23:23

    Σιγά μεγάλε πρόσεχε μη τα πατήσεις και πέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/2/13 09:47

    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΜΑΓΓΕΣ,ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ!!!ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ? ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ!!!ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ!!!!!ΒΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΠΟΥΤΣΗ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΙΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/2/13 20:21

    ρε τα πατησα και με πονανε ελα να μου τα γιανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/2/13 23:21

    ΚΑΛΑ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ; ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ;
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΕΣΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/2/13 23:42

    EKEI STO AIANTEIO ΞΕΚΑΘΑΡΕΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. Ο ΜΠΠΟΥΤΣΗΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ. Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΤΟΥΖΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/2/13 00:16

    ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΌΤΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΑΛΗΘΕΥΕΙ; ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ;
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΑς ΚΑΝΕΙ. ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/2/13 17:29

    Όταν ένα έργο δεν γίνεται με τις νόμιμες διαδικασίες, τότε εμένα το μυαλό μου πηγαίνει στη μίζα.
    Σωστός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/2/13 22:31

    ΕΓΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΩ:

    ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΣΑΝ 150.000 ΕURO ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ 10.000 EURO ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΤΟΣΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗς ΚΑΚΗΒΙΓΛΑΣ.
    ΟΤΑΝ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΗΒΙΓΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ 70.ΟΟΟ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΚΌΣΤΙΣΕ 5000 ΕΥΡΟ ΧΩΡΊς Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΟ ΤΟΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΑΡΑΝΟΜΑ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥΕΠΕΒΛΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΙ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/2/13 09:40

    Κ. ΜΑΝΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΕΙ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ, ΔΗΛ, ΤΟ 5% ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΑΡΚΟΥΝ , ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΙΚΡΟΔΩΡΑ, ΤΑ ΜΙΚΟΕΡΓΑ
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΟ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/2/13 23:29

    ΑΣΤΟΥΣ ΡΕ ΜΑΝΟ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΑΣΤΟΥΣ ΡΕ ΜΑΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος9/2/13 11:38

    Παπάρα 09.40, έχεις ακουστά την λέξη κάτοικος που αγαπάει τον τόπο του? Υπάρχουν πολλοί στο Αιάντειο αρχιπαπάρα. Για να μάθεις ποιος είναι ο ευεργέτης ΛΑΜΟΓΙΟ του ΚΕΡΑΤΑ. Καλά σου κάνανε και σε άφησαν χωρίς μίζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.