Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Φεβ 2013

Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Σαλαμίνας, Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης


 To Σάββατο 26/1 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης, με ανταλλακτικό παζάρι και συλλογική κουζίνα στο Κέντρο Νεότητας, που οργάνωσε η Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Σαλαμίνας.
Το ανταλλακτικό παζάρι ήταν ανοιχτό από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και προσέλκυσε πάρα πολύ κόσμο  που αντάλλαξε ρούχα, βιβλία, CD , DVD, παιχνίδια κλπ .
Από το μεσημέρι, λειτούργησε η συλλογική κουζίνα, με φαγητά και ποτά που μαγείρεψαν και πρόσφεραν εθελοντικά πολλά μέλη και φίλοι μας.
Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στην κοινωνία με την εκδήλωση αυτή, είναι ότι δεν πρέπει κανείς να μένει μόνος του στην κρίση, ότι όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τις βάρβαρες πολιτικές που εφαρμόζουν κυβέρνηση και τρόϊκα.
Ο στόχος μας είναι να συνεχιστούν οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης σε συνεργασία με όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες και φορείς του νησιού και των γειτονικών Δήμων και να επεκταθούν ώστε να περιλαμβάνουν:
  • Κάλυψη έμμεσων αναγκών επιβίωσης.
    • Διατροφή,
    • θέρμανση,
    • περίθαλψη,
    • φάρμακα κλπ
  • Στήριξη διεκδικητικών αγώνων και δικαιωμάτων.
  • Νέες μορφές οργάνωσης (Αγορές χωρίς μεσάζοντες, παραγωγικοί και καταναλωτικοί συνεταιρισμοί, αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι, κοινωνικά φροντιστήρια  κ.ά.)
Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Σαλαμίνας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.