Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Δεκ 2013

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ( 40η Συν/ση) 17/12/2013 στις 5:30 το απόγευμα


Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Τακτική  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την    17 η  Δεκεμβρίου     2013  ημέρα   ΤΡΙΤΗ      και ώρα  17.30   στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , για  συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:
1.-Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας για τρέχοντα θέματα  εκκαθάρισης της ΔΗ.ΚΕ.ΣΑ.
2.-  ΄Ιδρυση   Δημόσιου Ι.Ε.Κ  στην  Σαλαμίνα.
3.-Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής καυσίμων σε εφαρμογή του άρθρου 28 του ΕΚΠΟΤΑ για το έτος 2014 και ορισμός Προέδρου αυτής.
4. - Αναμόρφωση  Προϋπολογισμού  Δήμου Σαλαμίνας  οικ. έτους 2013 5.-  Έκφραση σύμφωνης  γνώμης  στην Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ.   « ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ »   οικονομικού έτους 2013.
6. - Έκφραση σύμφωνης  γνώμης  στην   Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ.   « Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π »   οικονομικού έτους  2013 .
7.-Κατατάληψη Κ/Χ  στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, για την τοποθέτηση παιγνιδιών την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων 2013  – Πρωτοχρονιάς 2014.
8. -Χορήγηση  ή μη,   άδειας   κατάληψης  κοινοχρήστου χώρου .
9. - Μείωση Δημοτικής δαπάνης  Ηλεκτροφωτισμού  την περίοδο Χριστουγέννων  2013 – Νέου έτους , αποτίμηση ωφελείας  και ταυτόχρονη ισόποση   απόδοσή  της,  σε συμπολίτες μας  που ζουν  κάτω από το όριο της φτώχειας  ή   και λοιπούς δικαιούχους , κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ/λου κ. Παπαγεωργίου Μιχάλη..
10.-  Μείωση των ενοικίων  των καταστημάτων της Ιχθυαγοράς, μετά από αίτημα των ενδιαφερομένων  .
11.- Συμψηφισμός  εισφορών – αποζημίωση  & διόρθωση  χρηματικού  καταλόγου ακινήτων σε περιοχές   του Δήμου  Σαλαμίνας.
12.- Απευθείας αγορά ρυμοτομούμενου τμήματος ακινήτου την οδό Μιχαήλ Κριτσίκη 34 στην περιοχή Άγιος Μηνάς   του Δήμου Σαλαμίνας.
13.-  Mεταφορά θέσης περιπτέρου.
14.-Τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 346/2013 απόφασης του Δ.Σ/λίου σχετικά με έγκριση πρακτικού οικοπεδικής εκτίμησης που αφορά  αποζημίωση ιδιοκτησίας κ. Χατζηγιάννη Ελένης στην περιοχή Αγίας Μαύρας  Δήμου Σαλαμίνας.
15.- Αποδοχή  πρακτικού   Επιτροπής   καταστροφής   αντικειμένων   άνευ   αξίας( άρθρο  199 παρ. 6  Ν. 3463/2006   Δ.Κ.Κ.  ).
16.-  Διορθώσεις  λογαριασμών ύδρευσης .
17.-  Διαγραφές   από χρηματικούς  καταλόγους.
18.- Διαγραφές οφειλετών  μη ηλεκτροδοτούμενων  ακινήτων  από χρηματικούς καταλόγους Τ.Α.Π, των Δημ. Διαμερισμάτων Αμπελακίων & Σεληνίων  .
19.-  Διευθέτηση  λογαριασμών   ύδρευσης  με υπερκαταναλώσεις.
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΑΝΝΑ  ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/12/13 09:11

    ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ : ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΈΩ ΠΑΨΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΕΛΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΙΕΚ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΕΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΠΕΤΥΧΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ. ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/12/13 12:43

    Ασ' δουμε ΤΗΝ ΗΤΤΑ Μαστο---,πρωτα και τα λεμε...Παντως απ' το νομο πλεον δεν υπαρχει γραφειο τυπου ..Οποτε Μαστρο--,μου ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΕΕΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/12/13 20:14

    ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ!!! ΕΕΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!!! ΑΛΛΑ ΝΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΛΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ? ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/12/13 21:09

    Που να καταλαβει οΠΙΠΗΣ ..Ευκολο ειναι;;;;Χρειαζεται μυαλο ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/12/13 21:11

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/12/13 23:02

    ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΣ? ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΝΕ ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/12/13 23:54

    REEEE PARTE TO XAMPARIII DIMARXOS SALAMINAS SPIROS SOFRASSS ANTEEE PALIOO RAMOLIMENTA OLOIIII

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/12/13 23:55

    ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/12/13 23:58

    21:09 na katalabi ti re palio bothrolima pou ean se rotisoun poy peuti to ginani tha psaxnis ston xarti anaa xathiis ree apo do

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/12/13 11:41

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,. ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ; ΔΙΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΥΧΘΙΑΓΟΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΝΤΟΠΙΟΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΝΟΙ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ;
    ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ .ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΚΕΝΕΣ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ,ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΥΡΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΟΙΚΙ; Η ΗΘΕΛΕ ΔΩΡΕΑ; ΚΑΙ Κ.ΑΣΤΡΑΚΟ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΧΘΙΑΓΟΡΑ,ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΝΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ;

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.