Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Δεκ 2013

Διευκρίνιση από την κα Δέσποινα Καρούση περί δημοσκοπήσεων και δημοτικών εκλογών

 
ΘΕΜΑ: Περί δημοσκόπησης εκλογής Δημάρχου
 
Με έκπληξη είδα το όνομά μου (σαν υποψήφια δήμαρχο) στην δημοσκόπηση που έχετε αναρτήσει περί εκλογής Δημάρχου στην Σαλαμίνα. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μέχρι στιγμής η συνέλευση της Κίνησης Πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α έχει εκλέξει τρεις εκπροσώπους τους κ.κ. Καρνέση Σωτήρη, Καρούση Δέσποινα και Ανίκητο Μακρένογλου.
Επειδή δεν πιστεύουμε στο προσωποκεντρικό σύστημα και λειτουργούμε με δημοκρατικές διαδικασίες, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η συνέλευση θα αποφασίσει ποιός θα είναι ο επικεφαλής της Κίνησης Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α., πράγμα που μπορείτε και ο ίδιος να διαπιστώσετε παρευρισκόμενος σε συνέλευσή μας. Ως εκ τούτου παρακαλώ να αντικαταστήσετε το όνομά μου με την κίνηση Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.
Επίσης σας παρακαλώ να δημοσιευθεί η επιστολή μου.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΚΑΡΟΥΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
 
Σ.Δ.: κα Δέσποινα ευχαριστούμε για την διευκρίνιση, δεν υπήρξε πρόθεση από μέρους μας να μειώσουμε κανένα άλλον συναγωνιστή σας, πως θα μπορούσαμε άλλωστε, γνωρίζουμε όλους τους συνυποψήφιους σας και χαίρουν της απολύτου εκτιμήσεως μας. Θα ‘μαστε δίπλα σας στον προεκλογικό σας αγώνα για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!
Θα επικοινωνήσουμε με τον «πάροχο» της δημοσκόπησης αύριο το πρωΐ ώστε η επιθυμία σας να γίνει σεβαστή εφ’ όσον αυτό θα είναι τεχνικά δυνατόν!
Με εκτίμηση / ο διαχειριστής

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/12/13 00:04

    Κυρία Καρούση
    Η εκλογη αρχηγού δεν αποκλείει τις δημοκρατικές διαδικασίες (το αντίθετο μάλιστα) και αυτές με τη σειρά τους δεν αποκλείουν απριόρι το προσωποκεντρικό σύστημα.
    Το ότι η ναυμαχηα δεν έχει ακόμα εκλέξει υπψήφιο δήμαρχο δε σημαίνει προσήλωση στη δημοκρατία, ούτε ότι καταδικάζει στην πράξη το προσωποκεντρικό σύστημα..
    Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/12/13 00:24

    Η ΝΑΥΜΑΧΗΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Ή ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/12/13 11:23

    Ναι η εκλογή αρχηγού δεν αποκλείει τις δημοκρατικές διαδικασίες, η μη εκλογή του όμως από την ναυμαχηα αποκλείει έμπρακτα το προσωποκεντρικο σύστημα και απευθύνετε στην συλλογικότητα.
    Το οτι η ναυμαχηα δεν εχει εκλέξει ακόμη το πρόσωπο που θα ηγηθεί αυτό ακριβως δηλώνει, οτι δεν επιθυμεί να κεφαλαιοποίηση τα εκλογικά της κέρδη βασιζόμενη σε ένα και μονο πρόσωπο ,και γι αυτό θα το αφήσει για το τέλος ώστε να μην έχει καμιά σημασία ποιος θα είναι ο ηγήτορας της κίνησης.
    Οσο αφορά τώρα την τελευταία παράγραφο το ότι:(δεν έχει ακόμα εκλέξει υποψήφιο δήμαρχο δε σημαίνει προσήλωση στη δημοκρατία, ούτε ότι καταδικάζει στην πράξη το προσωποκεντρικό σύστημα..)δεν θα συμφωνήσω ακριβώς αυτό σημαίνει και ακριβως αυτό καταδικάζει η ναυμαχηα .
    Να απευθυνθώ τώρα στην κ Καρουση, ξέρω ότι δεν είστε αφελής απόδειξη ότι στείλατε ανακοίνωση για το θέμα ,να σας πω ότι σωστά καταλάβατε, ο μαστροκολιας εσκεμμένα χρησιμοποίησε το όνομα ενός από εσάς και δεν έγραψε ναυμαχηα για να μην ξεχωρίσει η κινηση και για να προκαλέσει σύγχυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/12/13 13:13

    Και επειδη μαστροκολε οταν εσυ πήγαινες εγώ γύριζα, να αλλάξεις και την προσφώνηση στο σχόλιο σου από κ Δεσποινα σε κ Καρουση και άλλη φορά όταν απευθύνεσαι σε κυρίες να φροντίζεις να είσαι προσεκτικότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/12/13 14:27

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/12/13 17:44

    Προς τον 13!13.
    Σιγά ρε μεγάλε, μήπως θα μας βάλεις και ποινολόγιο; Δεσποινούλα την είπε ο άνθρωπος; κα Δέσποινα την είπε, αμάν πιά. Κατεβείτε από το .... καλάμιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/12/13 18:48

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!!!!!!!1

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/12/13 08:11

    151 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΨΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝ-ΑΚΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/12/13 11:41

    μια δημοκρατική παράκληση σας έκανε η γυναίκα και ακόμη να αλλάξετε τη δημοσκόπηση. δεν είστε ούτε τόσο γρήγοροι στην ενημέρωση όσο λέτε ούτε καλοί στην διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων αλλά και ούτε γνώστες των αληθινών δημοκρατικών διαδικασιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/12/13 13:08

    απο τον τροπο σου καταλαβαινω οτι δεω θα ψηφισεις κομματα στις δημοτικες αλλα οτι σου πει η ΚΥΡΑ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/12/13 13:22

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ !!!!!!!
    ΠΡΟΒΑΤΟ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΗΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/12/13 06:01

    μα γιατί δεν στείλατε την αρχική φωτογραφία χωρίς τη φωτοσοπια? ακόμα δεν εμφανιστήκατε και αρχίσαμε τα κόλπα του πολιτικού μαρκετινγκ?! ξέρετε είναι δύσκολο να εμπιστευθούμε κάποιον που ρετουσάρει τη φωτογραφία του για να βγει πιο όμορφος και πιο νέος. Ας παίρνατε καλύτερο γραφίστα τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ φίλε (29/12/13 06:01) για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους κι επειδή το άδικο δεν "ευλογείται" όπως λένε και στο χωριό μου, η όποια βελτίωση της φωτογραφίας πετυχημένη ή όχι είναι επέμβαση δική μας και χωρίς την συγκατάθεση της κας Καρούση από την οποία και ζητούμαι συγνώμη που δεν πήραμε την συγκατάθεση της.
    Ο λόγος ήταν πως δεν είχαμε μια σωστή φωτογραφία κι αυτή τελικά που βρήκαμε από προεκλογικό φυλλάδιο κάποιας άλλης εποχής χρειαζόταν βελτίωση μια και το φυλλάδιο ήταν λίγο κακοποιημένο.
    Αυτά για να προφθάσουμε οποιαδήποτε παρεξήγηση, είπαμε το άδικο δεν "ευλογείται"
    Άλλωστε όπως διευκρινίστηκε ακόμα δεν είναι βέβαιο πως η κα Καρούση θα ‘ναι η υποψήφια. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου θα γίνει στη Γενική Συνέλευση της Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α την Πέμπτη 13/2 . Βλέπε σχετικό δημοσίευμα και στο http://naymaxha.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/12/13 21:14

    ευχαριστώ για την απάντησή σας αλλά δυστυχώς δεν μας καλύπτει, ακούστηκε σαν πρόχειρη δικαιολογία...Σε δικό σας ποστ παραδίπλα βρίσκεται αναρτημένη η αυθεντική φωτογραφία. Σας παραπέμπω στο λινκ σας για του λόγου το αληθές, με την σημείωση ότι οι λεπτομέρειες των πραγμάτων, αυτές στις οποίες δεν δίνουμε σημασία, κρύβουν μεγάλες αλήθειες. Η ανεκτίμητη αξία της σημειολογίας. Και μετά απ'όλα αυτά πείτε μου σας παρακαλώ πως κάποιος που σκέφτεται θα θελήσει να ψηφίσει κάποιον που έχει την τάση να ''εξωραίζει''/αλλοιώνει / αλλάζει την πραγματικότητα...ή που ίσως έχει έντονα ναρκισσιστικά στοιχεία στη δομή της προσωπικότητάς του...Ξέρω ξέρω, λεπτομέρειες θα μου πείτε. :-)
    Είναι μικρός ο τόπος μας, οι πάντες ξέρουν τους πάντες, ή και να μην τους ξέρουν, κάποτε μαθαίνονται όλα για τις παρελθούσες αμαρτίες δημόσιων προσώπων. Βεβαίως τελικά θριαμβεύει η βλακεία ή/και η κακία διότι έχει το θράσσος να χρησιμοποιεί και τα αθέμιτα μέσα. (Ναι, ναι ξέρω, ακούστηκαν άσχετα οι δύο τελευταίες προτάσεις)

    Ιδού το λίνκ απο το μπλόγκ σας:
    http://salamis-news.blogspot.com/2012/10/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα τι να σου πω αν δεν σε καλύπτει η απάντηση μας!!!
    Εσύ θες ντε και καλά να χρεώσεις τις δικές μας ενέργειες σε μια κυρία που εμείς δεν γνωρίζουμε καν κι αν θες πιθανότατα δεν ψηφίζουμε κιόλας τι να σου πω, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό.
    Δεν θα συνεχίσουμε αυτή την συζήτηση γιατί δεν οδηγεί πουθενά.
    Καλό σου βράδυ και καλό βόλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.