Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Δεκ 2013

Ξεκίνησαν οι επανασυνδέσεις του ηλεκτρικού ρεύματος

Ξεκίνησαν οι επανασυνδέσεις του ηλεκτρικού ρεύματος
Σαλαμίνα: 16/12/2013
Ο Δήμος Σαλαμίνας ανακοινώνει ότι ξεκίνησε ήδη η επανασύνδεση της παροχής του ρεύματος στους πολίτες στους οποίους είχε διακοπεί λόγω αδυναμίας πληρωμής της σχετικής οφειλής προς τη ΔΕΗ.
Στην δύσκολη αυτή εποχή για τη χώρα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως για τους πολίτες οι οποίοι μαστίζονται από την οικονομική κρίση, η πίεση που άσκησε η ΠΑ.Κ.Ο.Ε με την συνεργασία του Δήμου Σαλαμίνας και των υπόλοιπων Δήμων, οδήγησε στην απόφαση του Υπουργού κ Μανιάτη και του Προέδρου της ΔΕΗ κ. Ζερβού το Σάββατο 07/12/2013 για την επανασύνδεση της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος των κατοίκων.
Έτσι λοιπόν, οι κάτοικοι της Σαλαμίνας στους οποίους μέχρι σήμερα είχε διακοπεί η παροχή ρεύματος, μπορούν να τηλεφωνούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και στα τηλέφωνα 2104646046 και 2132027582 προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τις διαδικασίες και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται έτσι ώστε να γίνει άμεσα η επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.
Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/12/13 23:34

    θα συνδεσουν το ρευμα και σε καποιον που κλεβει ρευμα τοσο καιρο για να εχει παρανομο ραδιοσταθμο στα fm ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/12/13 21:34

    oxi giati ean pas na kanhs elexo ekei 8a fas ta moytra soy makaka kai se prokalo na pas na deis meta pios 8a faei mynhsh gia prosopika dedomena kai gia dyskofantikh difimish perimenh ante kante elexo na deis kai egw mazi toy mazi 8a kanoyme xaxaxax..... syn oti idh exoyn enhmero8oi poloi ti kai pies katigories exetai kanh enas apo ayto eime kai egw to onoma moy tha to mathetai syntoma xaxxaxax pantos proto thema tha eisaste ayto ksero na pw se ola ta kanalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.