Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Δεκ 2013

Άμεση ήταν η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη νήσων κ Δημήτρη Κατσικάρη στην έκκληση μας για παρέμβαση στο πρόβλημα καθίζησης της Λ. Φανερωμένης.

Άμεση ήταν η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη νήσων κ Δημήτρη Κατσικάρη στην έκκληση μας για παρέμβαση στο πρόβλημα καθίζησης της Λ. Φανερωμένης.
Ήδη έχει προγραμματιστεί και δρομολογηθεί το έργο «Συντήρηση Επαρχιακού και λοιπού Οδικού Δικτύου Σαλαμίνας» αξίας 500.000 Ευρώ μέσω του οποίου θα επιλυθεί και το πρόβλημα της Λεωφ. Φανερωμένης!
Απ’ τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κατσικάρη πήραμε απάντηση και μάλιστα άμεση, από την δημαρχία ποτέ και για κανένα θέμα μέχρι σήμερα, μήπως έστω και τώρα προεκλογικά θα ‘πρεπε να διδάσκονται πολιτική συμπεριφορά; Τι σου λέω τώρα !!!
= = = = = = = = = = = = = = = =
Αγαπητοί φίλοι,
Διάβασα με προσοχή δημοσίευμά σας για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη Λεωφόρο Φανερωμένης, λόγω του Αγωγού της ΕΥΔΑΠ, στο οποίο κάνετε έκκληση παρέμβασής μας για να επιδιορθωθεί ο δρόμος και να είναι ασφαλείς οι μετακινήσεις των πολιτών.
Όπως γνωρίζετε, με τον «Καλλικράτη», η αρμοδιότητα και η ευθύνη των δρόμων ανήκει πλέον στους Δήμους.
Ωστόσο, η Περιφέρεια μπορεί να παρέμβει αν ο Δήμος το ζητήσει.
Σας ενημερώνω λοιπόν, ότι ήδη, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του Δήμου Σαλαμίνας, χρηματοδοτούμε με 500.000 ευρώ το έργο «Συντήρηση Επαρχιακού και λοιπού Οδικού Δικτύου Σαλαμίνας» και στο πλαίσιο αυτό θα αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το πρόβλημα του οδοστρώματος της Λεωφόρου Φανερωμένης.
Χρόνια Πολλά - Καλή Χρονιά σε όλους…
Δημήτρης Κατσικάρης
Αντιπεριφερειάρχης Νήσων

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/12/13 20:14

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΠΟΦΑΣΗ 451 ΑΔΑ ΒΛΓ1Ω1Ε-53Ρ
    Ο Δημαρχος ειπε:
    η προταση του κ.Παπαγεωργιου Μιχαλη που ειναι καθ ολα αποδεκτη,δεν μπορει διαδικαστικα να υλοποιηθη,ως προςτο οικονομικο σκελος.Ο Δημαρχος προτεινε μετα απο συζητηση που επεισε ολους ομοφωνα,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ(26 Δεκεμβριου 2013)σε ενδειξη διαμαρτυριας για την κοινωνικη κριση να απενεργοποιηθη ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ για (1) ωρα απο 20 εως 21μ.μ και συνχρονος ενημερωση των Δημοτων και συμφωνησαν απαντες ειδατε εσεις να κλεισουν ΤΑ ΦΩΤΑ Αλλα το περασε δημοτικο συμβουλιο και ολοι εφυγαν ευχαριστημενοι.Μιχαλακη ουτε το ενα σκελος ουτε το αλλο σκελος πραγματοποιηθηκε.ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΤΕΥΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ.

    27/12/13 20:04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/12/13 01:48

    Συγχαρητήρια στον Κύριο Κατσικάρη για την ευαισθησία του και την άμεση απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/12/13 09:08

    k. ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δηλ. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΕΛΕΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/12/13 09:13

    Είναι γεγονός πως σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς της Τσαβαριάδας του νησιού μας, ξεχωριστό φως προόδου στο νησί μας αποτελεί η ύπαρξη του αντιπεριφερειάρχη κ Κατσικάρη που σε πάρα πολλές περιπτώσεις η θέληση και η αποφασιστικότητα του μας έχουν βγάλει από δύσκολες καταστάσεις και έχει κάνει έργο!
    Άσε που χει προγραμματισμό για άλλες δυο θητείες γιατί ο άνθρωπος έχει γκάτς και όραμα για τον τόπο. (παρά τον υπόγειο πόλεμο άσπονδων φίλων του στο νησί)

    Δεν ήρθε να τα πάρει και να τα μετατρέψει σε ακίνητα!
    Δεν ήρθε για να "καρφώσει" όποια βλαμμένη ξανθιά έπεφτε στην ανάγκη του ως πεινασμένος λύκος
    Δεν ήρθε για να βγάλει τα ψυχολογικά του απωθημένα με τους πολιτικούς του αντιπάλους κ.α. πολλά που δεν αξίζει να αναφέρουμε την μικρότητα τους

    Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά που τον κάνει αγαπητό και αποτελεσματικό τον Κατσικάρη.
    Δημήτρη συνέχισε έτσι και θα ‘μαστε δίπλα σου δυναμικά και στην προεκλογική περίοδο γιατί οι Σαλαμίνιοι ΔΕΝ ξεχνούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/12/13 09:51

    Ότι και να κάνετε το Μνημόνιο θα σας καταπιεί αγαπητέ Κε Κατσικάρη! Στο καλό λοιπόν και μάλλον αφού εμείς λόγο Μνημονίου δεν θα έχουμε καλή Χρονια πόσο μάλλον θα έχετε εσείς που θα σας στείλουμε στα σπιτάκια σας! Γιατι τι να κάνουμε αγαπητέ όλα πια αφού για σας ειναι πολιτικά ειναι και για μας! Άρα μαύρο στους Μνημονιακους. Χρονια Πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/12/13 10:52

    Τι δουλειά εχει το μνημόνιο με την τοπική Αυτοδιοίκηση;Αλλά πάντα υπάρχει ένας μαλάκας να γράφει κάποια μαλακία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/12/13 11:02

    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΙΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Η ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/12/13 11:10

    Κύριε Κατσικάρη, σας ευχαριστούμε για ότι κάνετε για μας και ότι παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα μέσα από τα μπλογκ της Σαλαμίνας.

    Πιστέυω ότι θα έχετε φριάξει με την παρανομία και ασυδοσία που επικρατούν στο νησί. Μπορεί να μην έχετε αρμοδιότητα να επέμβετε σε όλα όσα συμβαίνουν, αλλά υπάρχει ένα θέμα που άπτεται απόλυτα της αρμοδιότητας και της δικαιοδοσίας σας. Είναι η βιομηχανία πλαστών βεβαιώσεων σε αλλοδαπούς που έχει στήσει η σημερινή δημοτική αρχή, με τεράστιες μίζες.
    Το θέμα δεν είναι σημερινό, κάθε φορά γίνεται κάποιος "έλεγχος" αλλά στο τέλος τα κουκουλώνουν και η βιομηχανία συνεχίζεται.
    Κάθε πλαστή βεβαίωση στοιχίζει χίλια ευρώ στους αλλοδαπούς, και κάθε ετήσια ανανέωση 300 με 400 ευρώ. Κάποιοι μιλάνε για εκατοντάδες πλαστές βεβαιώσεις και κάποιοι για χιλιάδες. Καταλαβαίνετε τους τρελούς "τζίρους".
    Πρόσφατα ο δήμαρχος πήρε απόφαση για "εκκαθάριση" του μητρώου των αλλοδαπών χωρίς να έχουμε στοιχεία πόσες ήταν οι μαϊμού βεβαιώσεις και ποιοί ήταν υπεύθυνοι.
    Πολύ φοβόμαστε ότι θα το "πνίξουν" και πάλι όπως έγινε στο παρελθόν.

    Πιστεύουμε ότι σαν άμεσα προϊστάμενος έχετε γνώση και θα μας ενημερώσετε πόσες πλαστές βεβαιώσεις εκδόθηκαν και ποιοί στάλθηκαν στη δικαιοσύνη.

    Κύριε Κατσικάρη. Κάποτε πρέπει να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της παρανομίας. Ο λαός δεν ανέχεται τις μίζες και την πρόκληση.
    Δεν έχουμε πού αλλού να απευθυνθούμε.

    Ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσετε..



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/12/13 18:04

    ΡΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ περιμένουμε να απαντήσει ο αξιότιμος κύριος Δερτούζος, με τι χρήματα βγάζει την δεκαπενθήμερη εφημερίδα του αφού δεν έχει ούτε για δείγμα διαφήμιση;
    Τη στιγμή μάλιστα που αυτός είναι μικροσυνταξιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/12/13 19:12

    ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΥ ΜΠΩΤ.ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΗΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ:

    ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΜΕ
    ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΜΕ
    ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/12/13 21:18

    Όταν σας ψηφίσαμε στις προηγούμενες εκλογές που ήταν άκρως πολιτικές δεν είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ τώρα που θα ψηφίσουμε και πάλι πολιτικά θα είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!Επειδη λοιπόν λόγω μνημονιων εμείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ θα σας σκισουμε τον πάτο πάρτε αρκετή βάζελινη ναχετε και μετα αν τολμησεις ξαναπες μας ΜΑΛΑΚΕΣ!! Χρονια πολλά σε σένα και στον παλιό μου φίλο τον ΣΓΟΥΡΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/12/13 22:30

    ομηρε γιατι ησουν με τον δημαρχο στο αμαξι του και πηγαινατε προς ομονοια πλευρα;γιατι βιαζοσασταν τοσο πολυ που μεχρι και μικροχτυπημα προκαλεσατε σε αλλο αμαξι;εεεεε;;;;εσυ που βγηκες και απο το αμαξι για να δεις και τη ζημια;εεεε;;;υπαρχουν φωτογραφιεεεεςςς...ατιμουλικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/12/13 22:46

    Έτρεχα να είμαι εντάξει στο ραντεβού μου με ένα ΜΑΛΑΚΑ σαν εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/12/13 23:01

    για την ταμπακιερα τιποτα εεεεεε;;;;;ατιμουλικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/12/13 23:05

    Η ταμπακέρα εχει μέσα τσιγάρα εγώ ΠΙΠΑ θα σου έδινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/12/13 23:09

    απα πα πα!!!κακο παιδι που εισαι.τσιμπας πολυ ευκολα.συνεχισε ετσι.αλλα για αυτο που πρεπει να ειπωθει κοκοκο;;;;ατιμουλικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/12/13 23:16

    Είμαι το καλύτερο παιδί που υπάρχει στη Σαλαμίνα, όμως μου αρέσει πολύ να τσιμπάω και να δίνω ΠΙΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/12/13 23:21

    για να τσιμπας αγορακι μαλλον σε άλλον παιρνεις εεεε;;;δεν ειναι τιποτα, σου αρεσει δεν ειναι ντροπη εεεε;;;ατιμουλικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/12/13 23:32

    ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΚΑΘΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/12/13 23:37

    να συνεχιζεις να υπερασπιζεσαι τα φιλαρακια σου ...μη παει χαμενος ο μισθος ή οτι αλλο σου δινουν εεε;;; και μη σε πιανει πανικος ετσι;;;το ρολοι χτυπαει αντιστροφα..... ατιμουλικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/12/13 23:56

    Πλάκα κάνω ρε ΤΡΟΜΠΑ με κάτι ΑΡΩΣΤΟΥΣ σαν και σένα! Αλλά άμα λαχει δίνω και καμία ΠΙΠΑ!!!!! Και απο ότι κατάλαβα πρέπει να κανεις καλές ΠΙΠΕΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ, ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος29/12/13 21:01

    [ΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΛΙΜΝΙΟΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΙΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΛΙΣΟ ΤΩΡΑ ] ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ΄΄΄ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος29/12/13 21:07

    Φαίνεται πεντακάθαρα ότι ο Δερτούζος και οι συν αυτώ, έχουν πάθει χοντρή πλάκα με την κριτική που τους γίνεται μέσα από τα μπλογκ. Γιαυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο να σπιλώσουν μπλόγκερ και μπλογκ.
    Τόσο καιρό που ήταν η κοινή γνώμη με το μέρος τους δεν έλεγαν κουβέντα.
    "Κατάφεραν" να στρέψουν δημοσιογράφους και κοινό εναντίον τους.
    Γιατί δεν βάζουν φίμωτρο στους δικούς τους "κουκουλοφόρους" που παίρνουν σβάρνα τα μπλογκ και βρίζουν ασύστολα?
    Γιατί δεν σέβεται τη δημοκρατία και τον πλουραλισμό και γιατί δεν δημοσιεύει απόψεις από όλες τις πολιτικές παρατάξεις όπως κάνουν οι σοβαροί δημοσιογράφοι?

    Σε αυτά πρέπει να απαντήσει ο κύριος Δερτούζος και όχι να αφρίζει με την κριτική που γίνεται εναντίον τους.
    Τϊποτα δεν είναι τυχαίο κύριε Δερτούζο.
    Ότι σπείρατε θερίζετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος3/1/14 00:12

    ΓΡΑΦΕΙ Ο 21:07

    "Φαίνεται πεντακάθαρα ότι ο Δερτούζος και οι συν αυτώ, έχουν πάθει χοντρή πλάκα με την κριτική που τους γίνεται μέσα από τα μπλογκ. Γιαυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο να σπιλώσουν μπλόγκερ και μπλογκ."
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚ;
    ΠΟΙΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΣ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.