Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Δεκ 2013

Καθίζηση στην Λ. Φανερωμένης παγίδα ζωής, χρίζει άμεσης επεμβάσεως ! !

 
Απευθυνόμενος σήμερα στην “εξουσία” και προσωπικά στον αντιπεριφερειάρχη νήσων κ Κατσδικάρη με γνωστή την ευαισθησία του στα προβλήματα της καθημερινότητας μας, αλλά και στον οικείο δήμο Σαλαμίνας, θέλω να επιστήσω την προσοχή κάθε αρμοδίου για την λεωφόρο Φανερωμένης στην κατεύθυνση από τα F/B προς την πόλη της Κούλουρης.
Σ’ αυτή την λωρίδα του δρόμου προ καιρού έγινε το έργο της ΕΥΔΑΠ, όπου πέρασε τις νέες σωληνώσεις νερού, εκεί ο δρόμος σε συνεχόμενα σημεία έχει πάθει καθίζηση η οποία μάλιστα δεν είναι και ορατή με την πρώτη ματιά κυρίως όταν σουρουπώνει (κι αυτό γιατί δεν έχει κρακάρει η άσφαλτος), με αποτέλεσμα ξαφνικά το αυτοκίνητο να συμπεριφέρεται ως βάρκα στο πέλαγος που την χτυπά πλάγιος άνεμος!
Αν τρέχεις δε ή αν δεν έχεις “σταθερό” αυτοκίνητο να σε κρατήσει έχασες από χέρι, δεν το συζητώ αν είσαι με δίκυκλο και γκαζωμένος!! Απαράδεκτο.
Είναι μια πραγματική παγίδα για τους Σαλαμίνιους και τους επισκέπτες μας η οποία χρίζει άμεσης επέμβασης της όποιας αρμόδιας υπηρεσίας η οποία και θα πρέπει να υποχρεώσει αν μη τι άλλο την ΕΥΔΑΠ να αποκαταστήσει ΑΜΕΣΑ το πρόβλημα που δημιούργησε πριν θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα.
Εκπληκτικό το έργο του ηλεκτροφωτισμού κ Κατσικάρη και μπράβο σας, πλην όμως καλό είναι να σκύψετε άμεσα και στο πρόβλημα που κληρονομήσαμε από την ΕΥΔΑΠ. Φαντάζομαι οι δικές ενέργειες θα ‘ναι πιο αποτελεσματικές από τις όποιες δικές μας παραινέσεις!
Καλή Πρωτοχρονιά, για όλους μας

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/12/13 00:30

    Ερχόμαστε από Πειραιά για κουλουρη και μας βγαίνει το μάτι απο νέους δρομους!!!! Απο την Αθήνα εώς το Πέραμα. Ρε καραγκιόζη Κατσικάρη σε αυτό το έρημο νησάκι μας ποτέ ρίξετε κανά χιλιόμετρο ΑΣΦΑΛΤΟ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/13 00:38

    Εσύ που βρίζεις τον Κατσικάρη, θα έπρεπε να ξέρεις οτι οι δρόμοι είναι αρμοδιότητα του Δήμου. Καραγκιόζη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/12/13 01:06

    Χρήζει από το χρήση.
    Χρίζω από το χρίσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/12/13 01:54

    ΑΜΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 80ΧΛΜ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.ΑΜΑ ΠΑΣ ΜΕ 300 ΣΚΟΤΩΝΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/12/13 07:39

    Ρε τον έναν τον μάρανε το "ι" τον άλλον η ταχύτητα τον άλλον να τα χώσει του Κατσικάρη
    Ρε κανείς δεν ασχολείται με την ουσία;
    Λέει ψέματα ο άνθρωπος ή είναι έτσι άι κίκου ρε νταμάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/12/13 09:24

    Τώρα τον βρίζω, στις εκλογές να δεις τι θα του κάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/12/13 09:59

    http://simantro.gr/?p=8023
    ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ
    Γράδει ο Πάνος Καλουδάς

    Τον δήμο της Σαλαμίνας ετοιμάζεται να διεκδικήσει, ο πρώην δήμαρχος του νησιού, ο κ. Σπύρος Σοφράς.
    Απόστρατος αξιωματικός της πολεμικής μας αεροπορίας, ο κ. Σοφράς είναι κατά τις εκτιμήσεις των δημοτών, ο πλέον σίγουρος, για το θεσμικό αξίωμα του πρώτου πολίτη, του όμορφου νησιού του…
    Όμορφου μεν, μα και τόσο πολύ αφημένο στην τύχη του, εδώ και αρκετές δεκαετίες. Τόσο από το κράτος, όσο και από τις ίδιες δημοτικές αρχές, των τελευταίων δεκαετιών, που άφησαν την αναρχία, στην ανοικοδόμηση, στη φροντίδα του περιβάλλοντος, στην προστασία του αιγιαλού, να θεριέψει. Και να αποκτήσει, δυστυχώς, εξαιρετικά τρομακτικές διαστάσεις.
    Με εξαίρεση, την θητεία του κ. Σπύρου Σοφρά, που προσπάθησε ο άνθρωπος, απεγνωσμένα, να μαζέψει τα ασυμάζευτα…
    Καταφέρνοντας να μπορεί να παρουσιάσει, κάποιο σημαντικό έργο, στην αναφορά του απολογισμού του.
    Όμως…Ελλάδα είμαστε. Κάποια συμφέροντα, που εθίγησαν, των κάποιων, όπως συνήθως, ολίγων, λειτούργησαν αντιδραστικά στην επανεκλογή του…
    Τώρα όμως, το “βαρόμετρο” αλλάζει, καθώς οι συγκρίσεις είναι αμίληκτες. Και όλα δείχνουν, πως οι δημότες, είναι και πάλι έτοιμοι, να υποδεχθούν την πρόοδο, στο πρόσωπο του κυρίου Σοφρά…
    Ο οποίος, εκτός από εξαιρετικά ευγενής και καλλιεργημένος άνθρωπος, είναι και απέραντα εργατικός. Μεθοδικός, ακούραστος και πολύ πειθαρχημένος. Ώς απόστρατος αξιωματικός, είναι μαθημένος να δίνει μάχες. Και φυσικά να τις κερδίζει.
    Και οι μάχες που απαιτούνται για την πανέμορφη και τόσο κοντινή μας Σαλαμίνα, είναι πολλές. Και πλέον καθοριστικές, για όλους τους δημότες.
    Που βλέπουν το σκουπιδαριό στις παραλίες να γιγαντώνεται…
    Τα παλούκια, με την παραμικρή βροχή, να μετατρέπονται σε λίμνη…
    Το αποχετευτικό να εξακολουθεί να αποτελεί όνειρο. Και τόσα πολλά ακόμα.
    Εμείς παρακολουθούμε την δραστηριότητα και θα επανέλθουμε…

    Πάνος Καλουδάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/12/13 15:41

    27-12-13.00.30 Ρε βλακα,καραγκιοζη,εσει που βριζεις ποιου αρμοδιοτητα ειναι οι δρομοι;Αν δεν ξερεις σκασμος βλακα.Βγαλε τις τσιμπλες ρε βλακα να δεις τι εργα κανει ο Κατσικαρης στο Νησισου καραγκιοζακο...!!!!!Με πολλα οοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/12/13 16:16

    Κύριε Καλυδά μάλλον δεν παρακολουθήτε την δραστηριότητα έργων του Νησιού. Το αποχετευτικό ομβρίων κύριε Καλουδά εχει είδη ξεκινήσει σε όλοι την Σαλαμίνα και κατασκευάζεται απο την Περιφέρεια-Αντιπεριφέρεια Νήσων.(Στα Παλούκια ειδικά έχει προχωρήσει αρκετά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/12/13 21:38

    27/12/13 15:41 eno esi apo tsimpla proxorises stin marmeada

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.