Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Δεκ 2013

Παρέμβαση με επιστολή της προς την πρόεδρο του Δ.Σ. Σαλαμίνας η κα Ρούλα Νάννου για το 6ο θέμα περί “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”

Σαλαμίνα  4/12/2013
 
Προς:  κα Άννα Διαμαντίδου
             Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου Σαλαμίνας
          
Κα Πρόεδρε,
                     Επειδή για λόγους πέραν της θέλησής μου δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην αποψινή συνεδρίαση του ΔΣ, θα ήθελα να ενημερώσω και να εστιάσω την  προσοχή του Σώματος σχετικά με το 6ο θέμα της ημερήσιας διάταξης που επιγράφεται «Εφαρμογή της απόφασης της ΚΕΔΕ σχετικά με την απομόνωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την κύρηξή της ως ανεπιθύμητης στην πόλη μας».
Κα Πρόεδρε, κατ΄αρχάς θέλω να εκφράσω τη λύπη μου αλλά και την έντονη αντίδρασή μου για την απόφασή σας να εντάξετε στην ημερήσια διάταξη το ως άνω αναφερόμενο θέμα, κατά παράβαση του νόμου και του Κανονισμού Λειτουργίας (Κ.Λ.) του ΔΣ.
Και ο νόμος (άρθρ. 215 παρ.3 ν.3463/2006), και ο Κ.Λ. (άρθρ.18 παρ.3) όσο και ο Πρότυπος Κ.Λ. (ΦΕΚ 661 Β’ /2011) ορίζουν ότι:
«Το ΔΣ συζητά υποχρεωτικά προτάσεις που κατατίθενται σ΄αυτό από τουλάχιστον 25 δημότες/κατοίκους για την επίλυση ζητημάτων αρμοδιότητας Δημοτικού Συμβουλίου».
Οι αρμοδιότητες όμως του ΔΣ σύμφωνα με το νόμο (άρθρ.65 ν.3852/10) είναι συγκεκριμένες και περιορίζονται σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. Γνωμοδοτεί δε, όποτε δημόσιες αρχές ή αρμόδια όργανα ζητούν την γνώμη του.
Το ΔΣ είναι ανεξάρτητο όργανο και δεν μπορεί να ποδηγετηθεί από καμία αρχή ή όργανο, πολλώ δε μάλλον από την ΚΕΔΕ.
Σημειωτέον ότι ούτε καν η ΚΕΔΕ ζήτησε τη γνώμη του ΔΣ.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, καθίσταται φανερό ότι το 6ο θέμα δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο συζήτησης διότι άπτεται του γενικού και όχι τοπικού ενδιαφέροντος, συνεπώς το θέμα αυτό πρέπει να αποσυρθεί.
Εάν δεν αποσυρθεί και συζητηθεί, πολύ φοβάμαι ότι θα ανοίξετε τον ασκό του Αιόλου. Σε κάθε επόμενο Συμβούλιο θα έχουμε και ένα αντίστοιχο αίτημα του κάθε πολιτικού φορέα.  
Έχω την αίσθηση ότι οι καθόλα 29 αγαπητοί και αξιότιμοι συμπολίτες μας που εισάγουν το θέμα, δεν εισηγούνται κάτι, απλά ερωτούν κατά πόσο το ΔΣ θα εφαρμόσει την απόφαση της ΚΕΔΕ, που στην ουσία δεν είναι ούτε καν απόφαση παρά ένα ψήφισμα. Συνεπώς δεν υπάρχει θέμα προς επίλυση και εσφαλμένα το εισάγουν στο ΔΣ.  
Το ΔΣ είναι το πλέον αναρμόδιο Όργανο για να κρίνει πολλώ δε μάλλον να κηρύξει ανεπιθύμητο στην πόλη μας έναν οποιοδήποτε πολιτικό φορέα, τη στιγμή μάλιστα που οι τοπικοί εκπρόσωποί του είναι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας, άνθρωποι σαν και μας τους ίδιους, ανθρώπους που τους γνωρίζουμε από τα γεννοφάσκια μας.
Συνεπώς δεν μπορώ να συναινέσω σε μία τέτοια ενδεχόμενη πρόταση από οποιοδήποτε και εναντίον οποιουδήποτε πολιτικού φορέα.
Στις δημοκρατίες οι όποιες ιδέες δεν καταπολεμώνται με αποφάσεις ούτε φυλακίζονται, αντίθετα αντιμετωπίζονται με καλλίτερες ιδέες και με δημοκρατικό διάλογο.
Όσον αφορά τα τελευταία έκτροπα, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου καταδικάζουμε με το πλέον κατηγορηματικό τρόπο, κάθε παράνομη κι εγκληματική ενέργεια, όποια κι αν είναι τα πολιτικά κίνητρα αυτής.
Τρία παλικάρια χαθήκανε άδικα, τους αφαίρεσαν τη ζωή πάνω στα νιάτα τους, ας σταματήσει εδώ το έγκλημα, όχι άλλο αίμα. Μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, γιατί θα καούμε όλοι μαζί, και μαζί με μας η δημοκρατία και το πολίτευμα.
Το αν κάποιοι μεμονωμένα ή συλλογικά ενεργούντες στρέφονται κατά της έννομης τάξης και της ασφάλειας των πολιτών, υπάρχουν τα συντεταγμένα Όργανα και η Ελληνική Δικαιοσύνη καθήκον των οποίων είναι τόσο η πρόληψη όσο και η πάταξη αυτών των εγκληματικών ενεργειών.
Θεωρώ ότι στην παρούσα φάση και στην κρίση που διανύουμε , όλοι οι Σαλαμίνιοι πολίτες και ο Ελληνικός λαός, πρέπει να αναζητούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν.
Φρονώ ότι προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε όλοι μας, σαν τοπική κοινωνία, με γνώση και γνώμονα την ιστορική αλήθεια και τη σημερινή πραγματικότητα.
Οι καιροί ου μενετοί.
Η πρότασή μου είναι: ‘να αποσυρθεί και να μην συζητηθεί καν το θέμα’.
Παράκληση να αναγνωστεί στο Σώμα και να καταγραφεί στα πρακτικά.  
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ισιδώρα Νάννου
Δημ. Σύμβουλος

54 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/12/13 23:42

    Αφού σε ρωτήσω να μας πεις ποιος σου τα γράφει αυτά θα σου θημυσω ότι εισουνα η πρώτη που πέρασες από τα γραφεία της Χ.A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/13 00:09

    Απρόσμενα καλη τοποθετήςη μπράβο κ μπράβο δηλαδή την άλλη εβδομάδα μαζευόμαστε 30 άτομα που θελουμε να φύγουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ θα ξανακάνουν συζήτηση ; Έχουμε τρελαθεί τελείως ; Δεν ειμαι χρυσαυγιτης αλλα ας το λύσουν οι εισαγγελείς το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/12/13 00:15

    23:42 εγώ δεν ξέρω αν πέρασε απο τα γραφεία όπως λες. Εσύ που τα ξέρεις όμως όλα, γιατί δεν λες ότι ο Τσάβες πέρασε από τα κεντρικά γραφεία μαζί με τον Λαγό που τον λιβάνιζε στο δημ συμβούλιο τότε με τα φέρυμπότ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/12/13 00:18

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Στο επόμενο δημ συμβούλιο συζητείται το αίτημα 30 δημοτών για κήρυξη ως ανεπιθύμητου του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/12/13 00:24

    Προς τον 1ο σχολιαστή.
    Τσούζει, έ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/12/13 00:28

    Ο Τσαβαρής κατήγγειλε τα μνημόνια λέγοντας ότι αυτή είναι η αιτία που υπάρχει σήμερα το φαινόμενο χρυσή αυγή.
    Τι άνθρωπος θεέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/12/13 01:31

    Βρε Τσαβαρή, τον Λαγό πήγες να τον δεις καθόλου εκεί που είναι ή τον χρησιμοποίησες μόνο για να σε πάει στον Μιχαλολιάκο στα κεντρικά γραφεία της Χ.Α.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/12/13 03:04

    η ναννου πηρε την ΑΕ και ο τζαβες τον ΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/12/13 03:08

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΗΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/12/13 03:20

    η ρουλα πηρε την αες και βαζει προεδρο το κουτσουκο τοχασε κιαυτο οτσαβες τον αια οσο ειναι ο λουκας δε μπορουν να κανουν τα παιγνιδια τους.θελει πολλους σαν κιαυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/12/13 03:26

    o aias einai magazi gonia kai vgazi dimarxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/12/13 03:44

    ολοι ξερουμε οτι ο αιας βγαζει δημαρχο και εχουν πεσει ολοι επανω με ποιον υποψηφιο δημαρχο ειναι ο λουκας τον ενα μηνα ακουμε οτι ειναι με τραυλο μετα τα βρηκε με το τζαβαρη την επομενη με την ρουλα και παη λεγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/12/13 03:54

    ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑΚΙΜΙΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΑΣΟΥΛΙ η ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΗΣ Η ΜΑΣ ΑΡΕΣΗ ΗΤΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/12/13 03:58

    περσι την εριξε την ομαδα κατηγορια ο λουκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/12/13 05:44

    τι λετε τωρα ρε παιδια ο ανθρωπος πηρε τη ομαδα στη χειροτερη στιγμη τις ιστοριασ της που δεν την επερνε κανεις τη αφησε να πεση κατηγορια [τη εσωνε ανετα με 3-4 παικτες αν ηθελε,φετος πως πηρε 20]και τωρα προ εκλογικα την παει φουλ για ανοδο και του την εχουνε πεσει ολοι απο διπλα και του το πεζουνε ολοι αιας και ξερο ψωμι και τους το παιζει και αυτος και πολυ καλα κανει.ποιος υποψ/δημ σκεφτηκε να επερνε αυτος τη ομαδα τοτε και να ηταν τωρα σιγουρακι δημαρχος.δεν τον αποκαλουν τυχαια οτι ο ανθρωπος ειναι γατα το ξερει το τοπι και το παιζει.τι να του πουνε δημαρχοι υποψηφιοι και κατι αλλοι που το παιζουν παραγοντες θελει σαν και δαυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/12/13 07:52

    163 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΨΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝ-ΑΚΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/12/13 08:06

    163 εφιαλτικές ημέρες με δήμαρχο τον ΝΤΟΥΤΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/12/13 08:20

    το ξερουμε οτι η ρουλιτσα επισκευτηκε τα γραφεια της χ.α στη σαλαμινα.πως θα τους κυρηξει τους φασιστες ανεπιθυμητους?απαυτους περιμενει ψηφαλακια.δεν ξερει ομως οτι μονο απο αυτους θα παρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/12/13 09:07

    Όση λάσπη και να ρίξετε επιστρέφει στη μούρη σας. Η Ρούλα δεν έχει ανάγκη να πάει σε κόμματα. Πηγαίνει κατ΄ευθείαν στο κόσμο γιατί δεν θέλει να είναι εξαρτημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/12/13 09:36

    ρουλα τελειωσες να μου το θυμασαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/12/13 09:42

    Ο τσαβαρης αν εχει μυαλο να την κοπανήσει απο σημερα την ρουλα ,να βγαλει ανακοινωση της κρεμασει την ταμπελα του χρυσαβγουλου και αν πανε δευτερη κυριακη [που δεν θα παει]μαζι θα την αποκόψει απο ολους τους αριστερους και μεγαλο μερος της Νδ και του πασοκ,εκανε το λαθος της ζωης της με την ανακοινωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος5/12/13 09:43

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΡΟΥΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΙΑΣΤΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ-ΛΗΣΤΗ Κ.Α. ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΧΝΑ;
    ΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΕΩΣ ΠΑΣΟΚΤΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΟΥ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΥΡΑ ΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ;
    ΝΑ ΣΕ ΧΕΡΩΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΥΠΟΨΥΦΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/12/13 09:49

    ε βεβαια γι αυτο μαζεψε και τον φρουτεμπορα μαζι, γι αυτο δεν θα ξαναβγει ουτε συμβουλος μετα απο αυτο περιμενε και θα το δει

    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5/12/13 10:07

    Η Ρούλα λαδπολογοι κατήγγειλε τους φόνους των παιδιών απλα είπε ότι η τύχη της χα δεν εξαρτάται απο ένα ψήφισμα τι δεν καταλαβαίνεται ;;;;
    Και να ψηφίσουν όλοι να κλείσουν τα γραφεία το ξέρετε ότι δεν κλείνουν ;;;; Κίνηση χωρίς νόημα

    Όσο για τον πρόεδρο του Αια αυτός ευθύνεται για την κατάντια της ομάδας στο β τοπικό μην τον βγαζεται ήρωα έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος5/12/13 10:14

    Για πες μας ρε φίλε, ξέρεις εσύ κανέναν εδώ στην Κούλουρη από αυτούς που καλώς ή κακώς ανήκουν στην χ.α. να είναι βιαστής, δολοφόνος ή ληστής; Έγινε κανένα έγκλημα στο νησί και δεν το ξέρουμε; Δεν σου αρέσει η τάξη, η ησυχία; δεν σου αρέσει να λες καλημέρα στον γείτονά σου, τον συγγενή σου, τον συμμαθητή σου ότι και να πιστεύει αυτός; Πρέπει να τον ρωτάς πρώτα τι κόμα είναι για να τον χαιρετήσεις; Θέλεις να ξαναγυρίσουμε στο ΄80 με τα κόκινα, τα πράσινα και τα μπλέ καφενεία; θέλεις να φέρεις την αναμπουμπούλα και να χυθεί αίμα και στο νησί μας; ποιούς εξυπηρετείς επιτέλους; Φίλε μου, αφήστε τα πάθη, βγάλτε τις παρωπίδες που σας έχουν φορέσει και τότε θα δείτε με καθαρότερο μάτι τα πράγματα. Η κα Νάννου δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της. Έχει το θάρος και τη γενναιότητα να λέει τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη όπως πάντοτε. Μακάρι να είχανε όλοι αυτό το προτέρημα.
    Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά είπε γιατί θα καούμε όλοι μας και μαζί με μας η δημοκρατία και το πολίτευμα. Αν εσύ δεν συμφωνείς μαζί της, τότε ρίξε όχι μόνο λάδι αλλά και βενζίνα και τότε θα δεις τα αποτελέσματα. Πάντως συγχαίρω την κα Νάννου για την επιστολή της αυτή που βάζει τα πράγματα στη θέση τους και δεν επιτρέπει να γίνει το νησί μας τόπος διαμάχης και επίλυσης πολιτικών διαφορών. Δείχνει ότι διαθέτει υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος5/12/13 10:22

    Στρίβειν δια της επιστολής
    μπράβω κυρία Νάννου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος5/12/13 10:40

    10.14 οταν ο αρχηγος σου ειναι φυλακη για φονους και εγκληματα και εσυ τον ακολουθεις και κανεις τους σκοπους του πραγματικότητα τι εισαι;

    καλο και δημοκρατικο ανθρωπακι;
    αντε τραβα ρε πανυβλακα και αυτα να τα πεις της ναννου της αρχηγινας σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος5/12/13 10:42

    το υψηλο αισθημα ευθυνης θα το δειτε στην καλπη ,οταν ολοι εμεις που σας στιριξαμε θα αναγκαστουμε στον δευτερο γυρο να ψηφισουμε τσαβαρη για να μην βγει δημαρχος χρυσαβγιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος5/12/13 11:16

    ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΕΤΡΕΧΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ.
    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΠΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΑΙΓΕ .
    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΟΜΕΛΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος5/12/13 11:27

    ΚΟΠΑΝΑΤΖΟΥ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος5/12/13 11:31

    Ευτυχώς που εκδηλώθηκε νωρίς ,αντε να την είχαμε κάνει δήμαρχο,θα κυκλοφορούσαμε όλοι με μαύρα πουκάμισα σαν τον κλασιδιαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος5/12/13 12:40

    ΜΗΝΑ ΑΧ ΜΗΝΑ
    ΠΑΛΙ ΜΑΛ...ΕΣ ΚΑΝΕΤΕ
    ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος5/12/13 13:22

    Ρε αφήστε τις μπούρδες και πέστε σε τι διαφωνείτε με όσα γράφει η Νάννου. Μπορείτε;
    Όσο για τη Χ.Α. αυτή εχει δώσει το χρίσμα προ πολλού καιρού στον Τσαβαρή όταν αυτός πήγε με τον Λαγό στον Μιχαλολιάκο στα κεντρικά. Θυμάστε πώς εξυμνούσε τον Λαγό στο δημ συμβούλιο τότε με τα φερυμπότ;
    Τσαβαρής ο κρυπτο-χρυσαυγίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος5/12/13 13:28

    δεν στο λεμε παλι γιατι στο παμε πολλες φορες και δεν μπορεις να καταλαβεις εχεις έλλειμμα ,μια αλλη φορα που δεν θα κρυφτείτε και θα πατε να ψηφίσετε θα εισαι και καπως καλυτερα γιατι τωρα εισαι ζαλισμενος απο το στραπατσο

    ΕΜΑ ΤΙΜΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος5/12/13 13:33

    ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
    ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΠΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
    ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑ ΟΟΕΕΟΟΟΟΟΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος5/12/13 18:36

    πιος κρυβεται πισω απο το λαμογιο του αια λουκα? ΟΙ ΠΕΡΑΜΑΤΙΟΤΕΣ ΜΠΡΑΒΟΙ ΑΦΟΙ.ΦΥΝΤΑΝΟΙ.Τωρα βαζουν αλλον.ποιον αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος5/12/13 22:31

    H ΝΑΝΝΟΥ ΌΧΙ ΑΠΛΆ ΈΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΆΤΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗ. ΑΝΟΟΙΧΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος6/12/13 08:03

    162 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΨΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝ-ΑΚΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος6/12/13 08:33

    ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ,ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ,ΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ,ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΙΛΙΚΙΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος6/12/13 09:25

    MIN XEXNAS OTI MPORI NA PIGE STA GRAFIA ALLA LIGO ARGA THIMITHIKE TIN XRYSI AYGI OTAN EXI EPILEXI DIPLA TIS KAI DIMOSIOS NA EMFANIZETE SINEXOS O TRAGAKIS ROYLA ASE TIN KOROIDIA KI ESY GIANNAKIS KATANTISES MEXRI NA PIASIS TIN KAREKLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος6/12/13 12:12

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η Κα ΝΑΝΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ .
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος6/12/13 16:25

    ΨΥΦΙΖΕΤΕ ΡΟΥΛΑ ΨΥΦΙΖΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΗΔΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος6/12/13 16:25

    ΨΥΦΙΖΕΤΕ ΡΟΥΛΑ ΨΥΦΙΖΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΗΔΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος6/12/13 19:41

    Για δώσε μας και μας την ανακοίνωση να την διαβάσουμε ρε βλάκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος6/12/13 20:20

    ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΗΣΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ
    ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 6 ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΣ 15 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΛΕΤΩΝ.ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΝΩΔΥΝΑ,ΚΑΙ ΑΝΕΠΕΣΤΗΤΑ ΟΙ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΟΥΠΟΙΛΙΚΙΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος6/12/13 22:52

    προς ανωνυμο 20.20
    κατα πρωτον μαθε ορθογραφια και κατα δευτερο ποσο σε συμφερει να τεθει τετοιο διλλημα;
    οσο και να το προσπαθεις εσυ και οι ομοιοι σου δεν τσουλαει.χαλασμενο δολωμα εβαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος7/12/13 12:28

    ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ (20.20)...Η ΛΕΞΗ ΄΄ΔΙΛΛΗΜΑ΄΄ (ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ)ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΄΄ΔΙΛΗΜΜΑ). ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ν ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ,,ΠΡΩΤΟΝ,,ΑΦΟΥ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Μ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ Κ,Π,Τ).ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝΟΥ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ; (ΣΥΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος7/12/13 21:22

    Το κάνατε μόκο τώρα αποβράσματα;
    Πολύ γρήγορα η λάσπη γύρισε πίσω στον λασπωτή Τσαβαρή.
    http://dhmotikhkaramouza.blogspot.com/2013/12/blog-post_7530.html#more ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗς ΝΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος7/12/13 21:58

    Δεν περάσανε ούτε 24 ώρες και το Τσαβαρικό μπλοκ απογυμνώθηκε κοινώς ξεβρακώθηκε.
    Όλες οι συκοφαντικές κατηγορίες εναντίον της Νάννου για χρισαυγιτισα,χρισαυγοπουλα και ασημαυγοπουλα πέσανε στο κενό, ξαναγυρίσανε πάλι πίσω στο βόθρο του λασπωτή Τσαβαρή.
    http://dhmotikhkaramouza.blogspot.com/2013/12/blog-post_7530.html#more
    Η κα ΝΑΝΝΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος7/12/13 22:00

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ,ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ.ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος7/12/13 22:08

    Τσαβαρή, το μόνο που σε σώνει τώρα είναι να πας να επισκεφθείς το φίλο σου το Λαγό στον Κορυδαλλό, είναι και ο Αρχηγός εκεί,για να συνεχίσετε τη κουβέντα που διακόψατε στα κεντρικά της Χ.Α. πριν τους χώσουνε μέσα. Μόνο έτσι μπορείς να φτάσεις στο 10%, διαφορετικά σε βλέπω στο 3% του Λαλάκη αφού μάζεψες και όλα τα ρετάλια του στο συνδυασμό σου.
    Είναι να σε κλαίν΄ οι ρέγγες, χιτλερίσκο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος9/12/13 18:49

    ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ κ.ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο της συνεδρίασης.
    http://thesalaminians.com/2013/12/07/%CE%B7%CF%87%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CE%B7-39%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος10/12/13 08:12

    158 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΨΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝ-ΑΚΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος10/12/13 22:30

    ΑΧ!!! ΡΟΥΛΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.