Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Δεκ 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR TOY ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ - ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Δ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 20, 21, 22 ΚΑΙ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΜΠΟΓΡΗ ΩΡΕΣ: 10:30 Π.Μ. ΕΩΣ 20:30 Μ.Μ.

 
Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών, το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης του Δ. Σαλαμίνας καλεί όλους τους παλιούς και νέους φίλους του να περάσουν μαζί όμορφες ώρες και να γίνουν κοινωνοί της ευαισθησίας και της πανανθρώπινης αγάπης προς εκείνους τους συνανθρώπους που χρειάζονται Ιατροφαρμακευτική φροντίδα. 
Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας θα υπάρχει πλούσια γκάμα προϊόντων που ευγενώς μας προσέφεραν τα καταστήματα του νησιού καθώς και άλλες γλυκές αμαρτίες που θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες μας, όπως χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, λικέρ, φανταστικές μαρμελάδες, (εκτός  από  τους  παραδοσιακούς  κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα)  υπέροχα  αρωματικά λάδια, χειροποίητα  σαπούνια,  κεριά, τα οποία έχουν ετοιμάσει οι Εθελοντές μας με πολύ κέφι και μεράκι για το «Πανηγύρι της Αγάπης»!!!!!!
«Η παρουσία σας και η συνδρομή σας θα μας δώσει δύναμη και αισιοδοξία και θα ενισχύσει τις προσπάθειές μας για το παρόν και το μέλλον των συνανθρώπων μας που είναι ανασφάλιστοι».
Καθ΄ όλη την διάρκεια του bazaar, θα συλλέγονται φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό για τις ανάγκες του Ιατρείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.