Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Δεκ 2013

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ KKE ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΡΟΪΚΑ

Όπως ήταν αναμενόμενο ένας ακόμη γύρος διαπραγματεύσεων κυβέρνησης – τρόικα καταλήγει σε ένα ακόμη γύρο αντιλαϊκών μέτρων με νέες διαθεσιμότητες - απολύσεις, φοροληστεία και άνοιγμα του δρόμου για τους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών. Ο λαός έχει μία ακόμη απόδειξη στα χέρια του ότι οι δυνάμεις που υπηρετούν τον «ευρωμονόδρομο» και το στόχο της καπιταλιστικής ανάκαμψης, όπως είναι η κυβέρνηση, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ που δίνει από τις Βρυξέλλες το δικό του ρεσιτάλ υποκρισίας για μια δήθεν «ανθρώπινη» ΕΕ, δε μπορούν να βάλουν φρένο στον αντιλαϊκό κατήφορο.

Ο λαός δεν μπορεί να περιμένει τίποτα από τις διαβουλεύσεις των κυβερνήσεων και των κομμάτων του «ευρωμονόδρομου». Χρειάζεται να οργανώσει τη δική του εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση, με ισχυρό ΚΚΕ, και να πάρει την υπόθεση στα δικά του χέρια.      
ΑΘΗΝΑ 12/12/2013           ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.