Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Δεκ 2013

ΣΕΠ ΤΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ πραγματοποιεί δράση συλλογής τροφίμων με σκοπό την ενίσχυση του Ενοριακού Συσσιτίου "Ο Θεόφιλος" του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αιαντείου

Αγαπητοί Φίλοι,
Η Τοπική Εφορεία Σαλαμίνας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων πραγματοποιεί μια δράση συλλογής τροφίμων με σκοπό την ενίσχυση του Ενοριακού Συσσιτίου "Ο Θεόφιλος" του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αιαντείου.
Για τον σκοπό αυτό, το Σάββατο 7/12/2013, ένστολοι Πρόσκοποι και Βαθμοφόροι θα βρίσκονται μπροστά από Super Markets της Πόλης μας ("My Market" Λ. Σαλαμίνας και Ακτ. Καραϊσκάκη, "Κανάκης" Λ. Σαλαμίνας και Αιαντείου, Carrefour, και LIDL) συγκεντρώνοντας τρόφιμα που θα αφήνουν οι εξερχόμενοι συμπολίτες μας στα ειδικά καροτσάκια.
Θα ήταν μεγάλη βοήθεια για μας αν δημοσιεύσετε την σχετική συνημμένη έκκληση προς τους συμπολίτες μας και κάποια από τις σχετικές αφίσες.
Mε ιδιαίτερες ευχαριστίες
για το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ
Τοπικός Έφορος Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.