Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Ιουλ 2018

Εξωραϊστικός και πολιτιστικός σύλλογος Αγ. Νικολάου Σαλαμίνος πεζοδρόμια Αγ. Νικολάου


Στρώθηκε πρόσφατα άλλο ένα τμήμα πεζοδρομίου στην βόρεια πλευρά της Λεωφ .Αγ. Νικολάου Σαλαμίνος βελτιώνοντας την ασφάλεια των πεζών και την αισθητική της περιοχής.
Παρακαλούμε θερμά τους φίλους οδηγούς να αφήνουν ελεύθερα τα πεζοδρόμια για τους πεζούς όπως ορίζει και η λέξη.


65 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/7/18 08:55

    Καλημέρα Σαλαμίνα,
    Όλο και περισσότεροι στο νησί βλέπουν καθημερινά σε οπτικοακουστικό υλικό τον αφέντη και έχουν πλέον άποψη γιά τα καθαρά χέρια του.Όλη η Σαλαμίνα βλέπει καθημερινά τον νταβατζή-σουλτάν .Η περίπτωση αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή της θείας δίκης. Σουλτάν-Νταβατζή τάβαλες μέχρι με το Μοναστήρι της Φανερωμένης,νόμιζες ότι δεν θα σε σταματούσε τίποτα και κανείς,πίστεψες ότι μπορείς να γίνεις ηγεμόνας.Τώρα σκουλικάκι ΟΛΑ αυτά αποτελούν γιά σένα εφιάλτη και γιά το ιστορικό νησί μας λύτρωση.ΤΕΛΟΣ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/7/18 09:10

    Φίλε Παντέλο σε πάμε.Πές του κιάλλα.Τέτοιος βρωμοχεράς που είναι,να ξαναπάει ο νταβατζής από εκεί που μας ήρθε.Στην Αραπιά κιακόμα παραπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/7/18 10:01

    Το στικακι ονοματιζει 3 ατομα
    Τον σουλτανο για 17χιλιαδες
    Την δήμαρχο για 7300
    Τον Καπετανάκη για 50χιλιάρικα
    Για αυτο και οι τρεις είναι αυτοκολλητοι τους εννονει η οικονομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/7/18 10:21

    ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ??????????ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ??????ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ???????ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/7/18 10:51

    ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Ο ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΕ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΟΥ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΟΜΩΣ Ο ΟΠΟΊΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΊΧΕΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΜΗΝΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΚΕ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ , ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΒΟΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΣΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. Η ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, Ή ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΛΗ Η ΚΟΛΟΥΡΗ ΣΥΖΗΤΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝΗΞ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΌ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/18 11:18

      Μην είσαι τόσο άδικος, μπορεί να μην έχει δει το στικάκι και ίσως ανταποδίδει κοινωνικές υποχρεώσεις. Εκείνο που θα συμβούλευα το ναύαρχο είναι να μην λερώνεται σε διάφορες εκδηλώσεις δίπλα της, γιατί ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Πάντως χθες ήταν μαζί με το ζεύγος ελάχιστα άτομα, και έφυγαν σαν βρεγμένες κότες. Ο κόσμος δεν τους πλησίαζε λες και έχουν λέπρα. Πάνε τα μεγαλεία που σχηματίζονταν ουρές να τους χαιρετήσουν....!!! Η αυτοκρατορία γκρεμίζεται.!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/7/18 11:25

      ΦΤΗΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΟΣΑΝΕ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑΑΑΑΑΑ,ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΗΦΤΟΥΝ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/7/18 14:44

      ΓΙΑΤΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΨΥΦΙΖΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΥΠΟΒΡΙΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΙΖΕΣ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΔΗΛΟΝΕΙ Ν,Δ ΠΟΣΟΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/7/18 15:38

      ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟ ΤΡΑΓΑΚΗ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/7/18 18:24

      Πότε σε αυτό το νησί θα σταματήσει η ακατάσχετη μπουρδολογία;Έχετε γίνει όλοι παντως επιστητού, γνωρίζετε τις σφυγμομετρησεις...κι εσύ ρε φίλε τι σε νοιάζει αν εκτεθεί ο Ελευσινιωτης αν κάλεσε την Νάννου η οποιονδήποτε άλλο στις χαρές του παιδιού του; Εσύ ποιος είσαι που θα το ορίσεις; Για να σου μεταφέρουν όλο αυτό το σκηνικό που περιγράφεις φαντάσου πως ακόμα κι εσείς οι ίδιοι Όχι απλά πιστεύετε ότι δεν έχει ξοφλήσει η Νάννου, αλλά την φοβάστε.Καντε έντιμο πολιτικό αγώνα κι αφήστε τις υποδείξεις και τις προτροπες

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/7/18 12:44

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ (ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΕ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/18 13:45

      ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΟΣΗ,ΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/7/18 22:47

      22/7/18.13:45.Καλέ ήσουν εκεί? η παρακολούθηση έκανες? Καλά... Δεξίωση... μα τού ΠΝ.ήταν, είναι, και θά είναι ό κυρ Μήτσος...ΠΝ και Δεξιώσεις σημείωσε...ΕΝΑ... Ο αυτιστικος ...G...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος22/7/18 12:58

    ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΕΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΣΑΣ ΕΣΥΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ? ΑΣΤΕ ΤΑ ΝΤΑΙΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/7/18 13:08

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 12:58,ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΘΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/7/18 13:11

    Μηνά η Σαλαμίνα δεν ξεχνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/18 03:26

      !!!ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΠΟΥΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥΣ.ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ Τ'ΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΑΤΕ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ,ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΙΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΙΝΙΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΣΑΣ.ΛΕΜΕ ΓΕΙΑ ΕΙΣ 24/7 ΠΡΟΣ 25/7.ΟΤΑΝ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος22/7/18 13:47

    Στον 12.58. Κανένας δεν επέβαλε και περισσότερο εκβίασε τον Ναύαρχο να μη καλέσει το ζεύγος Νάννου. Δικαίωμά του είναι. Όποιος όμως έχει λίγο πολιτικό μυαλό δεν κάνει παρόμοια λάθη. Δεν χρειάζεται να είσαι επικοινωνιολόγος για να καταλάβεις ότι το ζεύγος δεν μπορείς να το καλείς και μάλιστα σε προσωπικές - οικογενειακές στιγμές μετά τα γνωστά γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/18 17:37

      ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΤΖΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/7/18 22:52

      ΑΥΤΗ Ξ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΡΕ ΤΖΙΦΟΥΤΗΔΕΣ?

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος22/7/18 14:53

    ΚΑΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΝΑΝΝΟΥ, ΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ 2014 ΠΟΥ ΑΝΕΒΙΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΕΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/18 01:45

      Η τελευταία σου πρόταση είναι όλα τα λεφτά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/18 02:52

      SI SIGNOR PRESIDENTE!!!ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ!!!ΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΕΣ ΧΤΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΣΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΧΤΙΣΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ!!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος22/7/18 14:58

    σημερα στο περαμα στα καραβακια πακιστανος μυραζε στικακια με της πενιες του τσιτσανι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/18 15:04

      ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΗ ΞΕΚΟΛΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/7/18 18:05

      ΑΠΟ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ Η ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΡΑΦΗ???

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος22/7/18 15:07

    ΕΓΩ ΝΑΥΑΡΧΕ ΘΑ ΣΕ ΨΥΦΙΣΩ ΑΜΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΒΕΡΩΦ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΖΙΜΕΙΟΤΟ ΒΕΒΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/7/18 17:07

    Δυστυχώς ο ναυαρχος με απογοητευσε πριν ακομη μιλησει. Διπλα στην Ρουλα παντου, στο ιδιο τραπεζι. Δυστυχως μια απο τα ιδια. Δεν θα παρουμε ναυαρχε...τζαμπα λεφτα θα χαλασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/18 23:10

      22/7/18.17:07.Συγνώμη αλλά έχεις άγνοια... Δεν χαλάει, και ούτε θά χαλάσει € ο...Ναύαρχος... Έχει χορηγούς. Ο ένας χορηγός του έχει δώσειιιι,και θα τού δώσει... μήν σού πώ καί το εσώρουχο του!!! Κανείς μήν υποτιμά τίς "γνώσεις" τού Οσιομάρτυρα!!! Ιουλίου!!!... Απαγόρευση είς όλους μας από Διαχείριση, διά ονόματα...έχει κάτι Μαφιες αυτός δίπλα του...πού μπροστά σε βενζινα,σουλτάνο, νταμαρα,τσούχτρα, κτλ."αγαθά προϊόντα "είναι όλη ή Καμόρρα αγγαλια!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/7/18 23:23

      ΥΓ...Έκανα και λάθος από ταραχή... αγκαλιά, τό σωστό... Ω ναι καλέ, κι εσύ με τα αυγά, και τά γιαούρτια, δεν τά λυπασε?με γιαούρτι τώρα τό καλοκαίρι μολτο μπελλα,ροδακινοπιτα κτλ.με αυγά απο αλανιαρες κότες εκ Μεγάρων όμως, μπελισιμα,φριτατα Εσπανιόλ...io είχα διάθεση να σας γράψω συνταγές απ'ολο τόν Κόσμο, αλλά με γραψατε...εύκολες και όχι ακριβές...!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος22/7/18 17:32

    TZABARH ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ .ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/18 18:03

      17,32ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ 500 ΑΤΟΜΑ ΦΟΝΑΖΑΝ ΡΗΘΜΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΗΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΙΚΑΚΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΜΗΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΡΟΖ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/7/18 18:09

      μην σου φενετε παραξενο αυτη καθε τετραετια βγαζουν και απο ενα οπος επι αγαπειου

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος22/7/18 17:50

    ξεκιναει σημερα το σηριαλ στην τηλεοραση τιτλος αμαρτησα για τα ανεργα παιδια μου σε σκηνοθεσια του ΣΤ ΦΑΣΟΥΛΗ προταγονηστουν Μ, ΤΣΙΤΣΑΝΙΣ στονρολο της μανας η ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ 7,300 ΓΚΕΡ ΣΤΑΡ ΜΗΣΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος22/7/18 18:29

    Καλημέρα Σαλαμίνα,
    Όλο και περισσότεροι στο νησί βλέπουν καθημερινά σε οπτικοακουστικό υλικό τον αφέντη και έχουν πλέον άποψη γιά τα καθαρά χέρια του.Όλη η Σαλαμίνα βλέπει καθημερινά τον νταβατζή-σουλτάν .Η περίπτωση αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή της θείας δίκης. Σουλτάν-Νταβατζή τάβαλες μέχρι με το Μοναστήρι της Φανερωμένης,νόμιζες ότι δεν θα σε σταματούσε τίποτα και κανείς,πίστεψες ότι μπορείς να γίνεις ηγεμόνας.Τώρα σκουλικάκι ΟΛΑ αυτά αποτελούν γιά σένα εφιάλτη και γιά το ιστορικό νησί μας λύτρωση.ΤΕΛΟΣ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/18 08:48

      ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ...ΠΕΛΛΟΣ Ο ΣΚΑΡΠΕΛΟΣ !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/7/18 03:16

      Καλημέρα σας Κύριε Πελλο Σκαρπελο!Νά Χαιρόμαστε Τήν Δημοκρατία μας,και τήν Ακυβερνησια μας.Ξενυχτουμε πονουμε,έχουν τά σόγια μας 3 τραυματίες Ραφήνα... Συγνώμη... Αληθινή ή γραφή μου...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/7/18 03:20

      ΥΓ.Ντόπιοι από εδώ... Αλλά χρόνια Αττική και δικό τους σπίτι Ραφήνα κοντά σ'εμας---

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος22/7/18 20:44

    Ωχου τί έγινε πάλι... Καλέ εσείς ακόμα είς γάμο είστε? Δεν πειράζει θά μάθετε... Για να είμαι λοιπόν κι εγώ στό θέμα... Διάβασε κυρ'Μητσο μου...Εγώ θά σέ ψηφίσω τό 1977...που θά είσαι κατώτερο πλήρωμα στα αντιτορπιλικά "ΚΑΝΑΡΗΣ" ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ "Και στην πυραυλακατο " ΜΠΑΤΣΗΣ"...Αν θέλεις έτσι? Άν δεν θέλεις, άλλο έτος εγώ δεν θά μπορέσω... για να μήν θυμωσεις σού γράφω, και νευριασης,γιατί τώρα άντε να βρης φάρμακα στό τζαμπααααα!!!G!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/18 22:32

      ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ...ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ???

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/7/18 23:30

      22/7/18.22:32...ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΤΟ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΖΑΛΗ!!!G!!!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος22/7/18 20:45

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ !

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ .

    ΟΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

    ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο 75ΑΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 80ΑΡΗΣ ΑΥΡΙΟ ΜΑΚΡΗΣ , ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΝΙΚΟΣ ΤΟ ΜΟΥΛΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/18 10:18

      Γιατί να παραιτηθούν αφού και αυτοί οικονομούν με της αρπαχτές,όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα .

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος22/7/18 20:55

    Ναι ε?καλά Νικολακη...καλά!G!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/7/18 08:42

    Σαλαμίνα καλημέρα,
    Παρακολουθώ τα τραγικά λάθη του Μήτσου από την Ελευσίνα και απορώ.
    Αγαπητέ Μήτσο τώρα που λαμβάνεις μέρος στα κοινά του νησιού πρέπει να προσέχεις τα λάθη γιατί πολύ φοβάμαι ότι μετά από λίγους μήνες θα εισπράξεις μιά μεγαλοπρεπή πολιτική ήττα.
    Δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει ποιοί είναι οι καθοδηγητές σου,αν όμως είναι και αυτοί σαν και σένα άσχετοι με το αντικείμενο ή ακόμη χειρότερα και εμπαθείς,τότε πολύ φοβάμαι ότι σε οδηγούν σε λάθος δρόμο.
    Ένας όχι υψηλόβαθμος απόστρατος του Π.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/18 15:02

      Γειά σου Ξαδελφε Δημητράκη. Γιατί έχεις παράπονα? Έβαλε κι αυτός πού του τα χωνεις τό χερακι του μαζί με την Ιφιγένεια για περασης ζάχαρη στην Σούδα. Και τήν κάνατε με ελαφρά πηδηματακια,εσύ κι άλλος,όταν σας τσακωσε ό Λυμπέρης. Έτσι δημόσια ξεφτιλα όπως κάνατε σε μένα.Ο Παύλος καλά? Η φωνάζει ακόμη από το μπουντρούμι θέλω εναν κουβά φραπέ και να δω λίγο ήλιο? Ζητουλες...ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 23/7/18.08:42.ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛ.ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ.ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΞΑΔΕΛΦΟ. ΡΟΜΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΡΕΜΑΛΙΑ.ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος23/7/18 08:55

    Το πρωτο στικακι δείχνει Σουλτάνο Μήνα
    Φουκαριάρα Δήμαρχο
    Αντιπρόεδρο τοπικής ΝΔ Καπετανάκη
    Κυκλοφορεί όμως και ένα δεύτερο με σύμβουλο της Δημάρχου να κάνει δουλειά στο νεκροταφείο με 1200Ε και να κόβει τιμολόγιο 6200Ε παρουσία του παπά Ν.....
    Ήρθε χαρτί για απολογία στο Δήμο για
    Σκιαθιτη,Β Φασουλη που τους καλεί ο εισαγγελέας για ατασθαλίες
    Που είναι τα καθαρά χερια;
    Για να γίνουν καθαρά θέλουν κάνα μήνα στη χλωρίνη μπας και καθαρισουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/18 11:43

      Δεν τους ξεπλένει ούτε ο..... Νείλος.!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/18 23:12

      Παλιάνθρωποι πως τολματε να πιανετε στο στόμα σας έναν ιερέα;;;; Και ειδικά τον συγκεκριμένο ιερέα !!!!!!!!
      Δεν υπαρχει πιο έντιμος και σωστός ιερεας!!!!!
      Ντροπή σας !!!!!
      Σταματήστε το εδώ ΤΏΡΑ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/7/18 16:43

      ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΓΩ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.Η ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Η ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ... ΝΕΙΛΟΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΤΡΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΡΙΠΛΗ ΤΑΡΙΦΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΣΑΓΙΟ... ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο "ΤΡΑΓΟΣ" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΓΕΡΟ'ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΛ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ... ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΘΗΤΕΙΑΣ,ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΡΟΖΑΛΙΑ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΜΥΩΠΙΑ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ 12 ΩΡΕΣ, ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΟΣΤΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ... ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΔΙΚ.ΧΡΗΣΤΟΥ.ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΖΕΔΑΚΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/7/18 18:06

      16:43 προσεχε τα λόγια σου !!!!
      Κοφτο εδώ !!!!!!!!

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος23/7/18 13:27

    """ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.ΖΗΤΩ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΣΣΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΥΨΗΛΑ ΙΔΕΩΔΗ...ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ... ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΜΟΝΟΙ...ΜΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ...ΤΙ ΓΡΑΦΩ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΠΑΛΙ ΞΕΦΥΓΑΑΑΑΑ...ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΜΑ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΤΥΠΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ... ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΔΩ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΟΦΘΑΛΜΟ ΑΛΛΟΥ...ΚΤΛ...ΜΗΝ ΔΩ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΙΣΩΠΕΔΩΣΗ ΔΗΛ.ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΡΑΜΙ Ο ΥΨΗΛΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΣΙΜΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ...ΝΑΣΑ...ΔΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ.ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ...ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΡΑΖΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΨΑΜΕΝ...ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ.ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΑΝ Η ΧΑΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ... ΛΙΓΟΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ...ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ... ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ...ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ!!!G!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/18 19:14

      Φίλε ΄΄G ΄΄, γράφεις και ελπίζεις το νησί να μείνει στη θέση του. Να μου επιτρέψεις να συμπληρώσω - διορθώσω: To NHΣΙ σε λίγους πλέον μήνες θα είναι εκεί που οι συμπολίτες μας θα αποφασίσουν, για την επόμενη τετραετία. ΟΚ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/18 21:15

      23/7/18.19:14.Σε ευχαριστώ 7 μήνες εδώ μέσα λίγες καλές απαντήσεις έχω λάβει... Αλλά σέ παρακαλώ προσωπικως πολύ, εγώ έχω δηλώσει ότι μετά από έτη αποχής θά ξαναδώ το τρυφερό κουτάκι πού το λένε κάλπη... Οπότε απόφαση θα πάρω κι εγώ... Πολίτης του νησιού είμαι...δεν είμαι ξωγαμο...ένταξη... Άντε να είσαι καλά... Ουφ...Ιουλία!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/7/18 21:28

      Συγνώμη αλλά ό πληθυντικός, όπου αποφασίσουν οι συμπολίτες μας,τό νησί, με κεφαλαία γραφή, ό εαυτος σου ωξω,κάτι δεν μου -κάθετε καλά-η βάλτος είσαι,ή ο έτσι και ό αλλιώς, πού πάντα μου κάνει κροσι τό νευροοοο-εσυ είσαι ρε?έλα γρήγορα θά έχω αυτοφόρω σήμερα να με αφεισης μέσα... ξέρεις τι χαρές κάνω όταν έχω μπάτσους μπροστά μου...G...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/7/18 23:52

      Στην ...Ιουλία. : Aσφαλώς ως πολίτης του νησιού κι εσύ ψηφίζεις. Αλλά να ρε γαμ...το, είμαι περίεργος να μάθω τι θα ψηφίσεις. Δεν με βοηθάς λίγο;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος24/7/18 02:53

      23/7/18.23:52.Καλημέρα. Λόγω αυθόρμητης και κατ'εξακολουθησης ταραχης,διά "καμμένης Δημοκρατίας και αθώων θυμάτων από ακυβερνησίας το Ανάγνωσμα και μη Συντονισμού για ακραία φαινόμενα" τώρα το ίδα το σχόλιό σου.Λοιπόν ξανα'μανα...εγώ ήμουν λάτρης της αποχής διά 3 δεκαετίες. Πρώτον γιατί εκανα γιουργια,σουλατσα,πως τα λένε μωρέ σε γκαζαδικα...δεύτερον φιλελεύθερη οικογένεια...εγώ και πολλά άτομα από τα σόγια μου ανηκαμεν όχι είς την Δυσην"το χει η ρουφιανα ή μέρα σήμερα "αλλά είς ΚΚΕ'ΕΞ,μετά βαρεθηκαμε να κάνουμε συχνές βιζιτες" επισκέψεις καλέ "πρός αυτό τό υπέροχο θέατρο του παραλόγου εις Ασφάλειας κτλ.και τό ριξαμε στό Άνθρωπε Φιλοσοφισε...θεωρίες, ξαπλες,μασες,κτλ.λίγοι έφτασαν να γίνουν αναρχοκομμουνιστές ακόμη εν ενεργεία... Εμείς αποχή, κι όπως τα ιερά μαιμουδακια της Κίνας, ακουγαμε,βλέπαμε, αλλά στόμα βουλωμενο...έτσι που λες γίναμε Αριστεροί με Δεξιά τσέπη... Ομιλούμε με όλους κτλ." δέν τοβλεπα νωρίτερα την τύχη μου σήμερα "άντε να ξεμπερδευουμε...έφτασε ή Χώρα εις γκρεμό και είπαμε κι εμείς να βάλουμε ένα χερακι μπας και την Σώσουμε... τρίτον ή ψήφος είναι μυστική, κι ή κάλπη γκαστρωμενη...Ελπίζω να σέ διαφωτισα...να Χαιρόμαστε Όλοι τήν Μεταπολίτευση, Και ναι...άλλη μιά Δημοκρατία είναι γεγονός σήμερα μέσα από στάχτες, και νεκρούς... Και πάλι Καλημέρα σου...και Σεβασμός δικός μας μπροστά στήν Ασέβεια άλλων... Άντε γειά...γιατί έχω και τα δικά μου βάσανα, προσωπική Υπόθεση!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24/7/18 07:12

      Καλημέρα ...Ιουλία. Σ΄ευχαριστώ για την αναλυτική απάντησή σου, όμως άλλα περίμενα να ακούσω κι άλλα διάβασα. ΄Ομως σεβόμενος τη σημερινή πολύ δύσκολη ημέρα που περνάμε όλοι, θα επανέλθω ελπίζω σύντομα. Καλή δύναμη σ΄όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος24/7/18 17:19

      Καλέ, κι αυτό τώρα τό Ιδα!Τι θα κάνω μ'εσενα μού λες???Και σταμάτησε αυτό το"Ιουλία"γνωστό το όνομα μου...το έχουνε πηδήξει εδώ μήνες τώρα... Τ'αλλα ονόματά μου δέν τα θυμάσαι? Εγώ τά εριξα στον"αέρα" έτσι για τήν πλακα μου,το γέλιο μου, και για το δεν βάζω εγώ μαράζι... Θες ν'ακουσεις άλλα εεεε?τι περιμένεις λέει???Διάβαζε την γραφή μου και τα εμαθες ΟΛΑ!Κανέναν δεν θα αφήσω αδιαβαστο τώρα που αποχωρω με ψηλά το κεφάλι μου...τά δώδεκα ευαγγέλια θά γίνουν δεκατρία έως πρωινή ώρα... Εκτός άν φάω διαγραφές από Διαχείριση... Άντε τώρα γειά... Γιατί έχω θέμα σοβαρό... Και ΝΑΙ Σεβασμός και Προσφορές γιατί πρέπει να παραμείνουμε Άνθρωποι... Και ενα "φασκελο στού Τσίπρα το μαγαζί...και στα μούτρα του"---+++---

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος23/7/18 18:55

    Φουκαριάρα, το πολιτικό σου τέλος,ο ηθικός ξεπεσμός και διασυρμός είναι πλέον γεγονός. Ότι έκανες θα λάβεις.ΤΕΛΟΣ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/18 12:20

      Ρε Παντελο δεν παίζεις με το πουλί σου που είναι και αθόρυβο και άσε τα πληκτρολόγια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/7/18 18:40

      Αχ και Αχ...οι προστυχιες μας λειπανε τωραααα...αλλά άς το συνεχεισω...οι οδηγειες σου προς Κύριο Παντελο άκυρες... εξηγω...θόρυβος πιό γερός από αναστεναγμους και άν βλέπει και καμμιά ταινιουλα γιά να έρθει στο κέφι... Σεισμός!!!

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος23/7/18 19:38

    H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΔΗΜΩΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014 ΟΤΑΝ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!!!!
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος23/7/18 22:41

    Έναν Υπουργό έκανε η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ. ΑΥΤΑ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ για το γάμο του γιου του να γίνει ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΓΙΑ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΣΠΥΡΟ ΑΥΓΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΓΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΗΡΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος26/7/18 01:02

    ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ.ΔΕΝ ΕΣΒΗΗΣΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.