Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Ιουλ 2018

Σε ελεύθερη πτώση η δημοτικότητα της Δημάρχου ένα χρόνο πριν τις εκλογές!


Ποτέ άλλοτε Δήμαρχος Σαλαμίνας δεν έχασε τις εκλογές, πριν τις εκλογές, αυτό πια που συμβαίνει εδώ στην Σαλαμίνα είναι για ρεκόρ Γκίνες και το πέτυχε με πολύ δουλειά και κόπους ετών, θα ‘λεγα, απ’ την πρώτη μέρα της εκλογής της με τις αδόκιμες και επιπόλαιες επιλογές της.
Παρά τα 12 χρόνια της ως Δημοτική Σύμβουλος, δεν κατόρθωσε να αποκτήσει πολιτική εμπειρία και ευστροφία,  ώστε να δει τα μελλούμενα από τις κακές επιλογές της σε πρόσωπα και κυρίως καταστάσεις.

Δέσμια προφανώς των υποσχέσεων της και των προεκλογικών της υποχρεώσεων, πορεύτηκε χωρίς δικό της μπούσουλα στην πολιτική της αυτοκαταστροφή κι όσο κι αν κάποιοι που την πίστεψαν και προσπάθησαν να την νουθετήσουν, δεν κατάφεραν τίποτα, μια και δεν άκουσε κανέναν πλην αυτών που κλείνει η πόρτα της!
Εδώ θα της ταίριαζε παραφρασμένη βεβαίως η παροιμία, ”…τα εν δήμω, μη εν οίκω...” ασύμβατα πράγματα που την ώθησαν τελικά στην πολιτική της αυτοκαταστροφή συμπαρασύροντας όμως αύτανδρους και άκρως αξιόλογους συναγωνιστές της.
Όμως για μας, άλλη μια χαμένη πενταετία για το νησί κι εδώ οι καλά γνωρίζοντες, έρχονται και μας ρίχνουν ευθύνες -και δικαίως- σε όλους εμάς που την στηρίξαμε το ’14.
Δεν θα μιλήσουμε εμείς κα Δήμαρχε για το έργο που δεν έκανες, δεν θα μιλήσουμε εμείς για το νοικοκυριό στο δήμο που τελικά ούτε αυτό έκανες, δεν θα μιλήσουμε εμείς για την λαϊκή ενημέρωση που δεν μας παρείχες, δεν θα μιλήσουμε εμείς για τις υποσχέσεις που εσύ δεν τήρησες, για το ξεπούλημα του νερού τα ασημικά του Δήμου (800.000 € έσοδα τον χρόνο, δικά σου λόγια αυτά) δεν θα μιλήσουμε εμείς κα Δήμαρχε για την διαφάνεια για τις απευθείας αναθέσεις σας και τόσα άλλα!
Εσύ κα Δήμαρχε πρέπει να μιλήσεις επιτέλους και να μας ζητήσεις αν μη τι άλλο συγνώμη και να αποσυρθείς στο κονάκι σου και να αντιμετωπίσεις αυτά που ‘ρχονται.
Καλό Καλοκαίρι σας εύχομαι ειλικρινά και λυπάμαι για μένα που σας πίστεψα -παρά τις προτροπές των γνωριζόντων πρόσωπα και πράγματα-  λυπάμαι που με τον μικρό μου λόγο παρέσυρα πέντε φίλους μαζί μου και σας στηρίξαμε τότε, λυπάμαι που σήμερα ενώ το νησί βοά εσείς σιωπάτε στρουθοκαμηλίζοντας, σας υπερεκτίμησα, λάθος μου.

245 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/7/18 20:01

    Πρέπει να συμπληρώσουμε στο άρθρο ότι Ποτέ στην ιστορία του Δήμου μας πρώην Δήμαρχος έχει μαζέψει μέχρι τώρα 42 μήνες φυλακή και ένα χρόνο στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων αυτό έχει αποδειχθεί δικαστικά ενώ η ελεύθερη πτώση της Δημάρχου δεν αποδεικνύεται από καμία έρευνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/18 20:14

      Θα το ζήσεις Σεπτέμβρη του 2019, αν φτάσει έως τότε ως Δήμαρχος
      Μη ξεχνάς που το ξεχνάς, έρχονται διώξεις στην γλυκιά σου για απιστία
      Για ρώτα τους δικηγόρους του Δήμου σου τι σημαίνει τούτο;
      Θα σου κοπεί το γέλιο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/7/18 20:36

      xa.xa.x.a.xa.xa. Και γιατί δεν ρωτάς το αφεντικό σου, αυτός ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει απιστία. Έχουμε και λέμε α) 2 χρόνια φυλάκιση για απιστία και 1 χρόνο στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, β) 2 χρόνια φυλάκιση για απιστία και απάτη, γ) παραπομπή για απιστία σε βαθμό κακουργήματος και έρχονται κι άλλα χειρότερα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/7/18 08:14

      ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ.....
      ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ.....
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/7/18 21:30

      Ραγίζει απόψε ή καρδιά με το μπαγλαμαδάκι/πολλά κομμάτια έγινε σπασμένο ποτηρακι/Κανείς εδώ δεν τραγουδά/κανένας δεν χορεύει/ακούνε μόνο τήν πανιά κι ό νούς τους ταξιδεύει/

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/7/18 20:57

    2 γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα!
    σας σιχαθήκαμε και τους 2. ανάξιοι και οι 2 . και διστυχώς για μας και οι άλλοι υποψήφιοι τα ίδια χάλια έχουν. ίσως λίγο λιγότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/18 22:32

      Ποιοί μιλάνε για αλητεία...οι μεγαλύτεροι αλήτες που ρήμαξαν τον Δήμο που ζούσαν τις γκομενες τους στην Αλβανία που είχαν ρημάξει την wind με χρεώσεις κινητών χιλιάδων ευρώ και που παρακάλαγαν την Δήμαρχο να μην τους τα βγάλει στο φανερό.Μεγαλύτερο μπουρδελο από εκείνο του Τσαβαρή δεν θα περάσει.Μην ξεχνάτε και τα χρόνια πολλά τα Χριστούγεννα με τους κουραμπιέδες στο κεφάλι της γραμματεύς που εκτελούσε " καθήκοντα...Τα ξεχναμε;;; ΚΑΝΕΙΣ!
      ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ; Γι αυτό έφτασαν τον Δήμο στο κόκκινο και μπήκε στην εξυγίανση.Καντε το μόνο αρχιλαμογια αρχικλέφτες κι αρχικλεφταραιοι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/18 08:03

      Αυτό που έχεις πάθει λέγεται σύνδρομο Τσαβαρή, πρέπει να το κοιτάξεις 5 χρόνια τώρα δεν σας απασχόλησε ο Δήμος και η καθημερινότητα του αλλά πως θα καταστρέψεις τον πολιτικό σου αντίπαλο με κάθε μέσον και κόστος.
      Ήρθε ο καιρός να πάτε σπίτια σας, στα βρώμικα και τρισάθλια λαγούμια σας, νέοι άνθρωποι απαλλαγμένοι από σύνδρομα να αναλάβουν πια μπας και ξεβρομίσει αυτό το όμορφο νησί από την δική σας κόπρο.
      Ατενίζουμε με αισιοδοξία το αύριο του νησιού στηριζόμενοι στους νέους ανθρώπους που ήδη κάναν την εμφάνιση τους

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/7/18 17:31

      Καλεεεε,γραψε αλλά ζωντανά του Θεού... Δεν ξέρω για ποιά άτομα εγραψες τήν λαϊκή ρήση, συμπαθεστατα είναι... Πολύ παλιά τό έχω ακούσει εγώ, ήταν ένα γαϊδουράκι ό Μεντής, πού επηγενε άτομα,από ένα σημείο και μετά, εις Αϊ Νικόλα στά Λεμόνια... Εγώ ίσα πού πρόλαβαν τό γαϊδουράκι φορτομενο σάν ζώο, με ναύτη νά τραβά αυτό εις βροκηηηη...βροκη καλημέρα λέμε κάθε μέρα, ακριβώς μόλις μάτια ανοιξουμε,αυτή απέναντι μας...βράδια προβολείς ρίχνει, κι εμείς σινιάλα κάνουμε με άλλον προβολέα... Βουνό... Αράπης, δεν φαίνεται καλά... Από μέσα Ναύσταθμο όλα καθρέφτες... Πονούν όμως, γιατί σκαμμένα είναι τά σωθικά τους,και πυρομαχικά γεμάτα φοβεριζουν...έχω μπεί εις τραινακι"καφάσι "γύρω'γυρω,φοβοοος,άν έκαναν καμμιά... Ξέρεις τωρααααα...γιατί κάπνιζαν κάτι ...του τύπου... Έλα τώρα, ουδέν πρόβλημα... Τί λέτε ρεεεε μ......ολοκαύτωμα θά γινουμεεεε...αυτά και ααααλλα πολλά... Αθώος... Δεν επροσβαλα,πολιτική δεν έγραψα, αλλά για Ναύσταθμο... Μιά ζωή θυσία... Ευχαριστώ!!!G!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/7/18 17:55

      Ευχαριστώ, και παλι...γιοφύρια ακόμη νά δωωωω!!!Giulio!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/7/18 18:07

      Μάς φαγανε οι δρόμοι σήμερα... Και της χούντας τα κιτρινιασμενα λεωφορεία... Αυτά κατέβαιναν από Τατόι "εξω και μακριά" και έκοβαν τσαρκες από Ι.Δροσοπούλου... Έως Φάληρο... Ένα βράδυ όταν εμείς από ταράτσα 6οροφης πολυκατοικίας επί τής οδού Αχαρνών, είς Άγιον Ελευθέριο, τους πετουσαμε νεραντζιά μέ ξουραφια,σταμάτησε ένα, και πλάκωσε στίς γρήγορες εσατζης,τραγουδιστή,πολυυυυ γνωστό όνομα... Ωχ!!!Giulio!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/7/18 21:04

    Γειά και συγνώμη ζητώ. Πρέπει να είσαι τό ίδιο άτομο. Λάθος σου λάθος σου μεγάλο. Σε κορόιδεψε η Λάμια Δώρα και όλο συγνωμες και απολογίες είσαι? Γιατί παρακαλώ? Εσένα κάπου κάπου σ'εχω δεί, κάπου σε ξέρω. Όχι βρε άνθρωπε τού Θεού, όχι. Άστα όλα πίσω σου,μην κοιτάς ποτέ αυτό πού σε πληγώνει! Ρίξε φασκελα και φτύσιμο,καί κοίτα τόν εαυτό σου και τήν υγεία σου βρε φίλε. Απολογίες δημόσια γιατί παρασύρθηκε από καλή καρδιά? Ούτε στόν εαυτό σου.Εντάξει?Δεν είναι αστεία η γραφή μου.Είναι πολύ σοβαρή! Σε παρακαλώ προσωπικως εγώ, και για όλους τους αληθινούς φιλους σου.Ξεχασετα όλα.Υπάρχει ό Θεός πού αργεί λίγο αλλά δεν λησμονει.Και ο Θεός δεν θέλει τό άδικο. Μόνο εσύ πονάς? Όλοι όσοι είμαστε άνθρωποι πόνο έχουμε. Το Νησί μας βούλιαξε. Πρέπει όλοι μαζί νά τό φέρουμε ξανά καθαρό στην επιφάνεια. Νά είσαι καλά. Απο καρδιάς καλές και πολλές ευχές σου στελνω.Και ποτέ ξανά απολογίες. Δεν ευλογείται είπα τό άδικο. Καθόλου στεναχώρια. Εσύ θα χαρά θα κάνεις όταν ξεκάθαρο θα είναι τό τοπίο. άκουσε με. Πάντα μέρες και νύχτες λαμπερές νά έχεις. Και να χαμογελας.Ζησε.Φίλος δικός σου,και για όποιον με πάει στην αλήθεια.ΙΟΥΛΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 08:07

      Καλημέρα Ιούλιε
      Ρε φίλε προσπαθώ να σε διαβάσω και δεν μπορώ πολύ χύμα ρε φίλε και μπερδεύομαι, ξέβγαλέτες λίγο τις σκέψεις σου βάλε κόματα και τελείες, παραγράφους κι όλα αυτά τα περίεργα μπας και βρούμε άκρη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/18 12:20

      Εσύ ό 6/7/18. 08:07. Μήν με φέρνεις στο Αμήν'Αμαν!Έγραψα σωστά και τίμια. Κοίταξε και τους άλλους τί γράφουν. Εγώ σε βοηθησα αρκετά.Με αλήθειες. Σάν γυναίκα.Αφεντικό, ρουφιανα δεν είμαι. Σού έδωσα πολλά ονόματα. Έχουν κάνει παράνομα και τότε και ακόμα συνεχίζουν. Το γνωρίζεις ότι τό ψέμα είναι ό χειρότερος εχθρός μου.Μια χαρά έγραψα σαν "Giulio"Τι άκρη νά βρούμε όταν οι δικοί σου μέ ξεφτιλιζουν?με υποστήριξες ποτέ? Οχι.Θά σού δώσω μία ευκαιρία. Και θά δω. Τό ξέρεις ότι γράφουμε πολλοί απο ένα κινητό. Έγραψα σάν τό Ιούλιο, για να υπάρχει η" διαφορά "Και μην" γραφεις σάν άλλη Κυρία. Ξεχωρισετα.Έχασα χρόνο, και είμαι ή μοναδική γυναίκα πού έχει γράψει βιογραφία.Ποιός, άλλος τό έχει κάνει? Κανείς. Σε υποστηριξα Boss,πολύ. Μέ προσβαλες.Δεν έχω αδέλφια. Τα ξαδέλφια μου όμως είναι κάτι πάρα πανω.Δεν γουσταρουν ντροπες.Δεν ξέρω. Τίποτα. Τά έχουμε "πεί" πάνω από μισή χρονιά. Δεν υπάρχουν λόγια στόν διασυρμο τιμίας γυναίκας. Και πάλι νά είσαι καλά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/7/18 23:20

      Συγνώμη... Τι θά γίνει τόν Σεμπτέμβριο του 2019?εγώ στην πολιτική δεν δεινω ποτέ ξανά σημασία... Και καλά έκανα και πιό πρίν... Τέλος πάντων... Ολους ξέρω...και εδώ, και παρα'εξω,μιλώ εκτίμηση μού έχουν διότι έλεγα και λέω...την καλημέρα μου θά έχετε, τήν ψήφο μου,κτλ,ποτέ... Δεν πρόσεξα καλά. Πολιτικής θέμα είναι, ή δικαστήρια παλιιιι???Όχι καλεεεε!Γιατί γράφω...Ο "αδελφός είς Κύπρου νησί,και έχων μόνον Σύρο και Πάρο, πάνω από 30 σπίτια, καταθοέσεις μεγάλες και τρανες,ό Πατέρας της Γεωργιαννας,και ο σύζυγος της Κυρίας... Αννας'Ραγκουση'Νταλαρα,ό αγαπητός και εις Διεθνή Αμνηστία... Γιώργος Νταλάρας τώρα τό" άσχημο έτος "2018...θα είναι 70 ετών. Τό άλλο έτος πού και Θεού μάτι φόβο έχει 2019,Νταλάρας 71χρονων...τά μαθαίνουν οοολα...όχι από Νησί μας στεναχώρια... Ευχαριστώ σας πολλά!!!Giulio!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/7/18 21:05

    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Η Ναννου είναι η Δήμαρχος των έργων. Αυτή θα ξαναβγεί. Πουλήστε κι άλλα ψέματα και παραμύθια στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/18 21:24

      Πεστααααααα. Όλο το νησί εργοτάξιο και ο Πρώην αποτυχημένος κλαίει με μαύρο δάκρυ. Καλά για τους καινούργιους υποψηφίους ας μην το σχολιάσω

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/18 08:10

      Να μου θυμάσαι με τις μ@λ@κίες σας και τα σύνδρομα σας από καινούργιους θα χάσετε και ξέρεις γιατί;

      Σας σιχαθήκαμε ρε όλους κλεφταραίοι και απατεώνες

      Προχτές σε συγκέντρωση 18 νοματαίων παίχτηκε μωρή βρώμα το στικάκι σου και πραγματικά μου ρθενα ξεράσω, ρε τι μπόχα είσαστε;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος5/7/18 21:39

    EINAI H MOΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΣ ΤΑ ΠΗΓΕΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑ, Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΗΜΟΡΙΑΣ ΚΑΚΟΥΡΓΙΜΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΑΙΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΓΥΝΕΙΣΑΝ ΣΥΚΟ ΛΙΑΣΤΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/7/18 21:41

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 16:34

      """ Αφαιρέθηκε εεε"""?Καλαααα!μπαγασα...δεν έχω δεί άλλες αφαιρέσεις ακόμη... Θά αρχίσω παλι,να γράφω προστυχιες,να διαγαφεις,ακατάπαυστα κι εγώ νά γελω...τώρα εγώ κρατώ τό χέρι τό δεξιό με τ'αριστεροοοοο!Προς τό παρόν...είπαμε είναι ή αθυροστομία μου,εκ γέννησης κληροδότημα... Δεν τα λέω ή τά γράφω μέ έννοια άσχημη... Έτσι είμαι εγώ... Όταν πάρω αναποδες,όταν ακούσω ψέμα, όταν πρόκληση δεχτώ, όταν πούλημα δεχτώ... Άντε τώρα, γιατί δεν με πήγες και στόν Καραγκιόζη... Ρε σύ, μήπως αρνήθηκε την προσφορά μου,να σε"περπατησω"γιατί υπάρχουν πολλά Καραγκιοζιλικια εδώ μέσα? Ασκω βέτο! Καραγκιόζης Λαϊκός Ήρωας... Άντε ώρες άκρη τώρα εσύ από τις θαλάσσιες παραλίες, και θα δω τι θά γίνει μ'εσενα!!!G!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος5/7/18 21:48

    ο τσιτσανις στο προσινβουλιο ειπε στους συνβουλους της κυριας 7,300 οποιος θελει μπορει να αποχορισει αλλα θα υποστει και της συνεπιες και τους εβγαλε το τετραδιο με της αρπαχτες που εχει κανει ο καθενας τους ποιος ειχε τα φρυδια να κουνιθει ο κανενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 20:18

      Να μαθης Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά... Γρήγορα... Ουδείς θά καταλάβει... Εκτός από άτομα λιιιγα,και τά φροντιστήρια... Δεκτό??? Καλαααα...μήν απαντας...μέ κωδική γραφή... !!!G!!! ,

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος5/7/18 21:57

    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΟΘΟΝΙΑ ΔΗΠΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΑΝΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΠΕΞΕΙ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΤΕ ΒΡΕΣΤΕ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΜΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/18 22:16

      στα αρχιδ.. τους, αυτό περιμένουν για να ρεφάρουν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/18 20:26

      Το λέει και η Κυρία Μαριώ...είς "πρασινον Μύλο,της τά πήρανε χοντρά, μάγκες ζητά για να τούς τα πάρει, για να ρεφαρει"!!!Giulio!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος5/7/18 22:09

    Ρε μαστροκόλια τι μακακίες είναι αυτές που γράφεις, πού ζεις στον Άρη; Πρώτη φορά βλέπω ο κόσμος να την αγκαλιάζει τόσο σφιχτά κι εσύ να μιλάς για ελεύθερη πτώση, ξεκόλα απο το κομπιουτερ, βγες έξω να δεις ότι όλο το νησί είναι ένα απέραντο εργοτάξιο, δρόμοι, όμβρια, αποχέτευση, συνδέσεις, πλακοστρώσεις, παιδικές χαρές, γυμναστήρια, γήπεδα, σχολεία, πλατείες, κόμβοι, καθαρισμός λιμανιού- παραλιών, απόσυρση ναυαγίων, ίδρυση Λυκείου Αιαντείου, αποπεράτωση Δημοτικού Παλουκίων, ανέγερση πολιτιστικού κέντρου Αμπελάκια, ίδρυση Γ.Ε.Φ., μετεγκατάσταση ΚΑΠΗ, γιατρό στα ΚΑΠΗ, ίδρυση τμήματος αδέσποτων, μετεγκατάσταση σχολείου ΑΜΕΑ, ίδρυση ΚΔΑΠ, παραμονή γραφείου ΔΕΗ στο νησί, παραχώρηση γραφείου ΙΚΑ στα Αμπελάκια, ίδρυση Κέντρου Κακοποιημένων Γυναικών, πολεοδόμηση και δε συμμαζεύεται. Όσο από νοικοκύρεμα κρατήσου. Καύσιμα από 600.000 το χρόνο τα κατέβασε στα 270.000. Λιπαντικά από 150.000 το χρόνο τα κατέβασε στις 10.000. Τα τηλέφωνα από 80.000 το χρόνο τα κατέβασε στα 35.000. Επισκευές αυτοκινήτων από 350.000 το χρόνο τα κατέβασε στα 200.000. Χρέωση σύνδεσης αποχέτευσης από 2.100 τη μία την κατέβασε στα 680. Και το κυριότερο και σημαντικότερο η εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου και η πάταξη της διαφθοράς. Μετά από όλα αυτά, πώς την βλέπεις κύριε μαστροκόλια, έχει αντίπαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 07:10

      Ναι, ναι ειδικά η αναφορά σου στα καύσιμα με ξεπέρασε, γελάσαμε για σήμερα κράτα αυτά τα στοιχεία να τα πεις και στον εισαγγελέα όταν σας καλέσει σε απολογία απ' όλα αυτά που περιγράφεις πες μου ποιό είναι δικό της έργο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/18 07:32

      οταν λες "η παταξη της διαφθορας" κανεις πλακα ε;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/7/18 08:12

      Ναι είναι και αστειούλης

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/7/18 18:58

      Καλά κάνει και γραφή δίκαια γραφή, δικαίωμα του...δεν καλοπιανω κανέναν, εσένα τί σέ νοιάζει?εγώ τήν "έφαγα" τήν "διαγραφή" από τον"Τοτό "πού έτσι και τόν πετύχω πουθενά θά γίνει της........!!!G!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος5/7/18 22:19

    Στικακι στικακι στικακι και κανείς δεν έχει τα κουκουδια να τα βγάλει στην φόρα. Μπεεεεεε ψεύτες λασπολογοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 08:15

      Τα κουκούδια είναι για τον δικό σας μπίθα
      Μπήκανε και χαμπάρι δεν πήρατε σφυρά τε αδιάφορα ξεφτίλες, κάποιος πρέπει να σας μιλήσει για αξιοπρέπεια μα δεν το βλέπω
      Ελπίζω ο εισαγγελέας να είναι πιο πειστικός ημών
      Κι όσον αφορά το στικάκι, μη μου στεναχωριέσαι το χει δει όλη η Κούλουρη βρωμιάρα και τρισάθλια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/18 10:12

      Ρε 22:09,η μακακία είναι ανίκητη,δεν φταίς εσύ
      ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/7/18 21:53

      Σε τσακωσα.Απαντας αλλού. Σ'εμενα γραφή???καλααααα!εγώ φταιωωωω,πήγα κι ήρθα "σφαίρα" Κανακια.Δεν σου έχω πεί... Λοιπόν άν δεις έναν κύων, να κρατά τιμόνι, σε γρήγορο όχημα χρώμα κόκκινο, κομμένη εξάτμιση, αλλόφρων, χέρι δεξί έξω από ανοιχτό παράθυρο, πόδι μόνο είς γκάζι, ξυπόλητος, γοβες πάντα δίπλα "συνήθεια από μικρό, θά σού έλεγα πού νά ρωτησης,αλλά δεν ξαναγραφω ονόματα" αυτοοοος Είμαι Εγωωωωωω!!!Giulio!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/7/18 22:25

    Ποιοί μιλάμε για αλητεία...οι μεγαλύτεροι αλήτες που ρήμαξαν τον Δήμο που ζούσαν τις επόμενες τους στην Αλβανία που είχαν ρημάξει τηνwind με δίπλα για τις επόμενες τους και που παρακάλαγαν την Δήμαρχο να μην τους τα βγάλει στο φανερό.Μεγαλο μπουρδελο από εκείνο του Τσαβαρή δεν θα περάσει.Μην ξεχνάτε και τα χρόνια πολλά τα Χριστούγεννα με τους κουραμπιέδες στο κεφάλι της γραμματεύς που εκτελούσε " καθήκοντα...Τα ξεχναμε;;; ΚΑΝΕΙΣ!
    ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ; Γι αυτό έφτασαν τον Δήμο στο κόκκινο και μπήκε στην εξυγίανση.Καντε το μόνο αρχιλαμογια αρχικλέφτες κι αρχικλεφταραιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 08:18

      Πιθανόν να χεις δίκιο προς το παρόν όμως κοίτα να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα στον λαό της Σαλαμίνας με τις αρπαχτές σας από τα βενζινάδικα και Κύριος είδε τι ακόμα και μετά έλα να μας το παίξεις τιμητής βρωμιάρη

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος5/7/18 22:28

    Ποιοί μιλάνε για αλητεία...οι μεγαλύτεροι αλήτες που ρήμαξαν τον Δήμο που ζούσαν τις γκομενες τους στην Αλβανία που είχαν ρημάξει την wind με χρεώσεις κινητών χιλιάδων ευρώ και που παρακάλαγαν την Δήμαρχο να μην τους τα βγάλει στο φανερό.Μεγαλύτερο μπουρδελο από εκείνο του Τσαβαρή δεν θα περάσει.Μην ξεχνάτε και τα χρόνια πολλά τα Χριστούγεννα με τους κουραμπιέδες στο κεφάλι της γραμματεύς που εκτελούσε " καθήκοντα...Τα ξεχναμε;;; ΚΑΝΕΙΣ!
    ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ; Γι αυτό έφτασαν τον Δήμο στο κόκκινο και μπήκε στην εξυγίανση.Καντε το μόνο αρχιλαμογια αρχικλέφτες κι αρχικλεφταραιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 08:38

      ΚΛΕΦΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣ
      ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
      ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος5/7/18 23:37

    Οικοδομησα τήν ζωή μου σε βάσεις γερές και πιστά ακολούθησαν τις δέκα εντολές'με μικρές παραλλαγές. Ού κλεψεις παρά μόνο για το ψωμί του παιδιού σου.Ού ψευδομαρτυρησεις παρά μόνο για να χαντακακωσεις τόν εχθρό σου.Ού μοιχευσεις αλλά δεν είναι έγκλημα κάνα δύό παρανομιες.Τίμα τον πατέρα σου άν δέν έχετε στά κληρονομικά διαφωνίες. Αυτά σού αφεινω διαθήκη μακρινές μελλοντικε απογονε μου λίγες ώρες πριν τήν έναρξη του τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Πρακτικά ακολούθησαν όμως την μέση οδό μή μέ πούνε και κουτό. Δεν αδικησα παρά μόνο για το καλό τών παιδιών μου.Δεν εσκοτωσα παρά μόνο στην μάχη τον αντίπαλο μου.Αλλά αγάπησα τον πλησίον μου και ο πιο πολύ πλησίον μου ήταν τελικά ό εαυτός μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 08:28

      Ρε κλέφτες σας πιάσανε με την γίδα στη πλάτη οικογενιακώς και μιλάτε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/18 08:36

      Τσιτσάνη χθές είδαμε μεγάλη παρέα στη Κούλουρη την ....συναυλία σου!!!!
      Ειλικρινά τους πήρες ΟΛΑ τα λεφτά

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/7/18 13:59

      Οχι, μακάκας ήταν να συνεχίζει να πληρώνει από τη τσέπη του για να στέκεται όρθιος ο Δήμος και να σου παίρνουν εσένα του αλήτη τα σκουπίδια.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/7/18 18:30

      Εσυυυυυ,ό πάνω'πανω με τον Τοτό σου,μού έκανες εμένα την"ζημιά "κι έγραψα προστυχιες πολλές, και έφαγα διαγραφή, και τώρα δεν ξέρω τι πρέπει νά γράψω... Φρέσκα νέα, σάν αυγά ημερας,άσματα, η οτί και να είναι??? Να σάς γράψω καλεεεε,μεζεκλικια?συνταγές φαγητών νοστιμοτατες,από Ελλάδα και όλο τόν Κόσμο, και εύκολες?άν γράψω άσματα, πάλι επί προσωπικού θα ληφθούν... Τι να κανωωωωωωω ???τι!!!Giulio!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος6/7/18 07:01

    Μέχρι και τους υπολογιστές εξαφανισατε Όταν χάσατε τις εκλογές. Τα ξεχάσατε αυτά; Αλήθεια την έχει γκομενα ακόμα ο Πρώην αυτήν; Η θα ξαναδούμε σφαλιάρες καμιά μέρα στον δρόμο όπως στο γραφείο Μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/7/18 07:15

    Min anigete askoys tou eolou. GIATI THA matheytoun polla KAI DEN KANEi.ta roz sunnefa einai dipla SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 08:25

      ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙ
      ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑ
      ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕΕΕΕΕΕ
      ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΑΚΟΥΣ;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/18 14:03

      στα αρχίδ.... μας, εδώ είμαστε κι όποιος έχει τα ούμπαλα να μας τα πει επώνυμα.
      Αλλά τέτοιοι μπανιστηριτζήδες και πούστρες που είσαστε τι να περιμένει κανείς !
      Πολιτική της κλειδαρότρυπας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/7/18 15:04

      Εσένα πού είσαι πάνω με προστυχιες,γιατί δεν τρως στην μούρη σου διαγραφή? Κι άλλοι,κι άλλοι!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος6/7/18 07:45

    Τι διαβάζω πρωί πρωί η γυναίκα. Τι λέτε ρε παιδιά που όπου πάει η Δήμαρχος την αγκαλιάζουν Όλοι; ρε πάτε Καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 08:20

      Αυτό ως ανέκδοτο δεκτόν, το βλέπουμε σε εκδηλώσεις πόσο "αγαπητή" είναι έχουμε κι εμείς μάτια κι αυτιά άστο μην το κουράζεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/18 22:17

      Ουδείς πάει καλά! Ουδείς!!!G!!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος6/7/18 08:22

    Θα είναι η πρώτη δημοτική αρχή που φεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
    Τακούς ΚΑΡΑΦΛΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/7/18 08:27

    Κύριε υπευθυνε κοιμητηριων αληθεύει πως κηδευτηκε μια ηλικιωμένη στα Παλούκια με το σεντονι ? η Δήμαρχος το ξέρει ? την φωτογραφίσατε κιόλας ? για άλλα κι αλλα υπάρχουν χρηματα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/7/18 08:55

    Σας πονάει που δεν έχετε μίζες και χαρτζιλίκια Ε ; Σας πονάει που είναι η Δήμαρχος των έργων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 09:03

      Den yparxei pronoia gia osoys den exoyn xrhmata h sygeneis na exoyn mia ypotypvdi khdeia ? toys petoyn xyma ? sthn katoxi eixa akoysi pos toys eperne to karo toy dimoy .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/18 11:21

      Τσιτσάνη έρηξες ζαριά και ήφερες ντόρτια

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος6/7/18 10:13

    Ένας φαύλος κύκλος , από ένα φαύλο συνδυασμό , από ένα φαύλο άνθρωπο , τί να περιμένει κανείς ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/7/18 10:20

    Αγαπητέ 08:55,σε προτρέπω να δείς τη συναυλία του Τσιτσάνη...είναι ΟΛΑ τα λεφτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος6/7/18 10:25

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ...ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος6/7/18 10:27

    Ρε είναι ντροπή σου
    Κλέφτη μιζαδώρε ξεφτυλισμένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 14:22

      Το να βρίζεις και να συκοφαντείς φορόντας κουκούλα είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να βάλεις το ονοματάκι σου, έτσι δεν είναι γλυκέ μου; βρίσε βρίσε πάλι η ίδια θα είναι δήμαρχος και από την πρώτη Κυριακή. ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/18 16:30

      εσυ πρεπει να φουμαρεις χασισι οτα λες οτι η φουκαριαρα θα ειναι δσημαρχος ξανα,

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/7/18 21:50

      Οχιιιι!ολοοοο!υπάρχουν πολλά άσματα, με Ιατρική Κάνναβη... Καί φουμα'φουμα/στα βοτσαλακια/έβλεπες αγγελους/και αγγελάκια/και φουμα'φουμα/στή Φρεαττύδα/κτλ.ωχχχχ!!!G!!!

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος6/7/18 11:18

    Τσιτσάνη μου κάθε μέρα και πιό πολλοί βλέπουμε την...συναυλία σου.
    Τελικά είσαι μεγάλος.....τους πήρες όλο το χαρτί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 11:25

      ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/18 14:14

      βαλε και κανενα ονοματακι ρε φιλε, φοβασαι;

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος6/7/18 12:24

    Διαβαζω την βλακεία που επικαλείστε όλοι και λέτε ότι ειναι η δημαρχος των εργων...Ποιων έργων? Αυτών που κανει η περιφέρεια και ειχε προγραμματισμένα εδω και καιρό? Που η περιφέρεια ανοιξε τα ταμία της τώρα που δεν ειναι εδώ η τρόικα και δεν χρειάζεται να δείχνει πλεονάσματα? Αφηστε την καραμέλα και ανοιχτε τα μάτια σας λιγο παραπάνω....Η δημαρχος των απευθείας αναθέσεων ειναι...ναι...γιατί απο εκεί εχουν πέσει οι καλυτερες μιζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 14:50

      ΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ; ΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ; ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΩΣΩ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΟΣΩ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/18 15:24

      Τις πουστρες μεγάλε τίς έχετε μαζέψει στο συνδυασμό σας....Ενας παντελονάτος βγήκε και σας τα είπε καταμουτρα και το φαγατε στην γνωία...Αλλά ενοια σας και όταν βγαλει στη φόρα τις απειλές του Μισελ εναντιον του θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος....Τραβα Συγγρου τώρα να το ευχαριστηθείς!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/7/18 15:27

      Άλλη ντροπή παλιιιι...εσύ γιατί δεν έχεις διαγραφή???εγωωωωω σας "εβγαλα τά μάτια? Όλο εγώ φταιωωωωω"??? Καλά!!!

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος6/7/18 13:40

    Γειααααα!επανηλθα για λιιιιγο.Είμεθα εις διάσταση. Ένα βήμα πριν τόν χωρισμό. Τώρα δεν θά πάω είς Παναγόπουλο. Θά τραβηξω εις Ποινικολογο.Να με πηγαινες εις Καραγκιόζη... Και αυτός λόγος χωρισμού... Τσιγκούνης είσαι πολύ. Μήν ακούσω ή δω γραφή ανάρμοστη άλλη φορά προς άτομό μου,τίμιο.Εντάξει? Διαφορετικά θά ζητησω και διατροφή. Εις της Χάγης τό Διεθνές Δικαστήριο θά σε παωωωωω!θολωσα...ούτε αλλη φορά σου γράφω πληροφορίες... Και νά μού απαντας.Εντάξει??? Εντάξει???Εντάξει??? Και διέγραψε και άλλα λογιααααααααααα!Εγώ πίστεψα ότι καλός άνθρωπος εισουν...τώρα? Απόδειξη ζητώ. Ταχυστααααα!Giulio!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/18 19:06

      Εσύ ό από κάτω μου,γιατί με βριζεις?είπα να τό καταπιω κι αυτό, αλλά αδύνατον μου είναι...ε...άς είσαι καλά, μήν σε πετύχω και σένα πουθεναααααα,τήν εβαψες...
      Ορίστε μας...όλο και γιά ολαααα,εγώ φταιωωωω!!!G!!!

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος6/7/18 14:31

    G , ειιιιιιισαι μαααααλακεμπορο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 14:38

      Γούστο μου καί καπέλο μου!!!Giulio!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/18 16:24

      Εδώ σε θέλω στά δύσκολα να μπεις.Νά δεις πώς αγιαζουν του κόσμου οι πληγές. Εδώ σε θέλω ν'αντεχεις,να ζης,κι από τήν μοναξιά σου,νά βγεις!!!

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος6/7/18 14:32

    Πού σέ βρισκω???Τί ρωτώ τι?γνωρίζω. Σέ παραλία είσαι και κοιτάς κορίτσια... Καλααααα!Και προδοσία και κέρατο? Σ'εμενααααα???Ξέρεις εσύ. Γραφή "άσχετη περιεχομένου δική σου αναμενω,πού εσύ και εγώ καταλαβαίνουμε" αντεεεεεε!!!και πάτησε διαγραφή κι αλλου ετσι???αντεεεεε!!!κόλαση θά γίνει... Με βούλες, σφραγίδες, και βουλοκερια...Giulio...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος6/7/18 14:36

    Τους δρόμους η Περιφέρεια τους φτιάχνει.

    Αν όχι τότε ας βγάλει η δήμαρχος επίσημα ανακοίνωση να μας ενημερώσει ότι οι δρόμοι είναι έργο του δήμου. Δεν θα βγάλει ποτέ γιατί η ίδια γνωρίζει την αλήθεια. Καμία φωτογραφία μπορεί να βγάλει δίπλα σε κανένα μηχάνημα γιατί παίζει πολύ με την εικόνα αλλά από λόγια και ανακοινώσεις που είναι η ουσία εκεί σιωπά. Και καλά κάνει γιατί γνωρίζει την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 14:55

      Ρε κόπανε, κι αφού οι δρόμοι φτιάχνονται από την Περιφέρεια και όχι από το Δήμο όπως λες, γιατί τόσο καιρό που δεν φτιαχνόντουσαν κατηγορούσατε τη Δήμαρχο; Αντε κοιμήσου ρε βλάκα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/18 15:34

      Ρε κοπανε 14:55 εσύ δεν ειδες οτι το κονδύλι της περιφέρειας που ειναι 1.000.000 ευρώ για την ασφαλτόστρωση είναι εργο περιφέρειας? Την δημαρχο την βρίζει ο κοσμος γιατί δεν πίεζε τόσο και τον Χατζπέρο...Αντε κόπανε μας τα ζάλισες πιά.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος6/7/18 14:38

    Πως αποδεικνύεται η πτώση της δημοτικότητας της δήμαρχο ;
    Περιμένω μία υπεύθυνη απάντηση . ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 17:02

      Έτσι κι αλλιώς είσαστε τόσο ανεύθυνοι τι τις θέλετε τις υπεύθυνες απαντήσεις;
      Δεν σας φτάνει να πάτε μια βόλτα στις καφετέριες του νησιού να ακούσετε τι λέει ο κόσμος;
      Δεν σας φτάνει που μπαίνει σε μαγαζί η φουκαριάρα και δεν την χαιρετά άνθρωπος;
      Δεν σας φτάνει που την αναγγέλλουν σε εκδηλώσεις και την χειροκροτούν μόνον οι κλακαδόροι της κι όλοι οι άλλοι της γυρνούν την πλάτη;
      Πόσο μ@λ@κ@ς πια; Πιο μ@λ@κ@ς πεθαίνεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/7/18 22:25

      Like

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος6/7/18 15:01

    Δεν βγαινεται καλύτερα έξω στον κόσμο οι ίδιοι να ρωτήσετε ? Άσχετους Όχι αυτούς που χαϊδεύουν αυτιά .. και θα ακούσετε ότι κι εμείς. Απλό είναι .. κομμωτήρια, όπου συχνάζει πολύς κόσμος ,καφέ , δημοσκόπηση να κάνετε .. Αλλά να έρθετε εδώ έστω κι ανώνυμα να πείτε το αποτέλεσμα.να δείτε τότε ποιοι θα μείνουν κοντά σας.φιλικα Μια φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος6/7/18 15:37

    6/7/18. 15:01.Μιά φιλη...πρόσεχε Κυρία μου και εσύ! Θά σε κάνουν ρεζιλιιιι!εγώ την πατησα και από γνωστό μου άτομο... Γράψε μία γάτα... Μιά φιλη...πρόσεχε φιλικά.Ιούλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 15:42

      Ευχαριστώ θα προσέχω.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/18 19:44

      Το καλό σου θέλω..Νά προσεχείς πολύ!!!G!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/7/18 20:46

      ΠΧ...Γράψε...γαταρος κεραμιδοσκεπης του Γενάρη... Πού είσαι???λεγεεεεε!!!G!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/7/18 19:10

      Πολυυυυ,παραααα,πολύ να προσεχεις!!!Giulio!!!

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος6/7/18 16:18

    Τσιτσάνι ΤΕΛΟΣ.
    Με αγάπη Παντέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος6/7/18 16:20

    Φουκαριάρα ΤΕΛΟΣ.
    Με αγάπη Παντέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος6/7/18 16:20

    Φουκαριάρα ΤΕΛΟΣ.
    Με αγάπη Παντέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 19:50

      Συμφωνώ... γενικώς καί αορίστου... Απαγόρευση έχω...ποινή "καμπάνα" εφαγααααααα...αδίκως!!!G!!!

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος6/7/18 16:34

    Τι Ρεζιλίκια είναι αυτά στην Τ.Ο Σαλαμινας Αντιπρόεδρος με καρτα ελευθερας στα φερρυ που δικαιούνται μόνο οι άποροι άνεργοι ψώνια από το κοινωνικό παντοπωλείο και τώρα πουλάει και λάχνουν ο ξεφτίλας για το ενοικιο και τα εξοδα ρε άντε μαζεύτητε πρωτη φορα γινονται τετοια ξευτιλισμενα πραγματα
    Ουστ που θέλετε και λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 16:40

      Η τ.ο σαλαμινας ΝΔ αλλαξε χερια και θελουν να δειξουν την ποιότητα τους τα Ρεζιλίκια τους και την ξευτίλα τους ας την απολαύσουμε λοιπον

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος6/7/18 16:41

    ρε σεις έμαθα ότι χτες ένα ασθενοφόρο μάζεψε τον μπαταρόλο εκτάκτως.
    ξέρει κανείς κάτι; από τη ζέστη νάτανε ή τον πείραξε η μεγάλη μπάκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 17:09

      Ρε φίλε δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι πάντως σε κάθε περίπτωση περαστικά του
      Δεν έχω να πω δυο καλά λόγια για τον χαρακτήρα του μα τούτο δεν έχει να κάνει με την υγεία του, πάνω απ όλα περαστικά σου Μιχάλη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/18 02:34

      ΠΕΘΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ 18.00

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/7/18 15:51

      Γρουσουζιά... Δεν γράφουμε είς blogs,πού μάς ανέχεται με τα"όλα"μας,παλαβατα,και κυρίως τέτοιες κουβέντες... Γραφή προστυχη πάλι. Διαγραφή κάνω τώρα... τώρα εγώ... Γιατί καλέ είς παρασυρμο με οδηγείται??? Όχι...αλλά όσο αντεξωωωωω...θά γράψω παλιιιι,καί αλλοιμονο μου!!!G!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/7/18 15:24

      Ο μπαταρόλος δεν έπαθε τίποτα,τον άκουσα που έβριζε επομένως είναι μια χαρά.μετά έφυγε τρέχοντας ναράξει στου τσάμη.είναι χώρος ηρεμίας και πετισυλογής.εκεί δεν τον παίρνει για.μπινελίκια.ακούει τον κόλακα του.

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος6/7/18 16:42

    Σας πονάει μια γυναίκα που είναι και θα ξαναειναι Δήμαρχος του νησιού. Λασπολογοι κουκουλοφόροι και ψεύτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 16:57

      Καλά εσύ έχεις πολύ πλάκα, είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεσαι την δεινή κατάσταση που έχετε φέρει αυτό το νησί και φυσικά τον συνδυασμό σας για τον οποίο συνδυασμό σας λίγο πολύ χ@#%καμε το νησί ρε ψεύτες λαμόγια και βιντεοσκοπημένοι κλέφτες τι σας έφταιγε;

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος6/7/18 16:46

    Εγώ πάντως έμαθα από την πρώτη στιγμή ότι η πρόεδρος της Τ.Ο ΝΔ ήθελε νέους και για αυτό έβαλε τον Καπετανάκη και την Κρανιδιώτη για το νεαρό της ηλικίας τους από 65 και άνω ο καθένας
    Καπετανάκη να πέρνεις και τήν Ευγενία όταν περνάς τα φέρρυ με την καρτα ελευθερας που εχεις χωρίς να την δικαιουσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος6/7/18 17:01

    ΡΕ 16,42 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΙΟΝΙΟ, ΓΙΑ ΠΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΗΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ κυρια 7,300 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΟΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ, ΛΥΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΤΗΣ ΕΡΗΧΝΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΝΟΥΜΕ Η κυρια 7,300 ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΗΝΕΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΑΣΤΗΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΣΕΛ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 19:46

      ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ; ΡΕ ΑΝΑΜΟΥΝ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ.

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος6/7/18 17:18

    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΣΥ ΤΣΙΤΣΑΝΙ ΚΑΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙ ΦΤΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΑΛΕΗΝΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 19:52

      ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΆΛΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/18 13:41

      Φίλοι καλοί, προκαλούμε ό Έρμος κύων πολύ, θέλω γραφή νά γράψω, αλλά πάλι εγώ θα "φάω διαγραφή" Δεύτερα εις Δημαρχείο,απόγευμα μέχρι τήν πρωινή ωραααα...θα γίνει ό χαμός. Άλλο τίποτα δεν γράφω, κοιταχτε ανακοίνωση,αρ.21,θα καταλαβαιτε,από τώρα είναι εις κατάσταση εκτροπής!!!Giulio!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/7/18 13:50

      Να είστε καλά, γιά βουνά και λόφους...γιοφύρια ζητώ... νά ξέρω πού θα τραβηξω,τον "σπέσιαλ κορμί μου,2 μέτρα πόδια,εκ γέννησης ψηλό και μολτο μπελισιμο" ευχαριστώ!!!G!!!

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος6/7/18 17:24

    Ποτέ θα κάνει καμία εκδήλωση η τοπική ΝΔ να πάμε να γελάσουμε με τους νέους που έχει διορίσει η προεδρος όπως Καπετανακη Κρανιδιωτη που νομιζουν οτι ειναι υπουργοι με απολυτηριο δημοτικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 18:30

      Η προεδρος δυστυχως κατωτερη των περιστάσεων. Οπως και στην επαγγελματική της καριερα...ετσι και στην πολιτικη,απλα ο απολυτο μηδεν.

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος6/7/18 17:48

    Ρε σας πονάει μια γυναίκα που είναι και θα ξαναείναι Δήμαρχος του νησιού; Λασπολόγοι κουκουλοφόροι και ψεύτες. Το ποντικάκι φταίει που πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της, τι να κανε;
    http://pameluketo.blogspot.com/2018/07/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 21:06

      Αγαπητέ μου ποιος απο τα σχόλια που γράφτηκαν ασχολήθηκε με το φύλο της Δημάρχου και μας το επαναλαμβάνεις; Από όσα έχω διαβάσει ο περισσότερος κόσμος ασχολείται με το μηδενικό έργο που έχει παραχθεί και με τα πολλά μείον όπως αναφέρει και κάποιος άλλος παρακάτω.
      Όσον αφορά τα έργα στους δρόμους να θυμήσω σε όλους ότι μέχρι πριν από λίγους μήνες όταν κάποιος σχολίαζε την κατάσταση στους δρόμους οι άνθρωποι που φανερά στηρίζουν την δήμαρχο, μας ανακοίνωναν ότι η δήμαρχος δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας... Αν θεωρείς ότι σφάλω ελεύθερα μπορείς να μας παρουσιασεις τα στοιχεία που να αποδεικνύου το αντίθετο ή απλά να με αντικρούσεις με επιχειρήματα, όχι με διάλογο δημοτικού.
      Όσον αφορά την δημοτικοτητα, συμφωνώ ότι θα έπρεπε να παρουσιάζονται κάποια στοιχεία, αλλά απο την άλλη, θα συμφωνήσεις ότι η Δήμαρχος με ή χωρίς το παραπάνω άρθρο δεν διανύει και την καλύτερη περιοδό της, αλλά μάλλον το αντίθετο κατι για το οποίο δεν ευθύνεται κανένας αλλος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/18 13:58

      Παρακαλώ παρααααα,πολύ, γιοφύρια ζητωωωω...ίσως βγω από όριο επιτρεπτό... μόνο θά είμαι,αυτά οοοοολα εις Αυδη πλατεία, Σπούτνικ, συντονισμό για Δευτέρα... Πωπωωωω...έγραψα μυστικό, και λόγο πολιτικοοοο...πωωωω...και πάλι συγνώμη ζητώ... Τί εκαναααα!!!Giulio!!!

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος6/7/18 18:30

    δεν υπάρχουν. εν τω μεταξύ πέφτει το δούλεμα του αιώνα. όλο γλύκες μπροστά και έχει ετοιμαστεί το γραφείο. μέχρι και μπασκέτα έβαλε ο πρόεδρος για να παίζει με το συντροφάκι, τον ταπεινό συγγενή και όλη την υψηλή παρέα που έχει δημιουργήσει,άεργο υπάλληλο τάχα μου ναυτιλιακής,κλπ,κλπ. το σενσο περισσότερο κόσμο θα μαζεύει μόλις ανακοινωθούν κάποια επίσημα.δεν κοιτάει η δύστυχη από πίσω. εγγυημένα αχάριστος και με τη βούλα. και δεν του το είχαμε.νεότερα αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος6/7/18 18:55

    Οι δρόμοι; Έργο της Περιφέρειας και το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να πιέζει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν. Τα κατάφερε στο τελευταίο έτος της δημαρχίας της. Οπότε παίρνει μείον.

    Λατομείο; Αποδείχθηκε ότι ενδιαφερόταν για τον παράνομο νταμαρά όσο ο Τσίπρας για το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα πέρυσι. Στον κόσμο έλεγε ΟΧΙ και στο τέλος έπραξε σαν να υπερίσχυσε το ΝΑΙ. Οπότε πάλι μείον.


    Νοικοκύρεμα; Όποιος δεν τα καταφέρνει εφαρμόζει την πολιτική των αυξήσεων στους φόρους. Το ίδιο έκανε και εκείνη. Οπότε πάλι μείον.


    ΕΥΔΑΠ; Κατηγορούσε για ξεπούλημα τον πρώην και όταν βγήκε έκανε μεγάλη κωλοτούμπα. Μιλάμε για θηλυκό Καμμένο στο Σκοπιανό Νο2.Κι άλλο μείον.

    Καθαριότητα; Αν αληθεύουν όσα έχουν μαθευτεί για θάψιμο πολλών απορριμμάτων στο νταμάρι τότε μιλάμε για ξεπεσμό χωρίς σταματημό. Ακόμα ένα μείον.

    Τέλος η οσμή για μέγα σκάνδαλο με βενζινά και με οικογενειακό της μέλος παραμένει έντονη στην πολιτική σκηνή του τόπου και αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι δεν έχει δοθεί από την πλευρά της επίσημη ανακοίνωση για διάψευση. Όταν μας έχουν συνηθίσει να βγάζουν ανακοίνωση με το παραμικρό ακόμα και να οικειοποιούνται ξένα έργα (βλέπε δρόμους) τότε απορείς γιατί δεν διέψευσαν τα όσα λέγονται. Ο χρόνος θα δείξει αν υπάρχει ή όχι σκάνδαλο όταν θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη (λογική εξέλιξη των πραγμάτων). Πάντως στα μείον της και αυτό.

    Στη σούμα το ταμείο είναι μείον και καλό είναι να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε τον/την επόμενο/η δήμαρχο με πιο αυστηρά κριτήρια αυτή την φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος6/7/18 19:03

    Φ Ερώτηση προς τον διαχειριστή .
    Επειδή κάνετε επίσημη ανάρτηση .
    Από που προκύπτει η πτώση της δημοτικότητας της δήμαρχου ;
    Θέλω μία υπεύθυνη απάντηση .
    Έχετε κάποιο επίσημο στοιχείο ; ///

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 19:55

      Μήν μιλάς... μήν ρωτάς... διαγραφή θά φααααας!!!G!!!

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος6/7/18 19:27

    Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και ως εκ τούτου έχει ξεκινήσει από τώρα, πολύ νωρίς όμως, ο πόλεμος εναντίον της Δημάρχου με τέτοιου είδους δημοσιεύματα. Αυτή τη στιγμή η Δήμαρχος είναι χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο και αν γινόντουσαν τώρα οι εκλογές θα ήταν ξανά Δήμαρχος από την πρώτη κιόλας Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 20:10

      ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/7/18 21:26

      Ότι μου κάνει κέφι πεινω...Και σ'οποιον αρεσω,για τους άλλους δεν θά μπορεσωωωω...νυχτώνει κι αρχίσατε πάλι? Ρε άντε...non,non,παρασύρθηκε τό χέρι μου!βαλτε παιδιά γιοφύρια και βουνά!Παρακαλώ ιδιαίτερα... Άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε, τά δικά μου πείραξαν, άλλη διαγραφή ακόμη να δω!!!G!!!

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος6/7/18 19:44

    ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΞΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΤΗ ΝΑΝΝΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΕΝ ΑΙΣΧΥΝΟΝΤΑΙ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕΝΟ;
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 20:16

      ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΕ ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ, ΚΛΠ ΚΛΠ. ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΟΜΩΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΩ.

      Διαγραφή
  49. Ανώνυμος6/7/18 22:03

    Επίσημη ανακοίνωση του salamis news χωρίς κανένα στοιχείο έρευνας , πώς άραγε συνάγεται συμπέρασμα για κάθετη πτώση της δημοτικότητας της κ. Δημάρχου ;; Πώς είναι δυνατόν να διαδίδουν ψευδείς Ειδήσεις ; γιατί η Δήμαρχος δεν ζήτησε με εξώδικο την άρση της ανάρτησης ; Και κατόπιν μήνυση και αγωγή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/18 09:36

      Ρε βλάκα στην Ελλάδα έχουμε (ή όχι;) δημοκρατία;
      Δικαιούται ο καθείς να χει την γνώμη του;
      Τι είναι αυτό που σε έθιξε και ζητάς την κεφαλή του επι πίνακι;
      Το πως βλέπει ο καθένας την πολιτική ζωή του τόπου είναι δικαίωμα του.
      Μπορείς να μας βρεις που προσβάλλει την Δήμαρχο ο συντάκτης;
      Δεν ζήτε και εσείς εδώ στο νησί; Δεν βλέπετε που πάει η φουκαριάρα σε εκδηλώσεις και περνά απαρατήρητη;
      Αυτό δεν σας ξενίζει; Σας ξενίζει το άρθρο;

      Διαγραφή
  50. Ανώνυμος6/7/18 22:32

    Αληθεια οι νεοι της τ.ο νδ ειναι ο Καπετανακης με την μεγαλη μπακα και τα ασπρα μαλλια και η Κρανιδιωτενα με τον μεγάλο κωλο και το στόμα βοθρο
    Κυρία πρόεδρο να με αυτούς θα πας την τοπική μπροστά καλά μιλάμε για τρομερή αλλαγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος6/7/18 23:21

    Μεγάλο πόνο βλέπω φτωχή ψυχή 22:32

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/18 23:51

      Ο θεος να μας φυλαει ολους αν ειναι να πεσουμε σε τοσο χαμηλά επίπεδα σαν και τους παραπάνω όλοι ζούμε για μια αξιοπρέπεια μια τιμή ένα ήθος λέξεις που δεν τις γνωρίζουν ούτε καν στο λεξιλόγιο τους δεν υπάρχουν
      Φτου φτου φτου Παναγία μου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/18 15:20

      Si siore...Κι ή Παναγιά βοηθός αλλά και χάντρες μπλου, πλεξούδα σκόρδα, ή Άγια Κυριακή, πού εορτή έχει σήμερον, κι όλοι Άγιοι, Αγίες, Μάρτυρες, κι Οσιομάρτυρες, προστασία να μας παρέχουν!!!Giulio!!!

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος7/7/18 07:12

    Λοιπόν ας πούμε μερικές αλήθειες.
    Κυκλοφορεί ένα στικάκι προϊόν υποκλοπής που δείχνει τον Μηνά να εμπλέκεται σε κάποια οικονομική συνδιαλλαγή. Εσείς τώρα δηλαδή ανακαλύψατε την μεγάλη αλήθεια της πολιτικής ζωής στη Σαλαμίνα.
    Όλοι οι πρώην δεν τα περνάνε στο συρτάρι τους ;
    Όλοι το γνωρίζουν στο νησί απλά δεν βιντεοσκοπήθηκαν.
    Εσείς δηλαδή που τα γράφετε όλα αυτά είσαστε από παρθενογένεση ;
    Και επειδή δεν πιστεύω ότι γράφουνε οπαδοί του Παναγόπουλου, του Ελευσινιώτη και του Μακρή, τσαμπα κουράζεστε για τον Τσαβες όσοι γράφετε.
    Έχετε ένα προϊόν υποκλοπής που δεν μπορεί να αξιοποιηθεί επίσημα ενώ από την άλλη υπάρχουνε επίσημες καταδικαστικές αποφάσεις που αποδεικνύουν την διαφθορά του πρώην και όταν τελεσιδικήσουν αμετάκλητα θα παράξουμε ένα πολιτικό αποτέλεσμα μη αναστρέψιμο που δεν θα στηρίζεται ούτε σε φημες ούτε σε λασπολογία.
    Όλοι εσείς που κόπτεστε για τον πρώην είσαστε γελασμένοι διότι ακόμα και αν μπορούσε να μετάσχει στις επόμενες εκλογές, αν το γκάλοπ και τα κουκιά δεν βγαίνανε δεν θα κατέβαινε και θα σας κρέμαγε κανονικά και θα μένατε με το πληκτρολόγιο στο χέρι.
    Άρα τζάμπα γράφετε και σκοτώνεστε. Δεν έχετε τίποτα αξιοποιήσιμου ποινικά.
    Όσον αφορά την προπαγάνδα μπας και αποδομώντας την δήμαρχο της φύγουν οι σύμβουλοι και διαλυθεί ο συνδυασμός πάλι είσαστε γελασμένοι.
    Ο Δήμος Κυριοι δεν μπορεί να μείνει ακέφαλος.
    Εδώ γίνονται έργα που έχουν να γίνουν 20 χρόνια. Τα γράφουνε κάποιοι ανώνυμοι παραπάνω αναλυτικά. Αυτό λοιπόν το έργο και ο κοινός σκοπός τους ενώνει όλους κάτω από την ομπρέλα της δήμαρχου.
    Σας διαβεβαιώνω και θα το δείτε.
    ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙΟΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/18 09:30

      Πιο ξεφτίλα σχόλιο δεν νομίζω πως θα υπάρξει, θα το αρχειοθετήσω ρε νούμερο να σε θυμάμαι.
      Το ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ποινικό που τον πιάσανε με την κατσίκα στην πλάτη (αυτό είναι ομολογία, τόσο κουτός) αυτά να τα πεις στον εισαγγελέα σε λίγες μέρες που θα σας καλέσει για απολογία.
      Ομολογείς ότι είσαι κλέφτης, πλην όμως τι μας λες μωρή λουμπίνα, |...έλα μωρέ όλοι δεν κλέβανε και τι έγινε αν πιάσαν τον Μηνά;..."
      Τόσο ξεδιάντροποι δεν το φανταζόμουν καν.
      Τώρα τυο τι αποτέλεσμα παράγει, άστο σε μας να κουραζόμαστε και τα ξαναλέμε αύριο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/7/18 09:34

      Αγαπητέ φίλε 07:12,γιατί βρε κουτό παιδί βιάζεσαι;
      Κάνε λιγάκι υπομονή,αυτά τα πράγματα θέλουν κουράγιο και δύναμη ψυχής.
      Όλα έχουν πλέον πάρει το δρόμο τους.
      Φουκαριάρα τέλος.
      Με αγάπη Παντέλος.

      Διαγραφή
  53. Ανώνυμος7/7/18 07:13

    Ροζ πάρτυ ποτε θα κάνω και εγω με το πουτανακι ???????ολο στην απεξω εγω εεεε ...θελω και εγω λιγο δοξα θελω και εγω DVD θελω να γινω διάσημος. Pamplo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/18 19:19

      Τί θέλεις εσύ?και τί γραφή είναι τούτη? Ωωωωω...σε διαγραφω io...ντροπή σου!!!Giulio!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/18 23:00

      Like

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/7/18 13:49

      Και σ'εσας καλό μεσημέρι,signore Pamplo!

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος7/7/18 07:28

    Δ Η Μ Α Ρ Χ Ε
    Συνέχισε το έργο σου.
    Συγκροτημένα ,στοχευμένα μεθοδικά.
    Μην ασχολείσαι με τα blogs και τους ανώνυμους.
    Και όσοι την υποστηρίζετε μην γράφετε στα blogs διότι συντηρείται ένα φαύλο κύκλο λάσπης και συκοφαντίας που δεν παράγει τίποτα.
    Απαξιώσετε όλα τα Μπλογκς και μη στείλετε ούτε καν επίσημες ανακοινώσεις.
    Το μόνο αποτελεσματικό είναι το έργο της δήμαρχου.
    Γι’ αυτό μόνο
    ΕΡΓΑ-ΕΡΓΑ-ΕΡΓΑ. ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος7/7/18 07:56

    EΡΓΑ - ΕΡΓΑ- ΕΡΓΑ. ΠΟΛΛΆ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΒΛΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΠΟΥ .........ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΨΥΧΑΛΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/18 08:57

      Ναι 7.56.
      Χρειάζεται πολλά τούβλα ο άνθρωπος για να ταΐσεις εσας τις ψωμόλυσσες.
      Έχεις δίκιο . ///

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/18 09:24

      Το να στρουθοκαμηλίζεις στρέφοντας το κεφάλι αλλού και μη αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα, αυτές οι μακακίες σας έφαγαν 4 χρόνια τώρα και συνεχίζεται, ούτε υποψήφιους δεν θα βρείτε όχι ψηφοφόρους να μου το θυμάσαι!
      Τα μπλοκς και η ενημέρωση τους (η όπια αντικειμενική ή μη) προϋπήρχε υμών και θα υπάρξει κι αύριο που εσείς θα είσαστε στα αζήτητα
      Αυτές τις παπαριές τις λέγατε χρόνια τώρα και την θάψατε πολιτικά, να μου πεις εσείς τι φταίτε;
      Αυτή σας άκουγε, μη είχε και μυαλό;

      Διαγραφή
  56. Ανώνυμος7/7/18 11:25

    Μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση , αθέμιτου πολιτικού ανταγωνισμού και διασπορά ψευδών Ειδήσεων , γιατί η Δήμαρχος καθηστερή ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/18 12:48

      Δόκτωρ επί των δικαστικών, προφέσορα, αυτή είναι και η δική μας απορία, γιατί καθυστερεί;
      • Μήπως πως ζούμε σε ελεύθερα σκεπτόμενη χώρα;
      • Μήπως γιατί όλοι έχουν το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης;
      • Φασιστοειδή στα λαγούμια σας.
      Τις ίδιες παπαριές κάνατε και με τον Τσάβες και τον αναστήσατε πολιτικά ξεγάνωτοι τενεκέδες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/18 12:51

      Με τις λαμακίες που γράφετε κάνατε το SN πρώτο blog της Β Πειραιά με πάνω από 7.000 ημερήσιες επισκέψεις, γράψτε κι άλλα, θα τρίβει τα χέρια του, κόπανοι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/7/18 19:58

      Καλεεε,ο "ταραμάς" μάς αναφωνούσε ουρλιάζοντας, ξεγανωτους τενεκεδες,πού τού την εκοπανουσαμε συνεχώς... Νά ειχαμε κάνει μαθήματα, μισό μήνα για όλες τίς τάξεις, και πολυυυυ σού λεωωωω...γκαριζε,είς τά σπίτια μας ρουφιανευεεεεε,αλλά βουταγε τά χιλιάρικα... Αστο!!!Giulio!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/7/18 20:08

      Την Δευτέρα ε?Όποιος, όποια εστωωωω,λίγο πάει είς ΔΣ.κράνος νά φορά είς τό κρανίο,και στολή βατραχάνθρωποι...από λάθος μου,έγραψα αριθμό 21...μανιφέστο πού εξέδωσε... Η...Παιδιά, κτλ.εντελώς έξω από εαυτόν τους!!!G!!!

      Διαγραφή
  57. Ανώνυμος7/7/18 11:30

    Τη Δευτέρα στο Δημ Συμβούλιο περνάει η Προγραμματική Σύμβαση για τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια του έργου της στεγανοποίησης των φρεατίων αποχέτευσης των Παλουκίων για την οποία κανείς Δήμαρχος δεν ασχολήθηκε αφήνοντας τα μισά Παλούκια επί 20 χρόνια χωρίς αποχέτευση. Έπρεπε να έρθει η Νάννου για να λύσει κι αυτό το πρόβλημα. Αν όλα πάνε καλά, αρχές του επόμενου έτους θα μπορούν να συνδεθούν όλα τα σπίτια των Παλουκίων. Ε, πώς να μη ξαναβγεί από την Α' Κυριακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/18 12:42

      Ρε νούμερα πόσο Καραγκιόζιδες είσαστε;
      Η περιφέρεια θα κάνει το έργο η Ναννου τι έκανε; πίεσε;
      Καλά, καλά βρες; τε πρωτα υποψήφιους για τον συνδυασμό και μετά έλα να μας πεις αν θα κατέβει η Νάννου
      Ας δικαιολογήσει πρώτα στον εισαγγελέα τις μίζες που εισέπραξε το πως και το γιατί κι αν δεν της βάλουν περιοριστικούς όρους μετά τα ξαναλέμε περι εκλογών

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/18 19:23

      Μήν λες,μην λέτε τήν λέξη "Καραγκιόζης" πονωωωω!!!G!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/7/18 20:15

      Τι γράφεις εσύ καλεεεε,διά άλλο έτος, και γιά Παλούκια? Πού ζηηηηης???Ξέρω δεν γράφω, τι.πο.τα."οκ.io,δεν έχω ακόμη από διαχείριση, όχι γιά νά γράψω προστυχα,οχιιιι,άλλα, άλλα "τέλος πάντων!!!G!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/7/18 09:25

      ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
      ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΤΗΣ "ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ"
      ΡΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος8/7/18 14:44

      Εσείς Κύριε, πού γράφεται για το ΔΣ.που θά γίνει αύριο Δευτέρα, στό Δημαρχείο,τραγουδιστε από σήμερα τό "πατατον Στράτο, πατατον,βάλε φωτιά, και καψτονε"

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/7/18 15:29

      ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΜΗ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ.

      Διαγραφή
  58. Ανώνυμος7/7/18 13:20

    ΜΟ ΒΑΙΖΕΣΑΣΜΕ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. ΑΜΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑΝΕ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΑΩ ΒΑΙΖΕΣΑΣΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ. ΔΩΣΕ ΠΑΡΕ. ΤΑ ΚΟΘΩΝΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΖΗΤΑΓΕΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ 1+1 ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ???????ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΛΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΒΑΙΖΕΣΑΣΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/18 13:32

      ΛΕΣ: "ΑΜΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ..." το πρόβλημα αγαπητέ μου θεωρείς ότι είναι το τάισμα. Δηλαδή αν τάιζε την κουτσή Μαρία θα ήταν μεμπτό ενώ τώρα που ταίζει τον καραφλό Μιχάλη είναι άμεμπτο. Ο λαός υποφέρει από τα μνημόνια, έχει κάνει το σκ@τό παξιμάδι, έχει κόψει τους γιατρούς και εσύ έχεις απαίτηση να το βουλώνει στο τάισμα των δικών της και μόνο. Είσαι άθλιος το λιγότερο που μπορώ να σου πω μέσα από έναν υπολογιστή ανώνυμα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/7/18 15:40

      Στον 7/7 1320 πολύ αρβσνιτιά μας κοπανάς και τη βλέπουμε.φλώροι που το παίζουν άνδρες όπου τους παίρνει.τους κάνουν σκουπίδι κάτι γυναικάκια και χαμιγελούν στραβά.τους ξεφτυλίζει η δήμαρχος με τη συμπεριφορά του άντρα της,πολλές φορές και ο ίδιος προσωπικά και πάλι χακογελούν.έχεις δεν έχεις πτυχίο,η κοινωνική σου μόρφωση και καταξίωση σε βγάζει από τα καταγώγια μόνο όταν εσύ το θέλεις και.όχι όταν θέλεις να τους βγεις μπροστά επειδή κάποιος π.χ.φίλος,κάποια ξαδέλφη,μια πρώην γκόμενα,τα κατάφεραν.

      Διαγραφή
  59. Ανώνυμος7/7/18 13:26

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΟΥ Ή ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ;
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΠΑΣΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΥΤΟ ΚΡΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΕΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.
    ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΔΗΛΩΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ. ΟΤΙ ΥΛΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΛΙΚΟ) ΕΙΤΕ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ; ΠΡΟΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΛΙΚΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΧΩ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/18 21:45

      Κάτι δεν πάει καλά με το λογισμικό σου. Από την μιά λες ότι 'φέρεται να υπάρχει υλικό' και άν όλα αυτά αληθεύουν', και από την άλλη ότι 'θα δήλωνες παραίτηση'. Αλήθεια, τόσο ηλίθιους τους περνάς; Θα δήλωνες εσύ παραίτηση με εικασίες, ανώνυμα σχόλια και λόγια καφενείου; Τόσο ανώριμους τους περνάς; Αν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία τότε πέστε τα επώνυμα για να πάρεις επώνυμα και την απάντηση, και για αυτό είμαι σίγουρος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/7/18 15:18

      Ναι θα δήλωνα παραίτηση γιατί πρόκειται για το πιο σοβαρό παράπτωμα που μπορεί να υποπέσει μία δημοτική αρχή. Κι επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι θα δήλωνα παραίτηση για να έχω αποστάσεις από τα λαμόγια. Όσο δεν διαψεύδει η ίδια τις παράνομες πράξεις τόσο πείθομαι ότι όντως είναι μπλεγμένη.
      Ένα βίντεο δεν είναι εικασία ούτε λόγια καφενείου. Είναι εικόνα και ήχος. Γιατί δεν βγάζει ανακοίνωση που να λέει ότι δεν έχει καμία σχέση ούτε αυτή ούτε ο άντρας της με υποτιθέμενο υλικό που διαδίδεται στα μέσα επικοινωνίας ότι τάχα μου υπάρχει; Ότι όλα είναι ψέματα;

      Διαγραφή
  60. Ανώνυμος7/7/18 15:37

    12.48 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΚΤΩΡ ΕΠΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ , ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ , ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ , ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ , ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ . ΕΠΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝΥΣΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/18 17:05

      wowwwwwwwwwwww

      και να αντικαταστήσουμε τους δυο αξιωματικούς στην Τουρκία με τον διαχειριστή του μπλοκ που θα πάρει την θέση τους

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/18 19:29

      Τι φθόνος... Καθόλου αξιοπρέπεια... Οχιιιι...θά σού έγραφα τώρα κάτι, αλλά και αλλά!!!G!!!

      Διαγραφή
  61. Ανώνυμος7/7/18 16:58

    Έφτιαξα ποπ κορν και διαβάζω τι γράφετε με φίλους μου.
    Πλάκα έχετε, συνεχίστε,όσοι είμαστε ανεργοι σας παρακολουθουμε και μας περναει η ώρα και συγχρόνως ενημερωνόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος7/7/18 20:24

    Καλά κανεις...κι εγώ έχω φτιάξει "τρία σπέσιαλ, φαγητά από τό μεσημέρι, δεν σού δεινω κανένα, για να μου μείνουν και τά τρια,και πού εσύ γνωρίζεις άν κι άλλοι πλάκα κάνουν μ'εσενα,όπως κάνουν και διά της μουρης μου"? Υγεία νά έχεις!!!Giulio!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/18 23:33

      Με μουσική υπόκρουση Τσιτσάνη...!!!
      Τα σπέσιαλ γευματα δεν κατεβαινουν ξεροσφυρι...!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/7/18 09:00

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
      ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟΣΠΕΡΗΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ "ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ" ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗ.
      ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ,ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ.ΠΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΕΛΑ
      ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
      ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ.
      ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ.

      Διαγραφή
  63. Ανώνυμος7/7/18 20:28

    ΥΓ...και κάνε μας λιγάκι,μμμμμ!!!G!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος7/7/18 21:13

    Πάλι/τράβα σκανδάλη/σημάδεψε/και ρίξε/στο κεφάλι/...ωχχχ!!!Giulio!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος7/7/18 21:40

    Και Απο τι βλέπω ο διαχειριστής του blog δεν έχει δημοσιεύσει άλλο άρθρο εδώ και μέρες. Αφήνει την προπαγάνδα να αιωρείται. Κρίμα και το θεωρούσα σοβαρό blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/18 21:50

      ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/7/18 20:09

      Αδελφέ μου το μπλοκ σου φταίει η οι κλεφταράδες που μας κυβερνάνε;
      Είναι ανόμοια πράγματα αυτά, το μπλοκ με αφορμή προφανώς των τελευταίων εξελίξεων με τα στικάκια που πέφτουνε βροχή στα γραμματοκιβώτια μας έκανε μια εκτίμηση και δικαίως ή αδίκως τον κατακρίνεις.
      Για τα κυκλοφορούντα στικάκια από σπίτι σε σπίτι δεν λες τίποτα ούτε εσύ ούτε και η φουκαριάρα που το χει στα χέρια της ήδη, γιατί δεν το πάει η ίδια στον εισαγγελέα να βρεί τους συκοφάντες της (αν είναι συκοφάντες;)

      Διαγραφή
  66. Ανώνυμος7/7/18 22:09

    Boss! Υπάρχουν προκλήσεις... Να τούς αρχίσω πάλι είς τήν Γαλλικην,ή όχι?Κατάλαβα... ΟΧΙ...Ο συνεπώς ανερχόμενος είς ταπεινή γραφή, μετά από πολλά έτη...κοίτα πού μέ έκανες Ανθρωπο χωρίς να υβριζω...ευχαριστώ πολύ... Αστούς να λένε... Προσπερνω,μόνο με μία μικρή εξαίρεση... Μήν εκραγωωωωω,στό ξαφνικό, καί γίνει ή νύχτα τού Αγίου Βαρθολομαίου... Και πάλι ευχαριστώ, και συγνώμη ξαναζητωωωωωωω,η...λάθος...Giulio!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος7/7/18 23:01

    Auguro,a tutti,una buona giornata!!!Giulio!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος8/7/18 09:41

    ΜΗΝΑΚΟΤΑΜΤΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/18 13:40

      Καλό σας μεσημέρι, Κύριε "Παντελο"

      Διαγραφή
  69. Ανώνυμος8/7/18 09:48

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ .....ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΠΩΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ Ή ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος8/7/18 10:01

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΝΆΚΙΑ. ΌΤΑΝ ΒΡΙΖΑΤΕ, ΌΤΑΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΩΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΑΤΕΥΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ....... Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΜΩΡΕΙ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. Ο ΛΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΚΑΒΑΤΕ 4 ΧΡΌΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ. ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. ΔΕΣΜΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/18 21:53

      Οικοδόμησε την ζωή της ή μαντάμ/σε βάσεις γερές/και πιστά ακολούθησε τις δέκα εντολές/με δικές της παραλλαγές///

      Διαγραφή
  71. Ανώνυμος8/7/18 11:43

    Ο Δωδεκάλογος των γύφτων.

    Δυστυχώς η Ρούλα, μία γυναικούλα της σειράς, μέθυσε από τη δύναμη της εξουσίας και πίστεψε ότι ο Δήμος της ανήκει. Πίστεψε ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μη δίνει λογαριασμό σε κανένα και ότι θα τη βγάλει καθαρή. Έχοντας δίπλα της ένα αδίστακτο αρπακτικό που εγκαταστάθηκε στο Δήμο και έκανε κουμάντο σαν απόλυτος δικτάτορας, διοίκησε με αυταρχισμό διώχνοντας από κοντά της κάθε συνεργάτη που δεν άρεσε στο Σουλτάνο.

    Πρώτο δείγμα οι εκπαραθυρώσεις τριών δημοτικών συμβούλων που δεν έσκυψαν το κεφάλι στις εντολές του δικτάτορα.
    Δεύτερο, η αποπομπή πιστών συνεργατών μέσα από το γραφείο της.
    Τρίτο, η διάλυση διαπαραταξιακών επιτροπών με τεράστιο έργο και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, οι οποίες πιστώνονταν στο ενεργητικό της Δημάρχου.
    Τέταρτο, ο παροπλισμός της Επιτροπής Διαβούλευσης, το οποίο συνιστά και πειθαρχικό παράπτωμα.
    Πέμπτο, ο εκβιασμός του μοναστηριού της Φανερωμένης με πρόσχημα τη νομιμότητα την οποία έχει ισοπεδώσει θρασύτατα παντού.
    Έκτο, το ξεπούλημα του δικτύου ύδρευσης αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, λόγω ανικανότητας να το διαχειριστεί.
    Έβδομο, οι μυστικές συναντήσεις με ένα κλέφτη όπως η ίδια τον αποκαλεί, το νταμαρά.
    Όγδοο, η άρνηση να εφαρμόσει τη νομιμότητα σε όλους αυτούς που καταστρέφουν τους αρχαιολογικούς χώρους.
    Ένατο, οι αμέτρητες απ' ευθείας αναθέσεις "ων ουκ έστι αριθμός", σε υμέτερους και κολλητούς (εθνικούς εργολάβους και βρυκόλακες).
    Δέκατο, η ασυδοσία στις παραλίες, τα πεζοδρόμια, και τους κοινόχρηστους χώρους και η απεμπόληση των δικαιωμάτων του Δήμου σε αυτά.
    Εντέκατο, οι τεράστιοι όγκοι σκουπιδιών σε κάθε γωνία της Σαλαμίνας, και οι κομπίνες με την απόρριψή τους στο νταμάρι του φίλου της με τεράστιες συνέπειες για το περιβάλλον.
    Δωδέκατο, το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα πορθμεία που δεν μπήκε όπως υποσχόταν, με αποτέλεσμα να χάνει το λιμενικό ταμείο τεράστια ποσά.

    Όλα τα παραπάνω και πολύ περισσότερα, κουμπώνουν με το βίντεο της ντροπής που είδαμε και ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε στα μάτια μας και τα αυτιά μας.
    Ο απόλυτος ξεπεσμός, η κατάντια της πολιτικής ζωής, τα κατακάθια με τα βρώμικα χέρια.

    Ρούλα και Μηνά, ο λαός δεν ξεχνά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος8/7/18 13:00

    Signor Rresidente.Δεν έχεις δίκιο. Τό Καλοκαίρι και τό νερό Θεϊκό είναι γιά "σπέσιαλ γεύματα" Τά βράδυ με καλή παρέα, λίγα σκέτα Kampari,καλά είναι. Τόν Χειμώνα, ένα ποτήρι μπρουσκο,δίπλα σε τζάκι, πολύ πιο Θεϊκό. Una Signora!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος8/7/18 15:14

    Οπτικοακουστικο υλικό είτε παράνομο είτε νόμιμο δεν μας ενδιαφέρει. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν αναφέρεται ότι τα αρπάζουν οικογενειακώς. Αυτό είναι μέγα σκάνδαλο σε μία εποχή που ο λαός στενάζει υπό το βάρος των μνημονίων. Που δεν έχει ένα ευρώ να πάει στο γιατρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος8/7/18 15:21

    ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/18 16:26

      Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/7/18 20:00

      Θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου Μάριε όλα στο φως

      Διαγραφή
  75. Ανώνυμος8/7/18 16:06

    Θανατε,χάρε κι αν σε πουν,όπως και να σε ονομάσουν,μένα ποτέ δεν μέ ακουσες,όνομα να σού λέω. Ρουσφέτι δεν σου ζήτησα, ούτε και θανατεω.Ούτε πώς είσαι απονος σκέφτηκα ποτέ μου.Αστην όμως αυτή που σου ζητώ, στή ζήση νά υποφέρει. Τά λάθη της να αφήσει εδώ, και εκεί πάνω μή τά φέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος8/7/18 16:14

    ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ. ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΗΘΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/18 16:53

      Τό ξαφνικό το χρήμα, κι ό ξαφνικός σεισμός, σε καταντουνε θύμα, μπατάρει ό καιρός κι ό λογισμός. Τό ξαφνικό το χρήμα, φαρμάκι είναι χύμα, κι ό ξαφνικός σεισμός, λυγμων καταυλισμός. Κι εσύ μαντάμ που δεν τό ηξερες,μα τώρα τό έχεις μαθει,μέσα στην κούπα της ζωής, είσαι τό κατακαθι.

      Διαγραφή
  77. Ανώνυμος8/7/18 16:29

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ , ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΥΣΟΔΕΙΑΣ. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΛΕΓΕ ΜΕ ΜΗΝΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΊ ΣΤΟ ΒΥΘΟ. ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΥΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/18 22:52

      δηλαδή τον εαυτό μου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/7/18 23:04

      Ο μεγαλύτερος αλήτης που πέρασε από το νησί με 4 χρόνια φυλάκιση στην πλάτη του για κλοπές δημόσιου χρήματος κατασκευάζει ψεύτικα στικάκια με τη σύγχρονη τεχνολογία για να σπιλώσει πολιτικούς του αντιπάλους. Φοράει μαύρη κουκούλα, κόκκινη φουστίτσα και κρύβεται σαν το ποντίκι. Ποιός είναι;

      Διαγραφή
  78. Ανώνυμος8/7/18 18:00

    ΣΤΡΑΤΙΓΕ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΜΗΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΟΧΙ 1200 ΕΥΡΩ ΒΑΛΕ 6000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος8/7/18 19:14

    ΕΙΡΗΝΗ ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΩ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΙΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ,

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/18 20:28

      Presidente.Χιλιάδες άγγελοι με τ'ασπρα/κλωναρια λησμονιας μοιράζουν/Θεός άν είναι/

      Διαγραφή
  80. Ανώνυμος8/7/18 21:40

    ΣΉΜΡΑ στη γεν. συνελευση του συλλογου βουρκαρι, μόν Ο ΜΑΚΡΗΣ και ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΚΑΤΑΔΕΧΘΗΚΑΝ να παρευρεθούν. η Διοικηση του Δήμου έπινε καφε στη ΒΕΓΓΕΡΑ - ΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος8/7/18 21:51

    Τι έγινε ρε παιδιά το Σάββατο δεν ξεκίναγε κανονικά η πεζοδρόμηση μέχρι τα μαγαζιά του Αγίου Νικολάου. Έχουμε καμία ενημέρωση ή η φουκαριαρα ήταν πάλι για μποτοξακι και το ξέχασε να μεριμνήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος8/7/18 23:37

    Ρα καμπάνα Υπαπαντησα/μωρέ ρα καμπάνα Υπαπαντησα/γκρεου μοι βαιζν τ' βετς/ρα καμπάνα ντρι'ντρι χερα/γκρεου μοι βαιζν τ'βουρ τσεμπερα/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος9/7/18 00:34

    Κυρία βρωμόχερη,

    - γιατί ο άντρας σας κάνει κουμάντο στο δήμο και συμπεριφέρεται σαν απόλυτος δικτάτορας; ποιος τον εξουσιοδότησε, ποιος τον ψήφισε;
    - γιατί βρίζει τους υπαλλήλους του Δήμου και απειλεί με απόλυση όποιον δεν υπακούει στις εντολές του;
    - γιατί εκβιάζει τους προμηθευτές του δήμου και ζητάει μίζες και ποσοστά;
    - γιατί κάνατε απ' ευθείας αναθέσεις αξίας ενός εκατομμυρίου μέσα σε οκτώ μήνες; γιατί τα κάνατε πλακάκια με τον εθνικό εργολάβο και το βρικόλακα των Σεληνίων;
    - γιατί χαρίσατε το δίκτυο ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ αξίας δεκάδων εκατομμυρίων; Τι ανταποδοτικά ζητήσατε;
    - γιατί βάλατε το δήμο στο παρατηρητήριο με ελάχιστο χρέος σχετικά με άλλους δήμους;
    - γιατί αυξήσατε 50% τα δημοτικά τέλη;
    - γιατί δεν πληρώνετε τα ανταποδοτικά όπως έχετε υποχρέωση;
    - γιατί παροπλίσατε την επιτροπή διαβούλευσης γράφοντας στα παλιά σας παπούτσια τη γνώμη των κατοίκων; Γιατί δεν την αντικαταστήσατε στη μέση της θητείας σας, όπως λέει ο Καλλικράτης;
    - γιατί δεν κάνατε προσφυγές στις καταχρηστικές άδειες που δόθηκαν στα ιχθυοτροφεία;
    - γιατί σφυρίζετε κλέφτικα με τις παράνομες δραστηριότητες που καταστρέφουν τους αρχαιολογικούς χώρους;
    - γιατί αρνηθήκατε την προσφορά της Κόσκο να αξιοποιήσει με δικά της χρήματα την Κυνόσουρα;
    - γιατί δεν βάλατε ηλεκτρονικό εισιτήριο στα φεριμποτ με αποτέλεσμα το λιμενικό ταμείο να χάνει εκατοντάδες χιλιάδες;
    - γιατί κάνατε μυστικές συναντήσεις με τον κλέφτη νταμαρά;
    - γιατί καταργήσατε τις επιτροπές της Κυνόσουρας και του λατομείου;
    - γιατί πετάγατε τα σκουπίδια στο νταμάρι του φίλου σας κατά παράβαση κάθε έννοιας νομιμότητας; Μη τολμήσετε να το αρνηθείτε γιατί υπάρχουν φωτογραφίες και μάρτυρες.
    - γιατί διώξατε τους πιο στενούς συνεργάτες που στάθηκαν δίπλα σας στα δύσκολα και σας βοήθησαν να γίνετε δήμαρχος;
    - γιατί είπατε του Χατζή να συναινέσει στο εργοστάσιο της βιομάζας;
    - τι περιεχόμενο είχε η συνάντηση με τον Πετρόπουλο στη θέση Νεράκι για τα όστρακα;
    - γιατί αρνηθήκατε να χαρακτηριστεί η Ψιλή Άμμος πολυσύχναστη παραλία; Τι σχέση έχει με το οστρακοτροφείο;
    - γιατί ο σουλτάνος εκβίασε τις μοναχές της Φανερωμένης και χάλασε ένα πανηγύρι εκατό ετών;
    - γιατί ανέχεστε το αλαλούμ και την παρανομία στις παραλίες, τα πεζοδρόμια και τους κοινόχρηστους χώρους; γιατί απεμπολείτε τα δικαιώματα του δήμου;
    - γιατί αφήνετε να περνάνε άπρακτες οι προθεσμίες παραχώρησης των παραλιών σε ιδιώτες με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι επιχειρηματίες με την Κτηματική και ο Δήμος να χάνει έσοδα;
    - γιατί ξεκινάτε την αντιπυρική περίοδο, τον καθαρισμό των δασών και τον καθαρισμό των παραλιών το μήνα Σεπτέμβριο; Ποιον κοροϊδεύετε;
    - γιατί δε βεβαιώνετε τα ανταποδοτικά τέλη της Ρεβυθούσας;
    - γιατί τα σκουπίδια πνίγουν τη Σαλαμίνα;
    - γιατί έχουμε το χειρότερο οδικό δίκτυο της Ελλάδας;
    - γιατί είσαστε η χειρότερη δημοτική αρχή που γνώρισε η Σαλαμίνα;

    - Γιατί, γιατί, γιατί...... κυρία βρωμόχερη;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος9/7/18 00:58

    Καλημέρα σου καλεεεε!εγώ πού λες την χθεσινή ημέρα,κατέβασα "ρολά" ειδες εσυυυυ,γραφή δική μου?οχιιιι!και προβληματισμό γνωρίζω θά είχες!Κάνε ανάγνωση γρήγορα! Λοιπόν... Ένα άτομο, εις ανάρτηση πού τίτλο έχει... Συνεχίστηκαν οι κινητοποιησεις------Συλλογου Γονέων Περάματος...6/7/18...16:14 δικά μου μούτρα, πρόσβαλλε πολύ! Ανεπίτρεπτο! Δεν είχα δώσει προσοχή...μού ξέφυγε... και όχι Καλή Κυριακή, διά εμέ,μαύρη κατραααμι...είπα γραφή γνωστή μου να αρχίσω, αλλά ντροπή θά είχα πρός δικό σου πρόσωπο... το μισο'καταπια...Ύστερα από λίγη ώρα, ή θετή μητέρα μου,ανάγνωση βρίσκει αναγωγή,διά δικά της μούτρα...εις ανάρτηση εδώ...γιά νά πιασης νόημα... Σε ελεύθερη πτώση--------πριν τις εκλογές! Πωπωωπωωπω και ξανά πωπωωω...χαμοοοος...Αυτό Ανώνυμο άτομο...8/7/18...16:14...ξέρεις οτι εδανειστηκε η θετή μητέρα, δικό όνομα, χωρίς τήν άδειά μου...νά διαβάσεις και σωστή ή κρίση σου νά είναι... Εγώ πιστός προς οικογένεια μου θετή, τί λεωωω τι?ένα είμαστε όλοι...και ιδιαίτερα πρός εσένα εκτίμηση εχωωωωωωωω!λυπούμαι, και λυπήθηκε αρκετααααα,έως γραφή έγραψε, είς Αρβανίτικη διάλεκτο, πού ηκουε μικρή, εις πανυγήρι, μαγαζιά εξωωωω...αλλά και "πριβέ" από μεγαααααλο δικό μας τραγουδιστή!!! Σού εχωωω,πεί οοολα,στεναχώρια είναι, διόρθωση αναμενω!!!Σ'ευχαριστω πααααρα πολύ!!!Giulio!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/18 01:20

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.