Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Νοε 2018

Επίσημη επίσκεψη Διοικητού της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Ντόρας Κέμου στο Ροταριανό Όμιλο Σαλαμίνα "Βασιλεύς Αίας"


Την Τριτη 13 Νοεμβρίου 2018  στην αίθουσα  εστίασης "Αχιλλείων" στην Ιστορική Σαλαμίνα  πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου της Σαλαμίνας.
Κεντρική ομιλήτρια της βραδιάς ήταν η Διοικητής της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Ντόρα Κέμου με θέμα τον Εθελοντισμό και την προσφορά του στη κοινωνία και στη Ανθρωπότητα.
Παρευρέθησαν o Βοηθός Διοικητής της 2470 Κωνσταντίνος Βαζιμάς και κατόπιν προσκλήσεως παρευρέθησαν συγγενείς και φίλοι των Ροταριανών.

Της συνεστιάσεως προηγήθηκε Δ.Σ. παρουσία της Διοικητού όπου και αντηλλάγησαν απόψεις και προτάσεις για την υλοποίηση προγραμμάτων επ’ ωφελεία της τοπικής Κοινωνίας. Η  Διοικητής συνεχάρη τον ιδρυτικό πρόεδρο π.Β.Διοικητή Κυριάκο Μαριδάκη όπως και το Δ.Σ. για την μέχρι στιγμής δράση του Ρ.Ο. διότι σε διάστημα  3 χρόνων σχεδόν έχει υλοποιήσει σημαντικότατο έργο  προβάλλοντας το έργο του Ρόταρυ  τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.
Ακολούθως κατά την παρουσία της στην Ολομέλεια συνεχάρη όλα τα μέλη για την προσωπικότητα τους και την ιδιαίτερη αγάπη και προσφορά τους στο Ρόταρυ διότι μέσω αυτού υπηρετούν ενεργά τα υψηλότατα ιδεώδη της Συναδέλφωσης και του Ανθρωπισμού.