Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Νοε 2018

Πολιτικοί με ελλειμματική πολιτική παιδεία μας προσβάλλουν ακόμα και με την παρουσία τους


Γιάννης Μόραλης επιτύμβια σύνθεση Β
”Εθνική Πινακοθήκη – έκθεση δωρεές Ελλήνων καλλιτεχνών 1910-2012”

Κι όμως φίλες και φίλοι, είναι αυτοί χωρίς γνώση, χωρίς παιδεία που με περίσσιο θράσος, μας ζήτησαν, μας ζητούν να μας σώσουν κι εμείς εν τη ανοησία μας τους δώσαμε την ψήφο μας για να μας σώσουν, ποιοι;
Οι Losers, οι προφέσορες της πολιτικής απάτης και σήμερα εμείς οι ίδιοι τους βρίζουμε, αλήθεια γιατί; Καθρέφτη σπίτι μας δεν έχουμε να ξεσπάσουμε στον καθ’ ύλη αρμόδιο;
Λένε πως ο λαός έχει ασθενή μνήμη κι αυτό με τρομάζει αν αποβεί κι αληθινό. Επενδύω δυναμικά στην νέα γενιά μια και η δική μας γενιά του ”πολυτεχνείου” τρομάρα μας, εκτός από φρου, φρού κι αρώματα, δεν έχει τίποτα παραπάνω να επιδείξει.
Α, ναι έχει και την λάσπη πρόχειρη προς πάσα κατεύθυνση να βάζει ταμπέλες βρώμικες σ’ όσους ξέρουν να αγωνίζονται για να κρύψει την δική της γύμνια.

Μια γενιά που μεγάλωσε ”ανδρώθηκε” κι αναπτύχθηκε μέσα στον ωχ αδελφισμό στο βόλεμα στην μίζα και την αρπαχτή!
Ναι, υπήρξαν και ελάχιστες φωτισμένες εξαιρέσεις και οφείλω να το παραδεχτώ και να σκύψω με σεβασμό, κλίνοντας ευλαβικά το γόνυ σ’ αυτούς που πολλάκις θυσίασαν την προσωπική τους ζωή για χάρη του κοινωνικού συνόλου.
”Άμες δε γεσόμεθα πολλώ κάρρονες”
Η σημερινή γενιά που είναι ήδη στους δρόμους είναι η ελπίδα του Έθνους μας ανθίσταται παρά την λάσπη που της ρίχνουν σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δηλητηριάσουν τα παιδιά και να πνίξουν κάθε αντίσταση γιατί φοβούνται την ορμή και τον θυμό τους και καλά κάνουν, πρέπει να τους φοβούνται γιατί αυτούς καταστρέψαμε, αυτοί δεν έχουν αύριο, αυτοί δεν θα χουν στο μέλλον ιατρική περίθαλψη, αυτοί δεν θα δουν σύνταξη, αυτοί δεν θα σηκώσουν ποτέ κεφάλι.
Λάμπρος Μαστροκόλιας
Απολογούμενος ως μη όφειλε

6 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Λάμπρο,
    πάγια τακτική των αντιδραστικών κάθε λογής και χρώματος είναι η εξόντωση των πολιτικών τους αντιπάλων. Τα μέσα που χρησιμοποιούν είναι ανάλογα με την εποχή και τις πολιτικές συνθήκες και ξεκινούν από την απλή συκοφαντία και τη λάσπη μέχρι τη σωματική βία, τα βασανιστήρια και τη φυσική εξόντωση. Τα παραδείγματα είναι άπειρα. Ας ξεκινήσουμε από τις δίκες της Μόσχας όπου εκκαθαρίστηκαν εκατοντάδες χιλιάδες αντίπαλοι του καθεστώτος, ας θυμηθούμε τους χιλιάδες αριστερούς που βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν από τα έκτακτα στρατοδικεία στον εμφύλιο, ας ανατρέξουμε σε μαύρες σελίδες όπου φωτισμένοι ηγέτες της αριστεράς και αγωνιστές κατηγορήθηκαν από συντρόφους σαν χαφιέδες και πράκτορες και ας φτάσουμε στο Πολυτεχνείο όπου οι πρωταγωνιστές καταγγέλθηκαν από μερίδα της αριστεράς σαν πράκτορες της ΚΥΠ και της CIA. Από τη μία υπήρχαν τα βασανιστήρια και τα ξερονήσια της χούντας και από την άλλη τα "συντροφικά" βέλη, επειδή τους χάλασαν τη σούπα του Μαρκεζίνη.
    Ερχόμενοι στο σήμερα βλέπουμε εκατοντάδες χιλιάδες λαού που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης να τους κολλάνε τη ρετσινιά ότι “υποκινούνται” από την ακροδεξιά και χιλιάδες μαθητές που ανεμίζουν τις ελληνικές σημαίες να κατηγορούνται ότι “σπέρνουν το μίσος” και καθοδηγούνται, υποκινούνται ή εκμεταλλεύονται. Ευτυχώς, σήμερα, η μέγιστη δυνατή ποινή για πολιτικά αδικήματα είναι η συκοφαντία και η λάσπη. Χρησιμοποιείται όμως αναίσχυντα, αδίστακτα και στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
    Φίλε Λάμπρο,
    η λογική και η νοοτροπία είναι ίδια, ξεκινώντας από τις δίκες της Μόσχας, τα έκτακτα στρατοδικεία, τα βασανιστήρια, τα ξερονήσια, τα μιάσματα, τους πατριώτες και τους προδότες και φτάνοντας στη λάσπη του σήμερα.
    Όταν κάποτε στο Πολυτεχνείο ανεμίζαμε τις Ελληνικές σημαίες και τραγουδάγαμε τον Εθνικό Ύμνο, κάποιοι μας έλεγαν αλήτες και κάποιοι άλλοι πράκτορες. Σήμερα, όποιος ανεμίζει την Ελληνική σημαία και τραγουδάει τον Εθνικό Ύμνο γίνεται αυτόματα φασίστας. Είναι ντροπή και αίσχος που παραδώσαμε τα εθνικά μας σύμβολα στους υμνητές των ναζί.
    Μικρή “λεπτομέρεια”. Στη δίκη της Νυρεμβέργης καταδικάστηκαν σε θάνατο 11 άτομα για τα εγκλήματα του Πολέμου και στην Ελλάδα πάνω από δέκα χιλιάδες για τον εμφύλιο.
    Δυστυχώς, οι απολήξεις του εμφύλιου φτάνουν μέχρι τις μέρες μας.

    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Γιώργο η τοποθέτηση σου πολύ μου άρεσε, δεν με εξέπληξες γιατί λίγο πολύ τις απόψεις σου τις γνωρίζω και μου αρέσουν, άλλωστε γι’ αυτό σε εκτιμώ και σε θεωρώ φίλο μου, τιμή μου να με διαβάζεις. Καλό σου βράδυ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/12/18 10:15

    Τσίπρας: Ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν.

    https://www.youtube.com/watch?v=vxJIhuqfDLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/12/18 10:57

    Ρεμάλια,
    Αγαπητέ Λ
    Φίλε μου Γ
    Και στην μέση ό Μόραλης,για ξεκάρφωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/12/18 13:44

    Καλά μου είχε πεί ή Ρηγού
    "Έ και που στά έδωσε ό ................τα τηλ.τι έγινε?
    Μπαταρισμένο είναι το σκάφος!
    Φίδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/12/18 20:57

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.