Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Νοε 2018

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΓ. ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΝΗΣΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ


Η διαχείριση των υγρών αποβλήτων, ιδιαίτερα στα νησιά μας, έχει δυσμενείς επιπτώσεις στο περιβάλλον, την υγεία και τον τουρισμό. Για τον λόγο αυτό, η Περιφέρεια και η Π.Ε. Νήσων Αττικής έχει προγραμματίσει και εκτελεί στοχευμένα έργα, σε όλα τα νησιά της και την Τροιζηνία. Μία από αυτές τις στοχεύσεις είναι και η δημιουργία βιολογικού καθαρισμού στον οικισμό της Αγ. Πελαγίας Κυθήρων που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο τουριστικό ποσοστό του νησιού.

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε, κατά την 36η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου για το έργο «Προκαταρκτική μελέτη κατασκευής και λειτουργίας Βιολογικού Καθαρισμού Αγ. Πελαγίας Νήσου Κυθήρων».
Η μελέτη θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και ο προϋπολογισμός της, ανέρχεται στο  ποσό των 24.666,66 €  (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.